Besøke en lege under svangerskapet

 Velge en lege for svangerskapskontroll?
 Hvis det er mulig, bør du kontakte legen din før svangerskapet til pre løse alle eksisterende problemer og som kreves for å bestå testen. Hvis du er sikker i din egen helse før svangerskapet, trenger du ikke å bekymre deg for barnets utvikling. Du bør vite at du har en normal celleprøve greit med amming, alle kroniske sykdommen under kontroll. Om nødvendig bør gjøre mamohramu. Hvis du oppsøke lege før graviditet kan ikke, må du ta kontakt med lege umiddelbart så snart innse at gravid.
 Din helse påvirker helsen til barnet ditt. God mat, nok mosjon, hvile og regelmessig oppmerksomhet til seg selv er viktig ikke bare for deg, men for barnet ditt. Dette vil avgjøre hvor godt du beveger graviditet.

 Svangerskapskontroll


 Svangerskapsomsorg - en vare som du får i hele perioden av svangerskapet. Profesjonell forvaltning av svangerskapet for å bidra til å identifisere og løse eventuelle problemer før de blir alvorlige. Når du besøker en lege stille alle de spørsmålene som interesserer deg.
 Hvis du stoler på legen din vil være i stand til å slappe av og nyte svangerskapet. Graviditet - er en spesiell tid i livet ditt. God svangerskapsomsorg sikrer helsen til det ufødte barnet.
? Hvis du stoler på legen din vil være i stand til å slappe av og nyte svangerskapet.
 Første besøk til legen
 Det første besøket vil trolig være den lengste. Du får en masse spørsmål. Du må passere en fysisk undersøkelse. Laboratorieprøver kan bruke akkurat nå, eller neste gang du besøker.
 Spør legen din om din helse, hyppigheten av menstruasjon, prevensjonsmetoder du brukte, samt tidligere svangerskap. Fortell legen din om alle aborter og spontanaborter. Sørg for å fortelle oss om de gjennomført sykdommer og kirurgi.
 Legen må vite hva medisiner du tar og hvilke medisiner du er allergisk. Den viktige rollen medisinsk historie av familien - tilstedeværelsen av diabetes eller andre alvorlige sykdommer. Sørg for å fortelle oss om sine kroniske sykdommer. Hvis du holder er historien om sykdommen, ta det med dem (mer om dette vil bli diskutert senere).
 Under det første besøket, vil du definitivt bli holdt bekken eksamen. Den fysiske undersøkelsen vil hjelpe legen avgjøre om graviditet livmor størrelse, slik at du kan mer nøyaktig bestemme dato for fødsel. Også, hvis løpet av året er ikke bestått Papanicolaou test (Pap smear-) bør du være å gjøre denne analysen.
 God svangerskapsomsorg
 I de fleste tilfeller vil du måtte gå til legen hver fjerde uke i løpet av de første sju måneder, deretter annenhver uke inntil forrige måned, og deretter ukentlig. Om nødvendig vil besøkene være hyppigere. Under hvert besøk, vil du veie og måle blodtrykket. Denne informasjonen er nødvendig for å vurdere utviklingen i svangerskapet.
 Hvem kan ta med deg til legen?
 Hvis du ønsker å komme til legen med en partner, er det ganske naturlig. Gå til legen din vil hjelpe ham å forstå hva som skjer med deg og ta den med i svangerskapet prosessen. Alltid nyttig til legen og partneren din oppfylt før fødselen.
 Du kan komme på besøk med sin mor-i-lov. Hvis du ønsker å ta med noen andre, sjekk med legen din først.
 Mange steder tillater mødre å få barn til å be andre kvinner til å gjøre dette. Noen ganger vanskelig å kommunisere med legen din dersom kontoen din krever både et lite barn. Hvis du fremdeles brakt barna følger grunnleggende regler for etikette.
 • for å se om du kan få et barn til dette sykehuset.
 • Ta med bare ett barn.
 • Ikke ta med et barn med deg på første besøk til legen når du må gjennomgå bekken eksamen.
 • Hvis du bestemmer deg for å ta barna til å høre fosterets hjerte, ikke ta dem for første gang. Først må du høre lyden selv.
 • Ta med noe å underholde barna, i tilfelle du må vente. Ikke alle sykehus har leker og barnebøker.
 • Vær følsom for andre pasienter. Ikke ta det med en kald eller syke barn.

