Metoder for kunstig inseminasjon

 Metoder for kunstig inseminasjon


 Det er flere måter å kunstig inseminasjon, som brukes i ufruktbarhet.
 Intrauterin inseminasjon sperm (ISM), som ble nevnt i kapittelet om mannlig infertilitet, kan brukes til ulike brudd i hormonelle nivåer i kvinner og i immunologiske inkompatibilitet ektefeller når et hinder for fremming av sperm i det kvinnelige kjønnsorgan er slimet i livmorhalsen.
 Metode GIFT eller yntratubarnыy overføre kjønnsceller (kjønnsceller). Metoden består i det faktum at like før eggløsning tilbringe eggstokkene punktering, hentet moden egg utenfor den kvinnelige organismen (in vitro) koble den med sperm og ulike måter å gå inn i egglederen hvor befruktningen skjer, og påfølgende graviditet fortsetter som normalt. GIFT metoden brukes hvis en prosess ikke kan nå egget i egglederen, men selve røret er farbar. Sperm eller donor) bør også være verdifull.
 Metode ZYFT eller yntratubarnыy overførings zygotes (befruktede egg) på samme måte som GIFT, men in vitro fertilisering å skje, og egglederen injiseres embryo. Med denne metoden bevis mer avansert enn GIFT: den kan brukes ikke bare i strid med kvinnene, men også for mannlig infertilitet, som før in vitro fertilisering kan holde sperm berikelse. Effektivitet og metoder GIFT ZYFT ca 30%.
 De mest effektive metodene for kunstig inseminasjon i dag er in vitro fertilisering (IVF) og vnutryplazmatycheskaya spermieinjeksjon (ICSI).

 In vitro-fertilisering


 In vitro fertilisering (IVF) - en befruktning utenfor kvinnens kropp, etterfulgt av sin implantasjon i livmoren.
 Indikasjoner for kunstig inseminasjon av IVF er
 • obstruksjon av egglederne, noe som ikke kan være riktig;
 • stabile hormonelle endringer i kvinner som ikke kan behandles;
 • ekstern endometriose;
 • ufruktbarhet forårsaket av grunner som er satt etter testen mislyktes;
 • Mann infertilitet (redusert sædkvalitet).
 IVF prosedyren foregår i flere etapper.
 Den første fasen - Undertrykkelse av kvinners egen hormonell aktivitet. Dette er nødvendig for å oocytmodningen var ikke spontan, men kontrollert og kunne beregne nøyaktig tidspunkt for eggløsning.
 Den andre fasen - Kunstig stimulering av oocytmodningen bruker hormonelle legemidler. Prosessen med egg modningen styres ved ultralydundersøkelser.
 Den tredje fasen - Utdrag ultralyd egg fra eggstokken. Samtidig personer mister sperm berike den, kombinert med egg og anbragt i en termostat. Utdannet in vitro embryoer observert i noen dager.
 Fjerde etappe - Valg av de mest levedyktige embryoer og la ballen inn i livmoren. Samtidig utnevnt hormoner som bidrar til bevaring av svangerskapet.
 Graviditet er bekreftet i to uker ved ultralydundersøkelse og laboratorieundersøkelse av blod for tilstedeværelse av humant choriongonadotropin (hCG), som også kalles graviditet hormon.
 Noen ganger hormonelle endringer i kvinner så uttalt at selv med full egg stimulering hormoner dannes. Men med denne situasjonen er det en måte: Valgfritt kvinne og hennes mann kan bruke til å befrukte egget kvinnelig donor. Denne modifiserte metoden kalles in vitro fertilisering IVF OD (fra det latinske navnet - egg donor).

