Den rette for allergisk rhinitt
 Denne sykdommen er ansett for å være den mest vanlig med allergier. Av seg selv, allergisk rhinitt - er betennelse i slimhinnene i nese, noe som forårsaket et allergen. Han ofte manifestert nysing, slipper sekreter fra nese, kløe følelse i nese, pustevansker.

 Årsaker


 Til grunn av sykdommen er en allergisk reaksjon av umiddelbar type, kan symptomene på som ses i et par sekunder. Den rette for allergisk rhinitt bør velge en spesialist på individuell basis, som allergener for utvikling av mange sykdommer, husstøvmidd, insekt avfall, pollen, mugg, medisin og mat. Det er også verdt å merke seg at hvis genetisk har en tendens, er det en reell risiko for allergisk rhinitt.

 Symptomer


 Symptomer på allergisk rhinitt identifiserer flere viktigste symptomene:

 nasal utflod som klart og purulent;

 nysing;

 kløe i nesehulen;

 vanskeligheter med å puste gjennom nesen.

 I utseende allergier merket hevelse i ansiktet, puster hovedsakelig gjennom munnen. Røde øyne, rennende øyne. Symptomer på allergisk rhinitt oppstår vanligvis i ungdomsårene. Det er viktig å merke seg at folk kurere allergisk rhinitt ikke eksisterer, for å unngå nye allergiske reaksjoner, ikke selvmedisinering.

 Den rette for allergisk rhinitt


 Universell måte å allergisk rhinitt er ikke, så bør du kontakte legen din. Han må sende pasienten for prøver som avslører, som er et allergen slik reaksjon har funnet sted. Dette skinnet tester og blodprøver er 100% vil si hva som er manifestert allergisk rhinitt. Etter å ha fullført alle testene legen forskrive behandling narkotika. Også du kan tildele spesifikk behandling - immunterapi allergener. Under huden til pasienten administreres en liten mengde av allergen-løsning. Hver gang, øker konsentrasjonen. Legemet i dette tilfelle begynner å forsvare seg selv, som produserer en slags motgift.
 Den rette for allergisk rhinitt, kanskje det eneste som kan lage og bruke det hjemme - 1/3 teskje salt i et glass kokt vann. Den resulterende oppløsningen bør vaske nesen to ganger om dagen.  
Den kur for forkjølelse for barn
 Spedbarn ofte vises kald og vanligvis skjer det i form av akutt nasopharyngitis. Hvis betennelsen blir stående ubehandlet, det spre seg til slimhinnen i strupehodet, bronkiene, luftrøret, kan også utvikle lungebetennelse. Nesetetthet hindrer ikke bare puster, men også suge brystet. Dette kan føre til oppkast, diaré, angst, oppblåsthet magen. Det er derfor du må vite at en kur for forkjølelse for barn å raskt eliminere sykdommen.

 Hvordan kurere en rennende nese hos spedbarn


 Små barn trenger hjelp frigjøre nesen fra sekreter, som de ikke kan ennå vыsmarkyvatsya eier. Du kan bruke apotek sugepumper, liten pære, biter av gasbind eller klut fleece, rullet flag.
 Når slimet helt fjernet fra tut for smårollinger til år som dråper kan brukes morsmelk. Du kan begrave nesen kamilleekstrakt, 1% løsning protargola. Svært sjelden barneleger foreskrive albutsida.
 Den kur for forkjølelse for barn som inneholder mentol, ikke foreskrevet for barn under tre år. Tut barnet kan vaske sprøyte med "Akvamarisa", "Fyzyomera", "Salina". Du kan forberede en ekstrakt av urten salvie, kamille og johannesurt, eller egnet farmasøytiske stoffet Romazulan. "

 Hva er en kur for forkjølelse for barn trygge


 Lindre symptomene på forkjølelse kan vasokonstriksjonseffekter dråper og spray - ". Nazyvin" "Vybrotsyl", "Bryzolyn", "Otryvyn", De er tillatt for spedbarn under ett år. Hver alder har sin egen dosering.
 Når bakteriell infeksjon barnelege kan foreskrive salve "Bactroban" aerosol "Bioparox" eller spray "Yzofa." Vel å immunomodulator "Derynat." Å styrke kroppen kan bruke homøopatiske midler "Euforbium", "compositum", "Koryzalyyu."
 Det er best å bruke en kur for forkjølelse for barn så unge alder dråper. Imidlertid kan disse midlene ikke brukes i mer enn syv dager, som de er vanedannende og påvirker hele kroppen gjennom blodet.
 Forkjølelse bør ikke utsette. Som ble snart klart slimete utflod fra nesen til barnet, bør du kontakte lege. Bare han kan anbefale en egnet middel for forkjølelse og kaldt, egnet for en bestemt alder.  
Hvorfor legger nesen, men ingen kald
 Noen ganger er det en merkelig situasjon, nese prippen, men det er ikke kaldt. Årsaker til pustevansker kan være mange, og bare lege-audiograf i stand til å identifisere hvilke faktorer som provoserer legging bihulene.

