Frisyrer med rim (foto)Frisyre, supplert rim, kan være et godt alternativ for hverdagsbilde. I dag dette tilbehøret på mote igjen. Bruke den, kan du lage ulike typer frisyrer - feiringer eller virksomhet.
Hvordan velge en ring for hår
Frisyrer med rim (foto)

Kvinners frisyrer dekorert felg - et fasjonabelt, stilig og unik. Først, det er mange frisyrer som bruker dette tilbehøret, for det andre, er det mange forskjellige felger. De er laget av forskjellige materialer - tre, plast, stoff, skinn, kan bli lagt dekorasjoner -. Paljetter, blomster, bånd og så videre P. I tykkelse, er de smale, bred dobbelt. Når du velger trenger bare å følge en viktig regel - tilbehør bør kombineres med alle detaljene i bildet.
Frisyrer med rim (foto)

For fint hår bedre å velge en ring uten ekstra dekorasjoner for krøllete - glatt, for langt - bred, for kort - smal. Unge jenter kan eksperimentere med tilbehør av alle typer og farger, og kvinner i alderen bedre velge dyrere modeller beroligende farger.
Frisyrer med rim (foto)

Hvordan rim kan velge ikke bare hår hoops, men elastiske bånd av noen bredde, viskelær, blonder og tråder vevd inn i hennes hår - kunstig eller naturlig. Tilbehøret må matche anledningen: enkel - hver dag en ferie for elegante frisyrer. Mye avhenger av individuell smak, noen jenter er villige til hverdags hår veve i lyse bånd og skjule håret etter rim.
Elegante frisyrer med rim
Trendy frisyrer med rim kan gjøres uavhengig av hverandre, og den største fordelen med dette ekstrautstyret. Med ham selv langt hår kan være streng eller helligdager - alt avhenger av hva du har.
Frisyrer med rim (foto)


Det er en rekke av hår, som kan være det største ring detalj:

Frisyrer med cholkoyu vil se romantisk, hvis fra under kanten for å slippe et par tråder. På langt hår kan bære ring, zachesav håret tilbake og plassere den nærmere toppen. Et annet alternativ - å dele håret avskjed, bør felgen være nærmere pannen.
Frisyrer rack er ideell for unge jenter. Vellykket plukket tilbehøret i dette tilfellet understreke formen frisyre, gjør streng bilde eller naiv, for enkel hår kan fjernes helt.
Frisyrer utført med en dobbel kant. Hoop av to tynne strimler vil være et flott tillegg til de høye frisyrer med hulkoy eller fleece. I tillegg bruker usynlig, stud, stud.

Frisyrer med rim (foto)

Hår roller, supplert rim - et godt valg for spesielle arrangementer. Stacking er gjort på håret av forskjellige lengder, med twist, og du kan skrive inn ditt eget hår eller bruke berg-pad.
Frisyrer med rim plasseres på pannen. Det er best å bruke en bøyle-gummi, som er slitt over håret og gir enkel uaktsomhet. Ser elegant ring med krystaller eller steiner plassert på pannen.
Gre håret i en hestehale høyt på toppen og sette en bøyle - denne frisyre vil fremheve slank hals og hovmodig landing hodet.

Frisyrer med rim (foto)

Vanligvis felgen som tilbehør til hver dag velge en romantisk natur. Men noen ganger kan det ha råd til og forretnings damer - et mål de har mer praktisk, fanger samt tilbehøret hår i håret, og dermed vil det alltid være nøyaktig.
Noen kvinner finner kanten av en av de gode måter å skjule mangelen på hår stiler i tankene. Dette er delvis sant, dette tilbehøret har en utrolig evne til å gjøre håret ryddig. Det er derfor de er så glad i den rettferdige sex.
Frisyrer med rim (foto)

