Gymnastikk for hals og ansikt

 Mange kvinner tror at hvis for mye til å vise sine følelser, vil det føre til for tidlig rynker. Dette er angivelig på grunn av høy mobilitet person og at som et resultat av huden er stadig strekkes og kan ikke gå tilbake til forrige tilstand. Dette er delvis sant, fordi hvis noen gang supyty øyenbryn eller schuryt øyne, blir ansiktsmusklene pleide å være i den posisjonen igjen og vil være vanskelig å gjøre en glatt ansikt. Men dette betyr ikke at du trenger å glemme om følelser og slutte å avsløre dem, fordi ingenting pryder en kvinne som et oppriktig smil.
 Så la oss spekulere logisk. For å opprettholde kroppen i form av anbefalt daglig gjøre minst en liten øvelse, som det styrker musklene, noe som gjør det mer elastisk og fleksibel. Ansiktet er også musklene som trenger styrking, og derfor har utviklet spesielle øvelser for musklene i ansiktet og på halsen, noe som forbedrer deres tilstand og vedlikeholde et ovalt ansikt.
 Denne ansiktsmusklene ansvarlige for dannelsen av en viss ansiktsform. Sine kutt er avhengige utseende og hudfarge, ansiktsuttrykk. Hvis musklene arbeider hele tiden, er de i stand til å gi den elastisiteten i huden; hvis ikke anspent hele tiden er i ro, over tid blir de svekket og kan ikke opprettholde god hud.
? Ta vare på huden din bør ikke bare utad, men spesielt inne. Hvorfor har ikke jeg å ta hensyn til kosthold, fordi alt vi spiser, noe som resulterer effekt på huden.
 Regelmessig utføre spesielle øvelser utvikler personlige elastiske fibre, gir elastisitet muskler og hud et sunt utseende. Faktum er at på grunn av sammentrekning og avslapping av muskler er økt blodsirkulasjon, forbedrer making hudfarge. Dermed regelmessige øvelser for ansikt hjelper opprettholde hudens elastisitet, øker elastisiteten i musklene i nedre ansikt, og en naturlig forlengelse av epidermis resultater i jevne ansikts rynker.
 Trening muskel personen gir effektivt resultat som overstiger varigheten av heisen. I det sistnevnte tilfelle den forkortelse av muskler, og som et resultat strekkes de igjen huden sags på dem. Gymnastikk for enkeltpersoner styrker musklene og fremmer sin elastisitet.
 Å møte øvelser gir de ønskede resultater, bør det gjøres daglig i 15-20 minutter, og legge merke til de positive endringene du i noen få uker. I noen tilfelle kan ikke overbelaste ansiktsmusklene og gjøre øvelser regelmessig en gang synes fritiden. Husk at hvis for overtrening muskler, de begynner å bli syk og feil trening generelt kan føre til en økning i muskelmasse og andre uønskede konsekvenser. Så det er med øvelser for ansikt: hvis for lenge og ofte gjør, musklene er i stand til å bli for grov og det vil være nye linjer, som vil omhandle er komplekse. I tillegg, om noensinne påvirke de samme musklene, kan du starte de elastiske fibrene. Hvis musklene ikke klarer å slappe av, vil bindevevet ikke være cracking ned igjen.
 Heldigvis er disse effektene er hovedsakelig i bruk av komplekse systemer gymnastikk for personen, for eksempel feysbildinha. Men til slike avanserte teknikker som er nødvendige utvikle kun under oppsyn av fagfolk. Her vil vi snakke om flere enkle øvelser som kan utføres uavhengig av hverandre.
 Dermed vil i løpet av gymnastikk spille nøkkelroller ansiktsmusklene:
? musklene i øyelokkene. Øvelsen vil hjelpe å bli kvitt poser under øynene og "kråketær" eller for å hindre deres forekomst;
? musklene i munnen. Øvelsen vil bidra til å redusere rynker rundt munnen;
? musklene i pannen. Trening kan bidra til å forhindre eller fjerne eksisterende rynker i pannen;
? nakkemusklene. Øvelser styrke svake nakkemuskler, og dermed unngå sagging og bli kvitt dobbel hake;
? kinnmusklene. Øvelsen vil bidra til å gjøre kinnene mer elastisk.
 Før du starter øvelsene, bør du rengjør ansiktet av makeup. Det faktum at under intensiv trening ekspanderer nå, på grunn av hva kosmetikk i stand til å trenge inn og til slutt føre til en allergisk reaksjon. Før trening satt på ansiktet nærende krem, i hvilket tilfelle effekten av arbeids vil bli enda bedre.
 Når du trener fingrene dine berører lett-til-ansikt, hud streke litt. Prøv å holde bevegelsene var mild og forsiktig, ellers kan du skade ansiktsmusklene. Etter øvelsene bør være grundig vask, noe som ikke er ønskelig å bruke vanlig vann og varm infusjon av urter.
 Face øvelser designet for å styrke svak muskeltonus, hjelper det å takle slapp hud, rynker, så takk til henne lenge du holder skjønnhet og ungdommelighet av huden din. Så, la oss øve.

