Chin skjelver i den nyfødte
 Ufrivillige muskelsammentrekninger i nyfødtmedisin kalt tremor. Dette fenomenet er ganske vanlig hos barn fra fødsel til tre måneder, noe som indikerer at ufullstendig dannelsen av nervesystemet og endokrine systemer. Det første som skremmer foreldre, barnet er skjelving når gråt haken, i hvert fall i løpet av sterke følelsesmessig spenning eller smerte sensasjon babyen ufrivillig posmykuye håndtak.
 Hvorfor nyfødt skjelvende hake?
 I hvile barnet vil ikke ha noen muskelsammentrekninger som ville varslet foreldrene. Tremor oppstår når et barn vondt hvis han "sier" han ønsker å spise sterkt skrik eller han ikke klarte å betale oppmerksomhet når venstre i en barneseng. Nervesystemet til fødselen av en baby er under utvikling, inkludert aktiveringsprosessen er nerve sentre som er ansvarlig for koordineringen.
 De fleste voksne kan høre barnegråt, med belastning, hjerteskjærende og aldri stoppet. Faktisk kan forskjellig babyen ikke kommunisere med verden, og hans gråt virker så, men som hormonet noradrenalin (endokrine kjertlene produserer den), ennå ikke er fullt kontrollert følelser senteret i hjernebarken. Fra sterke følelser babyen perezbudzhuyetsya hele nervesystemet, noe som resulterer i muskel tone. Om det etter at barnet roer seg, passerer tremor selv, kan den gå til legen ikke planlegge. Hvis hypertonus når musklene er stadig på tå hev, appellere til barnelegen - det første.
 Opp til tre måneder i et friskt barn er alle symptomer på tremor. Hvorfor nervesystemet er brutt i noen barn, mens andre stille svare på miljøet? Ifølge psykologer, avhengig av hvilken type temperament som er gitt til barnet ved fødselen, så det svarer til den type nervesystemet: koleriske og sanguine være følelsesmessig flytte, men melankolsk og litt flegmatisk roligere, de er ikke tremor, selv i perioder når barnet føler smerte.
 Når tremor - avvik i utvikling?
 Med konstant hypertoni engstelig barnet sover, kan det ikke være i ro mens våken, så det er muskuløs og nervesystemet krever profylaktisk behandling som inkluderer massasje, varme bad med vendelrot og andre urter som har en beroligende effekt.
 Vanligvis gjør barn stryke massasje hver dag siden fødselen, hvis haken tremor hos nyfødte foregår. Men hvis spenningen ikke er begrenset til haken og hender, og, for eksempel, kan barnet ikke hjelpe gråt mens rister på hodet, er det - et alvorlig symptom som kan senere bli sentrale nervesystemet sykdom.
 Bakgrunn av tremor
 Barn som er født før planen, tremor, og han kan ikke komme til tremånedersperiode i fullbårne barn. Leger alltid gi råd til gravide kvinner å bo i ro, ikke nervøs eller annen grunn, ikke utsett deg selv for stress. Dette er ikke overraskende, så har pulsen passerer "faresignaler" av fosteret, som i livmoren kan være variasjoner i utviklingen av nervesystemet.
 Tungt arbeid, ledsaget av hypoksi påvirke hjernen som helhet. Dette kan skje hvis babyen var inne flettet navlestreng, eller svak arbeidskraft aktivitet mor når frukten er lenge i fødselskanalen.
 Hvordan å kurere skjelvinger uten at helsen til barnet?
 Hvis du er bekymret for barnets tilstand, kontakt ditt barns nevrolog. Men du selv er i stand til å takle dette problemet, hvis du bade babyen hver dag i varmt vann, prøver å få hans oppmerksomhet under bade rolig stemme slag. Etter vannbehandlinger gjør det en massasje med olje, gå til hans ben og håndtak, mage massasje, gni den bak øret, gjøre noen beveger seg fra toppen og nedover ryggraden. Prøv å holde bevegelsene dine ikke føre til at barnet ubehag. Bath bør være varm, kan du legge til et par spiseskjeer med buljong vendelrot og peppermynte.
 Venne barnet til å svømme tidlig i den store bad som vannet - er ikke bare et middel for å roe og god søvn, slapper det musklene og kan takle selv med hypertoni.  
Eksotiske og sunne massasje pinner av bambus
 Vi har en tendens til å tro at massasje - hender innvirkning på kroppen, men det er det ikke. Det er mange enheter som involverer under prosedyrer. Spesielt interessant bambus i Asia forbundet med skjønnhet, harmoni og ungdom. Creole bambus massasje det kommer fra asiatiske land, utført med hjelp av stokker av tre og rettet mot helbredelse og avslappende kroppen. Hvordan er bambus massasje?


