Øvelser for gravide: 3 trimester

 I den tredje trimester gravid "livet er ille nok: frukt endelige formen og vekten av forventningsfull mor, henholdsvis økt. Ungen ikke fullt absorbere morens lys luften du puster - kortpustethet i de senere stadier gitt! I tillegg til en ekstra 5 - 10 kg lider vondt i ryggen og motorisk koordinasjon. Men bekymre deg om det ikke: ryggsmerter i 3 trimester kan lett unngås hvis "lesse" muskel-skjelettsystemet ved hjelp av enkle øvelser for gravide.


 Hva du kan forvente fra arbeid?


 Hvis en gravid kvinne ikke er for lat til å utføre enkle daglige oppgaver, kan det trygt stole på:

 •  stramme elastiske muskler;


 •  munterhet og god humor;


 •  glatt under svangerskapet;


 •  full utbygging av det ufødte barnet;


 •  god tilstand av legemet dagen før levering.


 • Øvelser for gravide: 3 trimester


   Oppgave gymnastikk for gravide 3 ledd


   Et sett med øvelser for gravide kvinner som er i sluttfasen av en lang ni-måneders reise, avviser hyperaktivitet, men gir puste trening å slappe helt av. Spesielt relevant i denne fasen av trening for å forbedre elastisiteten av musklene i bekkenbunnen, hindre forverring av venøs insuffisiens og styrke båndene leddene. For dette formål, et sett av øvelser for gravide kvinner i de senere stadier delt inn posisjon og pusteøvelser.
   Posisjonelle øvelser for gravide tre vilkår for å minimere belastningen på tankene en spesiell klasse kvinner som tilbehør til gymnastikkøvelser bruker fitball. De viktigste "feltaktiviteter" i en posisjon gymnastikk for gravide - armer, bryst, rumpe og lår. Hver øvelse utføres ikke mer enn fem minutter, reagerer følsomt til de minste endringer i helse. Når ubehag i magen eller ryggen, puste inn kraftig hyppige økter umiddelbart opphøre.
  Øvelser for gravide: 3 trimester

   Så, fortsett!

 •  Ligg på ryggen, å plassere en fot på fitball. Følg fot sirkulær bevegelse, som alternerer med hest ball frem og tilbake. Regelmessig mosjon vil hindre deg fra åreknuter, hjelper musklene i bekkenet, ryggen og bena bli tonet.


 •  Vel Sitt på ballen i sittende stilling, "bevæpnet" manualer som veier 05 kg. Nå jobbe som albuer, bøy og unbend arm ved albuen. Manualer trene musklene i hender og balanserer på fitball - bekken ledd.


 •  Sitt på gulvet "på tyrkisk," griper hendene ball. En liten stund prøver ikke å presse det hardt, overvinne motstand, deretter slappe av. Trening gir god muskeltonus bryst og hender.
  Øvelser for gravide: 3 trimester •  Pusteøvelser for gravide 3 ledd


   Regelmessig praksis av pusting har en terapeutisk effekt: Trening aktivere stoffskiftet, gir næring til vev i kroppen av livgivende oksygen, fremme rask utvinning og vekst av vev celler. Videre fikk opplevelsen som følge av pusteøvelser som hjelper forventningsfull mor ikke å gå seg vill umiddelbart ved fødselen, for å puste raskere og møte etterlengtede baby. Den optimale varigheten av arbeidsforholdet - minst 30 minutter.

 •  Praktisering å puste med magen. Sett deg ned, å plassere en hånd på brystet, den andre lå på magen hans. Pust dypt og rytmisk nesen. Merk at "arbeid" bør bare magen, brystet beveger seg ikke.


