Infeksjoner i urin-systemet under svangerskapet

 Hvordan takle sykdommer i urin-systemet i løpet av svangerskapet?
 Infeksjoner i urin-systemet kalles sykdommer som forekommer i blære, urinrøret, urinlederne og nyrer. Teste legen din også urinen under det første besøket. Blodprøver kan ta igjen, og neste besøk.
 Under graviditet, urin infeksjoner forekommer ofte, som denne regionen opplever økt press. Livmoren er direkte over blæren og urinleder som forbinder blæren fra nyrene. Øker, livmoren har mye press på blæren og urinlederne.
 Symptomene på blæren infeksjon er hyppig vannlating, svie ved vannlating, falske begjær og blod i urinen (i alvorlige tilfeller).
 Pyelonefritt - urinveisinfeksjon, påvirker også nyrene. Pyelonefritt er diagnostisert i 1-2% av gravide kvinner. Symptomene ligner symptomene på pyelonefritt blære infeksjoner. Denne sykdommen kan kreve sykehusinnleggelse og intravenøs antibiotika.
 Nyrestein utvikle seg i omtrent én av 1500 kvinner. Symptomene på denne sykdommen inkluderer kutte ryggsmerter og blod i urinen. Behandlet nyrestein sykdom i svangerskapet ved hjelp av smertestillende. En kvinne bør drikke mye. Behandlingen brukes også intravenøs væske.  
Strekkmerker under graviditeten

 Er det mulig å unngå utseendet av strekkmerker under graviditeten? Hvordan fjerne strekkmerker?
 I områder med sterk strekk av huden kan bli misfarget områder, såkalte streamere eller stirae distensae. De vanligvis vises på magen som livmor øker sterkt strekker huden. Det er også strekke bryst, lår og rumpe.
 Vanligvis strekkmerker blekne over tid og bli mindre synlige, men de har aldri helt forsvinne.
 Ingen har oppfunnet en pålitelig måte unngå utseendet av strekkmerker. Kvinner har prøvd mye av kosmetikk, men til ingen nytte. Du kan prøve noen måte, men mest sannsynlig ikke oppnå suksess.
 Noen moderne verktøy bidra til å gjøre strekkmerker mindre synlige. Retina-A og Renova i kombinasjon med glykolsyre er effektive. For disse midlene kreves resept. Glykolsyre hudlege kan foreskrive deg. Med Tselleks-glykolsyre forbedrer strekkmerker betydelig. Det er effektivt, men også den dyreste måten - en laserbehandling. Laserbehandling er ofte gjort i kombinasjon med legemidler, som vi nettopp har nevnt. Imidlertid bør enhver slik behandling utføres først etter graviditet.  
Hvor å behandle sykdommen, seksuelt overførbare sykdommer under svangerskap

 Sykdommer som overføres gjennom seksuell kontakt under graviditet er høy risiko, da de kan skade fosteret. Sykdommer som overføres i løpet av vaginal, oral eller anal sex. Hvis du lider av en lignende sykdom, bør behandlingen starte så snart som mulig.
 Foreløpig sykdom, seksuelt overførbare sykdommer, er mye mer vanlig enn før. Om lag en av fem amerikanere lider av en lignende sykdom. I løpet av det neste året sykdom som overføres seksuelt smittet en av tjue amerikanere.
 Disse sykdommene er mer vanlig blant kvinner enn blant menn. Kvinner er mer utsatt fordi deres reproduktive organer inne i kroppen, og det interne miljøet er svært gunstig for infeksjon. I tillegg, er diagnose av disse sykdommer i kvinner er mye mer komplisert.
 Dersom en slik sykdommen ikke behandles, kan det skade utvikle barnet i mors liv. Hvert år tusenvis av barn født for tidlig eller infiserte sykdommer, seksuelt overførbare sykdommer, fra sine mødre. Disse sykdommene føre til for tidlig vannavgang, spontanabort, dødfødsel og for tidlig fødsel. Hos spedbarn relaterte sykdommer kan føre til blindhet, mental retardasjon, nevrologiske problemer, hjerneskade og død. I noen tilfeller vises effektene flere år etter fødselen.
 Noen sykdommer overføres barnet under fødsel, andre - med mors blod. I dette tilfellet, kan infeksjonen oppstå under graviditet eller fødsel.
 De vanligste sykdommer, seksuelt overførbare sykdommer, er monilialnyy vulvovaginitis, tryhomonoznыy vaginitis, kjønnsvorter, genital herpes, klamydia, gonoré, syfilis og aids.
 Noen sykdommer kan seksuelt overførbare sykdommer diagnostiseres og behandles i løpet av svangerskapet. Ikke er utsatt for en fullstendig helbredelse av sykdommen kan bli behandlet, og dermed jevne ut konsekvenser. Det er viktig å gjøre alle nødvendige tester, hvis du har selv den minste mistanke. Diskuter denne viktige saken med legen din.  
Virkningen av miljøforurensning på graviditet

