Hvordan bli kvitt lus og luseegg hjemme
 I all sannsynlighet lus "født" sammen med den personen som de er nevnt i verk av Aristoteles (fjerde århundre f.Kr.), og moderne arkeologer funnet under utgravninger tørket parasitter, sammen med mumiene av faraoene.
 Hva er hodelus? Hva er miljøet av deres eksistens? Hvilken skade de påfører mennesker og hvordan bli kvitt lus og luseegg hjemme? I denne artikkelen vil vi prøve å svare på spørsmål og samtidig å avkrefte noen av mytene knyttet til disse ekle insekter.
 Hva er lus, deres typer og miljø
 Lus - en ektoparazit, et insekt som lever i menneskekroppen og spiser hennes blod. Eggene er kalt nits lus og sykdom forbundet med parasitter - hodelus.
 I verden er det omtrent tre hundre arter av lus og stue i 41 arter.
 Hver type parasitt har sitt habitat, og vil aldri leve til "outsidere". For eksempel, lus, parasittiske på griser, aldri betale for hunden, og hunden insekter - i offentligheten. Ideen om at folk kan få fra dyr - er en myte. En person smittet med lus bare "plukket opp" dem fra en annen person.
Hvordan bli kvitt lus og luseegg hjemme
 Hodelusen - Den vanligste type parasitt som lever på mennesker. Residence - skalp, krone, nakke, tempel. Hodelusen bor ca 38 dager, og i løpet av denne perioden legger rundt 140 egg, nits.
 En annen myte assosiert med insekter, kan lus hoppe fra en person til en annen. Faktisk kan de ikke hoppe, men bare krype raskt.
 Infeksjon oppstår ofte ved direkte kontakt eller gjennom personlig hygiene og generelle ting, håndkle, kam, lue klipp, elastiske hår hodetelefoner.
 Hodelusen liv i andre deler av kroppen unntatt hode, der bor annen type parasitt.
Hvordan bli kvitt lus og luseegg hjemme
 Kjønnshår lus - Denne type insekt som kalles ploschytsya. Det er den minste lus, som aldri selv forlater verten. Bosetter ploschytsya kjønnshår øyenbryn og øyenvipper. Hun bor på en måned, og i løpet av denne tiden legger 50 egg.
 Kjønnshår lus infeksjon oppstår gjennom seksuell kontakt. Det er en mulighet for infeksjon i de dusjer, servanter, bad, badstuer.
 En annen myte om lus - parasitter bosette seg på folk som forsømmer personlig hygiene. Faktisk lus som ren hud og hår, fordi det er enklere å pierce huden slike snabel og deres nits lettere å feste til håret.
Hvordan bli kvitt lus og luseegg hjemme
 Klær lus - Ikke leve på mennesker, men den spiser blod, så du må nevne denne formen for insekter. Å leve i en slik lus sengetøy, folder og sømmer av klær. Varigheten av livet er ca 40 dager, og hun legger opptil 300 egg.


 Vurdere hvordan bli kvitt lus hjemme
 Det første tegnet på at hodelus det er alvorlig kløe. I dette tilfellet bør du tenke nøye gjennom hud og hår røttene dine. De fleste lus sjelden sett, men nits kan sees veldig godt, spesielt på mørke hår.
 Nits som kunzhutovu nasinynku lysebrun, som kløvde til roten av håret. Du kan ikke blåse, riste eller skyll med vann.
 Bli kvitt lus hjelpe spesielle legemidler som selges i apotek. Ved hjelp av dem bør være svært forsiktig, strengt på instruksjonene slik at alle produkter inneholder plantevernmidler. Hvis du er redd for å selvmedisinering, ta kontakt med en profesjonell.
 [Quote] Foreløpig er den raskeste og mest effektive metoden for å bli kvitt lus og luseegg profesjonell hjelp med lus. Det har flere fordeler:
 - 100% virkningsgrad.
 - Satsen for behandling. Bli kvitt lus og luseegg tar et par timer.
 - Garanti resultat. Prosedyren ender bare på full styrke lus og luseegg fra håret.
 - Fraværet av kontraindikasjoner. Behandlingsmetoder absolutt alle, inkludert gravide og ammende kvinner, små barn, personer med allergi.
 - Ingen negative helseeffekter. Du unngå alle effektene av plantevernmidler på kroppen som er på mange måter mot lus.
 - Økonomi. Mest tjenesten prisen er lavere enn det beløpet som er brukt på legemidler.
 I Russland, kan du få denne tjenesten i Kontakt oss på lus "Lays Эvey", som eksperter på sitt arbeid ved hjelp av bare profesjonelle, helt ufarlig og miljøagenter for å fjerne lus og lus forebygging Gratis Neath viden kjent i USA og Europa.  
