Dårlige vaner under svangerskapet

 Enten arbeid under svangerskapet påvirker fosterets utvikling. Dårlige vaner er dårlig for deg. Under svangerskapet, de er skadelig for fosteret.
 Vi kan ikke gi nøyaktige data på påvirkning av ulike stoffer på moren og fosteret. Det er mye lettere å identifisere stoffer som forårsaker ernæringsmessige mangler og problemer med utviklingen av barnet enn de som fører til misdannelser. Imidlertid kan indisier trygt si at dårlige vaner påvirke fosterets utvikling.
 Mange stoffer som praktisk talt ingen effekt på voksne kvinner negativt påvirke fosterutvikling. Noen er lett krysser placenta og går inn i fosterets blod. Nikotin, alkohol og narkotika er ekstremt skadelig for fosteret.

 Røyking under svangerskapet. Konsekvenser for barn


 Røyking er svært skadelig for deg og for din voksende baby. Slutte å røyke før eller under svangerskapet. Foster og spedbarnsdødelighet i løpet av de første graviditet øker med 50% dersom den vordende mor røyker mer enn en pakke sigaretter om dagen.
 I tobakk inneholder røyk skadelige stoffer, deriblant nikotin, karbonmonoksid, blåsyre, pitch, tjære og kreftfremkallende serie. Når du inhalerer sigarettrøyk, disse stoffene krysser placenta inn i kroppen til barnet.
 Dette problemet er så alvorlig at hver sigarett pakke lagt spesiell sigarett advarsel for gravide:
 "Røyking under svangerskapet kan føre til fosterdød, for tidlig fødsel og spedbarn Undervekt".
 Effekten på fosteret. Røyker gravid kvinne reduserer nesten det dobbelte av mengden av oksygen ekstrahert frukt, som i morens blod oksygen er erstattet med karbonmonoksyd som inneholdes i sigarettrøyk. Toksiner sigarettrøyk bidra til innsnevring av blodårene. Røyking kan bremse utviklingen av fosteret og morkaken skade.
 Barn født av røykende mødre veie mindre enn andre babyer. Redusert vekt fører til forskjellige problemer. Babyer født av mødre som røykte under svangerskapet, har ofte problemer med læring, de senere begynne å lese, tenke, og så verre. D. I tillegg er disse barna ofte observert hyperaktivitet.
 Hvis en kvinne røyker under svangerskapet, substans inhalert røyk som påvirke absorpsjon av vitamin B og C, og folsyre. Røyking øker risikoen for svangerskapskomplikasjoner. Røyking antas å være årsaken til en rekke fødselsskader - som ganespalte (ganespalte), hjertesykdom og ryggmargsbrokk.
 Hvordan røyking påvirker gravid kvinne. Hos kvinner røykere er mye mer sannsynlig å få alvorlige komplikasjoner i svangerskapet. Risikoen for morkakeløsning økt med nesten 25% i moderate røykere og 65% med aktiv røyking. Placenta Previa forekommer i moderate røykere ofte med 25%, og aktive røykere - ofte med 90%. Flere detaljer om dette vil bli diskutert senere.
 Røyking under svangerskapet øker risikoen for spontanabort, fosterdød eller neonatal død kort tid etter fødselen. Risikoen er direkte relatert til antall sigaretter kone i løpet av dagen. Hvis en kvinne røyker en pakke om dagen mer, denne risikoen øker betydelig.
 Det ville være best å slutte å røyke helt før graviditet. Hvis du ikke kan slutte å røyke, eller i det minste redusere antall sigaretter.
 Hva er effekten av passiv røyking på en gravid kvinne. Passiv røyking øker risikoen for å få en baby med lav vekt. Forskerne fant en signifikant nikotin i håret av nyfødte som er utsatt for passiv røyking i minst tre timer i døgnet. Spør hennes ektemann, familie, venner og kolleger om ikke å røyke i ditt nærvær under svangerskapet. Prøv å ikke være i røykfylte rom.

