Hvordan bli kvitt akne

 Nyttige tips og råd for jenter på omsorg for ansiktet ditt.

 Acne - klare seg uten dem


 Disse sjofel akne Akne og de fortsatt gift liv! Og de bringer hele problemet. Disse skitne innskudd på kinnene, pannen, nesen bare passere en som det er et dusin. Dessverre er den rette til dette uvesenet der. Hvis noen oppfant direktevirkende middel for akne, ville det sannsynligvis rik. Men for å gi opp er ikke nødvendig. Selvfølgelig må prøve, men arbeidet vil ikke være forgjeves. Litt tålmodighet, og resultatet vil ikke ta lang tid.
 Kampen med akne bør gå i flere retninger.
 Først Vinn maten riktig (som vi sa). Det er også ønskelig å påvirke huden utseende. Prøv våtservietter med salisylsyre. Behandling av hud, bruke en lett fuktighetskrem. For eksempel kan du velge en som inneholder grønn te. Du kan bruke hvilken som helst dag krem ​​for ung hud. Det vil bidra til å opprettholde huden din hele dagen og vil ikke bli vist nye kviser.
 De fleste kviser vises i jenter med fet hud. I dette tilfellet, må gi opp fløten og gjør bare tonic. I noe tilfelle ikke bruke verktøy som inkluderer alkohol og dets komponenter - de desiccate og irritere huden, og det er derfor kun tildeling av sebum øker. Pumper Cream bare på området rundt øynene fordi huden er veldig tynn og følsom.
 Men viktigst av alt: Støtter hudens klarhet! I løpet av dagen, tørke ansiktet med en bomullsdott dyppet i grønn te eller kamille kjøttkraft. Begge er perfekt renser porene og er en effektiv antiseptisk.  
Hvordan du finner ut din hudtype person

 Skal ta vare på huden din og velge midler for hudpleie trenger å vite hva din hudtype.
 Avhengig av tykkelsen av subkutane fettlaget, og aktiviteten av talgkjertlene, som varierer med alder, isolert Flere typer ansiktshuden: normal, tørr, fet, kombinasjon, falming. I de 30-35 år aldersrelaterte forandringer i huden er små, kan subkutane fettlaget i den normale aktivitet av talgkjertlene fremdeles være høyt. Men for å bevare skjønnheten og ungdom navigere kontinuerlig behov for å ta vare på hudens aldring og kosmetiske valg hjelp av biologisk aktive stoffer som er anbefalt for denne alderen.
 Mulig å separat identifisere problema hudtype - med en tendens til kviser og økt pigmentering ( fregner naturen eller flekker etter fødsel). Disse fenomenene er sjeldne, men forekommer i 30 år.
 Omsorg for moden hud i kvinner 30-35 år omfatter rengjøring, Toning, fuktighetsgivende, næring, beskyttelse mot UV-stråler. Du trenger ikke å bruke alle fasiliteter på en gang, i stedet for 2-3. For eksempel, i morgen etter rens (gel cleanser eller lotion) og tørk tonic på ansikt og hals fuktighetskrem er brukt, er det UV-beskyttende faktorer. På kvelden etter rensing pålegge en rekke masker, pakker, sette nærende krem. Hudpleie øyelokk og området rundt øynene er anbefalt å bruke spesialdesignede kremer og geleer.
 Strukturen i mange kosmetiske produkter for å ta vare på moden hud inneholder komponenter som hyaluronsyre, retinol og tokoferol (vitamin A og E), planteekstrakter som inneholder biologisk aktive stoffer, glyserol, transport agenter (liposomer).
 Av stor betydning er det riktige valget betyr for hudpleie. Ulike kosmetiske midler velges avhengig av alder og hudtype. For eksempel har unge huden ren og akkurat nok fuktighet, og 30 år allerede anbefalt toning og fuktighetsgivende agenter. Alle kremer, masker og andre omsorgs produkter er valgt avhengig av hudtype. I hver hudtype har sine egne særtrekk og forsvarlig behandling bidrar til å fjerne små defekter (pigmentering, fine linjer) og negative effekter (økt oiliness, forstørrede porer). Skjønnhet hjelper kvinner med alle hud ser bedre og forsinke aldring.
 Holde huden i god stand i stor grad er avhengig av riktig valg av kosmetikk. Hvis du bruker en ny hud produktet har ikke endret seg til det bedre (det irritasjon, tørr eller oiliness), så det ikke passer deg. Har ikke spart på helse og utseende, er det bedre å velge en annen, mer passende kosmetisk. Vakker hud - en luksus og må beskyttes.
? Positiv holdning og tillit av kvinner i sin appell - den beste måten å tiltrekke seg mannlige oppmerksomhet. En vanlig og forsvarlig omsorg for ansikt og hals lage sin egen rimelig tillit.
 Huden på halsen er vanligvis den type som ofte er nær huden. Hos kvinner i midten alder (30-35 år) i halsen er vanligvis normal eller tørr, som talgkjertlene er mindre aktive i den, og subkutane fettlaget er mindre markert enn i andre deler av kroppen. Cervicalcolumna med alderen på de fleste varierer sterkt, forverring sin mobilitet, og dermed muskelblodstrømmen. Dette fører til dårlig ernæring av huden i ansiktet og halsen.
 Å ta vare på hals og bryst området vanligvis bruker kosmetiske verktøy fokusert på tørr eller normal hud, og av 35 år - fades. Dette forklares ved det faktum at halsen refererer til de deler av kroppen - det alltid lett synlig selv i et lukket klær og forebygging behov for aldring. Dessuten kan det ikke, som en person, maske kosmetikk, og om sommeren er det alltid fullt i tankene. I 30 år, er status for kvinners halsen ikke bekymret, men det er det samme når det er på tide å begynne å betale mer oppmerksomhet.

