Vilkår for bruk ansiktsmasker

 Masker alle typer bevisst kalt elixir av ungdom.
 1. Den beste resultatet ville være hvis masken gjøres regelmessig - i det minste ved en hastighet på 2-3 måneder, og fortrinnsvis lenger.
 2. Før du påfører masken huden bør rengjøres av makeup.
 3. Før du påfører masken på ansiktet eller halsen bør holde i 1 minutt klut fuktet med varmt vann til utvidet porene. Uten det, kan de ikke kaste skitt akkumulert i løpet av dagen, og derfor absorbere næringsstoffer.
 3. Du kan ikke bruke en maske på leppene og huden rundt øynene. For å beskytte disse ømfintlige områder, de er best å sette nærende krem.
 4. Etter bruk masker ansiktet er bedre ikke å snakke, kroppsspråk hindrer dens tettsittende passform.
 5. slanking maske, det vil si de som hardner ikke holdes på ansiktet i 10 minutter, resten kan holdes på huden i 15-20 minutter.
 6. Skyll masken må være nøye og forsiktig, uten å strekke huden.
 7. Etter skylling masken bør ikke tørke ansiktet at fuktigheten absorberes inn i huden og tørr.
 8. Masken ikke skal lagres, bør det brukes umiddelbart etter tilberedning.  
Rengjøring ansikts

 Kloakk behandling de er kalt fordi de holde seg til den døde kåte hud flak, skitt, fett og andre uønskede stoffer. Som et resultat forbedrer blodtilførselen til de øvre områder av huden, noe som gir den et sunt utseende og attraktiv farge.
 Rengjøring masker 1 er brukt en gang i uken for normal hud, to ganger i uken for fet, sensitiv hud ved en hver 2. uke.

 Ansikt til ansikt med havregryn


 Masken av havremel huset gjøre enkelt. Du trenger bare å vite din hudtype.
 Hvis huden er kombinasjonen, må du:
 1-2 ss. skjeer av havregryn brygge en liten mengde kokende vann for å få en velling. Datoer flak hovne opp og kjøle ned og sette dem i ansiktet ganske tykk - 3,5 mm - lag. La virke i 15-20 minutter, og skyll.
 Hvis huden er fet i denne grøt bør legge 1 ts. sitronsaft (ingen sitronsyre pulver og juice presset sitron). I stedet kan du bruke sitronsaft egg protein porene.
 Hvis huden er tørrBør Havregryn brygge kokende melk og tilsett 1 ts. Av vegetabilsk olje eller smør. Hvis vi legger til avkjølt havregryn rå eggeplomme maske for huden vil ikke bare renser, men også næringsrik. I stedet for eggeplomme kan brukes tilsetningsstoffer revet søt frukt (banan, vannmelon, persimmon, melon, etc.). Frukt og bær med mye syre som brukes for tørr hud bør ikke være, fordi syre tørket epidermis.
 Potet maske for fet hud er også meget effektivt.
 Rå potet medium størrelse må rive på meget fint rivjern, legg 05 h. Ts salt og 1 eggehvite. Påfør blandingen på ansiktet i 15 minutter og skyll med kaldt vann. Hvis denne masken legge til 1 ts. Av honning, vil det også næringsrik.
 Maske for fet hud kan være svært tynn tetthet, hvis du tar en halv teskje salt, brus og såpepulver, som er lett å gjøre selv, natershy vanlig kosmetisk såpe på et fint rivjern.
 Oppløse blandingen i 2 ss. skjeer av vann og gjelder for huden.

 Rengjøring urte ansikts


 Like effektivt ren hud urte maske. Du kan ta fersk eller tørt gress.
 Friskt gress er bedre ikke å kutte med en kniv, og hakke eller blender for å bryte for å få en lime. Tørt gress bør først male i en kaffekvern til pulver.
 Hvis huden er fet bør brukes calendula, kamille, salvie, johannesurt, kjerringrokk, ryllik.
 Hvis huden er tørr brukt kamille, lime blomstre, mynte, roseblader og nyper.
 Urter kan brukes i en blanding, og et hvilket som helst.
 Slurry av friske urter bør settes på gasbind og gjelder til ansikt i 15 minutter. Selvfølgelig gjør det bedre av å ligge.
 Pulveret av tørt gress må først brygge 2 ss. skjeen helle en kopp kokende vann 05, rør, dekk og la stå i 15 minutter. Deretter tappe vannet og slammet ble satt på gasbind og gjelder til ansikt i 15-20 minutter.  
Øvelser for tørr hud

