Hvordan du kan redusere neseI praksis, de fleste kvinner er misfornøyd med formen eller størrelsen på sin egen nese. Neseplastikk, dvs. plastisk kirurgi i nesen - de mest populære kirurgi klinikker for plastisk kirurgi. Reduser nese eller endre sin form på forskjellige måter.
Plast
Dag plastiske kirurger å redusere nese eller endre sin form ved hjelp av forskjellige implantat som er satt inn i bunnen av nesen eller tilbake.
De mest vanlige implantater kan brukes av pasientens eget brusk - denne ting er best, fordi svært sjelden forårsaker avvisning. Bruskvev kan tas fra ørene, ribbe eller nasal septum. Kunstige implantater som brukes i det tilfelle at pasientens egne brusk vev mangler.
Rhinoplasty - nese enkleste måten å redusere eller endre form. Ofte når redusere størrelsen av nesen korreksjon er nødvendig i sin form som brukt implantater.
Rhinoplasty har både fordeler og ulemper. Spesielt bidrar transaksjonen redusere nesen for å gi det den ønskede form, øker den. På den annen side, etter at operasjonen krever en viss rehabilitering, kan forbli arr. Ofte en situasjon der etter den første operasjon kan ikke oppnå det ønskede resultat, og det er et behov for ytterligere å redusere nese. Noen ganger, men i tilfelle av avvisning av implantater, og deretter re-operasjon er et must.
Makeup som kan redusere nesen
Hvis kirurgi - en radikal måte for deg, kan du prøve å redusere nesen visuelt med makeup.
Hvis du ikke er fornøyd med lengden på nesen din, kan du lett redusere det med sminke. Til dette trenger du makeup pudder foundation og flere nyanser.
Redusere lengden på nesen ved hjelp av en svært enkel metode, må du gjøre det ser større enn den faktisk er. For å oppnå denne effekten, søke på nese vingene lysere foundation og på sitt tips og nese - en mørkere nyanse. Ved hjelp av en børste eller svamp forsiktig blande Blends linje for å gjøre det glatt, ikke skarp.
Hvis du ikke klarer å redusere nesen, kan du bare trekke oppmerksomheten bort fra det. For å gjøre dette, velger øyne, lepper og kinn. Å visuelt forstørre øynene, bruke lyse nyanser, rulle øyet flytende liner og mascara til øyevippene nafarbuyte økning. Redusere nesen med en enkel mottakelse: briller. Så du kan visuelt forkorte nesen. Hvis du ikke ønsker å understreke at nesen din er stor nok, du bedre gi opp brede og tykke øyenbryn. Forsiktig vыschypayte og gjøre dem litt tynnere.
Redusere nesen kan visuelt, skiftende vekt på leppene til å bli visuelt forstørre. For å oppnå ønsket effekt prorysuyte leppe blyant skissere den mest naturlige fargen, deretter nafarbuyte lepper leppestift. På toppen, påfør lipgloss, hjelper det økning leppe litt.
Litt redusere nesen din, kan du bruke riktig frisyre. Velg en hårklipp og styling med glatte linjer, klar og skarp fremheve størrelsen på nesen. Hvis håret er voluminøs og luftig, vil du være i stand til å visuelt redusere nesen litt. Hvis du ønsker å endre fargen på håret ditt? Velge lyse og mettede farger for å skifte fokus fra individ til håret. Unngå zachisuvannya håret tilbake - det vil understreke lengden på nesen, og selvsagt vil ikke bidra til å redusere det. Dårlig idé vil være korte hårklipp og tykke smell nivå.