 Universelt sett av øvelser for ansiktet 30+


 Øvelse nummer 1
 Sett hendene på de to sidene av hodet, heve og senke hud seks ganger livskraftige bevegelser. Fingers flytte lenger frem, så tilbake, gjenta øvelsen.
 Øvelse nummer to
 Komprimere og slappe av ansiktsmusklene slik at håret produsere bevegelse frem og tilbake. Noen ører bør være en følelse av bevegelse.
 Øvelse nummer 3
 Blås kinn, lepper trange og migrere for å lukke luft fra det ene kinnet til den andre, og deretter under overleppen, og deretter nederst. Gjenta øvelsen i noen sekunder. Air forpliktet rullet inn som en ball.
 Øvelse nummer fire
 Tett komprimert lepper og angripe dem inne til utryddelse. Så i sin tur lavere munnvikene noen få sekunder for å holde dem i den posisjonen. Løft opp den ene siden av leppen, hold i noen sekunder, senk ned, gjenta det samme med den andre parten.
 Øvelse nummer fem
 Lukk øynene, klem øyelokkene, deretter åpne øynene og gjentatte ganger prymruzhyty dem. Deretter, til store øyne og et par sekunder holde dem åpne. Øvelsen fremmer muskelspenninger og nadlobnoy podlobnoy ansikt.
? Frie radikaler fremskynde aldringsprosessen, men for å roe det ned, må du spise mat som inneholder vitamin A, E, C, som er antioksidanter og utsette pensjonering.
 Etter et sett av øvelser er ønskelig å sette på ansiktsmaske med naturlige ingredienser som passer din ansiktstypen, etterfulgt av alltid bruke fuktighetskrem.  
Normal hud hudfarge. Øvelser for normal ansiktshuden

 I normal hudtype overfor mange fordeler: talgkjertler fungere godt, fordi den har en naturlig beskyttende film, bidrar god blodsirkulasjon for å mette det med tilstrekkelig oksygen. Normal hud elastiske, godt strammet, en subtil mellomstore porer, røde flekker og betennelse skjer ikke.
 I normale hudtype eiere første rynker begynner å dannes etter bare tre år, men på grunn av dårlig vedlikehold normal hud begynner å eldes med samme intensitet som problemet.
 Mange kvinner er også lidenskapelig opptatt av kosmetikk som er deres største tabbe. Normal hud krever ikke mye omsorg for sine enkle tilnærming kosmetikk.
 Tom normal hud bør være morgen og kveld, og deretter bruke en lett fuktighetskrem eller nærende krem. Og ikke nødvendigvis som natt og dag krem ​​var annerledes, i dette tilfellet, kan du bruke ett og samme. Og bedre å pålegge den på litt fuktig hud, så han raskt absorbert.
 Øvelser for normale hudtyper designet for å understreke den sentrale muskel T-sone og podlobnoy og nadlobnoy musklene i ansiktet.

 Komplekse nyttig øvelse for normal hud


 Øvelse nummer 1
 Blåses luft kinn og migrere fra ett kinnet til den andre, fra den øvre leppen til bunnen, slik at mass dem inne. Gjør denne øvelsen i noen sekunder.
 Øvelse nummer to
 Kompakt og trekke leppene inni dem til sine konturene forsvinne helt. Nedre høyre hjørne av leppene, bo i denne posisjonen i noen sekunder,
 gjenta det samme med venstre hjørne. Deretter gjøre det samme, men i sin tur heve munnvikene opp.
 Øvelse nummer 3
 Vekselvis så spiser toppen, deretter underleppen. Gjenta for hver leppe 4-12 ganger.
 Øvelse nummer fire
 Legg indeksen, og ringfinger til kinnene, slik at anonyme relaterte munnvikene. Utsette huden med fingrene til leppene ikke slå inn i en smal spalte. Denne strekningen blir deretter kutte leppe muskel.
 Øvelse nummer fem
 Muskel belastning haken, og tenner skal berøre hverandre, lepper - å være åpen, munn pusting. For å gjøre leppene trakt og kraftig puster gjennom det, og skaper en strøm av luft ved 10 - 15 cm. Gjenta 4-12 ganger.
 Øvelse nummer 6
 Lukk øynene og deretter åpne og gjentatte ganger prymruzhyty.
 Øvelse nummer 7
 Utvide øyne bredere og venstre i den stillingen for noen få sekunder.
 Etter gymnastikk helst sette på ansiktsmaske, og etter en tid sette kremen.  
Sensitiv hud. Øvelser for sensitiv hud ansiktet