 Alkohol under svangerskapet


 Når du drikker, drikker, og barnet ditt. Jo mer du drikker, jo mer alkohol og får det. Alkohol konsumert av en gravid kvinne som utgjør en alvorlig fare for fosteret. Alkohol bremser inntrengningen av aminosyrer og glukose gjennom placenta. Spesielt skadelig påvirkning av alkohol har på fosteret i den tidlige fasen av svangerskapet.
 De tingene du ikke vil merke, gi en stor innvirkning på fosteret. Frukten kan ikke absorbere alkohol så fort som en voksen, fordi alkohol er i legemet av fosteret mye lenger. Moderat alkoholforbruk øker risikoen for spontanabort. Studier viser at spina bifida er 60 ganger oftere diagnostisert hos barn hvis mødre drakk alkohol under svangerskapet.
 Alle har lenge visst at alkohol under graviditet er skadelig, men gjennomførte i 1995, fant studien at mange gravide kvinner i Nord-Amerika ignorert råd om ikke å drikke alkohol under svangerskapet. Sammenlignet med 1991 fire ganger flere kvinner sa de brukte alkohol under svangerskapet. Ikke utsett barnet ditt ansvar! Helt avstå fra alkohol under svangerskapet!
? Man kan bruke produkter som inneholder alkohol, hvis den utsettes for varmebehandling i minst en time.
 Du lurer på om du bør ta kurs, som inkluderer alkohol? Man kan bruke produkter som inneholder alkohol hvis de blir utsatt for varmebehandling i minst en time. I løpet av denne tiden, er alkoholinnholdet reduseres til nesten null.
 Noen kvinner spør om du bør ta drikker vin og øl i løpet av svangerskapet. Til tross for navnet, disse drikkene inneholder ca 05% alkohol. Siden vi ikke vet hvor mye alkohol er trygt for fosteret, av slike drikker er bedre å avstå.
 Alkoholforbruk under svangerskapet kan føre til unormal fosterutvikling. To glass vin om dagen - og barnet kan bli født med fetalnыm alkoholsyndrom.
 Føtalt alkoholsyndrom. Føtalt alkoholsyndrom - en hel rekke av problemer hos barn født av kvinner som drikker mye. Full syndrom er funnet i en -2 tilfeller per tusen nyfødte.
 FAS er karakterisert ved veksthemming før og etter fødselen. Hos barn med FAS er defekter i hjertet og lemmer, som de er vanligvis preget for struktur Person: kort, snub nese, flatet maxilla og skjeling. Disse barna føler og atferdsproblemer - de har kompliserte språk og ødelagt vasomotorisk funksjon. Alkohol syndrom fører også til skader på nervesystemet og Down syndrom - de viktigste årsakene til mental retardasjon spedbarn.
 I dag kan vi ikke si med sikkerhet hvor mye alkohol kan føre til FAS, så vi oppfordrer kvinner til å gi opp alkohol helt. De fleste forskere er enige om at 4-5 glass vin om dagen kan føre til FAS. To glass per dag lys føre til avvik fra normal utvikling av fosteret. Det tryggeste er å fullstendig eliminere bruken av alkohol under svangerskapet!
 Ytterligere fakta. Bruk av narkotika i kombinasjon med alkohol øker risikoen for fosteret. Spesielt farlig i denne sammenheng er smertestillende midler, antidepressiva og antiepileptika.
 Noen forskere mener at aktiv bruk av alkohol til hennes mann under unnfangelse kan føre til FAS hos barn. Alkoholforbruk fører til far et barn intrauterin vekst.
 Vær veldig forsiktig når du bruker stoffer som inneholder alkohol. Den kur for hoste og forkjølelse inneholder ofte alkohol - noen ganger opptil 25%!

 Narkotikabruk under svangerskapet


 Drug ofte kalles stoffer er forbudt ved lov, men disse kan tilskrives helt legitimt - alkohol, koffein og tobakk. Vanlige medisiner som benzodiazepiner eller barbiturater har også skadelige effekter på fosteret, uansett om de brukes til lovlige eller ulovlige grunnlag.
 Narkotikabruk kan gi den en skadelig effekt på graviditet. Kvinner som bruker narkotika er mye mer vanlig svangerskapskomplikasjoner, ernæringsmessige mangler, anemi, intrauterin veksthemming. Gravide kvinner som bruker narkotika betydelig økt risiko for svangerskapsforgiftning (vi vil diskutere senere).
 Marihuana. Marihuana inneholder tetrahydrocannabinol, som krysser placenta og kommer inn i kroppen av et barn. Dette stoffet kan føre til mental retardasjon, hukommelsesproblemer, årsaken unødig nøling. Disse komplikasjonene oppstår vanligvis hos barn i alderen 3 til 12 år.
 Legemidler som påvirker sentralnervesystemet.
 Opptak stimulerende på sentralnervesystemet, spesielt amfetamin under svangerskapet fører til defekter i hjerte-karsystemet hos barn. Disse barna ofte lider av anfall, de har en dårlig appetitt, de lukket.
 Beroligende midler og inkludert benzodiazepiner (Valium og Librium) øker risikoen for misdannelser. Et barn kan bli født med medfødt narkotikamisbruk.
 Narkotika. Bruken av morfin, Demerol, kodein og heroin forårsake fysisk avhengighet. Gravide kvinner som bruker rusmidler utvikler svangerskapsforgiftning, risikoen for prematur fødsel. Født med medfødt narkotikaavhengighet og alvorlige helseproblemer baby. Krybbedød forekommer blant barn av mødre brukt narkotika under svangerskapet er 10 ganger mer sannsynlig.
 Intravenøs bruk av narkotika er forbundet med problemer som for eksempel infeksjon med AIDS-viruset, hepatitt og endokarditt. Slik sykdom mer alvorlig når vi utvikler i løpet av svangerskapet.
 Hallusinogener. Mange mennesker i dag bruker hallusinogener som LSD, meskalin, hasj og peyote. Denne gruppen omfatter fentsyklydyn. Bruk fentsyklydyna forårsaker unormal utvikling av fosteret, selv om dette ennå ikke er vitenskapelig bevist.
 Kokain og crack. Kokain seriøst komplisere svangerskapet. Betydelig innvirkning på svangerskapet har selv en kort periode å ta kokain. Kokain blunts sult og tørst som kan gjøre en ødeleggende effekt på et barns utvikling.
 Bruk av mer aktiv form for kokain - crack - innvirkning på mors ernæring og temperaturkontroll som kan alvorlig skade barnet ditt. Kokain årsakene til spontanabort, for tidlig fødsel, blødninger, morkakeløsning og medfødte defekter. Kvinner som bruker kokain i løpet av de første 12 ukene av svangerskapet øker risikoen for spontanabort. Kokain er i stand til å utøve skadelige effekter på fosteret innen tre dager etter unnfangelsen!
 Babyer født av mødre som brukte kokain under svangerskapet ofte lider av mental retardasjon. De er mye mer vanlig i krybbedød. Kokain årsaker til dødfødsel.  
Яндекс.Метрика