Når man skal plante jente
 I løpet av det første året av et barn lagt alle viktige funksjoner av organer og systemer, blir ryggraden fordi anbefaler barneleger har en klar aldersgrense. Bare vet hvorfor du ikke kan sette jentene tidlig, så tidlig "additiv" kunne møte i fremtiden og hypoplasi av det reproduktive systemet unormalt i sitt arbeid.
 Klar for et barn å bli sittende definerer seg selv når han kan gjøre det uten hjelp, men noen skruppelløse foreldre til barn spesielt plantet i forkant av begrepet, som for å vise at deres barn - et vidunderbarn, og dens utvikling er i forkant av jevnaldrende.
 Slike tankeløse handlinger truer. Først, i et barnesete som ikke er fullt utviklet ben og muskelsystemet. Gjennomsnittsalderen, ifølge leger, er 6-7 måneder når babyen er klar til å ta imot en sittende stilling. Men hvis du ser at barnet ditt sitter løst, holder hodet dårlig, kollapser på siden ikke ønsker å sette den tilbake, kroppen hans har ennå ikke modnet til ønsket nivå.
 Når man skal plante en jente?
 Til å begynne med, muskelsystemet hos barn under ett år i sin barndom, fordi de ikke løpe, ikke gå, men bare snudd fra side til side og utføre fatte bevegelser med hendene. Hvis du starter prysazhyvat fem måneder, byrden på den nystartede serien (gitt at hans muskler er nesten ikke) være enorm. Et barn med en høy grad av sannsynlighet skoliose kan utvikle seg i nær fremtid.
 Som for jentene, vitnet til "pidsadzhennyu" strengt begrenset av alder - ikke mindre enn seks måneder! I de første seks månedene av jenter aktivt med å utvikle urogenitale system, så hvis du setter et barn, utvikler han bøyen av livmorhalsen, som truer fremtiden infertilitet eller manglende evne til å unnfange naturlig. Selv om en jente har en tendens til å sitte ned, men så langt har det ikke kan gjøre selv, trenger vi å stoppe disse forsøkene på å skifte oppmerksomhet, gjør ditt beste for barnet er 2-3 uker var liggende.
 Forberede et barn til sittende stilling
 For utvikling av muskelkorsettet å gjøre baby massasje og daglige øvelser som skal prypodnymanyy kroppen og holde på vekten, (barnet mangler fingrene mors finger og prøver å henge på det). Spill med en baby bør også være aktive, for eksempel, for å nå de leker fra en utsatt posisjon, krype til henne, for å nå objektet, som er suspendert, bøy, løft beina og i sin tur knotten.
 I løpet av denne perioden, bør mor være spesielt forsiktig og se etter endringer i den fysiske tilstanden til barnet, for å svare på eventuelle tegn på dårlig helse som ikke skade sine egne røyk.
 Guttene sitter alene og i en tidligere alder, mens jenter bør gå til baren i en alder av seks måneder til å begynne å plante dem. Hvis du er redd for ansvar, bedre gå konsultere en barnelege som vil vurdere den fysiske tilstanden til barnet ditt. Men viljen til å sitte kan bestemmes på øyet: hvis en jente ikke sitte mer enn ett minutt hun og hennes kropp kollapser, så kroppen er ikke klar for neste trinn i utviklingen.
 Du trenger ikke å hjelpe barnet ditt, nemlig lå i ryggruller, myke tepper og puter. I utgangspunktet bør jenta holde på sine knær i posisjon reclining, gi barnet ditt opp for grip pekefingeren, og hvis hun prøvde å fange opp og sitte forby det, men samtidig teller hvor mange sekunder det vil sitte på egenhånd. Disse øvelsene bør gjøres daglig til musklene rundt ryggraden blir mer robust og slitesterk.
 Regelmessige økter med barnet for å hjelpe ham sitte alene og på en riktig måte.  
Kan gravide kvinner går til badet

 Fuktig luft bjørkekvister, lukten av tre - iboende egenskapene til badekaret. Mange bøker skrevet på de helbredende egenskapene til badekaret. "Kan gravide kvinner går til badet" er ofte undring. Husk at det å være der, blodtrykket stiger, så ikke hjemsøke henne.
 Spesielt må være forsiktig for de som ofte lider av høyt blodtrykk. Heller ikke bør eksperimentere med det første livet besøke badene under svangerskapet. Det bør bemerkes at de som har et barn går der, og det trener kroppen din til å være mye mer motstandsdyktig mot trykkforandringer i løpet av svangerskapet.

