Hvordan gjøre håret stil hjemme (bilder)Lag vakre frisyrer hjemme bør være i stand til hver kvinne, er det ikke alltid og ikke for enhver festlig anledning der penger og viktigst tid til å marsjere til salongen. Lære å lage frisyrer hjemme, problemet med å skape et bilde for enhver anledning du kan bestemme en gang for alle.
Verktøy for å lage frisyrer hjemme
For å forenkle oppgaven med å skape vakkert hår hjemme, bør du fylle opp med de nødvendige verktøy for installasjon. Avhengig av kompleksiteten av frisyrer du kan trenge følgende verktøy:
- Mousse- Er et lett skum som er mest egnet til å skape krøller håret eller legge volum;
- Paint - velge det verktøyet du trenger basert på graden av fiksering. Ja, for å få gratis, og enkle alternativer å velge frisyrer svak spiker fiksering. Men i tilfelle at håret ditt er omfangsrik og hold det i et slikt behov i løpet av dagen, er det bedre å gi preferanse til å male den mest sterk feste.
- Gel og voks - Disse verktøyene trenger ved avslutningen av kort hår, fordi med deres hjelp kan du simulere nesten eventuelle variasjons frisyrer.
Verktøy for å lage frisyrer hjemme
I tillegg til styling betyr trenger du også en rekke verktøy, la ikke hver dag, men det er bedre hvis de er alltid på hånden.
Blant disse verktøyene:

- Combs
med en skarp ende og små tenner. Med denne kam du kan gjøre noen form for avskjed, de er også egnet for separasjon av de enkelte hårstrå som er nødvendig, for eksempel lage frisyrer med fletter;
- En rund pensel - Passer for modellering håret volum. Best å ha i arsenalet av flere runde pensler i forskjellige diametre - den mest ideelle for å skape store volum frisyrer, og den minste - å simulere krøller og låser;
- Hårføner - dette nødvendig verktøy for modellering nesten hver frisyre. Hvis profesjonell hårføner penger er ikke nok, velger en semi-modeller. Ta hensyn til antall moduser - en god hårføner må være utstyrt med minst tre - kald, medium og varmt;

- Curling (eller tang)
hår rettetang. Dette multifunksjonelle verktøy fordi det kan ikke bare rette håret, men skru dem på forskjellige måter. Inset velge på egen hånd, men dekningen er bedre å velge keramiske som vil beskytte håret mot de negative effektene av høye temperaturer;

- Curlers og liknende verktøy.
 Avhengig av størrelsen og diameteren på curler, kan du opprette ulike størrelse og intensitet vikle tråder;

- Frisør klipp.
 Du kan ikke gjøre uten dem inn hvis du lager ofte forseggjorte frisyrer;

- Klipp, elastisk, usynlige.
 Også viktig tilbehør for å lage avanserte frisyrer.

Hvordan frisyrer for kort hår hjemme

Den enkleste måten å inngå et hjem bare en kort hår, fordi det ikke krever spesielle ferdigheter, og det finnes en rekke verktøy frisør og styling. Blant de mest populære frisyrer er følgende.
Hvordan gjøre håret stil hjemme (bilder)

Kuldebølge. Frisyre med en touch av retro å skape det du trenger skum. Det bør brukes i vått hår, spredt jevnt på håret. Snu telefonen modus gjennomsnittlig temperatur, tørt hår, klemme forsiktig hendene. Vakker og voluminøs hår med lysbølger er garantert. I tilfelle at håret ditt for stramt, trimmet hår mousse foran en time du kan fange klipp, og deretter fjerne og ikke gre.
Hvordan gjøre håret stil hjemme (bilder)

Frisyre med sideskill. En av de mest spektakulære alternativer for kort lengde hår. For å gjøre det på fuktig hår, påfør en liten mengde styling gel og deretter dele dem inn i to ulike deler av side proboru via frisyrer med en fin tann kam. Sikker hår, hår tørket med varm luftstrøm over middels modus.