 Den mest effektive metoden for in vitro fertilisering - ICSI


 ICSI eller vnutryplazmatycheskoy spermieinjeksjon metode, i dag mest subtile og effektiv metode for kunstig inseminasjon. Metodikken er at under mikroskop i IVF og utarbeidet av en langstrakt kropp med kvinnelige egget med en spesiell nål injiseres sperm (det som er levedyktig og livlig sperm). Resten av den teknikk som er metoden for IVF.
 Indikasjonen for ICSI er å redusere gjødsling kapasitet av sædceller i sæden nærvær av anti-sperm antistoffer og visse typer patologi egg.
 Alle metoder for kunstig inseminasjon trygt for kvinner og barn som blir født som et resultat av anvendelsen av disse metodene er ikke forskjellig fra sine jevnaldrende. Derfor moderne par som har blitt diagnostisert med infertilitet, er det håpet å ha et barn.  
Planleggings Metoder kjønn på barnet

 Det er mulig å planlegge kjønnet på babyen? Hvordan planlegge kjønnet på babyen?
 Selv i antikken folk kommer opp med ulike metoder for planlegging av barnets kjønn. Men naturen har ordnet slik at det er svært vanskelig å gjøre. Og med rette, eller kan forstyrre den demografiske situasjonen i verden.
 Når en kvinne er gravid, hun elsker ham uansett hva han vil bli. Og kanskje du ikke bør tenke fremover, vil det være en gutt eller en jente. Dette vil være en gutt favoritt, og viktigst av alt, at han var frisk. Etter 20 uker av svangerskapet, kan barnets kjønn bestemmes av ultralyd. Så ved tidspunktet for fødselen kjønn på babyen vil ikke være en overraskelse.
 I dag er det ingen eksakt vitenskap bevist og trygge metoder for planlegging av barnets kjønn. Hvis vi ser på alle eksisterende metoder for planlegging av barnets kjønn, kan de deles inn i tradisjonelle og vitenskapelig.

 Tradisjonelle metoder for planlegging av barnets kjønn


 Denne metoden funnet empirisk. Noen av dem kommer ned til oss fra antikken, andre ble oppfunnet nylig. Det som forener disse teknikkene er at de har ingen vitenskapelig begrunnelse og deres sannsynlige feil.
 Som du vet, er kjønnet på barnet ikke er avhengig av kvinner, siden den ikke inneholder gener Y-kromosom, som avgjør mannlige kjønn. Som kvinner er genene til kromosom X, en mannlig gener - X og Y. Men, de fleste tradisjonelle metoder for planlegging kjønn på barnet prøver å gjøre noen endringer i en kvinnes kropp.
 Kinesiske babyen kjønn planleggingsmetode
 Dette er en av de eldste metodene som er å unnfange en gutt som måtte gå i dvale hodet mot nord, og å unnfange en jente - i sør.
 I det gamle Kina, var det en svært kompleks metode for beregning av sex av barn med spesielle tabeller.
 Planlegging gulvet med diett
 Dietten er også ikke den siste plassen ved planlegging av barnets kjønn. Ektemenn og hustruer skulle utøve denne dietten i tre uker før befruktning, og kvinner - og til og med to måneder etter unnfangelsen.
 En diett som fremmer fødselen av en jente. Dosering: melk og meieriprodukter, kokt eller stuet kjøtt og fisk (i små mengder), egg, usyret brød, frokostblandinger (ris og semulegryn), grønnsaker (aubergine, asparges, rødbeter, gulrøtter, agurker, erter, paprika capsicum, løk, kokte tomater), frukt og bær (epler, pærer, jordbær, bringebær, ananas, grapefrukt, sitron, vannmelon, mango, kvede), nøtter (mandler, hasselnøtter, peanøtter - men ikke hermetisert), sukker, honning, krydder, syltetøy, gelé, urter, skjøre kaffe, te, sjokolade, kakao.
 Bruksområde: hermetisert frukt juice, søte drikker, pølser, skinke, røkt, grillet kjøtt og fisk, røkt, tørket og saltet fisk, hermetisk fisk, kreps, krabber, ost, iskrem, mais grøt, brød baking vanlig, kaker, chips, noe hermetikk, kål, rå tomater, bønner og linser, plommer, aprikoser, kirsebær, bananer, appelsiner, melon, rips, rosiner, tørkede aprikoser, fiken, svisker, tørket saltet, salt, gjær, oliven margarin, saltet smør, ketchup.
 En diett som fremmer fødselen av en gutt. Dosering: mer kjøttprodukter, pølser, fisk, korn, poteter, sopp, hvite bønner, linser, erter, noe frukt, mørk sjokolade, mineralvann, te, kaffe, hermetikk og syltet mat, gjær.
 Bruksområde: melk og melkeprodukter, fisk, egg, sjømat, egg (protein), pannekaker, kaker melk, salat, grønne bønner, grønne erter, ost, kål, fennikel, valnøtter, hasselnøtter, mandler, peanøtter, kakao, melkesjokolade.
 Kvinner som allerede har barn, vet de at når de var gravide jenta, ønsket de noe solonenkoho og skarp liten (fra kostholdet for gutter) og vice versa, under graviditet gutt trekker på søt kvinne. Så det er fullt mulig at disse diettene er rasjonelle.