 Hyppige årsaker for legging nesen, men ingen kald


 De fleste kjente tett nese kaldt i fravær av kompliserte former av rhinitt - forekomst av sinusitt. Kvitte seg med nasal mulig mens eliminere smittekilden. Når det er kaldt og kald, med tegn på bihulebetennelse må slutte å vandre nedover gaten og ta alle nødvendige tiltak for å løfte immunitet.
 En annen grunn til at legger nesen, men ingen rhinitt er nasal septum misdannelse. Søvnapné utvikler en god stund, nesetetthet dannet over flere år. Fjern denne patologi er kun mulig etter operasjonen. Operasjonen er å fjerne partisjoner eller hun er gitt riktig naturlige form. Etter denne intervensjonen pasienten begynner å puste fritt.

 Mer sjeldne årsaker lunger i fravær av udøde


 Det er en annen grunn til at legger nesen, men ingen kald - vekster i nasal passasje polypper. Dette er ikke den mest vanlige sykdommer. Den patologiske prosessen er lik den krumning av nasal septum, er det veldig sakte og bare noen få år etter dannelsen av den første polypp kan bli diagnostisert med sykdommen. I dette tilfellet, å kvitte seg med tett nese er bare mulig ved operasjon fordi medisinsk terapi letter pusting for en kort tid.
 I noen tilfeller, når du legger nese, rennende nese, men ingen slike unormalt skjer mot et bakteppe av lukke høyre eller venstre nasal passasje fra et fremmedlegeme. I dette tilfellet, bør du kontakte legen så fort som mulig for å få dette elementet. Selv om dette kan gjøres uavhengig av hverandre, men nøye.
 Lang tett nese kan levere en person mye ulempe og ubehag. Så hvis alle effektive middel for selvmedisinering ikke fjernes legging nesegangene i tre dager, bør du umiddelbart ta kontakt med en otolaryngologist for kvalifisert hjelp.  
Vannaerobic for vekttap, fordeler og resultatene av denne metoden

 Over lang og kald vinter, de fleste av oss, i praksis, få ekstra pounds. Og da, endelig, kommer sommeren, er de pounds ombygget til et av de store problemene for deponering av som brukte en rekke metoder og teknikker. La oss snakke om de samme tingene som vannaerobic kan brukes til vekttap og hvordan denne teknikken er ansett lovende.
 Gjør vann aerobic kan være hvem som helst det trenger ikke engang trenger å være i stand til å flyte. Og vekten din, fysikk og alder også spille noen rolle - vannaerobic ganske nyttig for alle! Dybden av bassenget, som er klasser kan variere fra 1 m til 17 m Hvis du trener i et dypt basseng, vil du bli gitt en spesiell kit -. Oppblåsbare belter og tilbehør for nakken.
 Effektiviteten av vannaerobic, som et verktøy for vekttap, ingen tvil. Og de som har hatt denne opplevelsen teknikken hevder at det hjelper å ikke bare miste vekt, men også bli kvitt cellulitter, gjør huden mer smidig, glatt eller helt fjerne problemområder. Men hva er årsaken til den høye effektiviteten vannaerobic å gå ned i vekt? Eksperter sier at ting unike egenskapene til vann - for en person som er engasjert vannaerobic, får ikke bare høy nok fysisk aktivitet, men også føles hydrostatisk trykk, som normaliserer blodsirkulasjonen og forbedrer stoffskifte.
 Hvis du aldri har hatt vannaerobic, og nå er interessert i hvordan disse klassene er gjort, er det nyttig å vite at bedre start trening bare spesielle grupper for nybegynnere. Her treneren gjennomfører kurs i mer sparsom modus, og deres varighet er bare 20 eller 25 minutter. Men når kroppen blir vant til øvelsen, som gir nybegynnere, kan du flytte til en annen gruppe hvor gjennomført intensiv trening, og gir høyere belastning.
Vannaerobic for vekttap, fordeler og resultatene av denne metoden

 Standard klasser i vannaerobic gruppen er 45 minutter. Og treneren, dyktig vekslende øvelser for å utvikle forskjellige muskelgrupper i løpet av denne tiden, vil være i stand til å effektivt "prosessen" hele kroppen. Du vil bli tilbudt på et strømløpsøvelser, strekke og selv å jobbe med spesialutstyr. Dette utvalget av utstyr for vannaerobic ekstremt mangfoldig - Den inneholder svømmeføtter for bena, svømmeføtter, hansker, baller, vekting for hender og føtter, manualer, innsiden av som er sand, spesiell stick for å strekke og mer.
Vannaerobic for vekttap, fordeler og resultatene av denne metoden

 Spesielt verdifulle vann aerobic for vekttap som et resultat av bruken av denne teknikken merkbar etter de første sesjoner. Musklene fange opp, skriver tonen i huden blir mer smidig og grasiøs figur. Men mest interessant er at du får bedre søvn og humør, vil du glemme om kjedsomhet, stress og kronisk tretthet. Og i dette ligger den helbredende kraften i vann.
 Selvfølgelig, effektiviteten av trening avhenger av dyktighet av treneren, som vil jobbe med deg og på din entusiasme og ønsker å jobbe. Og problemer med motivasjon hos personer som er involvert i vannaerobic oppstår vanligvis fordi slike studier gir en sann glede, fylt med ny kraft og kroppen styrker. Men ikke glem å nøye tenke gjennom kostholdet ditt for å sikre en positiv effekt. Frukt, grønnsaker, mat som inneholder fiber, rent vann, for å hjelpe deg å fylle opp med nye krefter for trening og for en kort tid, avgrense formen.

Яндекс.Метрика