På rett hår ser store hoops med bånd, er blomster for krøllete hår best å velge en jevn produkt. Men i begge tilfeller, tilbehøret ser flott ut.  
Blod i urinen til kvinner
 Utseendet av blod i urinen kan være et resultat av nyresykdom eller vnepochechnyh, og noen ganger - betennelse i urinveiene.
 Nedenfor har vi mener er de viktigste årsakene til blod i urinen hos kvinner.
 1. Betennelse i urinveiene. Blod i urinen hos kvinner kan tyde den vanligste årsaken - betennelse i urinveiene, noen ganger - indikerer gynekologiske sykdommer, endometriose blære (utvekster på veggene i blæren, hyppig vannlating, brenning) eller kreft. Denne blodsirkulasjon, røde blodceller penetrere vev. Utviklingen av sykdommen ledsages av feber, vanligvis opp til 38 grader.
 2. Bakterielle sykdommer. Oftest, kvinner har sykdommer som blærekatarr, urinrørsbetennelse, nefritt eller pyelonefritt. Det er en brennende følelse ved vannlating og kramper. Dette bidrar til den spesielle strukturen i kvinners kropper: lengden på urinrøret og skjeden nærhet av sin spesielle mikroflora. Det bør sjekkes for bakteriell endokarditt, tyfoidfeber, skarlagensfeber, tuberkulose infeksjon.
 3. Kronisk lungesykdom. Når du klikker på bevegelser steinmur av ureter og inn i urinen kommer mye blod. Urin har en jevn, ikke lys, og mørk rød farge. Blod inn i urinen er ikke i begynnelsen av vannlating, hvis skadet urinrøret, men gradvis. Dette symptomet er direkte bevis for tilstedeværelsen av nyrestein, og eventuelt - glomerulonefritt, pyelonefritt, tumorer, polycystisk nyresykdom eller skade. Karene i nyrene kan bli påvirket av trombose, intrarenal venøse åreknuter og hoved nedsatt vene - knust. Andre funksjoner av urolithiasis - høyt blodtrykk, svakhet, ryggsmerter.
 4. Autoimmune sykdommer. Lupus erythematosus vanlig hos kvinner i alderen 30 til 40 år og manifesterer som hevelse i store ledd, konstant sykdomsfølelse, tretthet, feber, og under øynene ser gulaktig hud. Sykdommen er fortsatt uhelbredelig, men kan lette sin gang. Brukte hormonbehandling.
 5. Utseendet av blod i urinen i løpet av graviditet. Med økende press på livmoren ureter og blære, inkludert nyrer, øker. Resultatet er en mindre vevsskade, er ikke helseskadelig. Likevel er det nyttig å bli undersøkt. I de tidlige stadiene av blod i urinen kan indikere endringer i hormonnivåer.
 6. Mat fargestoffer og medisiner. Spise rødbeter, granateple og andre matvarer med rødt pigment, og visse typer medikamenter (antibiotika rifampicin og Amidopyrine, pyridyl - med smertefull vannlating, fenolftalein som en del av avføringsmidler) kan vises på hue av urin. Kvinner rød fargetone i urinen kan forekomme ved inntak av menstruasjonsblod.
 7. Andre sykdommer. Hemofili, serpopodibnoklitynna anemi, dårlig blodpropper (blødning kan oppstå fra noen kroppen).
 Medisin forpliktet til raskere og mer presise årsaker til blod i urinen. Selvmedisinering frarådes. Eksamen er vanligvis foreskrevet urin og blodprøver for å diagnostisere en bestemt sykdom. Urolog utnevne bakteriologisk såing og for glukose og kreatinin kan bestemme nyrefunksjon. Pasienten er også nyre ultralyd og røntgen verktøyet. I tillegg foreskrive medisiner for å gjenopprette blod og andre rusmidler.  
Hvordan å trekke kvikksølv fra kroppen?
 Naturen skaper ikke ekstra effekter, alt av det tjener et bestemt formål. Men noen naturlige mekanismer er så sterk at selv en liten overdrivelse dem kan være ødeleggende. Dette er ikke rykter vet profesjonelle kjemikere i sitt arbeid arbeider med giftige elementer. Mange av dem er funnet ikke bare i private laboratorier, men alltid til stede i våre liv, en relativt trygg mengder inngåelse sammensetningen av husholdningsartikler og apparater. Den vanligste i det daglige livet til de farlige kjemiske elementer - kvikksølv. Denne heavy metal sammen i krom, mangan, bly og noen andre stoffer som finnes i alle hjem. Inneholder kvikksølv
 I naturen er den viktigste kilden til kvikksølv bergarter og mineraler. Utbruddet av vulkaner, varme kilder og spred støv i atmosfæren. Men disse beløpene er så små at de kan utgjøre en alvorlig trussel enn å folk som var i umiddelbar nærhet til episenteret for katastrofen. Men mennesket skade deg selv mye sterkere antropogene kvikksølv sprer måter.
 Den største mengden av kvikksølv brukt i tungindustri, metallurgi, drivstoff forbrenning. Den nest høyeste nivået av kvikksølv er utilstrekkelig vanning av behandlet vann fra tungmetaller og jord anvendelse av gjødsel. Til slutt, gass forurenset luft nær motorveier også fylt med par av metall. Mot denne bakgrunn, husholdning kjemikalier i form av aerosoler og væsker virker nesten ufarlig kilde til kvikksølv, imidlertid, og det bidrar til den generelle forurensning av biosfæren.
 Hver av oss, om ikke hver dag, bruker jevnlig:
 lysrør og damplamper basert på dem;
 elektriske brytere og dørklokker;
 termometre;
 amalhamosoderzhaschymy tannfyllingsmaterialer;
 vaksiner for vaksiner og andre medisiner, som inkluderer kvikksølv til stede.
 I tillegg grunnstoff som finnes i sjøvann, og derfor - i fisk og noen andre matvarer, og selv i luften vi puster.
 Måter å komme og effekter av kvikksølvforgiftning
 Å vite kvikksølv kilde du bruker, lett å installere på hvilke måter heavy metal inge. Dette er nesten alltid, men i svært små doser, nesten ufarlige for mennesker. Imidlertid ikke konstant eller økt bakgrunn én sterk kvikksølvforgiftning ikke gå ubemerket hen. De mest sannsynlige måter som kvikksølv inne i menneskekroppen - er puste (primært rammer slimhinnene i nese, nasopharynx, bronkier, lunger) og mat (mat absorberes i fordøyelseskanalen). Litt mindre vanlig kvikksølvforgiftning under vaksinering (hovedsakelig hos barn Sadykova og grunnskolealder). Hjemme kan du få en dose av kvikksølv selv i ditt eget hjem ved å bryte termometer eller kvikksølvlampe.
 Generelt, vi puster inn og svelge giftige stoffer hele tiden med mat, vann fra springen, røyk, kjemikalier. Bare en del av det overskytende kvikksølv synes åpenbare symptomer, eksterne og interne,
 hodepine;
 riste hender og føtter, generell tremor;
 uskarpt syn, hørsel, lukt.

