Hva hvis en jente vokse en bart?
 Det er utrolig hvor mye endringer over tid begrepet skjønnhet! Selv noen to hundre år siden, i nærvær bart fin jente trodde en sjeldenhet, "høydepunkt", som tiltrakk seg oppmerksomheten til så mange menn i et rent positiv forstand. Og hva nå? Mange beauties er klar til å gjøre en rekke triks for å bli kvitt den skjebnesvangre antenner!

 Hva hvis en jente vokse en bart?
 Hvem har skylda? Først av alt må du forstå, uansett grunn kroppen din har tildelt deg denne "gaven". Kanskje dette er ikke veldig hyggelig måte han ønsker å fortelle deg hva som er i store problemer! Hvis du er sikker på at tilstedeværelsen av antenner ikke på grunn av din nasjonalitet (i yuzhanok antenner er som regel mye mer synlig), bør du definitivt se en lege for å finne ut årsakene til slike problemer!
 Årsakene kan variere - fra forstyrrelser i hormonelle nivåer og skjoldbruskkjertelen til kreft Men ikke vær redd! Bare gå til legen og rolig finne ut hva som skjer i kroppen din.
 Hva gjør jeg? Når du sørge for at din helse ikke er i fare, eller godta de nødvendige tiltak for å redusere denne trusselen, er det på tide å gå til skjønnhetsbehandlinger for å hjelpe deg å bli kvitt den ulykksalige Usov.
 Først av alt, lært en enkel sannhet - i alle fall ikke prøve å barbere en bart i ansiktet ditt! Fra barbering kan føre til irritasjon, inngrodde hår. I tillegg barber utløse veksten av nye hår. Hvis du regelmessig vil praktisere denne prosedyren etter en stund kan skryte elegant buskete bart, som vil misunne mange herrer. Men er denne streben for deg? Neppe.
 Flere effektive metoder for å bekjempe bart:
 1.  Bleking.
   Det som trengs, eller bomull (bomullspinner) og hydrogen peroxide, eller en spesiell bleking kit. Pros: nesten ingen bivirkninger som smerte. Cons: sensitiv hud irritasjon kan oppstå. I tillegg er den berørings antenner enda føles, for eksempel Kissing.

   Plukker.
   Det som er nødvendig: pinsett (i stedet for hvilken det er mulig å bruke en avgjørelse penn). Pros: enkelhet og brukervennlighet. Cons: smertefulle opplevelser muligheten for rødhet, irritasjon og inngrodde hår, en stor mengde av tid brukt på prosedyren. Viktige spissfindigheter, sørg for å kjøpe kvalitetsmaterialer med pinsett, ellers dine antenner kan starte elektryzuvatysya hår. Å gjennomføre prosedyren beste etter å ha tatt et bad når huden er dampende og hårrøttene er lett skilles fra den. Hår trukket mot sin vekst, mens forsiktig strekke huden.

   Voks strimler for hårfjerning.
   Hva som er nødvendig: set for voksing ansiktshår. Fordeler: Fremgangsmåten er forholdsvis rask og krever liten innsats, blir resultatet lagres i lang tid. Negativt: Veldig smertefulle, kan sensitiv hud blir irritert. I tillegg kan det hyppig bruk av denne fremgangsmåten videre håret mørkere. Viktige spissfindigheter, etter inngrepet, sørg for å smøre huden krem, det vil bidra til å redde den fra irritasjon. Før prosedyren nødvendigvis Test for allergisk reaksjon, nøyaktig anbefalingene på pakken!

   Krem hårfjerning.
   Det som trengs, merkelig nok, Hårfjerningskrem. Det vesentlige poenget - å fjerne ansiktshår! Instruksen skal angi at det kan bruke til dette formålet. Pros: enkel og smertefri. Negativt: dårlig lukt av svovel og overflod i kremen av kunstige kjemikalier.
   Og husk - hvis ingen av disse metodene ikke hjelpe for lang, og fortsette å vokse en bart, er det på tide å slå til skjønnhet. Det er fagfolk kan velge prosedyren som passer best for deg og redde deg fra problemer "usatosty" en gang for alle.  
Hvordan velge den beste måten å slutte å røyke?

