Giftighet og kjønn på barnet

 Foreldre ønsker å vite kjønnet på barnet i de første ukene av svangerskapet. Som bare betyr at de ikke klarer å gjøre det. Det er mange tegn som kan bestemmes - vil være en gutt eller en jente. Beregningene er utført på dagen for unnfangelse, blod, mat preferanser på gravide magen i form. En måte å bestemme kjønn på barnet - er tilstedeværelsen av toksisitet. Hvis alvorlig toxemia gravid, vil det være en jente. Er det egentlig? Relatert toxemia og kjønn på babyen?

 Vitenskapelig synspunkt


 Forskere Karolinska Institutet i Stockholm, foretok en studie av dette problemet. Forskere har behandlet data over en million babyer. I tillegg ble de overvåke kvinner som snakket med legene på en sterk toxicosis tidlig i svangerskapet. Resultatet av forskningen og overrasket de fleste forskere. Det viste seg at 56% av kvinner som lider av tidlig toksisitet, ble jentene født, og 44% - guttene.

 Grunnen til dette fenomenet, forskere forklares som følger. Toxicosis - en reaksjon på nærværet av HCG i blodet, såkalte graviditet hormon. Denne hormonnivåene mer frukt hvis jenta.

 Tro eller ikke


 Å tro eller gjøre data? Faktisk toxemia og barn sex relatert? Siden forskere argumentere hardt. Men døm selv. Resultatet etter ca 50 til 50. Så forskerne konkluderte malodokazatelen.
 Faktisk, er den årsaker toksisitet hos kvinner fortsatt ukjent. Teorier mye, men på grunn av en artikkel ufødte barn har ikke skjedd.
 Den vanligste versjonen av toksisitet grunner - er hormonelle endringer i kroppen. Men noen del av psykologiske faktorer i forekomsten av toksisitet er. Dette indikerer at hypnose kur morgen sykdom. Og dessuten, vet vi at i tradisjonelle samfunn toxicosis forekommer svært sjelden. Så psykologiske erfaringer forventningsfull mor kan være i form av toksisitet.
 Men relatert toksisitet og barn gulvet og ikke installert.  
Nestresovyy test

 Nestresovyy test for gravide


 Nestresovyy test - en enkel ikke-invasiv prosedyre som er utført etter 32 svangerskapsuke eller senere. Den er utført i legekontor eller sykehus. I undersøkelsen analyserer hvordan hjertet reagerer på fosterets fosterets bevegelser og fosterets vurdert i de senere stadier av svangerskapet. Informasjonen som samles inn av denne testen som gjør det mulig å kontrollere at alt er bra med babyen.
 Hvordan er testen?
 Du vil ligge på ryggen, og bukveggen prykriplyat fetal skjerm. Hver gang du føler fosteret flytte, trykk på knappen. På båndet Monitor vises. Samtidig registrerer fosterets monitor fosterets hjerteslag.
 Testresultatene
 Hver gang et barn flytter, ansporer puls 15 slag per 15 sekunder. Hvis det skjer to ganger på 20 minutter, er resultatene anses normalt eller reaktiv. Dersom barnet ikke beveger seg eller puls ikke svarer til bevegelsen, blir resultatene anses å være ikke-reaktive. Dette er ikke alltid sagt at det var noen problemer - kanskje et sovende barn. I 75% av ikke-reaktive resultater babyen er helt frisk.
 Reaktiv test kan indikere et alvorlig problem. I dette tilfellet, bør testen gjentas etter 24 timer eller foreta ytterligere undersøkelser, inkludert kontraktylnыy stress test eller biofysisk profil definisjon.  
Andre studier gjennomført i løpet av svangerskapet

 Også baserte analyser Ultralyd Gravid gjennomføre noen ytterligere forskning.

 Lytt til fosterets hjerte


 Ved hjelp av en spesiell enhet som forsterker lyden, kan du høre hjertet til fosteret ca 12 uker av svangerskapet. Denne studien kalles Doppler.

 Magnetisk resonans


 Den nye super-rask nukleær magnetisk resonans avslører unormalt av fosteret. Denne forskningen kan gjennomføres ved mottak av unormale resultater av ultralyd eller mangel på informasjon. Denne testen kan oppdage siamesiske tvillinger dia - frahmalnuyu brokk, oligohydramnios og store svulster. Denne studien er ikke tilgjengelig for alle sine høye kostnader (1-4000 dollar). Denne testen er ikke nødvendig for alle gravide kvinner.

 Pap test


 I løpet av første prenatal besøk, kan legen din ta en vattpinne fra livmorhalsen hvis du har bestått denne testen mer enn et år siden. Dersom analysen ble gjennomført for noen måneder siden, og resultatene var normal, bør det ikke bli gjentatt.
 Smøre kan oppdage unormale celler som kalles forstadier, dysplastic eller kreft i livmorhalsen. Denne analysen avslører en rekke problemer i de tidlige stadier, og derfor vil legen være lettere å løse. En unormal smøre indikerer tilstedeværelse av infeksjonen, den forstadier tilstand eller en annen tilstand, slik som hyperkeratose.
 Etter vaginal fødsel unormal smøre kan sprette tilbake. En studie viste at 60% av kvinnene som ble diagnostisert før fødsel plateepitel vnutryэpytelyalnыe kreft i livmorhalsen etter fødsel var helt frisk. Forskere mener at utvidelsen av livmorhalsen under fødselen kan føre til fjerning av forstadier celler under babyen ned fødselskanalen.
? En studie viste at 60% av kvinnene som ble diagnostisert før fødsel plateepitel vnutryэpytelyalnыe kreft i livmorhalsen etter fødsel var helt frisk.
 Hvis celleprøve viser tegn på infeksjon, bør behandlingen starte umiddelbart. Hvis det er en forstadier tilstand som kalles dysplasi, trenger vi en kolposkopi.
 Når kolposkopi cervix er undersøkt under et mikroskop. Hvis det blir funnet unormale områder, kan legen ta en biopsi. Vanligvis, en biopsi utføres etter fødselen. Unormal celleprøve under svangerskapet krever spesiell oppmerksomhet.