 Du er redd for livet av pjokk og ønsker å avklare hvorvidt gravide kvinner går til badet? "En interessant situasjon," øker belastningen på hjertet og andre indre organer. Likevel er det ikke nødvendig å sette en tidsplan badebehandling, bedre oppsøke lege med dette spørsmålet eller en spesialist (instruktør).
 Bath letter omfordeling av blod, kan det påvirke barnet, selv abort.
 Kan gravide kvinner går til badet og bade der i damprom? Varm luft bidrar prylyvanyyu blod til huden, det er veldig bra for hennes tilstand, og også hjelper kvitte seg med giftstoffer.
 Etter damprom gjort for å ta en kald dusj eller hoppe i snøen, forårsaker termisk sjokk for kroppen, men effekten vil bare positive.
 Men gravide kvinner er ikke verdt bryet, da slike kontrasterende prosedyrer kan utløse spontanabort. Hvis du bestemmer deg for å besøke bad, ikke umiddelbart hoppe til dampbad. Sitte litt, la varme opp huden, så kan du gå for et par minutter og slappe av.
 Vi anbefaler sterkt at du besøker ett bad, som kan skje noe, fordi hver respons til økt temperatur og damp kan være forskjellig. Hvis du fortsatt redd for helsen til barnet ditt, vente på dette, går bedre i badekaret etter fødsel. Fordi du ikke kan svømme alene i badekaret, og etter 9 måneder og sikker levering kan du fullt ut nyte kommer til damprommet. Lytt til kroppen din hvis ostorozhnychaete bedre å være tålmodig, fordi barnet er mer viktig kampanje i badekaret!
 Nå som du vet om gravide kvinner går til badet.  
Bein fast i halsen min - hva gjør jeg?
 Elv fisk er ikke for ingenting er en av de mest fordelaktige mat som gir kroppen vår med ulike vitaminer og mineralforbindelser nyttige. Men å spise denne deilige produkt, bør du være svært forsiktig med å ikke ta skade for fisk, tildeling gourmet fast i halsen av akutt ankel.

