Hvordan bli kvitt kronisk bronkitt
 Bronkitt - er vanskelig luftveissykdom, som kan gå inn i akutt eller kronisk astma. Å kurere denne sykdommen bør tas umiddelbart, spesielt hvis pasienten er på spørsmålet om hvordan man skal bli kvitt kronisk bronkitt.

 Grevling fett bidrar til å glemme bronkitt


 Dette verktøyet er en meget viktig del av vitamin A, fettsyrer, vitaminer hele gruppen Art. Grevling fett - et svært effektivt verktøy i bekjempelsen av bronkitt, det ikke bare kurerer hoste, men gjør unna med bronkitt i lang tid, ja for evig. Han aksepterte internt og eksternt.
 For internt bør være oppløst i varm melk en spiseskje olje og en teskje honning. For utvortes bruk grevling fett brukes som rastyrky ben, bryst. For spesiell effekt grevling fett kan gjøres med honning.
 Siden oldtiden brukt dette midlet og spørsmålet om hvordan man skal bli kvitt kronisk bronkitt skjedde innimellom. I apotekene solgt grevling fett som fett i et glass eller i kapsler. Det andre alternativet forenkler bruken. Selv om mange leger likevel anbefale å bruke en enkel variant, honning, urteekstrakter eller te.
 Basert grevling fettsammensetning kan være forberedt, noe som vil lette symptomene på emfysem, raskt kurere hoste, selv i stand til å kurere tuberkulose forferdelig. Ta grevling olje, honning, alkohol, medisinsk, knuste blader av aloe, knust sitron med skall (alle 100 gram). Alle komponentene er blandet, satt inn i en beholder og avkjøl. Akseptert medisinering før måltider fire ganger om dagen i en teskje.