 •  Ikke glem torakspusting. Brette hendene til ribbeina, spre albuene ut til sidene. Gjennom nesen gjøre åndedrag i et hurtig tempo, og pass på at brystet og magen forble urørlig. Bevege seg bare ved albuen.
  Øvelser for gravide: 3 trimester •  Før du deltar i fritids gymnastikk på et sent stadium av svangerskapet, er forventningsfull mor plikt til å rådføre seg om denne saken med en gynekolog klareringer. Den uavhengige aktivitet er upassende: vesentlige kontraindikasjoner for fysisk aktivitet kan være komplikasjoner i form av sen toksisitet, polyhydramnion, utflod og andre patologiske tilstander.
  Øvelsen under sengen resten i løpet av svangerskapet


   Sengeleie er nødvendig for vordende mor stabilisering og forebygging av komplikasjoner. Under sengeleie bør gjøre litt mosjon, lys stretching for muskler og sener.
   For å minimere de negative effektene av sengeleie dere, er det anbefalt å jevne slå fra side til side.
   Øvelsen under sengen resten i løpet av svangerskapet må nødvendigvis inneholde en sirkulær bevegelse i radial, ulnar, plechevvыh, kne og ankel leddene og strekke, komprimere musklene i armer og ben. Unngå stress anterior magemusklene under trening. Før du utfører disse øvelsene, bør du sjekke med legen din at svangerskapet ble observert. Legen din vil også anbefale deg best posisjon til å holde sengen.  
  Ansiktsskrubb. Påføring Facial Scrub. Face Peeling

   For å opprettholde hudens tonet og rynker, bør i tillegg til grunnleggende pleieprodukter for hud kremer påføres med så otshelushyvayuscheho midler og i tillegg til prosedyrer til hudpleie.
   De kan være mer dyp ren hud fjerne døde hudceller og urenheter fra porene. Som et resultat forsvinner alle uregelmessigheter og ujevnheter, blir huden ryddet glatt og fløyelsmyk, og hudfarge blir bedre.
   Sammensetningen av noen skrubb krem ​​eller gel er stiftelsen og eksfolierende partikler. Når du forbereder et hjem skrubb som grunnlag kan du bruke honning, rømme, vegetabilsk olje og annet samt eksfolierende partikler er bakken frø av frukt, kaffegrut eller malt kaffe, salt, hakkede nøtter, egg skall, hvetekli, tørket og hakket krydder, havremel.

   Prosedyren kalles peeling skrubb program består av flere etapper.