Hvordan bli kvitt lus og luseeggI et forsøk på å bli kvitt lus og luseegg uten å gå til legen, men hjemme, husk at det er helt forskjellige organismer. Det er alt som kan påvirke Først må være helt trygt for andre, og selvfølgelig vice versa.
Det er viktig å vurdere det faktum at livssyklusen til hodelus er om en måned, og fra det øyeblikket vylupytsya og den første kvinnelige legging nits må være minst 2-3 uker. Dermed kan det selvfølgelig, for å bli kvitt dem betraktes som komplett bare dersom det ble utført innen en måned. I tillegg, for ytterligere 30 dager etter behandlingsstart i håret må ikke vises eller voksne disse ekle insekter eller eggene sine.
Den sikreste måten å bli kvitt lus og luseegg er fullstendig fjerning av hår som du nettopp barbert skallet. Men ikke engang telle grunnene som den ikke vil, særlig kvinner og små barn.
Til vår store glede, er farmasøytisk produksjon i dag på en høyde, slik at butikker og apotek kan oppdage mange ulike kjemikalier som sjampoer som vil bli kvitt lus og luseegg, men ikke irriterende delikat skalp.
Faktisk behandling som bidrar til å kvitte seg med lus og luseegg bør være delt inn i to faser, hvorav den ene innebærer mekanisk påvirkning, og den andre - kjemisk.

Mekanisk metode lusebehandling

Snakker av mekaniske metoder for å hjelpe deg å bli kvitt lus og luseegg, er det nødvendig å begynne å nøye undersøke hodebunnen og deretter vaske håret med en spesiell sjampo. Neste må du gre sine kam. Men selvfølgelig, men designet spesielt for dette formålet. Disse Combs tillate å bli kvitt lus og luseegg kan kjøpes nesten alle apotek. Sine særtrekk er at avstanden mellom tennene og minimum er to tiendedeler av en millimeter. Det er viktig etter hvert vыchesыvanyy tørk den på et papirhåndkle eller vev hvitt. For å bli kvitt lus og luseegg bør utføres denne prosedyren hver dag i en måned.
Husk at handlingen måtte sjampo ikke parasitter. Bare gre gjennom det de vil være mye enklere. I tillegg, bare gre å bli kvitt lus og luseegg, sannsynligvis ikke vil hjelpe. Derfor bør du bruke en parallell anti-lus. Tross alt, er risikoen for at du vil gå glipp av noen insekt, stor nok, spesielt på grunn av sin smidighet. Larvene er så små at noen ganger gre dem helt umulig.
Den kjemiske virkning på parasitter og deres larver
Derfor, for å definitivt bli kvitt lus og luseegg etter hver kjemming godbit hode profesjonelt verktøy som kan kjøpes på apoteket. Mange prøver å bli kvitt lus og luseegg bruker folk rettsmidler, for eksempel solsikkeolje eller avkok av reinfann, men hjelpe med problemet, de ofte ikke kan, og påvirke håret. Anbefales sterkt å bruke en populær måte å bli kvitt lus og luseegg som bruk av parafin, er farlig dermatitt kur ofte umulig. Som et resultat, folk vil aldri være i stand til å bli eier av et luksuriøst hår.
Også ikke glem at for å bli kvitt lus og luseegg, hadde bare én dag å bruke verktøyet mot lus. Det er nødvendig å behandle hodet minst tre ganger: ti dager etter den første søknaden, og deretter en annen tjue.
Men husk at for kjemikalier som kan bli kvitt lus og luseegg, det er kontraindikasjoner. Således kan bruk av slike fremgangsmåter ikke bli gravide og personer med allergier. Hvis lus oppsto i barnets barndom, er det i alle fall ikke selvmedisinering, er det bedre å oppsøke lege.
Forebyggende tiltak
Selv om du har klart å bli kvitt lus og luseegg bør ta noen skritt for å sikre at denne sykdommen ikke kommer tilbake igjen. Først, sørg for å vaske hele veien ved høy temperatur (ikke under 60 grader). De elementene som ikke er utsatt for vasking, trenger å pakke en bag, lukker godt og hold i ca tre dager.
Vennligst også sjekke ut hodene på alle familiemedlemmer - de som klarte å bli kvitt lus og luseegg, og faktisk alle som kontaktet pasienten, siden lus er svært smittsom.
Selvfølgelig, for å bli kvitt lus og luseegg hjem er ganske vanskelig, fordi det krever mye tid og krefter. Først etter at legen på en gjennomgang utført en måned etter behandlingsstart, ser vi at ingen insekter eller deres larver på huden er igjen, kan vi anta at for å bli kvitt lus og luseegg mislyktes.  