 Velge den beste måten slutte å røyke lett. Det er hundrevis av måter å bli kvitt nikotinavhengighet. Metoder deprivasjon imponerende utvalg av psykoterapi til de nyeste prestasjoner av vitenskapelig teknologi. Vi tilbyr en kort gjennomgang av eksisterende metoder. Hvilken ville være mer hensiktsmessig, velger du.
 Hvis du bestemmer deg Quit Smoking svært viktig er det faktum at du bare gjort den beslutningen. Ofte røykere bestemme Quit Smoking på grunn av forespørsel fra sine kjære, og de varierer i vedtaket. Som regel senere vendte de tilbake til røyking. Men hvis du er fast bestemt på å forlate avhengighet, har du en sjanse til å lykkes.
 Deretter prøver å bestemme om du ønsker å få hjelp av en lege. Avhengig av lengden av røyking vil være lettere å bestemme. Hvis de røyker opplevelse av fem år, kan du enkelt slutte på egenhånd. Denne avhengigheten psykologiske og nevro vaskulære endringer raskt komme tilbake til det normale. Avhengighet av 5-15 år røyke - prystrastnaya, slik at du kan slutte å røyke på egenhånd, men mye vanskeligere på grunn av fysisk avhengighet. Hvis du røyker mer enn 20 år, er avhengigheten svært kompleks, så uten hjelp fra en lege er nødvendig.
Hvordan velge den beste måten å slutte å røyke?
 For de som ikke kan Quit Smoking alene, mange reklame tilbyr de beste behandlingene, som for eksempel akupunktur, elektro, hypnoterapi, behandling medisiner, terapi, etc. Ofte er disse teknikkene brukes i komplekse.Dlya de som har problemer med alkohol som en kur alkohol avhengighet?
 Hittil er det nikotynovmisni legemidler som etterligner dens effekt på kroppen. Slike nikotinplaster, spray, elektroniske sigaretter, tyggegummi.
 Psykoterapeutiske teknikker inkluderer: auditiv trening, gruppe terapi, hypnose, koding. Hovedrollen i koding tar forslaget av frykt. Vi anbefaler deg å være veldig forsiktig med å bruke disse behandlingene, kan innvirkning på psyken av konsekvensene være irreversible.
 Alle behandlinger er ikke oppført. Mange tilbyr hundre prosent resultat. Ikke være selvbedrag. Alt i hendene og bare avhenger av deg, hvis du kan overvinne nikotinavhengighet eller ikke. Den beste måten Quit Smoking - Si det til deg selv i dag og nå "Jeg sluttet å røyke! » Og trer i kraft. Selv om du ikke kan avslutte den første gangen, fortvil ikke. Fra første gang kastet bare 30-40% av folk som røyker. Aksje opp viljestyrke, tålmodighet og må du lykkes! Alt er i dine hender!

 Hvordan velge den beste måten å slutte å røyke video


Bronkitt et barn under ett år
 Betennelse i bronkiene og luftrøret kan forårsake bronkitt enhver form, akutt eller kronisk. De fleste barn i prosessen utvikler seg etter virusinfeksjoner eller forkjølelse. Bronkitt et barn under ett år alene ikke er behandlet. Bare en lege kan forskrive behandling etter datoen for analyse og en full medisinsk undersøkelse.

 Det første foreldre bør gjøre


 Bronkitt er definert i baby første symptomene: slapphet, svakhet, alvorlig tørr hoste. Kroppstemperaturen kan senkes eller heves. En pjokk begynner å plage sterk kortpustethet, som hørte selv uten phonendoscope.
 Det er det første foreldre bør gjøre - ringe hjem distriktet barnelege. Hvis de første symptomene på bronkitt dukket opp i kveld, baby feber til 38 grader, det er en sterk kortpustethet, er det strengt forbudt å vente på morgenen, bør ringe en ambulanse. Hvis legene bestemme bronkitt hos et barn under ett år, og deretter gå sykehusinnleggelse.