 Langvarig eksponering for kvikksølv i kroppen vises:
 irritabilitet, tretthet, manglende evne til å konsentrere seg;
 tap av tenner og hår, negler misdannelse;
 slimhinne magesår og andre inflammatoriske prosesser;
 forstyrrelse av fordøyelses, urogenitale og endokrine systemer.
 Det vil si at kvikksølv har nesten hele kroppen, undertrykke grunnleggende livsfunksjoner og hemme defensive reaksjoner. Noen effekter vises først etter år, og er uttrykt i kroniske sykdommer i indre organer og systemer.
 Metoder for å rense kroppen av kvikksølv
 Skriv ut kvikksølv fra kroppen er ikke lett. Av stor betydning er den tiden, så handle umiddelbart etter forgiftning. Og hvis din arbeids- eller oppholds uunngåelig forbundet med et høyt innhold av kvikksølv, periodevis gjenta følgende trinn:
 1.  Vask magen, med en sterk forgiftning - gjentatte ganger. Ring legen din eller gå til en klinikk hvor en lege vil foreskrive bestemte legemidler. Før dette kan ta aktivt kull og metionin.
   Piskede eggehviter anses et effektivt middel for fjerning av kvikksølv fanget i kroppen, hvis du har tid til å ta dem så snart som mulig etter forgiftning.
   Eventuelle skader på slimhinner, skal vaske sine glycerin løsning av natrium Borat.
   Vennligst bidra til å rense kroppen naturlig, denne drinken rikelig med væske, best av alt - rent vann uten kullsyre.
   Forberede et avkok av kamille, rose hofter, buckthorn. Essensielle oljer av disse plantene akselerere rense kroppen for tungmetaller.
   Spis frukt, bær og annen mat med høyt pektin. Egnede selv naturlige fruktgele. Pektin og plantefibre binde tungmetaller og fjerne dem fra kroppen med en gjennom tarmen.
   Kok potetene i sine skinn, rødbeter og / eller andre stivelsesholdige grønnsaker - stivelse og flavonoider absorbere tungmetaller og gjøre dem om til inerte forbindelser forlate kroppen naturlig.
   Vel renser kroppen funksjoner kveld dynket i vann og spist i morgen på tom mage uten salt. Dette er en obligatorisk prosedyre for arbeidere avgiftning av farlige bransjer.
   Europeiske og asiatiske forskere har påvist kraftig rengjøring handling koriander, i stand til å fjerne kvikksølv fra selv hjernen. Ta det bør være i form av te forberedt fra ca 8-10 ts hakkede greener og en liter varmt vann. Gi drikken stå i 20 minutter, men ikke hell den i en metallbeholder. Ta kurs for 2-3 måneder på tom mage.
   Ta avkok av havrekorn fremstilt i forholdet: et glass av korn i to liter vann. Minst fire ganger om dagen mellom måltidene drikker et halvt glass gjørmete væske.
   Kjøpe på apoteket anstrøk av ginseng, Rhodiola rosea og / eller kinesisk magnolia vintreet. Ta morgen og kveld, vidmiryuyuchy 40 dråper i et glass vann.
   Einer, sesam og borre (hovedsakelig frøene av disse planter) har evnen til å nøytralisere tungmetaller. Legg dem til en annen rett, fra supper til salater og til og med desserter.
   For å forhindre pågående forsøk på å berike din diett ovenfor nevnte produktene og lager. Disse forebyggende tiltak kan være ikke bare nyttig, men også deilig hvis du gjør dem til en del av de originale retter. For eksempel, for å forberede krydret koriander basert saus. For å gjøre dette, ta 2 ss revet parmesan eller andre nære varianter, olivenolje, rå skrelte mandler, sitronsaft, vann. Trenger også 2 fedd hvitløk, noen korn av havsalt og en haug med grønne korianderblader. Alle disse ingrediensene i en blender eller maktkampen mørtel til sausen er glatt. Resultatet er en smakfull dressing, som minner om den populære pesto, sammenlignbart med ham på universalitet, men langt overlegen i verktøyet.
   Men hvis symptomene på kvikksølvforgiftning er veldig sterk, følte svimmelhet eller besvimelse, umiddelbart ringe ambulansen, forklarer årsaken til teamet appell. Når kvikksølvforgiftning babyen ikke prøv å opptre uavhengig og unngå dyktig forsiktighet for ikke å forverre litt tålmodig.  
Яндекс.Метрика