Chalazion: årsaker, symptomer og behandlinger chalazion hos barn og voksneChalazion - en sykdom karakterisert ved betennelse på øyelokkene. På grunn av mangel på medisinsk kunnskap, er denne sykdommen ofte forvekslet med bygg i øyet. Første tegn chalazion og bygg er like, bortsett fra at det noen ganger fører til bygg chalazion hos barn og voksne. Men mellom hagl (plebeian navnet på sykdommen) og bygg er en vesentlig forskjell: chalazion er en kronisk sykdom uten behandling svikter.
Symptomer og tegn på chalazion
Folk navnet på sykdommen - hailstone eller bundle - forklarer utseendet på alder, rammet av sykdommen. Når halyazyone tallet på det er en liten rund utdanning, klart definert og neboleznennoe. Denne tetning er ikke for lang tid, og er ikke bare manglende utseende, men på grunn av trykket i øyet og okulær fundus. Etter en solid utdannelse tallet kan starte andre lidelser - for eksempel kronisk konjunktivitt, som er forklart ved kontinuerlig stimulering av øyet.
Han viser til risikoen?
Hovedårsaken chalazion barn og voksne - er tilstopping og blokkering meybomyevoy kreft. Dannet en hemmelighet kan ikke komme ut, forblir i stredet kreft og resultater i en tidlig betennelse og dannelse av nodulær konsolideringer i århundrer.
Det er en annen grunn til chalazion - menneskelig uoppmerksomhet til hygienekrav. Hvis du ofte Tredje øyne, glemmer å vaske hendene, ikke vaske ansiktet om natten feilaktig påføring med kontaktlinser, sier det skitt og infeksjon i øyet, forårsaker dermed chalazion.
Chalazion ofte hos barn og voksne begynner bygg, spesielt hvis det har vært hensiktsmessig behandling eller tilbakefall inntraff.
Det er også noen årsaker til sykdom som ikke avhenger av personen. Disse omfatter ulike stater hvor hardt arbeid av talgkjertlene. Dette, for eksempel naturlig fet hud, hormonell ubalanse (som diabetes).
Behandling av chalazion
I moderne medisin, brukt flere metoder for behandling for halyazyone, og beslutningen om å bruke en bestemt metode vedtatt avhengig av stadium av sykdommen og dens spesifisitet. Som med andre sykdommer forbundet med en så følsom organ som øyet i å identifisere segl århundre bør slå til en profesjonell optiker.
Det er viktig ikke å ta opp egenbehandling chalazion barn eller voksne husholdnings praksis og vet hvordan de skal behandle den i spetsyaysta. De fleste av teknikker av tradisjonell medisin eller ineffektiv for denne sykdommen eller farlig fordi det provoserer komplikasjoner og sykdomsutvikling. Du kan forhåndsinnstille infeksjon eller irritasjon økning, så ta kontakt med legen din og likuytesya for hans utpekt ordningen.
I tilfelle at sykdommen har gått for langt, sel er ikke veldig stor og tett, vil øyelege tilby terapeutisk behandling. Han vil anbefale en ganske enkle teknikker som forårsaker resorpsjon av pus, tennings århundre. Det fysioterapi teknikker, bruk av desinfeksjonsmidler, ulike salver for øynene. Dr. plukke opp behandling for deg personlig, basert på sykdomsmønsteret og medisinsk historie.
Hvis sykdommen utviklet seg, har utdanning blitt ganske stramt, må bruke mer drastiske tiltak. Det brukes for eksempel steroid terapi når sprøyte utføres direkte i tetningen. Denne minimalt invasive, smertefri, etter som århundret er ikke kosmetiske merker. Om nødvendig, vil du bli bedt om å gjøre anestesi.
Hvor de oppførte prosedyrer er gitt effekt eller hvis bunten over fem millimeter i størrelse, er utnevnt en liten operasjon. I noen tilfeller, spesielt hvis chalazion ganske løper, på noen annen måte, unntatt kirurgi, eksisterer ikke. Men nå er tilgjengelig for leger er sparsom teknikker som gjør det mulig å fjerne den sømløse utdanning og integritets brudd århundre. Operasjonen varer veldig lenge - noen få minutter.
Resultatet chalazion terapi hos barn og voksne, selvfølgelig, avhenger av dyktighet av lege med hvem du kommer med. I tillegg er det viktig ikke bare å fjerne opplæring, men også for å hindre at den gjenveksten. For å hindre gjentakelse av Dr. pasienter er ofte foreskrevet en antibiotikakur, immunstimulerende medikamenter og restorative medisin.  
Яндекс.Метрика