Hvordan holde seg falske øyevipper"øynene, øyevippene,
De løftet meg gal ... "
Hva kvinnen ikke ønsker hans besvimelse - det aller beste, dyreste og ønskelig? Sjarmerende, forførende look - et seriøst verktøy var å vinne hennes hjerte. Hva gjør du hvis øynene dine er ikke så utrolig uttrykksfulle og fengende? Selvfølgelig, stokk falske øyevipper!
La oss snakke i dag om hvordan å lime falske øyevipper hjemme på egenhånd.
Den mest populære blant kvinner bruker sminke kreasjoner i form av bjelker og faste filmer - hold deg til noen falske øyevipper krever mye mer tålmodighet, dyktighet, og viktigst, fingerferdighet.
Hvis du velger å feste falske øyevipper, er det nødvendig å starte ennå ikke bestemt hvilken vei du ønsker å motta som et resultat av (en tykk og luftig vil se mer naturlig og mindre teatralsk), som danner øyet du vil ha, og, selvfølgelig, bestemme farge.
Til å feste falske øyevipper du trengerog:
- Spesiell lim;
- pinsett;
- En tynn trepinne.
Så, hvordan å feste falske øyevipper?
1. Hvis du har tenkt å holde seg solide falske øyevipper, bør de først prøve.
2. Det er nødvendig å presse litt lim på baksiden av hendene eller på en glatt overflate. Ground individuelle falske øyevipper eller blyant forsiktig dyppet i litt tørket lim; når du bruker kontinuerlig stripe av falske øyevipper - lim bør brukes på kanten av filmen "nese" fra røret av lim eller en bomullspinne. Gi limet tørke i 30 sekunder for å bli mer viskøs.
3. Stick falske øyevipper kan pinsett eller hender. Individuell vippene bjelke å ​​være nøye med å holde seg så nær vippekanten vekst, fra utsiden hjørnet av øyet, å trykke etter ileggelse av en finger eller en trepinne i noen sekunder for å begå. Følg avstand på omtrent 1 mm. Kontinuerlige falske øyevipper selvklebende siden burde fikse på naturlige vippekanten vekst start fra det ytre hjørnet av århundret, skal det innerste hjørnet av århundret. Hvis kassetten var lengre enn den trenger å være forsiktig med å kutte endene av neglesaks.
4. Det er viktig å holde fast falske øyevipper symmetrisk på begge øynene.
5. Etter de falske øyevipper er limt, limet tørker, gjennom sin oppførsel imponerende mørk eyeliner.
6. Spesielle curling vippene bøyes opp overhead og deres naturlige - det hjelper å skjule feilen.
7. Påfør skygge og mascara. Sminken er klar! Hvis du er vant, og hold deg falske øyevipper for deg - det er et par minutter, kan makeup påføres umiddelbart. I dette tilfellet gjør en litt tykkere liner, og etter dem vil bare holde oss til rette makeup.
Noen tips for de som velger å holde fast falske øyevipper:
1. Før limet falske øyevipper, må du stikke et par flimmerhårene og se århundrene i løpet av dagen. Dette vil forhindre en allergisk reaksjon på lim.
2. Stick falske øyevipper - er en ting, men å redde sitt eget - annet. Svake øyevipper kan ikke opprettholde sin alvorlighetsgrad og begynner å få ut bjelker.
3.Prydbayte profesjonell lim. Dette vil holde kvalitet falske øyevipper, for å unngå irritasjon på øyelokkene.  
Behandling akne.Symptomy grunn.Acne - problemet er ikke bare tenåringer. Selvfølgelig, overdreven dannelse av akne oppstår vanligvis i ansiktet på mennesker i alderen 12-18 år, men etter denne ekle problemet kan ikke forsvinne fra huden din. Fortvilelse er ikke nødvendig, fordi alle aldre, selv hjemme, kan du gjennomføre en effektiv akne behandling som bidrar til å gjøre huden glatt og frisk.