 Planlegger å oppdatere kjønn på barnet i blod foreldre


 Full restaurering av blodet av menn og kvinner har i ulike vilkår: menn hvert 4 år for kvinner - hvert 3. år. Beregningen er utført fra fødselsdato eller siste store blodtap. Forfatterne av metode av den oppfatning at barnet skal arve etasje i den overordnede hvis blod yngre på tidspunktet for unnfangelsen. Derfor, mors alder delelig med 3 og 4 på far fikk restene er sammenlignet: ett i balanse over det og gi deres babyens kjønn.
 For eksempel, i øyeblikket av conception mors alder - 23 år gammel, hans far - 25 år. 23: 3 = 7 (rest 2), 25: 4 = 6 (rest 1). Balanse mor kom over sin far, da en jente.
 Denne metoden er ikke bekreftet av en hvilken som helst seriøs forskning.

 Planlegging av barnets kjønn gjennom behandling og seksualpartnere stiller på tidspunktet for unnfangelsen


 Det ble observert at fødselen av et barn sex avhenger av seksuell aktivitet av menn. Ja, jenter som blir født etter en lang avholdenhet, fødsels gutter krever aktivt sexliv. For bursdagen jentas mann oppfordres til å engasjere seg aktivt i noen forretninger og ta en pause i sine seksuelle liv på minst en måned. For the birthday boy anbefales å permanent seksuell aktivitet.
 Angå positurer partnere på unnfangelsen ordtak sier at jenter ofte gå etter unnfangelsen prosess i "misjonærstillingen", det vil si når en mann på topp, mens guttene - når en mann bak. Den siste metoden er bra fordi det pours sæd nær livmorhalsen og umiddelbart inn i livmoren og egglederne.

 Sesong temperatur fremgangsmåte for planlegging av barnets kjønn


 Ferie metoden er basert på observasjon. Etablert at jenter som blir født i april, juni, juli, september, november og desember (derav deres oppfatning inntraff i juli, september, oktober, desember, januar, februar). Guttene blir født i januar, februar, mars, mai, august og oktober, noe som betyr at deres oppfatning skjedde i mars, april, mai, juni, august og november.
 Fokusere på disse dataene, kan vi planlegge kjønn på barnet imidlertid ikke garantere den ønskede effekten du knapt noen vil.
 Temperatur metode for planlegging av barnets kjønn logisk ganske forståelig. Den er basert på det faktum at ikke alle spermatozoyzы samme. Noen av dem er karakterisert ved høy levedyktighet (som sperm inneholder kromosomer X, som et resultat av hvilket befruktning av egget bryte piker), mens de resterende sæd, er imidlertid lav levedyktighet, men økt aktivitet (de inneholder kromosomer XY, hvor befruktning av egget bryte gutter) .
 Sperm liker ikke varmen, spesielt dø raskt ved høye temperaturer Y-sædceller. Derfor menn som ønsker å ha en sønn, er det anbefalt å ha på undertøy og bukser uten å komprimere kjønnsorganer, forlate bad, badstuer, boblebad. De oppfordres til å ta en kald dusj og ikke for varmt til å kle seg i den kalde årstiden.