 Hjem livmor overvåking


 Noen kvinner under graviditet båret hjem livmor overvåking. Spesiell monitor registrerer livmorkontraksjoner når en kvinne er hjemme, og deretter sender denne informasjonen over telefon lege. Denne metoden brukes i tilfeller hvor det er risiko for prematur fødsel. Kostnadene kan variere 80-100 dollar dagen.

 Bekken eksamen


 Legen utfører vanligvis bekken eksamen i løpet av første eller andre besøk, og i de senere stadier av svangerskapet. Tidlig i svangerskapet, kan bekken eksamen oss å anslå størrelsen på livmor og bestemme svangerskapslengde. I tredje trimester undersøkelse gjør det mulig å avklare en rekke punkter, blant annet følgende:
 • plasseringen av fosteret (setefødsel eller normal);
 • graden av åpning av livmorhalsen;
 • graden av tynning av livmorhalsen;
 • hvor lav barnet er i fødselskanalen;
 • størrelsen og formen på fødselskanalen eller bekken.
 Etter bekken eksamen legen kan si at du "2 og 50%." Denne informasjonen er viktig av to grunner. Først, tyder det på at livmorhalsen åpnes 2 cm og ystonchylas 50%.
 Informasjon innhentet under bekken eksamen nyttig for deg hvis du kommer til å dra til sykehuset, å tro at fødselen er nær. Du re-inspisere sykehuset. Å vite ytelse siste bekken eksamen kan avgjøre hvorvidt gikk inn arbeidskraft.
 Bekken eksamen ikke fortelle legen om når du begynner arbeidskraft. Fødsel kan begynne når som helst på ethvert stadium av svangerskapet, uavhengig av livmorhalsen.

 Analyser under svangerskapet bør unngå


 Graden av stråling er trygt for fosteret, ennå ikke bestemt. X-stråler kan skade barnet ditt. Prøv å avstå fra X-ray studier i løpet av svangerskapet, unntatt i nødstilfeller. De fleste X-ray studier er gjort av medisinske årsaker, men du må nøye veie risikoen. Sørg for å diskutere dette med legen din før gjennomføringen. Det samme gjelder for røntgenstråler i odontologi.
 Computertomografi - en meget spesiell type røntgen hvor resultatene blir behandlet av datamaskinen. Mange forskere mener at nivået på X-ray CT er betydelig lavere enn for andre typer røntgenstudier. Men under svangerskapet ville det være bedre å avstå fra slike prosedyrer.
 Hvis du er over 35, må du gjøre mamohramu. Etter førti år, er en undersøkelse gjennomført hvert annet år.
 Hvis du gjorde mamohramu før svangerskapet, er det bra. Ellers må du vente til barnet er født. Hvis det ikke er noen gyldig grunn for undersøkelsen (f.eks svulster i brystet), ikke utsett barnet fare.
 Når stråling undersøkelser av høyeste risiko barnet utsettes mellom 8. og 15. svangerskapsuke (fosterets alder fra 6 til 13 uker). Noen leger mener at stråling for fosteret, bli bør helt utelukkes.
 Magnetisk resonans nylig brukt mye alt. Det er ikke forbundet med røntgenstråler. Dagens data om de skadelige effektene av slik forskning for skade på fosteret er ikke mottatt. Men kvinner anbefales å utføre denne prosedyren i første trimester av svangerskapet (dette gjelder ikke for moderne sverhbыstromu kjernemagnetisk resonans).  
Kontraktylnyy stresstest

 Kontraktylnyy stresstest


 Om nestressovыy test gir nereaktyvnыe resultater, må du kanskje kontraktylnyy stresstest, der reaksjonen er fast bestemt fosterets hjertefrekvens til livmor sammentrekninger lys, simulere fødselen prosessen.
 Hvis en kvinne har i det siste vært vanskelig graviditet eller under den nåværende graviditet hadde problemer med helse, kan legen utføre testen i forrige uke. Denne testen kan utføres på en uke etter 32.
 I noen tilfeller har bare nestressovыy test i den andre - begge deler. Kontraktylnyy stresstest er mer pålitelig enn nestressovыy.
 Hvordan er testen?
 Vanligvis er denne testen er utført i et sykehus, fordi det er en time, og noen ganger kan det stimulere arbeidskraft. Monitor som registrerer fosterets hjerteslag som er plassert på bukveggen kvinner. Noen ganger nippel stimulering er utført for å gjøre livmoren krympe. Noen ganger Rename stimulering produsert ved hjelp av en liten mengde av oxytocin. Resultatene av stresstesten viser hvor godt barnet bærer sammentrekninger og familier.
 Testresultatene
 Lavere hjertefrekvens etter Trekningene kan være et tegn på føtal distress syndrom. Kanskje barnet ikke får nok oksygen eller opplever andre problemer. Legen din kan anbefale stimulere til arbeid. I andre tilfeller, blir testen gjentatt neste dag eller biofysisk fastslås. Dersom testen viser ingen eller langsom hjerterytme hos fosteret, tyder dette på alvorlige problemer.  
Яндекс.Метрика