 Miljø alvorlig påvirke din helse og helsen til fosteret. For miljøgifter som kan skade fosteret er bly, kvikksølv, polyklorerte bifenyler og plantevernmidler.
 Kontakt med bly øker risikoen for spontanabort. Bly er lett overføres via morkaken og går inn i fosterets kropp. Eksponering for bly kan påvirke på den 12. uke av svangerskapet. Bly gripende i våre liv, kan det være i vannrørene i loddetinn, batterier, enkelte byggevarer, deler (særlig eldre) og trebeskyttelse. Blyforgiftning kan og på arbeidsplassen. Sørg for å finne ut om arbeidet ikke er knyttet til denne risikoen.
 Kvikksølv kan gi et barns cerebral parese og microcephaly. Vanligvis oppstår forgiftning gjennom forurenset fisk. Det var også tilfeller av forgiftning med kvikksølv forurenset korn.
 PCB (polyklorerte bifenyler) - en blanding av forskjellige forbindelser. I vev av organismer fisk, fugler og mennesker er mindre mengder PCB. PCB inn i kroppen med litt mat fortært, spesielt fisk. Det antas at ved å øke nivået av PCB i legemet fører til aborter og bremse veksthemming.
 Sprøytemidler føre til spontanaborter og avtagende vekst retardasjon. Plantevernmidler inkluderer en rekke komponenter, skadelige insekter og ugress. Folk også ofte forgiftet av plantevernmidler, som de akkumuleres i plantemateriale. Ansett som mest skadelig DDT, chlordane, heptaklor og lindan. Under svangerskapet, ikke bruk plantevernmidler i hjem og hage.
 Du er usannsynlig å fullstendig eliminere enhver kontakt med plantevernmidler. Den sikreste måten å unngå forgiftning - ingen kontakt med slike stoffer. Vask alle frukter og grønnsaker før du spiser. Noen ganger helt unngå kontakt med plantevernmidler er umulig. Hvis du vet at kontakten med skadelige stoffer, grundig vask hendene.
? Under svangerskapet, ikke bruk plantevernmidler i hjem og hage.  
Sykdommen kreft: som er syk, hvorfor og hvor?
 Kreft yore studert av forskere fra hele verden, men likevel kryyut i mange mysterier. For eksempel kan en hemmelighet for mange er derfor i noen land er hyppigheten av onko-sykdommer er lav, og den andre på den motsatte, høy eller der det er mer utsatt for å utvikle kreft og derfor, som lider av kreft eller neduzi tilbøyelig til i større grad, og så videre. Spørsmål score. Prøv å svare på de mest vanlige og interessant. Hvorfor folk får kreft og hvor de fleste?


 Forskere er aktivt etterforsker epidemiologi av kreft har vært på i 30 år, prøver å finne et mønster hvor kreft kan være mer vanlig, og hvor mindre. I forskjellige deler av jord andel av befolkningen med forskjellige maligniteter. Det finnes forskjellige typer og kreft.
 I land som Russland, Japan, Island, Storbritannia og Korea folk mer tilbøyelig til ondartede svulster i magen enn i andre stater. I USA, utbredt og forekommer mye oftere enn i andre områder av kreft i tykktarm og endetarm.
 Leder i lungekreft per 100.000 mennesker er Russland igjen. Alle disse tallene i stor grad avhenge av livsstil. I USA, spise fet mat, bruker mye av vegetabilsk olje og liker å spise stekt alt - derav utdanning koloryktalnoho kreft, Russland - en av lederne i andel røykere befolkning, og japansk, britisk, koreanere og islendinger bruker mange kreftfremkallende som forårsaker magekreft.
Sykdommen kreft: som er syk, hvorfor og hvor?

 Men ikke så enkelt. Faktisk, klima, forurensning områder, livskvalitet og tradisjonell ernæring - som alle påvirker utviklingen av Onco-sykdommer, men hvordan så å forklare at i Ungarn per 100.000 innbyggere registrert 313 dødsfall, som er en av verdens høyeste ytelsen, og i Makedonia som ligger et par hundre kilometer sør og har en lignende sammensetning av jordsmonn, klima, tradisjoner, og det tar bare 6 dødsfall per 100.000 mennesker? Slike eksempler florerer.

 I hvilke land som er mest får kreft?


 Hvorfor folk får kreft i utviklede land? Et annet interessant spørsmål, fordi statistisk, disse er landets ledere i antall sykdommer. Legene sier det er på grunn av alder faktor. Mostly karsinom tendens befolkning på 70 år og over. Også er det nødvendig å identifisere og faktor behandling. I Russland, for eksempel, er antall dødsfall er mye høyere enn for Danmark, der mer enn 100 000 pasienter.
Sykdommen kreft: som er syk, hvorfor og hvor?

 Rangering av land ved kreft som følger (per 100 000 innbyggere):


 •  Danmark - 326;

 •  Irland - 317;

 •  Australia - 314;

 •  Ungarn - 313;

 •  N. Zealand - 309;

 •  Belgia - 307;

 •  Frankrike - 300;

 •  USA - 300;

 •  Norge - 300;

 •  Canada - 297

 •  Som det kan ses fra statistikken, alle land har et meget høyt nivå og levealder. Hvis russiske menn i gjennomsnitt leve 63 år, i Danmark til en 78-80 dermed økende antall sykdommer.

   Hva ville det minste få kreft?


   Vi vet at Makedonia har den laveste satsen av dødsfall, men hva den er koblet er ikke klart. Også gunstige statistikk lite antall mennesker som dør av kreft i Israel. Medisin verker dette landet, etter å ha oppnådd 80% kur sykdom.
  Sykdommen kreft: som er syk, hvorfor og hvor?

   By ranking for de fleste kreftformer i Russland består av (1000 Befolkning.):


 •  Samara-regionen - 18;

 •  Orel - 16;

 •  Ulyanovsk - 16;

 •  St. Petersburg - 155;

 •  Altai-regionen, Yaroslavl og Ryazan-regionen - 15

 •  For å unngå denne forferdelige sykdommen, spise riktig, prøv å mer nøye overvåke helsen til organismen, prymichayuchy noen, selv de minste avvik og, selvfølgelig, gi opp dårlige vaner - røyking og alkohol.  
  Яндекс.Метрика