 I å utføre denne eksotiske prosedyrer brukt to pinner av bambus ikke lenger enn 40 centimeter. I del, er disse pinner fylt med små korn eller sand, som bidrar til å skape vibrasjon når du berører treet med huden til pasienten. La oss ta en nærmere titt høydepunktene i økten:
 •  Creole massasje med oljer og deres valg utføres individuelt for hver klient;

 •  Olje gned dype håndbevegelser i ganske store tall. Det er nødvendig å holde fast zapodiyuvaly ikke vondt i kroppen og raste i kontakt med hud;

 •  Nødvendige attributtet - musikk. Det kan være populær asiatisk eller annet format, og dens formål er ikke bare å slappe av klienten, og sette rytmen slår bambus massasje;

 •  I motsetning til hva som kan komme i de som aldri har prøvd denne type massasje - det gjør ikke vondt. Alle slag er tangent og leverer ikke symptomer. Klienten føles behagelig vibrasjon;

 •  Når du utfører Creole massasje og andre bevegelser blir utført med en kjepp, rullende, skruing, sirkulære bevegelser og mange andre.

 •  Den anbefalte varigheten av behandlingen - 40 min. 60 varighet på 10 til 15 sesjoner.
  Eksotiske og sunne massasje pinner av bambus

   Fordelene med massasje pinner av bambus


   Gitt spesifisiteten av effekter på kroppen ved hjelp av bambus pinner og spesiell teknologi, som massert de ulike deler av kroppen, eksperter anbefaler å delta på slike kurs for å bli kvitt overflødig vekt. Den positive effekten oppnås ved fylt med fine sandkorn eller pinner. I kontakt med uniform korn lær skaper en lett vibrasjon på odds over hele kroppen og ødelegger fettstruktur. Spesielt bemerkelsesverdige suksesser er i lår og rumpe, som konsentrerer seg mest av cellulitter. I tillegg er massasje anbefales for:
 •  Avslapping etter fysisk tretthet;

 •  Behandling av stress og depresjon;

 •  Bedre sirkulasjon;

 •  Redusere forekomsten av åreknuter;

 •  Sakker aldringsprosessen;

 •  Forbedre den generelle helsen, lindre muskelspenninger


 • Eksotiske og sunne massasje pinner av bambus


   Massasje og bambus sopelime pinner, Video og anbefalinger


   Ofte kan ytterligere justeringer være laget av bambus kost. Spesialist, vekslende trafikk og et kosteskaft, når maksimal effekt avslapping av kroppen. Ved hjelp av teknikken av massasjeapplikasjons bambus kost pinner, og du kan se video ved å klikke på denne linken.
   Gjør Bambus massasje anbefales ikke i en tilstand av nervøs spenning eller avbrudd, høye nivåer av stress. Emosjonelle stemningen er svært viktig, ellers du har nådd den ønskede effekten kan ikke slappe av.
   Etter økten, drikker et par kopper grønn te eller et glass mineralvann for å gjenopprette væskebalansen. Nyt dine behandlinger!