 Hvordan bli kvitt kronisk bronkitt


 For behandling av meget viktig innånding av damp, men til stor effekt i vannet for å bli lagt tea tree olje, sedertre eller furu, havsalt, natron, noen dråper jod. Puste damp fortrinnsvis minst fem minutter. Denne prosedyren vil myke vevet i halsen, luftveiene.
 God hjelp takle tørr hoste og slimløsende medikamenter "ACC", "Mukaltyn", "Bromheksin", "libeksin." Ikke glem om urter sump av myr gress og timian.
 Hvis du utfører oppgaver som kvitte seg med kronisk bronkitt urter, bør du velge bilen din og ta det i tre uker, kombinert med oppvarming, bruk av fett grevling og innånding.  
Grevling fett, og kontraindikasjoner
 Grevling fett - et unikt produkt skapt av naturen. Før dvalemodus grevlinger akkumuleres i kroppen din stoffer som er nødvendige for livet i flere måneder. Blant disse elementene inkluderer vitaminer, mineraler, fettsyrer - det er det som hjelper dyret trygt gjennom vinteren uten noen ekstra inntak av næringsstoffer. De unike egenskapene til fett grevling lenge blitt sett av mannen og i over 200 år, er mye brukt i tradisjonell og folkemedisin.
 Med Badger fett kunne behandle sykdommer som bronkitt, tuberkulose, lungebetennelse, aterosklerose, akutt luftveisinfeksjoner, astma, mage-tarmkanalen. Søknad grevling fett har på kroppen tonic effekt, forbedrer immunforsvaret, forhindrer sjansen for å pådra virusinfeksjoner. Grevling fett normaliserer aktivitet av mage-tarmkanalen, bidrar til å bekjempe magesår, forbedrer peristaltikk.
 Av guttene har lenge pekt på gunstig effekt av fett grevling seksuell funksjon. Stoffer som finnes i fettet lite stripete dyr som bidrar til å stoppe purulente prosesser i kroppen, helbrede sår og fistler. Etter medisinsk behandling den samlede menneskelige tilstand forbedres, økt hemoglobinnivå i blodet hans, psykiske problemer mister sin skarphet.
 Sammensetningen av fett Badger omfatter en rekke av nyttige stoffer i alle henseender, flerumettede fettsyrer, oljesyre nenasыschennaya, mineraler, vitaminer A og B. Generelt er Badger fett anvendes som en styrkende middel i tillegg til vanlig behandling. Selvfølgelig kaller ingen den moderne mann å forlate antibiotika i behandlingen av lungesykdommer som, men gjelder påvist tradisjonelle metoder i århundrer som et middel til å styrke - nyttig og rimelig.
 Kontraindikasjon
 Søknad grevling fett kan være idiosynkrasier: alvorlige patologiske forandringer i leveren, galleveisproblemer og bukspyttkjertel. Fett, men likevel uvanlig for innbyggerne i midten bandet, kan være en ekstra belastning for kroppen, og tilstedeværelsen av kroniske sykdommer før bruk produktet bør oppsøke lege. Obligatorisk konsultasjon barnelege avtale for å grevling fett inne barn under 6 år.
 Som for fremgangsmåten ifølge søknaden Badger fett, så det bør brukes til å myke opp og blande 3 deler olje til en del honning eller syltetøy med rips. Barn trenger å bli gitt å drikke varm melk produkt.
 Søknad
 Fett grevling bør tas først tre ganger om dagen i to uker, én spiseskje 30-40 minutter før måltider. Etter to uker, kan du gå til dobbel mottak - morgen og kveld. Betydningen av denne tilnærmingen for medikamentet å vsmoktuvalysya næringsstoffer direkte inn i pasientens blodstrøm som ikke tidligere er løst i mat. Noen mennesker tar fett grevling som et forebyggende tiltak, forebygge forkjølelse i vintersesongen.
 Som for ekstern bruk, er det ingen kontraindikasjoner eksisterer. Borsuchym fett banket brystet, fot og skulder hos barn med forkjølelse, sår smurt, skudd og knivstikk, biter insekt steder og dyr. Stoffer som finnes i dette unike produktet perfekt rengjort såret, trekke dem fra skitt og møkk, redusere betennelse, fremme helbredelse av bein, leddbånd og sener.
 Gir lindrende og helbredende grevling fett i sykdommer som babyen eksem eksem og dermatitt. Nylig kosmetikk aktivt begynte å bruke stoffer som finnes i dette unike produktet. Beauty Salon legge grevling fett som har regenererende egenskaper, kremer og masker for foryngelse.
 Grevling fett - ganske rimelig produkt, kan du kjøpe på apoteket og i lokalt salg av tradisjonell medisin. Hold det bør være nedkjølt ved temperaturer fra 0 til - 5 grader Celsius og et halvt år.  
Grevling fett hoste
 Selv før utseendet av antibiotika i folkemedisinen healere og healere ofte brukt som en feit grevling middel for hoste. Secrets bruke denne magiske bullet gått fra generasjon til generasjon. Russisk folkemedisin var intet unntak og er ofte brukt animalsk fett, noe som gir preferanse til dem som har falt i dvalemodus. Ikke rart at i Russland ofte brukt fett bjørner og grevling, da disse dyrene, på grunn av sin fete butikker kan overleve de mest alvorlige frost.