 Planlegging av barnets kjønn i månefasene


 Det er en teori i henhold til hvilken, sammen med menstruasjonssyklusen og er den andre individuelle astrologiske syklus, som blir beregnet ved fødselen av en kvinne. Med fokus på denne syklusen kan være svært nøyaktig planlegge ved unnfangelsen og kjønn på babyen.
 Ifølge denne teorien den høyeste sannsynligheten for unnfangelsen på den tiden da den fasen av månen (bare med antall faser 12 tegn i dyrekretsen) gjentar at fase, som var fødselen av kvinnen. Ofte er det ikke samsvarer med den mest sannsynlige tidspunktet for unnfangelsen, designet av menstruasjonssyklusen (eggløsning). Men hvis beregningene fase av månen og menstruasjonssyklusen er de samme, så sannsynligheten for oppfattelsen øker.
 Avhengig av månefasen (negativ eller positiv), hvor unnfangelsen skjedde, et barn født av en sex. Unnfangelse jenter trolig negativ i perioder når månen er "kvinnelige" dyrekretsen tegn (Tyren, Krepsen, Jomfruen, Skorpionen, Steinbukken, Fiskene) er gravid en gutt kanskje i andre perioder som regnes som "maskuline" (Væren, Tvillingene, Løven, Vekten , Skytten, Vannmannen). Finn ut hvilke er tegnet av månen kan være en normal kalender.

 FORSKNING METODER PLANLEGGING AV BARN SEX


 Vitenskapelige metoder for planlegging av barnets kjønn er ikke perfekt, og ikke fullt ut forstått. Likevel, de har en logisk vitenskapelig begrunnelse og mer eller mindre bevist tilgjengelig statistikk.

 Ved hjelp av tidspunktet for eggløsningen planlegging av barnets kjønn


 Eggløsning - en tid for frigjøring av et egg fra eggstokken. Etter utgivelsen av egg fra eggstokken lever daglig. Utgitt befruktede egg eller sperm fanget i en kvinnes kropp på tidspunktet for eggløsning, eller de som "ventet" sin utgivelse fra eggstokken (sædceller kan overleve i kvinner opp til 6 dager).
 Sædceller er av to typer: inneholder kromosomer X og Y. Det ble funnet at sædceller med Y-kromosomet er mer mobile og mindre levedyktig. Den er basert på denne fremgangsmåte, og anvendelse av eggløsning å bestemme kjønn på barnet, hvis samleie sammenfaller med tidspunktet for eggløsningen, først nå egg sædceller med y-kromosom, at det er en høy sannsynlighet for å ha en gutt. Hvis samleie fant sted noen dager før eggløsning, jo mer sannsynlig en jente for sjansen til å "vente" egg flere X-kromosomer.
 Metoden er komplisert, så nøyaktig beregne tiden for eggløsning er ikke alltid mulig, i noen sjeldne kvinnelige menstruasjonssyklusen sammenfaller hver dag. På samme tid er det ganske pålitelig og logisk berettiget, men alvorlige statistiske studier av dens effektivitet ble utført.
 Øyeblikket eggløsning kan bestemmes på følgende måter:
 • ved å måle basal kroppstemperatur er rektalt gjennom hele menstruasjonssyklusen;
 • ved å overvåke utgivelsen av slim fra kjønnsorganer: tildeling blir tunge, tyktflytende slim, tyktflytende; mens noen kvinner opplever kortvarige smerter i underlivet med en hånd (tidspunktet for ruptur av hårsekken og frigjøring av et egg);
 • bestemme eggløsning ved hjelp av en spesiell apotek test (strips, ligner på en graviditetstest);
 • ved hjelp av ultralyd kan fikse tidspunktet for utgivelsen av et egg fra eggstokken og utdanning i dette stedet midlertidige endokrine kjertler - gul kropp; denne metoden kalles follykulometryey.