   Vel, som ikke liker bad? Bare de som har vært der selv en gang, fordi, etter å ha vært i et bad minst en gang en person er ikke lenger i stand til å stå før det og er der igjen. Og ikke forgjeves. Etter badet er svært nyttig for helse og velvære, og skjønnhet.


  All badekaret! Fordelene med badstue


   Ikke rart badekaret var veldig populært i Russland. Nå badekaret kalles n fordi den har noen forskjeller fra andre bassenger av sin egen art. Først av alt, skiller det tre vegger, og måten den brennkammer. I den russiske bad, det er også finsk, japansk, tyrkisk bad. Alle av dem, med samme betydning, forskjellige fra hverandre. En følelse av et bad - det uendelig nyttig.
   Kommer til å trenge et bad så ofte som mulig, selvfølgelig, ikke hver dag, men en gang eller to ganger i uken vil være nok. Badet vil slappe av og hvile kropp og sjel hverdagens bekymringer og vanskeligheter. I tillegg er den moralske tilfredshet som du får fra å bo i time og et halvt bad, ikke kan overskygge noe for en svært lang periode.
   Også, at badekaret har en positiv effekt på den mentale tilstanden til en person, er det en svært positiv effekt på helsen sin. Når oppvarmede legeme par, en stor mengde av svette, og den rensede porer med giftstoffer, blir mer smidig og elastisk hud, blir enda vakker farge.
   Bath nyttig for forkjølelse, fordi damp varmer opp hele kroppen, viser deretter med alle bakterier, så folk komme seg raskere. Og en annen ting, Bath - en flott måte å gå ned i vekt. Sammen med svette utskilles giftstoffer og også med fett, akselerere metabolisme. Som et resultat, uten noen stor innsats, men regelmessig besøker badstuen, du kan gå ned i vekt selv svært sømmelig.
   En integrert og tradisjonelle delen av badet er en sopelime. På et minimum, skaper det fantastiske lukter av urter og grønnsaker som ikke alltid føler selv i sommer. Og maksimal kost - en fantastisk massasje, som forsterker effekten av badekaret til flere ganger. Velg broom behov for personlige preferanser. Det kan være eik, bjørk, lind, furu, eukalyptus og andre.
   De skiller deres egenskaper til den menneskelige organisme. Ja, hjelper bjørk broom kvitt din hud av akne og diverse sipy på ryggen og brystet, fremmer rask tilheling av sår, lindrer og beroliger. Lukten av bjørk oppløftende og gir styrke, lindrer stress. I tillegg bør bjørk broom brukes for forkjølelse - det hjelper deg til å vise slim og la det puste fritt.
   Eik broom svært positiv effekt på huden, renser det bidrar til å eliminere giftstoffer, og har effekten av kratt, fjerne døde hudceller.
   Det er kjent at et avkok av kalk anvendt i behandling av nyre. Så hvis du har slike problemer i badekaret du kan heller ikke skade å bruke kalk kost. Den har en vanndrivende effekt, som virker positivt for kroppen, vil det hjelpe de som prøver å gå ned i vekt. I tillegg Lime kost fungerer godt i behandling av forkjølelse. Å raskt sette seg i form, lindrer stress og kvitte seg med dårlig humør, bruke kost Krapivny bad. Den har en distinkt duft som legger tone hele kroppen. Krapivny kost brukes til å lindre smerte med radikulitt, og bad med kosten brukes i behandling av slitasjegikt og osteoporose.
   Badstue, kan du vaske, ta av all skitt og støv, og vaske bort svette og stoffer avledet med ham.
   Og en ting å huske på før du går inn i badekaret - sørg for å fjerne smykker og pyntegjenstander, som de varme opp under påvirkning av damp og kan brenne huden.
   Bath har alltid vært regnet som en av de beste behandlingene, rehabilitering og hvile, så la oss ikke glemme at arv av århundrer vi er.
  Яндекс.Метрика