 Tørr hud tynn, litt grov, har en matt skygge; porene på henne knapt synlig, men det er svært følsom for vind og kaldt, fra hva som er dekket eliminere irritasjon og rødhet. Rynker på slik hud begynner å dukke opp i de følgende 25 år.
 Mangel på tørr hud er at det er lite fett og fuktighet. Sine talgkjertler er ikke godt, så produserer mindre fett som trengs for å skape en beskyttende film. Hvis 20 år i tørr hud denne mangel er nesten umerkelig, etter 20 generasjon blir stadig mindre fett. Som et resultat, er det en mangel på fuktighet i huden, blir det tørt og skjellet. På grunn av mangel på naturlige beskyttende film trenge gjennom huden av skadelige stoffer, som hun responderer overfølsomhet og for tidlig aldring. Fordi tørr hud omsorg først og fremst rettet mot å fylle mangelen på fuktighet.
 Silke eller satin bedre egnet for å sy putevar fordi de ikke absorberer fuktighet, og derfor ikke tar den til huden.
 Den store fordelen med tørr hud er at hennes små porer, er det svært delikat, og derfor ser frisk ut. Men hvis du slutter å se på henne, vil det miste sin glans, vil gjelde, løsner. Fra ubehag kan fjernes ved en krem ​​som har henvendt seg til ansiktet hele tiden.
 Og eierne av tørr hud er ikke anbefalt badstue bedre å forlate bading i klorvann. Med kosmetiske produkter bør brukes med forsiktighet kremer, tonics alkoholbasert og magre kremer og geleer.
 Etter 30 år med tørr hud blir tynnere og mer tørket, og viser merkbare rynker, så det er behov for kosmetiske produkter som er designet for å fukte og glatt, som vil gi det med fuktighet og fett for å bevare den naturlige balansen, elastisitet og mykhet.
 Det er bedre å ikke bruke morgen rengjøringsmidler, som de kan ødelegge den nødvendige hudbeskyttelse film. Eiere av tørr hud kan bare skylle ansiktet med vann, og i stedet bruke en ren klut peeling som forsiktig masserer huden. For kvelden dress babyen hud rensing eller spiselig olje.
 Morgenen etter vask til tørr hud bør gjelde nærende krem, etter 5 minutter for å si det igjen, men bare for de områdene som ser tørr. Deretter begynne å bruke sminke.
 Det finnes spesielle kremer for tørr hud, inneholdende hammalynolevuyu syre, noe som bidrar til å opprettholde huden fett og fuktighet. Du kan også gi råd kremer med urea, som er en del av epidermis og bidrar til å fjerne ujevnheter og peeling av huden.
 Morgen og kveld er nødvendig å bruke forskjellige kremer. Ja, bør nattkrem være svært fet, fordi om natten huden er restorative prosesser og dannelse av små celler. Du må også lage ansiktsmasker som de glatter huden, gi den elastisitet og sunt utseende.
 På kvelden etter rens anbefales at et treningsprogram for personer som er spesielt utviklet for tørr hud.

 Et sett med øvelser for tørr hud


 Øvelse №1
 Tett komprimert lepper og trekke munnen inn i dem før de forsvinner konturer. Så i sin tur nedre hjørner av leppene lukkes, sette dem fast i denne stilling i et par sekunder. Gjenta 4-5 ganger for hver munnviken.
 Mens trening er muskelspenningen lepper.
 Øvelse №2
 Tett komprimert lepper og trekke munnen inn i dem før de forsvinner konturer. Hjørnene av leppene lukket selvtitulerte lavere ned og forsinkelse i denne posisjonen i noen sekunder. Utføre denne øvelsen 5-6 ganger.
 Øvelse №3
 Den venstre side av leppen løfte opp, som et smil, og gå ned for å gjenta det samme for høyre side. Utføre denne øvelsen 4-5 ganger for hver side.
 Øvelse №4
 Heve og senke de to sidene av leppene. Gjenta flere ganger.
 Øvelse №5
 Lukk øynene og klemme øyelokkene, og åpne deretter et par ganger prymruzhytysya.
 Øvelsen trener musklene og nadlobnoy podlobnoy ansiktet.
 Øvelse №6
 Utvide øyne bredere og løse noen sekunder i denne stilling. Gjenta 3-4 ganger.
 Øvelse №7
 Flytt hodebunnen slik at vidtyahnulysya øre opp og tilbake. Først flytte hvert øre for seg, deretter sammen. Hver bevegelse utføre noen få sekunder.
 Etter øvelsene ønskelig å innføre en maske med naturlige ingredienser passende tørr og deretter bruke en nærende krem  
 Intim hygiene - det er så personlig tema, det vanligvis prøver å ikke høres. På salg er et stort spekter av verktøy som er assistenter til å følge denne svært intim hygiene, men som man mener ikke nok - vi trenger kunnskap!


Intim hygiene. Begrepene du trenger å vite


 De fleste sykdommer, seksuelt overførbare sykdommer, er forbundet med mangel på kultur for personlig hygiene. Observere intim hygiene bør i utgangspunktet deretter til "bakterier ikke faller inn i livmoren.

 I intim hygiene bør følge enkle regler.

 Når podmyvaniya ikke bør bruke såpe, i dette tilfelle passer den vanlige varmt vann, så det kan bli krenket syre-base-balanse.

 Etter du dusjer er det best å ikke tørke og kjønnsorganer blir våt håndkle.

 Det er vanlig å vaske eller baby såpe toalett området rundt anus, som varmt vann uten såpe gir ikke tilstrekkelig desinfeksjon dette området.

 Ved vask av skjeden direkte vannstrålen mot front til rygg, vil det gi obstruksjon av sykdomsfremkallende bakterier i skjeden gjennom anus. Unngå sterk strøm av vann blir ikke sendt til vagina. Den vannstråle stand swing skadelige bakterier og vaske alle beskyttende fett.

 Ikke bruk parfymerte deodoranter og andre midler til kjønnsorganene.

 Det er nødvendig å ta en dusj minst to ganger om dagen. Hvis ikke er mulig, kan du bruke spesial våte sanitetsbind, som er antiseptisk lotion.

 Endre pads bør være hver 4 timer i døgnet. Tamponger bør være i vagina opp til 2 timer.

 Det anbefales ikke å bruke hver dag daglige pads.

 Skifter klær hver dag, du ofte. Det er ønskelig at det lages av naturlige bomull stoff, syntetiske stoffer så øker sannsynligheten for trost.

 Det er nyttig å sove uten undertøy.

 Skylling er bare nødvendig når du legen har bestilt.

 Samleie i løpet av menstruasjonssyklusen er best unngås.

 Derfor må hver kvinne kjenne og følge de enkle, men viktige regler så intim hygiene, som du kan unngå mange sykdommer og problemer. Avhengig av kvinnens ser kroppen hennes, spesielt i sin hygiene, vil det avhenge av ytterligere helse og hennes familie.  
Яндекс.Метрика