Nye tester for gravide kvinner som kan oppdage alvorlige sykdommer

 I dag er det flere tester som kan oppdage svært alvorlig sykdom. For eksempel gravid urin testet for tilstedeværelsen av urin-gonadotropin, som er ment å tillate tendens til å identifisere Downs syndrom. Kombinert med ultralyd, kan denne metoden påvise problem tidlig. Imidlertid er det vanlig praksis ikke gjennomføres.
 Det er også brukt en annen ny test - måle tykkelsen av nakkeoppklaring kombinert med en detaljert ultralyd og blodprøve. Hvis en alder av moren kan mistenkes høy sannsynlighet for å ha et barn med Down syndrom, gjør en screening test det mulig å identifisere problemet tidlig. Mens det er ennå ikke satt i utbredt praksis, men i praksis ikke lenger en trussel mot den gravide og fosteret. Resultatene er avhengig av nøyaktigheten av ultralyd.
 I enkelte områder utført ytterligere genetiske tester for å påvise slike sykdommer.
 Arvelig amyloidose familie uten nevropati (Familiær middelhavsfeber) er funnet i mennesker i armensk, arabisk, tyrkisk, samt sefardiske jøder. Fosterdiagnostikk kan oppdage bærere av recessive gener, så den nyfødte kan raskt diagnostisere og dermed unngå farlige medisinske problemer.
 Sponhyoformnaya leykodystrofiya (Canavan sykdom) vanlig blant askenasiske jøder. Canavan sykdom oppdages ved screening for sykdom Tэya Sachs.
 Medfødt døvhet forårsaket konneksyn-26 genet. Hvis partneren familier var tilfeller av arvelig døvhet, vil denne testen oppdager et problem før fødselen, noe som gjør det mulig å ta umiddelbare skritt for å rette det opp.  
Ektopisk graviditet effekterSvangerskap utenfor livmoren ikke gå ubemerket hen. Men dens effekter er ikke alltid negativ. Det avhenger av egenskapene til kirurgi, samtidig sykdom, livsstil og så videre. D.
Utidige avbrudd av svangerskap utenfor livmoren
De fleste av kvinnene ikke har tenkt sin graviditet, og noen ikke engang se på menstruasjonssyklusen. Ikke alle pasienter husker da de var i forrige måned. I denne situasjonen, kan graviditet ikke engang mistenker. I mellomtiden oppmerksomme på deres helse kan beskytte deg. Konsekvensene av svangerskap utenfor livmoren kan føre til dødelig eller ikke kan påvirke forplantningssystemet. Det hele kommer an på oppførselen til kvinner og rettidig diagnose.
Hvis ektopisk graviditet ikke er oppdaget på et tidlig stadium og fosteret utvikler seg, kan det bryte vev i kroppen, som er befruktet egg. Dette kan være en livmor rør, eggstokk, mage. Med mindre utført akutt kirurgi fra blødninger og smertefulle støt kvinne kan dø.
Komplikasjoner av å fjerne en eggleder
Mange kvinner som er diagnostisert med en graviditet utenfor livmoren negativt oppfattet behov for fjerning av egglederen, da dette kan føre til infertilitet. Men dette er ikke helt sant. Kvinner gravide lett selv med en eggleder. Det er viktig at en godt fungerende eggstokk av henne. Kvinner over tretti år å bli gravid mer vanskelig, men det er en vei ut - å gjøre IVF. På denne måten kan mødre bli enda de som ikke har egglederne. I løpet av de mini-egg operasjoner er hentet direkte fra eggstokkene og deretter befruktet av sperm er kunstig mann og pidsidayut direkte inn i livmoren. Således, i egglederne er ikke involvert.
Komplikasjoner av å opprettholde egglederen
I moderne medisin, det finnes teknikker som ikke kan fjerne egglederen. I dette tilfellet, er risikoen for ektopisk graviditet komplikasjoner minimal. Men det er en ulempe - sannsynligheten for graviditet utenfor livmoren i samme rør.
Enhver operasjon i den reproduktive system av kvinner kan ha svært triste konsekvenser. Men hvis legene tror at hvis du kan holde egglederen og hun planlegger å fortsette å være en mor å gjøre det. Risikoen for tilbakefall av ektopisk svangerskap er lavere enn risikoen for infertilitet. Hvis ønskelig, kan pasientens livmor røret fjernes, og den andre bundet. Denne prosedyren er utført på kvinner over trettifem år og har to eller flere barn. Det kalles kvinnelig sterilisering.
Eggledere kan reddes hvis du gjør laparoskopisk kirurgi, der fosteret fjernes og skallet sitt. For store eller vanskelig ordning kan føre til å utføre klassisk kirurgi - laparotomi.
Svangerskap utenfor livmoren kan ha minimale komplikasjoner hvis det er mulig å avbryte henne konservativ måte, det vil si å bruke stoffet, som ble opprinnelig brukt for kreftbehandling - Metotreksat. Dette verktøyet er svært skadelig for kroppen, så pre lege bør sørge for at svangerskap utenfor livmoren egentlig. Hvis alt går bra, hemmer narkotika veksten av fosteret, og da han dør og går i oppløsning. Innen ett eller to menstruasjonssykluser må beskyttes omhyggelig, som under påvirkning av medikamentet blokkert folsyre. Dette stoffet, i fravær av som barn blir født med alvorlige misdannelser eller dø i livmoren.
Hvis du bruker dette stoffet effekter ektopisk graviditet er ikke så alvorlig som i operasjonen. Men metotreksat kan føre til farlige komplikasjoner som blødninger. Så foreskrive virkemidler og se på som kvinner har en lege. Mulige komplikasjoner etter å ha tatt metotreksat, sterke smerter, blødninger.
Unngå gjentatte svangerskap utenfor livmoren
Det første du må gjøre - for å fastslå årsaken til svangerskap utenfor livmoren. Ofte er det egglederen obstruksjon, sammenvoksninger. Så neste graviditet skal planlegges. Pre gjennomgå behandling og reagensglass. I noen tilfeller, adhesjoner aktiveres under påvirkning av infeksjoner overføres seksuelt. Du må passere alle testene og bare da planlegger en graviditet.
Hvis en kvinne har hatt en graviditet utenfor livmoren, legen overvåker graviditet nøye. For eksempel er den første ultralyd utføres umiddelbart etter tegn på graviditet. Heldigvis kvinner vellykket næring og føde et barn etter en graviditet utenfor livmoren. Nok til å ta de nødvendige forebyggende tiltak og til å identifisere sine helsetjenester.  
Den første uken av svangerskapet