Hvordan frisyrer for middels håret hjemme

Gjennomsnittlig Hair mange kvinner finner den optimale lengden. Spesiell omsorg for dem er ikke nødvendig, og skape hår tar ikke lang tid til de samme frisyrer for langt hår dette settet.
Hvordan gjøre håret stil hjemme (bilder)


Krøller for medium hår.
 Å gjøre dem, kan du bruke en krølltang eller store curlers. Del håret inn i fire deler - en occipital, to laterale, frontal en. Skrue låser i curling, hårføner tørke den, inkludert på middels modus og den varme luften. Uten å fjerne curlers, la håret kult. Når håret er kult, kan du forsiktig fjerne curlers og rette krøller. Den resulterende fikse håret lakk sekundær fiksering.
Hvordan gjøre håret stil hjemme (bilder)

Frisyre fleece for medium hår. Nachis - spektakulært frisyre for nesten enhver festlig anledning. Å lage fleece for medium hår, trenger du usynlig, voks, hårspray. Ved hjelp av en kam, gjør fleece foran hodet og fest med resultatet lakk. Hår kjemme tilbake. Sidelåser må behandles med voks og dolke stealth. Denne delen av håret trenger også å strø spiker fiksering.

Hvordan frisyrer for langt hår hjemme

Langt hår gi sine eiere et bredt arbeidsfelt. Du kan lage frisyrer som beskrevet ovenfor for medium hår, kan du foretrekker mer beskjedne alternativer som ville se like imponerende.
Hvordan gjøre håret stil hjemme (bilder)


Hest hale hår lang.
 For å gjøre det, hele lengden på håret rette tang, og deretter knytte dem i en høy hestehale i nakken. Fikse håret elastisk, skille dem fra en tråd. Ved hjelp av denne tråden, vikle håret rundt bunnen av hestens hale, slik at strikken var ikke synlig. Avslutt lock låser bruker usynlig. For å fikse frisyrer for dagen dryss hår lakk.
Hvordan gjøre håret stil hjemme (bilder)