Årsaker til akne
Akne er dannet på huden på grunn av økt sekresjon av talgkjertlene. Men hvorfor forstyrret prosessen med valget av celler og det er kviser? Det er flere muligheter:
- Forekomst av akne er arvelig - genetiske faktorer har stor betydning for nivået av sekresjon sebuma og hvis foreldrene dine led av slike problemer som akne, mest sannsynlig, vil det plage deg og;
- Akne er nært beslektet med kjønnshormoner - deres ubalanse, noe som er spesielt sterk i puberteten, akne utløser;
- Akne vises på grunn av problemer med fordøyelse og ernæring - staten av huden vår er en indikator på tilstanden i fordøyelsessystemet og hvor godt vi spiser. Akne ofte oppstår som følge av fordøyelsessykdommer, fedme, overdrevent inntak av junk food, mangel på vitaminer i kosten, osv.;
- Akne er et resultat av redusert immunitet - ofte stress, tretthet, sykdom blitt akne i ansiktet, det er ikke engang når disse faktorene trekker seg tilbake.
Vanligvis dannelsen av akne i varierende grad av alvorlighet i alvorlig problem utvikler seg. Det er ikke en sykdom, og hud som med riktig pleie hjemme ikke etterlate spor og forårsaker komplikasjoner.
Masker mot akne
Masker - en av de nødvendige midler for huden, som er problemer som akne. De vil rense huden og porene vil mette vitaminer, desinfisere og opprettholde balansen. Har noen av dere har valgt masker trenger bare to ganger i 7 dager, som oftere bruken kan forstyrre den naturlige funksjoner i huden. Før bruk, må du huske å sjekke alerhiynist maske på, bare sette den på håndleddet, bør du ikke være alvorlig kløe eller rødhet.
Hvis du har akne på ansiktet ditt, vil du nærmer deg å behandle disse hjemmelaget maske:
- Mask hvitløk - hakket 10 fedd hvitløk i grøt. Påfør et tynt lag, bare unngå området rundt øynene. La den stå i 15 minutter, og skyll med vann og sørg for å bruke krem;
- Bran - kli og bland vann for å få en lime, legge til blandingen av 3 g natron og søke på ansiktet ditt. Huden maske bør være 15 minutter. Rens med en oppløsning av 8 deler vann og filtrert en del eddik (eple);
- Peanut - 25 gram peanøttsmør blandet med samme mengde sitronsaft, påfør blandingen på ansiktet ditt. La til 15 minutter og skyll med varmt rent vann;
- Almond - suge 4 stk. mandler i vann i 2 timer, deretter male i en kjøttkvern eller blender og tilsett den resulterende slurry til 400 ml melk, en kapsel av vitamin A og 15 ml appelsinjuice. Påfør masken med akne bør være 15 minutter og skyll med varmt vann og regelmessig;
- Herbal blanding av tørkede urter (f.eks celandine, calendula, kamille) fylles med vann, la syv minutter da gjennomvåt gress satt på ansiktet i 3 minutter og skyll. Denne masken gjør huden glattere og reduserer rødhet, men det fritar ikke du helt av akne, så bruk den i kombinasjon med andre;
- Havregryn - Havregryn slipe gjennom en kjøttkvern eller blender, gjøre dem og rosevann og bruke slurry i ansiktet 15 minutter skyll med varmt vann.
Før du påfører masken til å bekjempe akne, må du rense huden din. Det er bedre å bruke den vanlige skum eller såpe og skrubber og kremer. Selvfølgelig, de også skal velges basert på egenskapene til problem hud.
Skrubber til hud akne
Hjemme, kan du ganske enkelt forberedt kremer for acne behandling som vil gi rensing, antibakteriell, anti-inflammatorisk og otshelushyvaschee. For de som står overfor problemet med akne, vil nærme seg disse oppskriftene:
- Strawberry scrub - mos inn grøt 100 g jordbær, bland med 10 ml sitronsaft og 15 gram melkepulver. Påfør blandingen på ansiktet ditt (du kan til og med på halsen) 15 minutter og deretter gni ansiktet lett med fingertuppene og skyll med varmt vann (du kan legge vannet et par teskjeer sitronsaft).