 Fødselen av babyen - et svært viktig steg for hvert par. Litt forsiktig planlegging unnfangelsen, andre ikke. Det er mulig å forstå fra den første uken at du er gravid? Så også den første som de andre dagene når baby i mors mage er svært viktig.


 De første tegnene


 Den naturlige og den aller første tegn på graviditet hos friske kvinner er å utsette menstruasjonen. Men det finnes en rekke funksjoner som vil hjelpe deg å forstå at du er gravid.

 Spotting

 Dette er en valgfri funksjon og forekommer oftere i 8-12 dager etter unnfangelsen. Mindre utvalg (gul-brun eller rød) kan signalisere en trussel for spontanabort. Derfor å se seg selv i en lignende symptom, bedre kontakt med en lege som nøyaktig diagnostiserer årsaken utslippet.

 Svimmelhet og svakhet

 I de tidlige dager av svangerskapet en kvinnes kroppen begynner å produsere progesteron, noe som påvirker den generelle tilstanden i forventningsfull mor. Noen kvinner klager over svimmelhet, svakhet, døsighet, irritabilitet, apati. Disse symptomene kan gå i andre trimester, og kan følge deg til fødselen.

 Feber

 Den første trimester er alltid preget av en svak feber. Normalt er det 37 grader. Dette er spesielt tydelig i løpet av 2-3 uker av svangerskapet.

 Trykket i bekkenet

 Som fosteret i de første dagene implantert i livmoren, det er blodstrømmen til bekken organer, forårsaker en svak følelse av tyngde eller trykk i bekkenområdet. Du kan føle en liten kribling eller smerter i livmoren.

 Ømme bryster

 En av de tidligste tegnene på graviditet og trofast - hevelse og brystforstørrelse. Noen kvinner brystvorter er så følsom for dem selv smertefullt å berøre. Bryst betydelig økt i volum, kan det være en liten mengde melk valg.

 Toxicosis

 Morgenkvalme, brekninger, forverring av smaksløker og luktesans kan forekomme de første ukene av svangerskapet. Du kan dramatisk føle den vitale behov for å spise et eple eller knaske kritt. Du kan legge merke til en merkelig smakskombinasjoner av produkter som ikke er oppdaget tidligere (sur agurk med honning sennep syltetøy, etc.)
 Ikke glem at alle disse funksjonene er unike. Derfor er det bedre å oppsøke lege.
Den første uken av svangerskapet


 Naturlige endringer i kroppen


 Fra de første dagene av svangerskapet hos kvinner er i endring. De første 10 dager er gjort av embryoet i livmoren og gjennomføringen i veggen. Deretter begynner utviklingen av fosteret (placenta og navlestrengen). En mors kropp begynner aktive hormonet hCG, noe som indikerer graviditet som skjedde.
Den første uken av svangerskapet


 Endrede vaner


 Ikke glem at fødselen av en baby - er ikke bare hyggelige gjøremål og omsorg er, først og fremst et stort ansvar som bør ligge jevnt på skuldrene til begge foreldrene. Når du har sørget for at familien venter på etterfylling, bør lese nøye gjennom sine vaner siden de tidlige dager av svangerskapet. Eller rettere sagt, å utvikle nye. Hvis det er mulig, gi opp dårlige vaner. Dette gjelder til mamma og pappa. Prøv å bruke mer tid på nyttige aktiviteter: tur i frisk luft, gå på utstillinger, høre på god musikk, delta på spesielle kurs og treninger. Inkludere i kosten i stedet for de vanlige skadelige produkter friske og sunne frukt og grønnsaker.
Den første uken av svangerskapet

Яндекс.Метрика