 Normal hud. Karakteristisk


 Normal hud Som vanlig alder. Dette skinnet kan være moden, men ser ung og frisk kvinne. Normal hud har en god blodtilførsel, den inneholder nok væske. Talgkjertlene fungerer det sparsomt fordi dens overflate er dekket med et minimum antall sebum. Dette skinnet er glatt og elastisk, sateng, har en fin rosa farge og gir ansiktet en frisk og ungdommelig utseende. Aldersrelaterte endringer i normal hudtype vises treg, spesielt rundt øynene, så nakken hans. Hersker av normal hud i denne alders mindre krever spesielle kosmetiske prosedyrer og medisinsk kosmetikk, mens de har nok sjanser til å se frisk og attraktive, og mange år senere. Du må betale noen oppmerksomhet til daglig hud ansikt og hals.
 Normal hud i ansiktet og på halsen trenger regelmessig rengjøring og fuktighetsgivende og næring. Ikke glem om huden beskyttelse mot solen, spesielt om sommeren. Til omsorg for normal hud kremer anbefales lys tekstur (Nourishing med fuktighetsgivende agenter) basert på naturlige oljer - oliven, jojoba, lin. I løpet av dagen kan du bruke fuktighetskremer og om natten og etter kosmetiske prosedyrer - næringsrik. I den kalde årstiden er anbefalt å gjøre det motsatte. Om morgenen, før du går ut i kulden, er det bedre å sette på ansiktet nærende krem. Den inneholder oljer som beskytter huden mot frysing. Kremer komponenter kan føre til nedkjøling i den kalde huden. Strømmen til ansikt, hals og bryst i dette tilfellet er natt.
 For normal hud er anbefalt til periodisk lage masker. De kan fremstilles (fremstilt kosmetiske industrien) og fra naturlige produkter.

 Fet hud. Karakteristisk


 Fet hud den økte aktiviteten i talgkjertlene, forstørrede porer.
 Det er vanligvis tykkere, som underhudsfett laget er mer utviklet enn i tørr eller normal hud. Dette er et pluss. Til tross hlopotnost vare på denne hud, ansikt og nakke lenger beholde sin eiere ungdom. Fet hud er mer elastisk og mindre utsatt for rynker. I voksen alder aktivitet i talgkjertlene og reduserer hud kan komme tett på som normal eller kombineres.
 Men elastisiteten i fet hud reduseres. Derfor pleier det å utvide langt - munnen på talgkjertler og dannelse av komedoner (chernыhtochek), akne betennelse. Det er en blokkering av talgkjertler munn av zahustiv talgansamlinger, døde celler otshelushyvayuschyhsya, bakterier og støv - så det er svarte flekker. Dette skader utstrømning av sekresjon av talgkjertel. Hvis sebum vil akkumuleres i excretory kanaler av talgkjertler, kanaler og porer vil utvide, og deres innhold under handlingen av bakterier fester. Som et resultat, er det akne og betennelse i omliggende vev kanalen. Akne er preget for de unge og ung hud, men med litt forsiktighet kan forekomme hos kvinner i voksen alder.
 State fet hud verre når mangel på søvn, dårlig kosthold, premenstruelle perioden og på feil vare. Fet moden hud trenger rensing, toning, fuktighetsgivende, næring og beskyttelse mot UV-stråler. Mellom næringsstoffer og kremer bør gi preferanse til de sistnevnte. I morgen bedre påføres ansiktet og halsen fuktighetskrem med en lys tekstur. Rik krem ​​vil tette porene i ansiktet ditt, forbedre glans, skaper alvorlige ansikts film, som inkluderer en varm start for å kjøle ned huden og bakterier å formere seg. Anbefales ikke for fet hud bruke ansiktskremer, fordi det tetter porene og danner en film, vanskelig å puste hud også.
 Nyttige masker er ofte utnevnt maskinvare Kos - metolohycheskye prosedyre. Massasje gir ikke alltid for en slik positiv innvirkning hud.