 Sensitiv hud er preget av røde flekker og irritasjon på forskjellige steder, med følelsen av at hun belastet. Reaksjonen til sensitiv hud kosmetikk stort sett umulig å forutsi, så deres valg bør tas svært alvorlig.
 Sensitiv hud er tørr av natur. Grunn av mangel på naturlig fett har hun en tynn stratum corneum, som ikke kan normalt beskytte den mot negative ytre påvirkninger som skadelige stoffer lett trenge.
 I andre typer hud allergisk reaksjon til en rekke kosmetiske produkter vises etter ca 3-5 timer, men følsom umiddelbart. Også en negativ effekt på sensitiv hud og gi load nerve rush. De også vises på ansiktet kviser, rødhet, begynner huden å klø.
 Eiere sensitiv hud er ikke anbefalt å drikke svart te, kaffe, alkohol, cola, som disse drikkene øke blodstrømmen, forårsaker økt nervøsitet og vises på forsiden av vaskulære blodkar, røde flekker og irritasjon.
 Velge en ny makeup for eiere av sensitiv hud er en skikkelig utfordring, så det er best å velge enkle verktøy med velprøvde komponenter. I noen ny ingrediens sensitiv hud er i stand til å svare på en allergisk reaksjon.
 Kvinner med sensitiv hud kan være tilrådelig for en uke til å avstå fra å bruke noen kremer. I den første tiden kan du bli føle ubehag, men deretter mobilisere interne ressurser av huden som og slå den til god stand.
 Ultimate pluss sensitiv hud - tilstedeværelsen av små porer, noe som gjør det svært øm. Det må intensivt renset, men dette valg spar midler. Så i stedet for peeling kan bruke en spesiell grov terry hanske, som både fuktig hud. Myytesya morgen med varmt vann, kveld makeup remover og rensing av huden, kan du bruke en myk gelé. Ikke overdriv bruken av kosmetikk.
 Hvis du er eieren av tørr hud, må du nøye se etter seg selv, som utilbørlig omsorg, psykisk stress, fysisk tretthet i stand til å forårsake hud følsomhet.
 Hvis du har sensitiv hud, kan anbefale jevnlig bruk for meditasjon eller avslapping auditiv trening. Ty til dem bør ikke bare under den kritiske tilstanden til huden, men også for å forebygge stress i hennes spor.
 Ansikts Gymnastikk vil være den beste måten å unngå å ikke bare utseendet tidlig rynker, men også bidra til å bekjempe de negative effektene av miljøet og stress. Øvelser for sensitiv hud designet for å understreke den sentrale muskel T - sonen ansiktet.

 Komplekse nyttig øvelse for sensitiv hud


 Øvelse nummer 1
 Komprimere leppene, men presset dem inne. Munnvikene og bringe å strekke bakerste tennene, og tennene komprimere. Løft hjørnene av munnen, som et smil, og deretter slippe, som om sorg. Legg pekefingrene til hjørnene av munnen hans strammet og klapp lette pulserende bevegelser 20 - 25 ganger.
 Øvelse nummer to
 Komprimere leppene, men presset dem inne, tenner knipe. Legg pekefingeren til midten av leppene og banke forsiktig på å starte. Fingeren skal alltid møte hud. Så sakte ta bort fingeren på leppene lange til den brennende følelsen. Nå, raskt bevege fingeren opp og ned, trykker du på leppen pulserende bevegelser.
 Øvelse nummer 3
 Strekk munnen din og tenk om på hjørnene til vingene av nesen er energi. Legg pekefingrene til hjørnene av munnen og flytte dem opp til vingene av nesen til stede linje. Gjenta det samme, men ned. Bevege fingrene opp og ned til den brennende følelsen i nasolabiale folder. Deretter gjøre noen raske pulserende bevegelser på samme bane.
 Øvelse nummer fire
 Åpen munn, underleppen gjøre inne, plassere den på nedre tennene. Munnvikene til å trekke tilbake tenner og tett vzhat dem inne, noe som resulterer overleppen vil bli presset til de øvre tennene. Sette pekefingeren på haken for litt motstand. Åpne og lukke kjeven langsomme bevegelser. Hver bevegelse lagt frem haken ca 1 cm når den er sendt opp for å fikse det i denne stillingen i 20-25 sek.
 Etter øvelsene for ansiktsmaske er ønskelig å gjelde for sensitiv hud, og deretter bruke en fuktighetskrem.  
Яндекс.Метрика