 Grunnleggende terapi


 For behandling av bronkitt som en primærbehandling er oppnevnt antibakterielle, anti-inflammatorisk og slimløsende medikamenter. Før du tilordner antibiotika er sputum analyse for å oppdage patogener. Foreldre bør klart vite at barnets helse er svært farlig egenbehandling og ukontrollerte antibiotika.
 Akutt bronkitt, som ikke klarte å avslutte dolikuvaty kan bevege seg i tung kronisk. Foreldre trenger å implementere alle anbefalinger barnelege, samt sette alle anstrengelser for å behandle barnet.

 Som en ekstra godbit bronkitt tillot barnet til et år


 For ytterligere behandling kan brukes komprimerer distraksjoner trinn:

 fukte gasbind i alkohol og sette barnet til brystet, dekk med folie og ulltøy;

 bruke sennep;

 brystet gni terpentin salve.

 Men selv disse pakkene bør koordineres med legen.

 Viktig!


 Foreldrene trenger ikke å stille diagnosen. Oppsøk medisinsk behov er først syk. Bronkitt barnet ble behandlet for svært vanskelig, fordi barnet ennå ikke kan ta effektiv prosedyre innånding. Hvis legen vil bekrefte denne diagnosen, vil vi skrive en resept for medisiner, vitaminer. Det viktigste i tide til å fortsette med behandling av hoste og behandle ham til det øyeblikket da han ikke kunne jobbe.  

Hvordan å behandle bronkitt i et barn
 Kurset og symptomer på bronkitt hos barn


 Bronkitt, ifølge statistikk, en ganske vanlig sykdom som utgjør en alvorlig fare for barnets kropp som det kan gå seg til lungebetennelse og til og med astma. I forhold til spørsmålet om hvordan å behandle bronkitt i et barn ville være best å ta kontakt med din lege.
 Bronkitt oppstår på grunnlag av inflammasjon i bronkiene, noe som resulterer i dannelsen av slim som kommer fra lungene gjennom hoste. Sykdommen kan være smittsomme eller allergisk. Identifisere hvilken type sykdom kan ennå ikke bestemt hvordan å behandle bronkitt hos barn.
 I alvorlige obstruktiv bronkitt er karakterisert ved dannelsen av et smalt hulrom i bronkiene, noe som sterkt kompliserer prosessen med åndedrett.
 Mest bronkitt utvikler seg svært raskt. Hans ankomst markerer en feber, rennende nese, hoste, vanskelig å puste eller tungpustethet tilgjengelighet, noe som kan være både piping og våt.

 Hvordan å behandle bronkitt i et barn?


 Først av alt, må pasienten være i samsvar med sengeleie og drikke rikelig med væske. Rommet må installere en luftfukter for å lette puste. Behandling med antibiotika er ofte utnevnt bare hvis smittsom bronkitt. Hvis sykdommen er allergisk natur, ikke dispensere med antihistaminer.
 En vanlig stereotypi er ønsket om å forelder et barn å drikke hostemedisin. Det er grunnleggende feil tilnærming. De såkalte mucolytics - legemidler som fremmer hoste opp slim, trenger ikke alle barn som er diagnostisert bronkitt. Dessuten er barn under to år med å motta disse legemidlene anbefales ikke.
 Om hvordan å behandle bronkitt i et barn alltid fortelle folkemedisin. Denne kilden av ulike oppskrifter innånding, kompresser og urte påfunn. Ved hjelp av lignende metoder, er det viktig å ta kontakt med barnelege for å ikke provosere en alvorlig allergisk reaksjon.
 En vanlig feil mange foreldre bli selvstendig behandling av sine barn. Men riktig diagnose bronkitt og foreskrive riktig behandling som forårsaker minimal skade på skjøre organismer kan bare kvalifisert barnelege.  
Яндекс.Метрика