 Tørr hud. Karakteristisk


 Tørr hud i ung alder er tynn og delikat. Det vises før rynker kan være irriterende. Tørr hud er svært mottakelig for endringer i miljøet - kulde, varme, tørr luft.
 Det er mer utsatt for allergiske reaksjoner, som resulterer i rødhet og flassing, utslett.
 Etter 30 år med tørr hud er i endring mer enn normal eller fet, og derfor trenger å vite alle detaljer om omsorg for henne.
 Kvinner med tørr hud kan også være en lengre sikt for å holde ungdom og sjarm. Deres ansikt og hals krever skånsom måte for rengjøring og fuktighetsgivende og ernæring, toning, beskyttelse mot ytre påvirkninger (frost, sol og vind). De definitivt trenger nærende kremer, masker og natt, når det er mulig, gjentatte tisse i løpet av dagen. Solbrenthet ekstremt tørr hud aldre som av UV-stråler, og ved mørkere hud. På mørk bakgrunn alle rynkene blir mer synlig. Derfor, hvis du er veldig blek i ansiktet og ønsker å gjøre en mer uttalt brunfarge i solen eller en tanning bed slik at den lille podtonyrovat huden. De kvinnene som er jevnlig i frisk luft er vanligvis nok for en god tan naturlig UV-stråler. I sommer, bør alle eiere av tørr hud spesielt pass av den brennende solen og bruke solkrem kosmetiske kremer.
 Tørr hud senere i livet blir pløsete. Til en betydelig forsinkelse visner, kan du leie tjenester av skjønnhetseksperter.
 Husk at den økte tørrhet i huden kan være et tegn på vitaminmangel, spesielt mangel i kroppen, og dermed ernæringsmessige vitaminene A, E, C, PP.
? Hvis du har på baksiden av halsen feil hårvekst (ikke horisontal grense skalp holoыы og vertikale skinnen hår på halsen), er det best å ikke bruke frisyrer med håret løftet opp.
 Hvis du har tørr hud trenger spesiell oppmerksomhet nakke og bryst området. Aldersrelaterte endringer i dem i 35 år er allerede synlige. Derfor, fuktighetsgivende maske, er fuktighetsgivende komprimerer anbefales ikke bare for ansiktet, men for halsen.

 Kombinert hud. Blandet hud. Karakteristisk


 Kombinert hud er mer vanlig hos kvinner 30 - 35 år siden hvis en yngre alder de hadde fet hud. I dette tilfellet, på forsiden skiller seg ut T-sonen huden fet. Dette området omfatter pannen, nesen, ved siden av nesen på kinn, hake og til. Resten av ansiktet hud kan være tørr eller, oftere, normal.
 Kombinert hud trenger også rensende, fuktighetsgivende og næring, beskyttelse av miljøet, toning. Men siden det har preg av to typer hud, for det vanskeligere å opprettholde. I bistand av kosmetologer - etiske verktøy som er spesielt utviklet for denne hud. Hvis du gjør en hjemmelaget maske med naturlige produkter, urter, deretter T-sonen koker de som er beregnet for fet hud. For den andre personen plukker opp verktøyene i henhold til din hudtype.
 Kanskje det alternativet kombinert hud, har T-sonen høyt fettinnhold, tørr på øyelokkene og på siden av mennesker - normal. I dette tilfellet, til tilnærming omsorg og skjønnhet samme. Tross alt, øyelokk hud og øyne alltid bruke kosmetiske produkter som inneholder fett basert og næringskomponenter (med mindre midlene er for kvinner 30-35 år).
 Kosmetiske prosedyrer, spesielt hardware for kombinert hud kan velge bare en erfaren lege.

