Spesiell skole for å forberede seg til fødselen

 Hvorfor blir undervist i klasserommet for å forberede seg til fødselen?
 Hvordan velge kurs i forberedelse til fødselen?
 Å forberede seg til fødselen ved svangerskaps klinikker, er det spesielle skoler, som en kvinne kan besøke sin mann. Slike skoler finnes på de andre institusjonene - hos gravide kvinner har et valg. Skolen vil fortelle alt om fødsel og lært hvordan de skal oppføre seg i behov av et bestemt stadium av arbeidskraft, samt grunnleggende ferdigheter for barnepass og mater ham.

 Hva blir undervist i tradisjonelle skoler MAMMA


 Disse skolene underviser tradisjonell fødsel som er på sykehuset. De har teoretisk opplæring (det vil fortelle alt om fødsel), fysisk trening på øvelser for å styrke musklene, selv-massasje og lære grunnleggende pusteøvelser, terapeutiske programmer, programmer, pedagogisk behandling av nyfødt baby og t. D. I ulike skoler prioriteringer er gitt til visse programmer som en kvinne som bor i en stor by har vanligvis et valg. Men for de som bor i små byer og landsbyer, åpne døren av kunnskap gjennom Internett.
 Teoretisk opplæring - et kurs av forelesninger og diskusjoner, som forteller alt om graviditet og de fysiologiske prosesser som skjer med kvinner og barn i vekst. Lesing foredrag om fysiologi av svangerskapet og det nyfødte barnet og omsorg for ham. Forelesninger kombineres med intervjuer, der foreleser (vanligvis en erfaren lege) svarer på spørsmål fra foreldre og fra å se undervisningsfilmer. Oppgaven med teoretisk opplæring - bearbeiding korrekte syn på kvinner under graviditet og fødsel.
 Teoretisk opplæring veksler med praktiske øvelser der kvinner er lært teknikker som vil hjelpe det lettere å flytte de enkelte stadier av arbeidskraft, det vil si å hjelpe seg selv. Korrekt atferd under fødselen og lærer menneskene - i dag mange mennesker til å delta i arbeid for å hjelpe sine koner - kalles fødselspartner.
 Fysisk forberedelse til fødselen - en gymnastikk holdt i et spesielt rom, og noen ganger i bassenget. Under klasser undervise kvinner trenger fysisk trening for å styrke musklene, pusteøvelser (grunnlaget puste ved fødselen), grunnlaget for herding (det er også svært viktig som gravide redusert immunitet).
 Psykoterapeutisk trening vil lære kvinner rett til å slappe av (etter noen få treningsøkter vil det gjøre det svært raskt), og gjennomfører gruppe og individuell psychotraining avlaste økt angst og frykt for fødsel, øke følelsen av ansvar og bidra til å etablere familieforhold.
 Pedagogisk trening vil hjelpe danne en følelse av enhet med mødre og fedre til det ufødte barnet. Disse klassene lære foreldre å kommunisere med barnet sitt.
 På noen skoler er mye oppmerksomhet rettet mot å utvikle ferdighetene til kreative uttrykk, vanligvis musikk og kunstneriske uttrykk som et bilde. Kommer til å jobbe, foreldrene ubevisst selv bestemme forskjellige spørsmål.