 Ved hjelp av sperm separasjon for planlegging av barnets kjønn


 Denne separasjon kan gjøres på to måter: ved hjelp av elektroforese og laser.
 Ved hjelp av elektroforese X og Y sperm skilles, gå til forskjellige poler. Så er in vitro fertilisering (IVF), egg tatt fra eggstokken kvinnelig, sperm inneholder enten X eller Y-kromosom. Dessverre har den metoden alvorlige bivirkninger: et elektrisk felt har en mutagen effekt fordi barnet kan utvikle ulike anomalier.
 Separering av sædceller med en laser. Denne teknikken var bare noen få år siden. Sperm også delt inn sædceller inneholder X - og Y-kromosomer, og egget blir befruktet av IVF. Seriøse statistiske data, denne metoden har ikke støttet, så det er vanskelig å si hvor effektivt det er og om den har alvorlige bivirkninger.
 Kjønn på barnet kan bestemmes ved genetisk analyse. Det er mulig, for eksempel in vitro fertilisering (dvs. in vitro fertilisering), mens før implantering i uterus hos et foster utført sin fulle genetiske diagnose for å unngå mulige uregelmessigheter i løpet av hvilken definert og kjønn av fosteret.
 Så, i dag i verden er det ingen pålitelig, vitenskapelig bevist, effektiv og sikker metode for å skaffe den nødvendige kjønn på barnet.

 Tabellen. Planlegging av barnets kjønn
 Alder
 Mor

 Januar

 Februar

 Mars

 April

 Mai

 Juni

 Juli

 August

 September

 Oktober

 November

 Desember


 18

 M

 D

 M

 D

 M

 M

 M

 M

 M

 M

 M

 M


 19

 M

 D

 M

 D

 M

 M

 M

 M

 M

 D

 M

 D


 20

 D

 M

 D

 D

 D

 D

 D

 D

 D

 D

 M

 M


 21

 M

 D

 D

 D

 D

 D

 D

 D

 D

 D

 D

 D


 22

 D

 M

 M

 D

 M

 D

 D

 M

 D

 D

 D

 D


 23

 M

 M

 D

 M

 M

 D

 M

 D

 M

 M

 M

 D


 24

 M

 D

 M

 M

 D

 M

 M

 D

 D

 D

 D

 D


 25

 D

 M

 M

 D

 D

 M

 D

 M

 M

 M

 M

 M


 26

 M

 D

 M

 D

 D

 M

 D

 M

 D

 D

 D

 D


 27

 D

 M

 D

 M

 D

 D

 M

 M

 M

 M

 D

 M


 28

 M

 D

 M

 M

 D

 D

 D

 M

 M

 M

 D

 D


 29

 D

 M

 D

 D

 M

 M

 D

 D

 D

 M

 M

 M


 30

 M

 D

 D

 D

 D

 D

 D

 D

 D

 D

 M

 M


 31

 M

 D

 M

 D

 D

 D

 D

 D

 D

 D

 D

 M


 32

 M

 D

 M

 D

 D

 D

 D

 D

 D

 D

 D

 M


 33

 D

 M

 D

 M

 D

 D

 D

 M

 D

 D

 D

 M


 34

 D

 D

 M

 D

 D

 D

 D

 D

 D

 D

 M

 M


 35

 M

 M

 D

 M

 D

 D

 D

 M

 D

 D

 M

 M


 36

 D

 M

 M

 D

 M

 D

 D

 D

 M

 M

 M

 M


 37

 M

 D

 M

 M

 D

 M

 D

 M

 D

 M

 D

 M


 38

 D

 M

 D

 M

 M

 D

 M

 D

 M

 D

 M

 D


 39

 M

 D

 M

 M

 M

 D

 D

 M

 D

 D

 D

 D


 40

 D

 M

 D

 M

 D

 M

 M

 D

 M

 D

 M

 D  
Яндекс.Метрика