- Banana Scrub - 2 rå eggeplommer med visp 100 ml mandel olje, tilsett most banan puré i. Påfør blandingen i 30 minutter, skyll med kaldt vann.
havremel skrubb - Bland 1 ss melk (tørr), 20 ml sitronsaft, 20 g havremel. Påfør velling, og når det stivner, gni den med fingrene og skyll med kaldt vann.
Utmerket skrubb renser huden med vegetabilsk olje. For å gjøre det, blande en eggeplomme, 15 g solsikkeolje og 15 g gjær (tørr). Sette alt i minutt 20. Skyll med varmt vann, og etter fem minutter må vaske huden med kaldt vann.
Lotion til hud akne
De som har kviser på huden din, trenger du hjemme bruker kremer som reduserer talgproduksjon og gir antibakteriell, healing og keratolytic handling. Ideelle lotions er:
- Apple - Bland 20 ml eplesaft, 20 ml melk (1% fett) og 15 g honning. Påfør huden i en sirkulær bevegelse i 2 minutter og skyll med vann.
- Lemon - gjøre med sitronsaft og natron flytende lim. Sette den i to minutter, skyll med varmt vann.
God hjelp i behandling av akne urte kremer. Forberede dem med kamille, lavendel, ryllik, nepeta katt og timian. Du bare helle 10 g gress (tørr) 200 ml varmt vann og tørk denne løsningen huden før du påfører masken og etter hver rengjøring lær kveld.
Andre behandlinger for akne
De som behandler hjemme vil bidra til å løse problemet med hud pakke fra honning og calendula. Forberede den med 30 g honning, 10 ml anstrøk av calendula og 200 ml varmt vann. Alle ingrediensene må blandes, dip bomull pads i løsningen og klem dem litt, sette ansikt områder der det er betennelse. Lag en kompress bør to ganger daglig etter vask.
Ved behandling av akne vanlig morgen vasking er best å erstatte gni is. Ice porene og reduserer betennelse. Bruke ikke bare frosset vann og frosne Hypericum ekstrakter og kamille, som effektiviteten av behandling av akne er høyere.
Også være sikker på å hudpleie og må legge til mer. Først av alt, bør utseendet på akne anmeldelse av kostholdet ditt. Redusere forbruket av fet mat og inkludere i det daglige kostholdet av mer frukt, spesielt frisk og grønnsaker. Drikk rikelig med væske. Hver dag du må drikke to liter renset vann. Sørg for å ta i tilfelle av kviser Exchange-vitamin kompleks med vitamin B5 og sink.
Aldri i nærvær av acne ikke gå i dvale hvis ikke ryddet ansiktet hans. Etter vask kan tørke mest betent område med sitronsaft eller eterisk olje av lavendel, tea tree og rosmarin. Aldri presse utslett! Så vil du bare forverre tilstanden til huden din.
Sørg for å utelukke behandling av akne alkohol og sigaretter. Disse avhengighet er svært skadelig for huden din, de stimulerer forekomst av akne i store mengder.
Det er viktig i behandlingen av akne venne kroppen til å korrigere den daglige rutinen. Først av alt lære å stå opp og gå til sengs på et bestemt tidspunkt. Slike handlinger normalisere stoffskiftet, som virker positivt for tilstanden til huden din. Bør også trene regelmessig, med svette avledet forurensing fra huden og forbedrer blodsirkulasjonen.
Hvis du ønsker å bli kvitt akne så snart som mulig? Unngå å bruke sminke. Selv den dyreste og egnet for din hudtype, tresko det porene og gjør dem puste, er fortsatt på ansiktet hans.  
Яндекс.Метрика