 Hva er undervist i den alternative skolen MAMMA


 Alternative skoler lære alternative metoder for å ta levering. Den mest kjente alternativ leverings - vertikal, hjemmefødsel i vann. Ikke alle alternative metoder for levering er anerkjent medisin.
 En av de alternative metoder for levering brukes i noen sykehus er vertikale fødsel, der en kvinne er ikke i liggende og stående eller forskjellige versjoner av denne posisjonen (knelende, stående, holder tau og t. E .). Talsmenn for denne teknikken tror denne metoden mer naturlig og mindre traumatisk, så oppreist arbeidstyngdekraften bidrar til fosteret og fostervann, akselererende passasje av barnet gjennom fødselskanalen. Hvis en kvinne ønsker å føde i oppreist stilling, skal hun og hennes ektemann (han i disse familiene var også aktiv rolle) bli opplært i den aktuelle skolen morskap.
 Fødsler i vann og hjemmefødsel i alle land støttet av offisielle helse fordi morsrollen og skole basert på disse metodene, også det meste uformell. Disse skolene fokus på åndelig forberedelse, mens den fysiologiske siden fødsel forbli reservert av prinsipp. Leveransene er vanligvis laget ikke av medisinsk personell og åndelige jordmødre - kvinner som bare har erfaring i å ta levering. Det antas at den åndelige jordmor hjelpe henne empati vellykket resultat levering. Åndelig forberedelse til fødselen og kvinner er lært. Dessverre, fortsatt hersker fysiologi, og slik arbeidskraft ikke alltid ender lykkelig.

 Vestlige metoder for å forberede for fødsel


 I dag vestlige metoder for å forberede for fødsel er fanger på med ham er mange skoler med morsrollen. Derfor bør kvinner ha dem minst noen ide for å forstå hvordan de passer henne.
 En av de mest populære metodene som er utviklet av franske fødselslege-gynekolog Lamaze i midten av forrige århundre. Den er basert på modellering av prosessen med fødsel, noe som ofte skjer under trening og deponert i det underbevisste og kvinne som opplevelsen av fødsel. I prosessen med å trene en kvinne lærer å veksle avslapning av spenning, slik at det å bruke disse ferdighetene i ekte arbeidskraft. Metoden er ganske komplisert, men med riktig trening er veldig bra i barsel.
 Populær metode for forberedelse og Bradley, som også gjelder psykoterapeutiske teknikker. For eksempel brukes til avslapning, meditasjon, kombinert med en spesiell pusteteknikk. Metoden innebærer aktiv deltakelse i arbeids mann fordi begge er læring.
 En interessant tilnærming til å forberede for fødsel utviklet i England. Det kalles "Hipno-fødsel" og er basert på å lære selvhypnose gravide kvinner. Med god forberedelse til denne metoden nesten ingen kvinne i barsel føler ingen ubehag.
 Dermed er den moderne kvinnen valget av hvor du skal studere og sende det sammen ett eller mann. Gjør det best i den perioden av svangerskapet når en kvinne føler seg bra, det vil si fra 13. til 24. svangerskapsuke. På dette tidspunktet kvinnen er ikke bekymret for kvalme, det ser flott, full av energi og planer for fremtiden; Det er denne energi og bør brukes til å fremstille til fødselen.
 Når det gjelder valg av skole, er det best å velge de som er forberedt til tradisjonell fødsel - erfaring viser at dette er det beste alternativet.  
Hvordan velge sykehus