 VALG AV LEGEN


 Hold svangerskapet kan være svært forskjellige leger. Du kan velge en fødselslege-gynekolog, fastlege, jordmor eller sertifisert dyktig søster som vil følge deg opp under svangerskapet.
 Fødselslege - en lege eller osteopat som spesialiserer seg på overvåking av gravide kvinner og av arbeidskraft. Han fikk en full medisinsk opplæring Utveksling av obstetrikk og gynekologi etter medisinstudiet.
 Perinatoloh - er en fødselslege som spesialiserer seg på graviditet høy risikofaktor. Tjenesten krever en lege bare én av ti kvinner. Hvis svangerskapet har alvorlige problemer, kan du bli henvist til perinatologists. Selv om du er erfaren i perinatologists, kan fødsel føre legen din.
 Du må kanskje gå til et annet sykehus hvis å ta levering skal bare perinatoloh. Du kan trenge spesialisert behandling under graviditet og fødsel - ytterligere tester eller spesielt utstyr.
 Familie leger kalles legene. De vanligvis observert for alle familiemedlemmer. Mange familie leger med erfaring i leveransen. Hvis du ikke har mulighet til å anke til fødselslege, kan du overlater levering av fastlegen. I tilfelle problemer fastlegen kan henvise deg til en fødselslege for å gjøre prenatal periode og fødsel.
 Sertifisert sykepleier-jordmor - en medisinsk faglig, spesialtrent. Disse sykepleierne ser kvinner med normalt svangerskap og fødsel er ukomplisert. Det er såkalte registrerte sykepleiere som har gått ytterligere opplæring og fått et sertifikat. De arbeider under tilsyn av en lege, og kan føre til at det i en nødsituasjon.
 Kvalifiserte sykepleiere kan overvåke deg i tilfelle at svangerskapet fortsetter som normalt. Disse søstrene er trent og motta et sertifikat. De gir svangerskapsomsorg og gi familieplanlegging tjenester. Fødsel kan føre jordmor, fødselslege eller fastlege.
 Hvis din fødselslege du liker å se bedre ut og ikke verdt det. Hvis du ikke eier lege, ta kontakt med det lokale medisinske samfunnet for råd. Spør venner som nylig har født barn, deres leger, jordmødre rådføre seg med å ta levering. Noen ganger har du en god fødselslege eller barnelege kan henvise en familie lege.
 Det er viktig å etablere god kommunikasjon med legen din for å være i stand til å spørre ham om alt du bryr deg om. Lese artikler og bøker om graviditet. De vil hjelpe deg med å forberede de spørsmålene som du kan spørre legen din. Men aldri stole på informasjon innhentet fra andre enn råd fra din egen lege kilder. Stille spørsmål om hans fremgang er din graviditet. Legen kjenner deg, kjenner din medisinske bakgrunn, se statusen din. Sørg for å diskutere med ham alle dine problemer og bekymringer!
 Ikke vær redd for å stille spørsmål. Mest sannsynlig, legen ble gjentatte ganger hørt dem fra andre pasienter, så ikke bli overrasket. Dersom situasjonen er risikabelt er det svært viktig å finne ut alle de fine detaljene. Bedre få svar på alle dine "dumme" spørsmål enn å møte de ubehagelige og farlige problemer.  
Frisyrer for krøllete hår 2014Ser vi på vakre kvinner med vakker krøllete hår, kan vi ikke motstå fangst: "Wow, hvor heldig med håret! "- Vi tror. Faktisk, velstelte krøllete hår alltid ser veldig imponerende og vakkert. I mellomtiden har vi ikke engang mistenker hvor mye tid, tålmodighet og innsats bør være "lykkelig" eier låser for å gjøre dem ser virkelig flott. Og spesialverktøy som trengs for hår styling, og evnen til å håndtere innvendinger lam og velge riktig frisyre for slike hår er like viktig.
Hva er spesielt med krøllete hår og hvordan de skiller seg fra normal hår?
Forskjellen krøllete hår fra direkte

Frisyrer for krøllete hår 2014

Krøllete hår er veldig forskjellige i struktur fra direkte. Hvis du ser på et hår under et mikroskop, den delen vil vi se litt buet ellipse. Og, jo mer er det flat - jo mer krøllete hår er. Faktisk, jo tynnere håret, jo mer vil det bøye seg. Så Negro hår vever hardere enn noen - du er flat og tynn.
På grunn av den bøyestang, krøllete, krøllete hår har en porøs struktur og blir som en "løs" og tørr.
Naturligvis, dette gjør dem mer sårbare og utsatt for uønskede ytre påvirkninger, og mer - for slem. Så slik hår trenger en spesiell tilnærming. Blant dem - når du velger en frisyre. For den rette typen frisyre hensyn til strukturen i håret styling og lette den daglige hjelp understreke sin naturlige skjønnhet.
Hva er de mest egnede frisyrer for krøllete hår?
Hårklipp for kort krøllete hår
Frisyrer for krøllete hår 2014