   1. Vask ansiktet, fjerne all sminke.
   2. Påfør skrubbe å rengjøre og fuktig hud. I dette tilfelle vil virkningen av dens innvirkning være mye mer merkbar og peeling partikler ikke skade huden.
   3. Etter bruk av skrubbe massere ansiktet med fingertuppene til eksfolierende partikler åpne porer og døde hudceller fjernes. Og massasje bør være skånsom og enkel, ikke med makt til å gni huden kratt, da dette kan skade den og forårsake irritasjon. Du kan ikke bruke skrubb på området rundt øynene.
   4. Etter en god massasje kan skrubbe noen få minutter igjen på ansiktet, og skyll med vann.
   5. Lag en maske eller bruke en fuktighetskrem.
   Prosedyre peeling anbefales for kvelden like før sengetid, som i dette tilfellet, vil huden være i stand til å slappe av, 1-2 ganger i uken og for tørr hud, kan du gjøre ett nytt.
   Hvis huden er irritert kviser eller hun deretter bruke skrubb kan ikke, fordi du kan skade det enda mer. I allergisk hud skrubb bør brukes med forsiktighet.
   For best resultat, nødvendig å dampe huden. Hva du kan ta et varmt bad eller hold møter et par minutter over et par (helst kokt urt samling).
   Hvis du ønsker å gjøre deg ansikt skrubb, vil du hjelpe disse Oppskrifter.  
  Kan tsitramon under svangerskapet?
   Hormonelle forskjeller, vanlig hos gravide kvinner er ofte årsaken til regelmessig tilbakevendende smertefull hodepine. For å bli kvitt ubehaget vordende mødre prøver å gjøre tsitramon - smertestillende, i stand til å lindre kramper. Men siden det er ufarlig som det virker ved første blikk?
   Den relative sikkerhet for medikamentet og sin lave pris laget tsitramon en av de mest populære analgetika og antipyretika midler. Det er mye brukt som et tann og fra muskelsmerter, og i tilfelle av smertefull menstruasjon hos kvinner.
   Enkel kroverazzhyzhayuschee virkning bidrar til akselerasjonen av blodstrøm og redusere intrakranielt trykk i hodesmerter.
   Hva er faren?
   De fleste leger er kategorisk i sitt forbud mot stoffet. Aspirin, som er en del av medisinen, har en utpreget teratogen effekt, med andre ord, forstyrrer utviklingen av embryoet.
   Den mest farlig for fosteret regnes som narkotika i første trimester av svangerskapet. I løpet av denne perioden, når fosteret er fratatt morkake sikkerhet innvirkning tsitramon betraktet som den mest destruktive. Bruk av stoffet i denne tidsperioden kan føre til medfødte misdannelser følgende:
   1. splitting av den øvre sky baby, som fører til dannelsen av sprekker i fronten av leppen eller kjeve. Dette patologi krever obligatorisk kirurgi etter fødsel og høy dyktighet av kirurg som kan bygge den manglende vev.
   2. patologiske forandringer i sentralnervesystemet, provoserte av et barn.
   Ta tsitramon gravid i tredje trimester er også uønsket. De aktive ingrediensene i et legemiddel, som kommer inn i blodbanen fremtidige mor gjennom morkaken inn i kroppen av embryoet, forårsaker prematur lukking av stredet aorta hos den nyfødte. For mødre stoffet har også alvorlig fare. Åpning livmor blødning eller en generell svekkelse av arbeidskraft - det er bare en liten liste over hva som truer mottak tsitramon en gutt ventetid.
   Kan jeg drikke medisinen i andre trimester - spørsmålet er tvetydig. Noen gynekologer tillate kvinner med sterke smerter pille drikke, insisterte imidlertid at dosen ble redusert til det halve. Andre, og de er i flertall, forby å ta narkotika, mange frykter risikoen for mor og foster, noe som kan på ethvert tidspunkt.
   I tillegg til negativ innvirkning på fosteret og det reproduktive systemet fødsel, tsitramon aggressivt påvirke indre organer fremtidig mor og har helt klare kontraindikasjoner tabellen. Dermed kan stoffet ikke ta i følgende tilfeller:
   - Nedsatt patologi;
   - Sykdommer i mage og fordøyelsessystemet;
   - Leversvikt;
   - Blodpropp;
   - Fermentarnaya mangel av glukose-6-fosfat-dehydrogenase.
   - Astma.
   Hva kan erstatte tsitramon?
   Den vanligste årsaken ødeleggende migrene under venter baby er ustabile hormonelle nivåer av kvinner. Hvis smertene er sterke nok, kan de fremtidige mødre anbefales å bytte ut de vanlige tsitramon midler basert på paracetamol. Effektene på fosteret og mors ganske godt studert, og sin høye effektivitet og vennlighet når du mottar episodisk tillate å ta det under svangerskapet.
   Tradisjonell medisin tilbyr en rekke betyr frihet fra ubehag. Blant replikert oppskrifter ledende massasje templer, bad balm "stjerne" og eksotiske måter, for eksempel biting lillefingeren på venstre hånd, eller rask hånd ulltråd. Men uansett metode for å håndtere hodepine du velger, er det bedre enn å drikke tsitramon graviditet, risikere deres liv og helse ufødte baby.
   Hvis smertene ikke forsvinner etter å ha tatt smertestillende og medfølgende gravid selv om natten, bør nødvendigvis gå til en lege. Kanskje disse migrene er et symptom på en alvorlig sykdom.  
  Яндекс.Метрика