 Fat Badger brukes den dag i dag, som i Det inkluderer et stort antall av biologisk aktive stoffer, mineraler og vitaminer. På grunn av det høye innholdet av linolensyre og linolenic fettsyrer - grevling fettvev krefter. Det bør bemerkes at det menneskelige legeme er i stand til å syntetisere navngitte syrer og får dem bare med mat.
 Det er en del av grevling fett oljesyre forbedrer stoffskifte og har evnen til å suspendere utvikling av ondartede svulster, hjulpet og høyt innhold av vitamin A, som er ansvarlig for normal funksjon av lungene, urinveier, samt tilstanden til negler, hår og hud. Vi kan ikke ta hensyn til det høye innholdet av vitamin C, som er ikke bare en verdifull energikilde, men også et must for en god funksjon av stoffskiftet.
 I moderne medisin Badger fett er oftest brukt i behandlingen av sykdommer catarrhal natur. Ofte hender det at hosten har vi ikke ta hensyn, og bare i tilfelle av akutt bronkitt eller lungebetennelse ty til bruk av antibiotika. Men sistnevnte er ikke alltid det beste våpenet i kampen mot hoste foreldet, og bare hvis vi huske at fettet grevling hoste kan være svært effektive.
 Det bør bemerkes at når det i seg selv Badger fett ikke kan takle pleuritt, lungebetennelse eller bronkitt, men på samme tid er ganske kraftig verktøy som hjelper tradisjonell medisin i disse tilfeller tap hoste. Han kan ikke gjøre en styrkende effekt på kroppen, men har også immunostimulator og anti-inflammatorisk egenskaper. Mest fett grevling brukes til å behandle tørr hoste baby.
 I nærvær av tørrhoste hos et barn Badger fett anvendes som et eksternt verktøy, som blir gnidd i brystet og ryggen, utenom hjertet. For å forbedre oppvarmingen egenskaper kan være forberedt blanding bestående av grevling fett, vodka og honning, tatt i like proporsjoner. Den resulterende strukturen kan ikke bare gni bryst og rygg, men frem. Nå solgt i drugstores mange salver og kremer, utarbeidet på grunnlag av grevling fett.
 Barn - 5-6 år som voksne oppfordres til å ta grevling fett inne. Barn ta 10-15 gram tre ganger om dagen, voksne - 25-30 gram og tre ganger om dagen. Aksept av fett bør implementeres på tom mage minst 30 minutter før du spiser. For den tredje dagen vil være åpenbart at hosten var mye mykere, men likevel er det ikke nødvendig å avbryte banen, er dens varighet syv til ti dager.
 Noen ganger vanskelig å få et barn kan svelge fett Badger som har en bestemt smak, i dette tilfellet kan det være fortynnet med varm melk eller urte. I en klemme, kan du kjøpe fett grevling kapsler.
 Tilfeller når det grevling fett bidro til å takle ikke bare med forkjølelse og betennelser, og selv med lungetuberkulose og noen typer astma. Selv storrøykere etter et kurs i behandling med fett grevling føle en merkbar lettelse.
 Kontra søknad grevling fett og forberedelser gjort basert på det, og de hadde svært begrensede galleveissykdommer, lever, bukspyttkjertel og idiosynkrasier.  
Hvordan lage Smokey isEnhver kvinne eller jente i de spesielle øyeblikkene i livet ditt ønsker å se enda bedre enn vanlig. For slike tilfeller ble etablert kosmetikk og mange teknikker for bruk.
Den mest populære typen øyesminke i lang tid er Smokey is. Og dette er ikke overraskende, fordi sminken Smokey is passer alle jenter, og kan lages i alle fargevalg. Ikke glem at effekten Smokey isen er relevant ikke bare for kvelden, men til enhver tid av dagen. Det finnes forskjellige typer Smokey is gjort i forskjellige farger. På kvelden kan det være mettet med svart eller brun og blek rosa dag eller beige. Makeup Smokey is enhver kvinne vil gjøre enda mer vakker og interessant. Derfor kan enhver kvinne til å føle det slik, må han vite hvordan du oppretter effekt Smokey isen.
Verktøy og materialer for Smokey is
Faktisk er Smokey isen ikke så komplisert makeup-stil, viktig å ha på hånden riktig verktøy og materialer. La oss starte med makeup. Vi trenger: basen skygge, svart blyant, svart, brun og grå skygger. Med børsten vi trenger: en flat pensel til fjær blyant, er det mulig å bruke for å tegne skygger, men dette skal peke bevegelser. Til skygge skygger trenger fluffy børste, kan det gjøre deg usynlige grense skygger. Alle kosmetiske butikker du kan finne kvalitet og myke børster, egnet for bruk sminke stil Smokey is.
Classic is Smokey
Hvordan lage Smokey is