 Hvilke kriterier for å velge et sykehus. Hva du bør vurdere når du velger et sykehus.
 Før eller senere, hver kvinne kommer tid til å føde, så før det reiser spørsmålet, hvor er det bedre å gjøre. I den moderne kvinnen, i motsetning til sin mor og bestemor har et valg. Det er bare å gjøre det svært vanskelig. Men hvis du velger sykehuset og legen på forhånd, vil du ha en følelse av trygghet, noe som er viktig, spesielt for kvinner, ulike mistenkelig karakter.
 Fødselspermisjon sykehus kan være annerledes, så man kan ikke navigere reklame. I dag er mange annonsere sine tjenester, spesielt premie. Hva gjør jeg?
 Det er fornuftig å rådføre seg med en fødselslege-gynekolog prenatal han sikkert vet hva om et bestemt sykehus. I tillegg kan fødselslege anbefale prenatal og spesialist sykehus, som du kan søke om en foreløpig avtale om arbeidskraft.
 Ikke glem jungeltelegrafen. Når du sitter i kø på kvinneklinikken, er spørsmålet om arbeidskraft diskutert nesten alltid allerede gitt fødsel og kvinner deler sine erfaringer. Disse uttalelsene, og bør brukes.
 Det neste spørsmålet som du vil ønske å bestemme selv hva som er viktig for deg under fødselen. Hvis viktig profesjonell fødselslege-gynekolog, og da er det nødt til å velge om sykehjemmet hvor han er. Hvis du bærer med en mann (fødsel partner), må du velge det sykehuset som utfører slikt arbeid. For noen kvinner av stor betydning for barnet støtte og omsorg, menigheter, mor og barn blir holdt sammen og så videre. D. Alternativene er mange ønsker. Alt dette kan bli funnet i fødselslege-gynekolog prenatal, men deretter bekrefte all informasjon fra munn til munn radio. Jo før du zaymetes alt dette, vil sjelen bli roligere og bedre humør.
 Med fødselslege-gynekolog som vil ta levering, bedre kjent på forhånd. Det hender at en god spesialist vil virke ubehagelig eller til og med på grunn av feltet for noen grunn. I dette tilfellet er det bedre å endre: stole på legen din - en av kriteriene for vellykket levering.
 Det er fødselspermisjon boliger som har en slags smal spesialisering: Rhesus konflikt, nyresykdom, hjerte-karsystemet, og så videre E. Det er også viktig å vurdere om du har noe problem..
 Godta en bestemt lege fødselspermisjon sykehus på to måter: ved å inngå en kontrakt med fødselspermisjon sykehus eller personlig avtalt med legen. Det er vanskelig å si noe som er bedre - det hele avhenger av de konkrete forholdene på sykehuset. Etter å ha inngått denne kontrakten (det er mye dyrere), får du muligheten til å møte med legen som skal ta levering, i tillegg er du og barnet ditt garantert visse betingelser hold.
 Avtalen med legen (det er vanligvis mye billigere) - er bare en avtale på arbeidskraft.
 Og du kan bare vente i vingene, og når riene starter, ringe en ambulanse, som vil ta deg til et annet sykehus. Så langt, de fleste kvinner føder. Dette alternativet er vanligvis passer rolig, trygg kvinner. Og mest interessant er at i denne tilnærmingen de fleste fødsler ender lykkelig.  
Hjemkjøring

 Hjemmefødsler: Fordeler og ulemper


 Hjemkjøring - en mote i de senere år. Som enhver mote, det har sine trofaste støttespillere, som ikke alltid er klart forestille seg hva som foregikk. Selvfølgelig huset til slektninger fødsel sikkert komfortabelt. Men fødsel - en prosess uforutsigbar. Ganske ofte de er kompliserte og krever mer dyktig omsorg som ikke kan gi hjemme.

 Den positive opplevelsen av hjemmefødsler


 Hjem fødsel sikkert attraktiv. Først av alt, det faktum at en kvinne er hjemme, omgitt av sine kjære. Den handler om en jordmor som ikke avviker fra det en enkelt trinn. Du kan spille musikk, kan du tilbringe en trefning i et varmt bad, neste person som utfører innfall. Dette lindrer og gjør fødsel en skikkelig godbit. Barn etter en slik naturlig fødsel sikrere, raskere og mødre redusert sin styrke. Denne mor og barn er ikke i fare for å fange infeksjonen på et sykehus staph som ofte legger seg på sykehus.
 Lang erfaring i levering av huset der i Vesten. I noen europeiske land som Holland, hjemmefødsler er vanlig, er det føde hjemme til en tredjedel av kvinner. Men i England, derimot, er ganske sjelden. Likevel Helse England gir følgende tjenester på et meget høyt nivå, som bestemmes av graden av trenings jordmødre som har rett til å føde hjemme.
 Så hvorfor ikke alle kvinner føder hjemme, det er så fantastisk?