Vi begynner vår gjennomgang av frisyrer for krøllete hår frisyrer med kort hår. Selv om mange grunner til å tro at kort hår uregjerlige krøller eiere bringe en masse problemer med gjennomføringen, men hvis vi virkelig ønsker kort hår - alt er mulig. Dessuten - med moderne former for installasjon. God kvalitet mousse, geleer og selvfølgelig, vil din tålmodighet hjelpe tamme ulydige krøller. Dess er hot i å inngå et rot, vil så litt bustete hår ser veldig mye stilig. Derfor, hvis du ønsker det, kan du enkelt gjøre selv en av de populære korte frisyrer som bob piksler eller asymmetri.
"Bob" for kort krøllete hår
Bob for kort hår er svært populært i dag, men hvis den normale rett hår gjør dette frisyre er ikke store problemer, så for å gjøre bønne på krøllete hår, det tar mye tålmodighet og profesjonalitet veiviseren. Etter vanskeligheter hårklipp krøllete hår er hår som ofte krøll i forskjellige retninger, og sette dem sammen for å skape den ønskede formen, er svært vanskelig. Men er dette frisyre for krøllete hår helt fint!
Frisyrer for krøllete hår 2014

Hvis du ønsker å eksperimentere med langt hår, gjør håret mer stilig - du kan helt barbert hode, og kan forlate utvidet. Dette frisyre for krøllete hår ser veldig leken og moderne.
Pixi for krøllete hår
Ikke mindre interessant å se på dette og krøller og populær frisyre som piksler. Og hvis du spør kapteinen om å forlate mer hår på toppen, kan du nesten ikke bekymre deg for styling - håret ditt vil se veldig naturlig og leken, noe som gir et bilde av en moderne ungdoms utseende.
Asymmetri for krøllete hår
Vel, hvis du vil ha noe nytt og stilig på din krøllete hår - prøv å lage asymmetrisk hårklipp. Jeg tror ikke at dette originale frisyre ser bra ut bare på glatt kort hår. I kontrast, kort krøllete hår av ulike lengder ser helt fint. I tillegg kan du lage en kort hals eller et tempel, og dermed legge til rette for daglig styling, på den annen side - la en bølge av hår som er lett å konkludere med lett fuktet med vann.
Frisyrer for krøllete hår 2014

Og hvis du legger til at den opprinnelige frisyre fargespill - få en ganske fet stilig bilde som tiltrekker seg oppmerksomhet og beundrende blikk av andre.
Hårklipp for medium krøllete hår
For middels lengde curls - det er mange flere alternativer for hårklipp. Etter denne lengden er ansett optimale for å skape komfortabel, praktisk og samtidig feminin og elegant frisyre. Så din herre sannsynligvis plukke opp håret for den mest vellykkede middels lang hårklipp. Dette kan være den samme asymmetri elsket av mange, noe som er spesielt bra for håret med små krøller, og ulike multi frisyre, og selvfølgelig favoritten til mange kvinner "Bob" for medium hår.
"Bob" for mellomlangt hår
Haircut "Bob" ser flott ut på middels lang krøllete hår, vridd krøller som rammer inn ansiktet pent og jevnt fall til midten av halsen, og håret er lang cholka bilde legger romantikk og ømhet.
Frisyrer for krøllete hår 2014

"Bob" den gjennomsnittlige lengden gjør at du kan improvisere med hår hver dag skape ny interessant bilde, herunder bruk av styling og diverse tilbehør, pins, gummi band, bånd og bøyler hår.
Det er mer ungdom frisyre som bringer bildet tone koketteri og letthet, men denne kjolen på en bestemt konklusjon egnet for mer modne kvinner.
"Cascade" for mellomlangt hår
Frisyrer for krøllete hår 2014

Like populære klatreskjønn og "cascade" - en stor multi hårklipp som gjør at du kan temme uregjerlig hår og legge dem luksuriøse volum og spesiell eleganse.
Selvfølgelig, må du stole på dine nydelige låser eneste profesjonelle veiviser som vil gjøre deg denne frisyre konkludere med at du ikke vil plage og glede.
Og så du bare sørge for at brus hårklipp middels lengde - et godt valg for krøllete hår.

Hårklipp for langt krøllete hår

Og til slutt, for de jentene som er villige til overs verken tid eller energi for skjønnhet, har lange frisyrer for krøllete hår.
Selvfølgelig, skjønnhet og luksus av lange krøllete hår - gjenstand for spesiell stolthet for sin eier, og under arguable misunnelse av alle vennene hennes. Faktisk, langt krøllete hår ser rett og slett nydelig. Under sin egen vekt krøller konvertert til luksus lang utslåtte hår, men det bør bli forstått at en slik hår krever spesiell omsorg og oppmerksomhet.
Frisyrer for krøllete hår 2014

Hvis du er klar for slike bekymringer - vil du bli belønnet med mer enn beundrende blikk av andre.
Som for frisyrer for langt hår, er krøllete hår faktisk for dem ikke så mye. Erfaren mester vil tilby deg flere alternativer med ulike frisyrer smell, lange, asymmetriske, korte og lagdelte frisyrer moderne varianter på lange hår bølger lage spillet.
Men vil se flott hårklipp og ingen multi-lags elementer, tatt som en god hårklipp. Nytten av ulike alternativer frisyrer for langt hår i dag - mye.
Så eksperiment, fantasere og ikke synes synd på håret tid og krefter, og de vil fortelle deg takk.  
Яндекс.Метрика