 Farene ved fiskebein i halsen?
 Vonzyvshys skarpe enden i bløtvevet av slimhinnen i halsen, kan en liten fisk bein føre til store problemer og mulige komplikasjoner:
 noen - forsøk på å svelge spytt eller snakke forårsaker alvorlig smerte;
 - Hevelse i slimhinnene i strupehodet er i stand til å forårsake vanskeligheter med å puste eller kvelning;
 - Infeksjon av bein lesjoner kan forårsake retrofaryngeale abscesser og paratonzyllyarnыm som vil behandle kirurgiske metoder og langvarig antibiotika;
 - Å få bein i spiserøret truende betennelse i slimhinnen kroppen.
 Metoder for å skaffe bein
 Hvis bein fast i halsen på fisken, vil den mest korrekte og effektiv måte å bekjempe problemet appellere til medisinske fasiliteter hvor kvalifisert, ved hjelp av medisinske instrumenter, overtar et fremmedlegeme.
 Spesielt viktig å få medisinsk hjelp dersom offeret var et barn. I dette tilfellet bør du ikke drive selvstendig behandling, og så snart som mulig, kanskje til og med å bruke ambulanser å levere barnet til sykehuset.
 Hvis fiskebein i halsen er du ikke mye bekymret, kan du prøve å bli kvitt det selv.
 1. Bruk av bedervet brød skorpe. En klassisk, tid-testet måte å bekjempe bein fast i halsen min. Tøff solid skorpe bør, logisk, ankel presse ytterligere spiserøret. Imidlertid kan denne metoden være effektiv bare hvis den svært liten størrelse og bein stakk grunne. Andre lignende oppskrift vil gjøre mer skade - eller kjøre dypere bein i bløtvevet, eller la den sette seg fast et sted videre langs spiserøret.
 2. Bruk en tykk viskøs væske. I rollen som det omsluttende stoff kan gjøre yoghurt, kefir eller honning. Den sistnevnte, forresten, er også bedre på grunn av sine sårhelende egenskaper. Det antas at en tykk bølge bære med et bein på.
 3. Hvis benet sitter fast sett under inspeksjonen, kan du, hvis viss ferdighet, prøv å få det selv. Dette krever sterile pinsetter, skje, som for å redusere ubehag og hindre brekninger fanger språk og god belysning lidokain spray. Vi anbefaler at du bruker denne metoden for å trekke ut bare hvis du er sikker på egne evner. Ellers til bein fast i halsen slimhinnen skaden vil bli lagt pinsett og tilbrakte en haug av nerveceller.
 Ved vellykket fjerning av bein på den måten, prøv å best beskytte mot infeksjon morgen. Dette gjøres best ved flere ganger om dagen gurgle med urte potions har antiseptisk og gjenopprette handling.
 Det er visse krav og kosthold. Mat skal være mild og god frynsete ikke å klø igjen betent slimhinne. Produkter med krydret og syrlig smak, varme og brus er også forbudt å full gjenoppretting.
 Neste gang, ved hjelp av fisk som mat, prøver å konsentrere meg fullt ut om retters måltid for ikke å gå glipp av noe, selv den minste bein.  
Akutt bronkitt hos barn
 Lansert bronkitt hos et barn kan gå til den akutte form som noen kramper, og fuktighet ikke kan komme seg ut på egen hånd, er at en akkumulering i bronkiene. Akutt bronkitt hos barn kan være forbundet med langvarig tørr hoste med brystsmerter. Slike komplikasjoner kan ikke forhindre.
 Først og fremst tegn på bronkitt - hoste. Ved begynnelsen av sykdommen den tørre, og deretter - med mer produktiv sputum. Hvis et barn ikke kan hoste opp godt, kan det være sterke angrep. I akutt bronkitt, mot luftveissykdommer, influensa og andre infeksjoner, ikke lenger gjøre uten antibiotika. Og de utnevnt bare etter å ha undersøkt sputum kultur og narkotika følsomhet besluttsomhet.

 Hvordan hjelpe barnet ditt


 Siden akutt bronkitt hos barn vandrende ledsaget av tungpustethet, må det hjelpe rozridyty slim for å lette sin tilbaketrekning fra bronkiene. Å foreskrive slimløsende medikamenter. Som kan perfekt takle inhalatorer, nebulizers. Disse inhalatorer levere stoffet i bronkiene, og bland dem med inhalering av potter ikke kan. God hjelp med inhalatorer eller Ambrobene Vyntolynom.
 Ikke glem om nasopharynx. I nesen av barnet bør dryppe saltvann eller saltvann. Dette vil bidra til å fukte luftveiene og vaske alle infeksjonen.

 Hvordan skal jeg behandle akutt bronkitt hos barn


 Hvis sykdommen ledsages av høy feber, er det viktig å sengeleie, drikker mye væske. Hvis temperaturen er over 386 grader, er det nødvendig å ty til antipyretika typen Panadol, barn paracetamol, Nurofen.
 Du kan lage en kompress av en ampulle men-spa, kalsiumglukonat, dimedrol, eufillina, skjeer dimexide og tre spiseskjeer vann. Denne løsningen våte en kompress og påført på brystet uten å berøre hjertet. Toppen gjør papir komprimere og varm ull ting. Denne pakning kan gjøres fem dager i to timer.
 Akutt bronkitt i et barn behandlet for en lang tid, og foreldre må være tålmodig. Hvis den første forbedring av barnet, ikke stoppe behandlingen. Bronkitt bør herdes til utgangen for å forhindre passasje i astma.
 Terapeutisk massasje er veldig godt å få ut rester av slim fra kroppen. Løpe fra lett, som lett banking på ryggen av barnet. Men i tilfellet med fløyte når pust eller kortpustethet, må du ringe legen.  
Яндекс.Метрика