 Problem hud. Karakteristisk


 Er ofte problematisk fet hud. Forskjellene ligger i det faktum at kviser på fet hud isolert med alderen er, med god omsorg og ikke engang vises. Hvis de vises på ansiktet ofte i store mengder eller til stede hele tiden, så dette hud anses problematisk og krever behandling. I Kosmetiske, kan det være nødvendig og andre fagfolk. Endokrinolog nødvendigvis nødvendig, hvis huden av modne kvinner. Dette problemet hud krever en nøye og grundig rengjøring, medisinsk kosmetikk for å eliminere inflammatoriske manifestasjoner.
 Problematisk hud, kan ha økt pigmentering. Det vises vanligvis i denne alderen i løpet av svangerskapet, de rødhårede kvinner med lys hud. For lys pigmentering kan bruke kosmetiske blekemidler, inkludert hjemmelaget (fra naturprodukter).
 Med pigmentert hud er ikke anbefalt å sole seg, vil eller flekker være mer synlig. Sun koosmetolohycheskye nødvendige midler til å begynne å bruke den første våren solen. Det er litt varm, men svært aktiv, og huden skal beskytte den.
 Et annet problem i ansiktet kan bli utvidet blodkapillærer. De vises på huden som røde tynne nett og kan observeres på kinn, nese, hake mindre. I dette tilfellet bør hudpleie være forsiktige. Ekskludert sterk friksjon, varme temperaturer og massasje. Å eliminere edderkopp årer kan bare kosmetolog.
 Toning, fuktighetsgivende, og kraften som trengs for hudproblemer i ansiktet hennes. Huden på halsen i disse tilfellene er vanligvis normal og omsorg den trenger enkel.

 Sensitiv hud. Karakteristisk


 Sensitiv tørr hud er mer sannsynlig hos personer utsatt for allergier og hudsykdommer. Det er ofte irritert, kan skjellende rødme som flekker. Å ta vare på denne hud passer bare hypoallergeniske kosmetikk. Hjemmelagde masker kan ikke gjøre alle de produktene. Ofte er det en allergi mot honning, jordbær, bringebær. Eksperimenter eieren av denne hud er ikke anbefalt, men kosmetolog råd vil være nyttig.
 Hvis personen tørr og sensitiv hud, så halsen er vanligvis bare tørr. Stell av nakken i så fall.

 Visne hud. Karakteristisk


 Hvis 30 år vurderes moden hud, deretter i 35 år det med liten eller substandard omsorg kan visne. Mest betydnings aldring av huden på grunn av usunn livsstil og kroniske sykdommer, nattarbeid, dårlig ernæring. Tørr aldrende hud, rynker belagt mesh som i utgangspunktet grunt. Det ofte det er flekker.
 Selv om det skjedde, fortvil ikke. Etter gjennomgang livsstil og kom til den daglige omsorgen for ansiktet og halsen, kan du forbedre utseendet og suspen ytterligere endringer i huden. Dette vil hjelpe komprimerer, nærende kremer og masker, massasje og maskinvare kosmetikk.

 Hudtype DEFINISJONER


 Eiere tørr eller fet hud trenger ikke å tenke på dette problemet. Hans hud de vet for en lang tid. Alvorlig hud falming så opplagt - mesh synligheten av rynker rundt øynene, kinn og nakke eller noen få rynker (sulci) i munnen, på pannen. Men normal og kombinert hud kan endre seg over tid, og bør defineres som.
 På uken etter vask huden din ikke gjelder noen midler. Etter 2-3 timer å legge ved en enkeltlags ansikt ren papirserviett og presse hendene. Deretter se gjennom vevet til lys. Når kombinert ansiktet du se fingeravtrykk fet områder mest sannsynlig i T-sonen. Hvis huden er fet, deretter på en serviett viddrukuyetsya nesten hele ansiktet.
? Gjør mer harmoniske proporsjonene i kroppen ved hjelp av klær. I den lange halsen ser gode høy krage, skjerf og kort hals er bedre å holde åpent og bære en stuper halsen.
 Så se nøye på ansiktet og halsen i det store speilet i godt lys, helst i nærheten av et vindu. Hvis ingen sminke i dagslys du nyte din skjerm, er du lykkelig kvinne. Men fortsatt ta hensyn til små defekter, hvis noen. Betimelig korreksjon av hudpleie ansikt og hals bare forbedre din attraktivitet.
 Hvis du ser synlige tegn på falming, fortvil ikke! Du fant dem i tide, og du har en sjanse til å se bedre og yngre enn å bruke anbefalingene kosmetologer.  
Яндекс.Метрика