 En negativ fødselsopplevelse hjemme


 Selv i England, der tradisjonen med å ta hjemmefødsler står for flere århundrer, er hjemmefødsel sjeldne, som den britiske brukes til å nøkternt vurdere enhver situasjon. Og det er at selv i barsel i friske kvinner er absolutt mulige komplikasjoner og situasjoner.
 Så hva er komplikasjoner krever et sykehusopphold fødselspermisjon:
 • blødning - så langt når det gjelder fødselspermisjon sykehuset kan stoppe enhver blødning for hvert enkelt tilfelle utviklet spesielle teknikker opp til ligering av store arterier; hjem er umulig selv til kvalifisert utøveren;
 • svake generiske aktiviteter. Ofte er det nødvendig å stimulere det risikabelt å gjøre hjemme;
 • I den siste måneden eller svangerskapsuke babyen kan snu slik at ledningen obiv'ye nakken; i dette tilfellet, kan rask levering, keisersnitt i form av enten (hvis arbeidskraft var naturligvis) er påkrevd og lungeredning på barn;
 • gap vev i fødselskanalen, inkludert livmorhalsen; Dersom dette ikke blir gjort umiddelbart etter fødselen, kan bli infeksjon og dannelsen av grove arr.
 Den eneste større komplikasjon, men det kan være andre, som forekommer mindre hyppig.
 Et annet stort problem at kvinner har til ansikt hvis den bestemmer seg for å føde hjemme - det er hvem de vil godta. Vel, hvis fødselen sted i England, er det spesialutdannede jordmødre som er lisensiert til å ta hjemmefødsler. Innhenting av denne lisensen er svært vanskelig, i tillegg vil deres profesjonalitet må periodisk bekrefte. Disse jordmødre vet hvordan de skal komme seg ut av situasjonen så mye travail sykehus umiddelbart hvis det er nødvendig, fra umiddelbart ringe legen din for å få hjelp. Er det en klar kontraindikasjon for hjemmefødsler. Likevel, faren for hjemmefødsler anerkjent fødselslege-gynekologer overalt.
 I vårt land alt er mye mer komplisert fordi vi har hjemmefødsler er ikke inkludert i listen over bistanden folkehelse. Dette betyr at utdannede jordmødre til å akseptere levering hjemme vi gjør. Neppe en god spesialist som verdsetter sitt rykte, går med på å ta levering hjemme, siden han vet at tilby alle typer obstetrisk behandling hjemme er umulig, og alle hans handlinger ulovlig. Så ofte på nåde gitt til alle ikke-fagfolk som aldri ville møte og jobbe på en "heldig - så vel, et annet pluss for hjemmefødsler er ikke heldig - vel, skjer alt fødsel - er uforutsigbar". Vel, hvis "ekspert" er en medisinsk utdannelse, men er det ikke, ta levering "åndelig jordmor" - en dyktig kvinner som har ofte gjorde (i England er per definisjon umulig). Svært farlig og praktykuemы noen "eksperter" føde hjemme i badekaret. Det kan sikkert skje noe. 
 I dag, kvinner har et valg av hvor du skal føde og hvem du skal velge som en spesialist som tar fødsel. Det bør tas svært alvorlig, og fokuserer ikke bare på reklametjenester noen ikke så ærlige bedrifter og noen "åndelige fødselsleger", men etter å ha konsultert med ekte fagfolk. Det kan være en fødselslege-gynekolog svangerskaps klinikk eller sykehus.
 Selvfølgelig, hjemmefødsel har sine fordeler, men mye avhenger av helse i landet. Og hvis helsevesenet levering støttes ikke, de er farlige, så det er ingen instruksjoner hva de skal gjøre i tilfelle komplikasjoner. Du kan mislike at vi ikke har, for å kjempe for innføring av slike teknikker, men først etter at det er offisielt godkjent og vil bli gjennomført på en profesjonell måte, kan den brukes. Bare da vil virkelige profesjonelle i den juridiske nivå vil være ansvarlig for liv og en kvinne og hennes barn.
 Kjære damer, husk: fødsel - dette svært alvorlig, og stoler på dem legmann i alle fall ikke kan, til tross for utmerket mote og reklame.
Яндекс.Метрика