Hvordan du kan redusere nesen din, kan du løse viktigst - nøye vurdere ditt valg
Hvordan bli kvitt vorteneDette problemet begynner å opphisse folk umiddelbart når de "pidcheplyat" Dette virussykdom, men bekymret for noe passivt, uten å forårsake et rush. Bli kvitt vorter på to måter: slå til leger eller tortur infeksjon ved bruk av tradisjonelle metoder og tro.
Medisinsk intervensjon er dyrere, men gir mye raskere å bli kvitt vorter. Arsenal medisinske fagfolk er ganske stor og alle verktøyene for å hjelpe deg trygt bli kvitt vorter i en liten stund.
Men de fleste mennesker fortsatt bruke mer tradisjonelle metoder enn tradisjonell medisin. Mest sannsynlig er dette fordi de små utvekster på huden, få tror en alvorlig sykdom fordi de har blitt svært vanlig rutine. Bli kvitt vorter vil ha noe forresten, ikke er spesielt belastende.
Hvordan bli kvitt vorteneTil tross for hva noen kaller et smil metoder, mange av dem ganske levedyktig og effektiv. Vi presenterer de fem mest vanlige metodene for å hjelpe bli kvitt vorter.
1.Fruktene av fjellet aske slettet å spre slurry på å torturere utvekst, som da skal være godt dampet og fikse bandasje eller gips. Ti dager senere, forsvinner den "kampen" vorte.
2. Bli kvitt "vypyrayuchoho" vanlig smøring hjelper virusvorterkuttet rå poteter. Å endelig bli kvitt vorter, fett du trenger hver dag i minst 4 ganger.
3. Nesten samme effekt erfersk løkJuice du ønsker å smøre de berørte områdene.
4. Hvis din luktesans gjør at du kan inhalere duften av hvitløk, det vil hjelpe å bli kvitt vortenehvitløk juice, vises umiddelbart etter klipping. Du vil ha prikking såre flekker, men det er verdt det å kvitte seg med oppbyggingen det ødelegge utseendet ditt, samtidig skape en masse psykologiske komplekser.
5. metode for helbredelse er fuktet daglige vorter"Milk" løvetann. Kort tid etter begynnelsen du må få et resultat - klar hud!
For mest desperate engang fortelle følger: Hold silketråd på hver vekster trenger å knyte knuter, og deretter sette tråden i rå potet og begravet. Sørg for å holde hemmelig hele prosessen! Etter rot råtne, ztsilytesya deg. Denne fremgangsmåte er lang, men den mest tallrike.
Uansett hvordan du velger å bli kvitt vorter, aller viktigst - å starte snart, ikke vent for signaler fra menneskene rundt dem. Lykke til!  
Hva bør gjøres for å bli gravidFør eller senere hver par tenker om reproduksjon. Vel, hvis barnet vil unnfange flere forsøk. Men i noen tilfeller kan det ikke gjøres, og deretter til fremtiden mor reiser spørsmålet - hva de skal gjøre for å bli gravid?
På jakt etter svar tar hun mye litteratur, lesing fora, konsulterer med venner til slutt blir til legen. Men tiden går, spørsmålet er fremdeles åpen, og hva som fremdeles må gjøres for å bli gravid, er det ikke klart. Det irritabilitet, apati eller følelser av mindreverd. I noen tilfelle kan ikke tillate dette, som god humor og håper på suksess bør være konstant følgesforventningsfull mor. Skape en positiv holdning - dette er hva vi trenger å gjøre først for å bli gravid.
Først av alt, må du eliminere alle følelser og stress. Spesielt skadelig stress på hva som ikke fungerer for å bli gravid, og fra å tenke på hva jeg kunne ha kommet opp eller gjøre. Meninger bør være omtrent bra! Det finnes mange eksempler der en kvinne opphører å være nervøs fordi hver mislykket forsøk på å bli gravid, slappe av, la situasjonen ... og det er her det hele går. Oppmerksomheten bort fra slike tanker vil forlate veien, la merke til at hos friske barnløse par unnfange det kommer til å hvile. Varm sol, sjøvann hjelp til å flykte fra den konstante tanker "jeg må gjøre for å bli gravid med meg at noe er galt." Man kan ikke si at for å bli gravid, må du gå til sjøs, men som gjør det ønskelig - ingen tvil.
Den psykologiske komponenten i en vellykket graviditet absolutt viktig, men ikke glem de andre aspektene av individer. Å bli gravid, må du bestemme hva du skal gjøre først - for å se en lege eller prøve tradisjonelle metoder.
Før du går til legen bør sørge for at du er i stand til å gjøre noe for å bli gravid, men dessverre ... Mens alle vilkårene for dette settet: Ikke tilgjengelig prevensjon, følger reglene av en sunn livsstil begge parter, etc.
De viktigste metoder for akselerasjon graviditet
Det er normalt, da en ung frisk kvinne ikke kan bli gravid innen et år. Om ønskelig graviditet ikke oppstår lenger trenger å se en lege, og gjør det verdt begge ektefeller. Legen vil foreskrive den nødvendige inspeksjon og, om nødvendig, behandling og gi råd til hva du skal gjøre for å bli gravid snart.
Du kan prøve å appellere til utradisjonelle måter, kjent siden antikken.
For eksempel vet vi at noen fruktbarhet urter (salvie, rød pensel, ortyliya ensidig). Hvis det finnes ubetenkelig, kan du ta et avkok av dem. Det er dokumentert at vitamin E stabiliserer hormonelle kvinner, slik at du kan spise litt mer enn vanlig gresskar - den er rik på dette vitaminet. Godt å drikke små mengder av eple cider eddik blandet med honning.

Hvordan og hva kan gjøres for å bli gravid?

Den beste tiden for unnfangelse anses morgen. Det er kjent at sperm ødeleggende effekt blir surt miljø, slik at du kan bruke vanning brus løsning for å gjøre det alkalisk. Å bli gravid, må du huske på at den høyeste andelen av unnfangelsen - ved første samleie (du kan gjøre noen forsøk, men disse seksuelle handlinger sperm telle mye mindre). Paret skal ikke ha sex for ofte. Å bli gravid, er det lurt å gjøre dette en gang i uken på det meste. Etter samleie ikke er anbefalt å stå for to eller tre timer, kan du ligge med hevet hofter eller knær presset mot magen hans - i denne posisjonen lettere sædceller å trenge inn i egget.
De beste dagene å bli gravid anses dager i midten av menstruasjonssyklusen. En kvinne kan bestemme den mest passende dag for unnfangelse kalender, ved å måle basal kroppstemperatur eller spesielle tester for å fastslå eggløsning hjemme.
Hva annet kan gjøre ukonvensjonelle kvinner å bli gravid? Du kan prøve å kombinere tidsplanen oppfatning av månens syklus. Ifølge denne teorien, for å bli gravid, det er hva som må gjøres - for å ha sex i den fasen av månen, som sammenfaller med den fasen av fødselen av kvinner. Noen par gjør seg selv eller kjøpt astrologiske kalender unnfangelse (dager når det er mest gunstig for foreldre og ufødte barn).
Og husk at det viktigste for å bli gravid. Denne tro og et sterkt ønske om å bli foreldre.  
Яндекс.Метрика