Før du går videre til Smokey is, er det nødvendig å forberede øyelokkshuden. Huden bør bruke en base for å gjøre det lettere å arbeide med skygger. I tillegg, så sminken vil vare lenger og være lys i løpet av kvelden. Hvis du ikke har noen base, kan du enkelt bruke tone eller korrigerende krem.
Nå må du lage en blyant linje rett over vippene. Ikke prøv å gjøre for fin linje, ellers kan det ikke jevnt skygge.
Hvordan lage Smokey is

Og nå blyantstreken må være riktig nyanse. Som et resultat, grunnet ut bred linje som vil tjene som et grunnlag for å trekke skygger.
Det er på tide å sette skygger. På de mobile øyelokk bevegelser punkt forårsaker svarte skygger.
Hvordan lage Smokey is

Og her er det viktigste punktet. Fjær svart ramme grå skygger og være sikker på å arbeide det ytre hjørnet av århundret. Det er bedre å gjøre det med øynene åpne og å børste håret var halvt århundre rynker.
Skape en myk overgang. Lys brun skygge vil skape en mild overgang til øyenbrynene og gjøre grensen mellom nyanser glatt. Ikke glem de også gjelder for det press skygge århundre.
Hvordan lage Smokey is

Nå la ned svart blyant nedre øyelokk.
Veldig nøye skygge den og legge litt grå skygger. Det er viktig å bevege børsten til venstre og høyre i stedet for ned, eller skygge er for bred. Ikke glem å koble den øvre og nedre linjer århundre.
Hvordan lage Smokey is

Til slutt beveger innsiden av det nedre øyelokk.
Hvordan lage Smokey is

Hopp sistnevnte alternativ hvis du har et lite øye. Denne effekten er visuelt reduserer dem. Mascara bør påføres flere lag for å legge øyevipper tetthet og utvide dem. Kan Stram for sin prakt. Smokey og effekten av isen klar!
Hvordan ta vare på Eye
Hvordan lage Smokey is

Ved hjelp av sminke, ikke glem ansiktet. For kosmetikk skjønt pryder en kvinne, men også skader huden har.
Dermed vil den 8-timers søvn ta vare på huden rundt øynene. I morgen, etter en full søvn, øvelser for øynene vondt. Ingenting komplisert, sveip i en sirkulær bevegelse rundt øyet opp og ned og fra side til side. Etter gymnastikk, vaske ansiktet med kokt vann uten å lukke øynene dine veldig godt, slik at vannet lett falt under øyelokket. Etter vask kan du bruke en fuktighets gel for huden rundt øynene. Svært gunstig effekt på huden rundt øynene er massasje. Tuppene bør lett treffer huden rundt øynene som vil legge vitalitet til huden din.
Imidlertid er optiker ikke bare massasjer og kremer. For å unngå problemer med ulike øyne som irritasjon og stress, unngå langvarig arbeid ved datamaskinen eller på boken. Unngå støvete områder og på solfylte dager, bruke solbriller.
Rett anvendelse kosmetikk. Ikke bruk vannfast sminke mer enn to ganger i uken, som sin konstant bruk kan føre til betennelse i øyet. Sjekk alltid utløpsdatoen for din makeup.
Særlig forsiktighet bør utvises øyne i kveld. Velge et middel for å fjerne makeup nøye. Det bør være en del av alkohol som det er fordi det kan være tørre øyne og "kråketær" i hjørnene.
Ikke glem å bruke vitaminene A, C, D, E for helsen til øynene dine. Disse vitaminene bidra til å bevare hudens elastisitet.
Så nå er du klar for å erobre all sin fantastisk og uforglemmelig utsikt!  
Яндекс.Метрика