En haug med langt hår
. For denne frisyre kan gjøre håret rett, og du kan legge igjen litt bustete. Halen på baksiden og foreta sikre viskelær hår, vikle rundt haleroten, og fest med strikk. Strålen kan være ytterligere dekorere med flere elementer.  
Hvordan du kan redusere nese med sminke?
 Det antas at en kvinnes sjarm ligger i stor grad i miniatyr funksjoner: kortvoksthet, grasiøs figur, pene nese Menn er kjent for å like øyne, og kjærlighet til kvinnelig bilde forårsaket ønske om å beskytte og ta vare som barn. At kvinnen og prøver å "tone ned" sine fødselsdata. Og mange har lyktes i dette. Men hva med dem som naturen har utstyrt ikke veldig gode utseende? Først, bare ikke bli opprørt, fordi de skarpe funksjoner er husket mye bedre enn gjennomsnittet "standard of beauty". Og for det andre, kan redusere nesen med makeup. La denne effekten er bare en illusjon, men du spare mye mer: sin egen personlighet og sjarm. En visuelt redusere nesen kan til enhver tid, med hendige lille dekorative kosmetikk. Om et sett med verktøy og hvordan du visuelt redusere nesen make-up, vil vi fortelle. Funksjoner makeup avhengig av formen av nesen
 Colour Cosmetics i dyktige hender kan ikke bare dorisovat og dekorere, men også skjule feil og riktige ansiktstrekk. Og mens han Make gitt de riktige verktøyene og deres søknad ikke betaler oppmerksomhet, og konvertitter ansikt som "oppløst" på den. Når man snakker om for stor nese som ønsker å gjøre visuelt bruke mindre sminke er hensiktsmessig å snakke ikke om maske mindre feil, og modellering av den enkelte. I et profesjonelt miljø, dette komplekse metoder kalt Chiaroscuro korreksjon. Den lar deg visuelt redusere, forstørre, redusere, utvide og ansikt del. Modellering og formen på nesen tar en betydelig brøkdel av tiden for å lage alle makeup.
 Generelt, hver kvinne i varierende grader ulykkelig nesen. Men vi ser bort usannsynlig samokopannya og ta hensyn til de objektive ulemper. Så bærer krever synskorreksjon:
 lang nese;
 bred nese (bred nese);
 bred nese "potet";
 mops, mops nese, eller;
 ørnenese på.
 Funnet et annet alternativ som krever korreksjon med sminke - er asymmetrisk nese. Skjer er svært sjelden, men ikke desto mindre, blir den utsatt for modellering ved hjelp av sminke. Dessuten, til tross for et helt annet syn på alle disse formene for nesen og uavhengig av de andre funksjonene i utsiden av eierne til å redusere nesen, ved hjelp av en lignende mottakelse makeup. Videre er de forankret i teknikk av teatralsk sminke, forskjellen som konkluderte med, faktisk, bare i anvendelsen av kosmetikk varierende intensitet.
 Korreksjon av nesen med sminke
 I praksis betyr dette at reduksjonen i lunger med sminke har et vitenskapelig grunnlag: lovene i optikk. De viser at lyse objekter virke større og tettere enn i virkeligheten, og mørke objekter vises mindre og lenger enn det faktisk er. Derfor bør uønskede deler av nesen være svart ut og lysrefleksjoner skape en illusjon av mer sofistikerte linjer. Selvfølgelig kan denne effekten ikke oppnås uten skikkelig hudpleieprodukter og verktøy. Uten å gå i detaljer, trenger vi en mørk korreksjon, haylayter og børste eller svamp. Valget av produktet avhenger av den type korreksjon brukes:
 Fet korreksjon utføres ved oppstart. Det er gjort make-myk, smøraktig tekstur, fet korrekturleser, flytende concealer kremer i forskjellige farger. For anvendelsen av disse midlene kommer tykk børste haug kunstig skum eller svamp. Du kan bruke sminke og fingertuppene. For fet makeup korreksjon er en mer stabil og intens, men i løpet av sommeren ham skal være forlatt.
 Tørr korreksjon utføres når som helst etter påføres huden tone fundament pulver. Tørr korreksjon brukt kompakt bronzatorы, haylayter eller lys skygge, noen ganger rødme. Disse verktøyene brukes myk børste diameter er. Tørr korreksjon fører til de siste detaljene av sminke, men krever nøye skyggelegging, eller er bevisst.
 Husk hvor unaturlig ser teatralsk sminke eller pop i nærheten. Den er designet for å skape det perfekte bildet fra afar, men består av stive linjer og flekker. Husk dette når du simulere formen på nesen alene: alle slag bør være helt fjærkledde og jevnt flytte fra tone til tone. Å sørge for at alt blir gjort riktig, og at sminken ser ikke "militær farge" bruke sminke i et godt opplyst, fortrinnsvis med naturlig lys i rommet.
 Hvordan bruke sminke for å gjøre nesen mindre
Hvordan du kan redusere nese med sminke?
 Så, på dette punktet du vet hva slags form nesen ulempen ønsker å skjule, og velge kosmetikk for dette. Bevæpnet med det samme settet og børster og svamp, tilbyr vi en universell ordning makeup som du kan redusere eventuelle nese, enten det er bred eller lang, irettesette eller "ørn." Følgende regler gjelder for både fet og tørr for korreksjon. Hvis ønskelig, kan du kombinere begge typer, etter den første fett korreksjon, da - all sminken, og ender tørr sliping bilde:
 •  På ren hud, bruke en spesiell fundament for T-sonen. Hvis ikke, så passer en vanlig lag under makeup. Men grunnlaget for T-sonen (panne, nese og hake) har egenskaper som adresserer spesifikke hud til denne industrien: det fyller porene, matte, absorberer overflødig talg og makeup gir stabilitet.
   Når en person er alt dekket med foundation, concealer ta dristige. For sin søknad kan bruke en liten børste syntetisk sammensetning, formen som kalles "kattens tunge" eller skum svamp med en smalere regionen.
   Visuelt redusere den lange nesen, begynner å sette concealer på tuppen opp til broen. Gradvis redusere intensiteten av fargekorrigering roztushovuyuchy. Således bør spissen av nesen være mørkere enn nesen og nesen. Så concealer børste og ren svamp eller baksiden start å sette det ned, slik at innen midten av nese lys skygge gradvis kom til ingenting og helt forsvunnet i mørket. Fullføre overgangen av nyanser du kan fingerspissen.
   Visuelt begrense den brede nesen, påfør litt mørk corrector opp på over krыlyaya neseborene. Deretter, fra neseborene av nesen for å gjennomføre to parallelle linjer som skisserer nesen til at bredden du ønsker å se. Nå forsiktig blande de to linjene i motsatt retning, slik at de setter det "lehkly" på sidene av nesen langs elva, uten klare konturer. Svetlym stift fylle gapet på baksiden av nesen mellom de mørke linjer. For å gjøre dette, må du først bruke en tynn flat linje, og deretter bløtgjøre den tushevkoy begge sider.
   Visuelt redusere nesen poteter unøyaktige på spissen, som kombinerer de to ovennevnte metoder. Mørk corrector zatonyruyte overdrevent utstående eller overhengende tips og visuelt zauzte flyttet langs lengden eller den delen der den strekker seg nedover. Deretter legger lysrefleksjon ved hjelp av dekkstift, ikke å bringe den til nesen omtrent en tredjedel av hele lengden på baksiden av nesen. Roztushovuyuchy grense corrector og concealer oppnå jevn overgang, men det bryter ikke de etablerte stier.
   Å skjule nesen horbochok må være veldig forsiktig med å sette concealer på mørke konveks sted og forsiktig strekke fargen på sidene, redusere det til ingenting. Fra første gang denne metoden er langt fra alt, men etter noen få treningsøkter, vil du finne det tilsvarende punktet og riktig mengde av tonale midler. En lett concealer med en slik nese korreksjon er ikke brukt.
   Visuelt justere nese og gjøre den mindre og nettere mørk corrector zatonyruyte utstikkende deler. Lys Concealer trekke en linje fra nesen til tuppen av nesen. Denne linjen skal være glatt, helt rett, ikke buet silhuett gjenta nasal. I denne simuleringen en myk overgang mellom mørke og lyse nyanser spesielt viktig, som grove linjene ikke skjule, og videre fremheve feil.
   Etter fett korreksjon nese zmodelyuyte ovalt ansikt og make-up øyne og lepper. Så hvis du ønsker og / eller trenger å fikse resultatet av tørr korreksjon. Den er utført på de samme prinsippene som fett, men også andre produkter. Tørre kosmetikk roztushovuyetsya enklere, men det kan sette en tilfeldig sted som er vanskelig å skjule. Så vær forsiktig og begynne å bruke korreksjon med et minimum antall bronse torus er lagt frem.
   Hvordan du kan redusere nese sminke og frisyre
   Nesen på ansiktet ditt ikke eksisterer av seg selv, det er i harmoni med andre funksjoner og generelt. Derfor, i tillegg Chiaroscuro korreksjon, den kan gjennomføres ved hjelp av minst visuelt balansere ansiktstrekk. Her er reglene der nesen vil virke mindre:
   I møte med alle funksjonene harmonisk kamp i størrelse, så stor nese øyne synes mindre, og vice versa. Visuelt redusere nesen, øyesminke sørge for at de virket mer. Bruk eyeliner, øyenskygge, øyevipper påløpt.
   Tilpasse formen på øyenbrynene i forhold til nesen. Hvis en lang nese, øyenbryn ikke skifte til hverandre, og hvis bred - gjør dem smalere gap mellom. Tynne øyenbryn visuelt øke allerede stor nese, fordi det vil bidra til å redusere visuell måte er naturlig brede øyenbryn.
   Løse lepper trekke oppmerksomhet til seg selv og ta oppmerksomheten bort fra nesen. For eksempel, hvis du bruker metoder Lip slik visuelt forstørre leppene og tuppen av nesen lang mørk. Bredden av leppene bør ikke være den samme som bredden av vingene til nesen hvis den er bred.
   Du kan visuelt redusere nesen med sminke, hår og til og med klær. Dette er kunst av makeup artister, frisører og stylister år å lære å hjelpe en rekke mennesker til å korrigere manglene utseende. Heldigvis trenger du bare å lære reglene som vil hjelpe deg personlig å gjøre nesen synes mindre. Viktigst, det ga deg selvtillit, og det omkringliggende sikkert sette pris på det, og størrelsen på nesen vil ikke spille denne rollen.  
 • Яндекс.Метрика