Rengjøring av huden i ansiktet hjemme

 Hvordan du rengjør huden


 Rengjøring av forskjellige typer ansiktshuden


 Alle nærende og fuktighetsgivende midler kan brukes på huden bare etter rengjøring. Det er vanligvis utføres om morgenen og kvelden (før sengetid). Avhengig av hudtype, fra tid til annen (ikke mer enn 1 gang per uke) for å gjøre dyprens ansikt og hals.
 Klar hud på flere måter: vask med vann og geleer og kremer, kosmetisk melk. Alle rengjøringsprodukter er valgt basert på hudtype. Hvis huden din ikke fet, er det best å velge Rengjøring verktøy utviklet for tørr hud. Ifølge sine egenskaper det nærmere aldrende hud.
 Feil valg av rengjøringsmidler kan forverre huden på ansikt og hals - for å gjøre det mer tørr og løs, flassing eller irritere. Brudd på pH-verdien i huden med hyppig vask med såpe hjelper huden tørking. Derfor, vask med såpe og vann bør ikke hele tiden.
 Den enkleste måten å rense huden - vann. Bedre bruk av ansikts og nakke termisk vann, filtrert eller myknet natron (025 t. L. Til 1 liter vann).
 I en stor, tørr hud kan tilsettes til vann melk. Det vil mykgjøre huden og gi det mer delikat utseende.
 Det er ikke anbefalt å vaske med kaldt vann. Det fører til innsnevring av blodårer og tid, noe som gjør det vanskelig å rengjøre og gir næring til huden forverres. Det er for varmt vann slapper muskler og hud, lang utvider blodkar. Det fører også til ubehagelige konsekvenser - utvidelse deretter, fremveksten av edderkopp årer, slapp hud. Mer egnet for vask er moderat varme eller varmt vann, med en avsluttende skylle ansiktet og halsen med kaldt vann. I dette tilfellet, smuss på huden og i porene lett oppløselige ved tilsetning av geler og vasket bort. En kule skyll porene og forbedrer hudens tone. I stedet kjølig vann, kan du bruke isbiter, inkludert mineralvann eller decoctions og infusjoner av urter. I den kalde årstid bør vaske mer enn 30 minutter før går utenfor, ellers huden kan fryses raskt.

 Verktøy for behandling av ansiktshuden


 Såpe som et middel for rengjøring av hud.


 Såpe for vasking kan være av forskjellige typer:
 • Toalett (flavored);
 • terapeutisk (bestående perezhyrennoho - parafin, lanolin, vegetabilske oljer, glyserol, i podsushyvayuschem - tjære, svovel, i antibakteriell - triclosan).
 Etter 30 år med vask såpe er ikke anbefalt, men hvis du noen ganger trenger å gjøre det, er det best å bruke perezhyrennыe varianter av såpe. For fet hud folk de ikke passer. I dette tilfellet er den personen som bruker hvilken som helst annen såpe og nakke - perezhyrennoe.
 Etter rengjøring av ansikt og hals huden med såpe Husk å bruke nærende krem. Facial Soap kan gjøres hjemme.
 Les mer

 Rensekrem


 Sammensetningen omfatter vannbehandlings kremer, mineraloljer og vokser som oppløse fettforurensning. De brukes for å fjerne skitt på overflaten og sminke fra ansiktet og halsen med tørr hud. En liten mengde krem ​​påføres med en bomullsskive på huden og i 20 til 30 fjernet.
 Oppskrifter rensing kremer for ansiktet. Les mer

 Rensing olje for ansikt


 Å rense huden ved hjelp av produkter som kombinerer mineral- og vegetabilske oljer. De brukes til å fjerne sminke og overflate rengjøring ansiktshuden med tørr og sensitiv hud.
 Oppskrifter på ansiktet rensing oljer. Les mer

 Ansiktsvask


 Ansiktsvask som inneholder tensider, som er vel oppløse og fjerne urenheter fra huden. De omfatter skummidler - laurylsulfatы som kan svekke den beskyttende lag av huden, føre til sin økt tørrhet, peeling og falming. For å redusere denne virkning på sammensetningen av mange rengjøringsmiddel skum legge kokosolje, og dets derivater. Noe skum er nyttige for huden komponenter (vitaminer, antioksidanter), men i små mengder. I tillegg, ved rengjøring av huden, de kan ikke trenge gjennom den, så har ikke sine handlinger. Det er viktig å skylle slutten av vaskerester rensende midler fra huden. Deretter må du fukte huden og myker nærende krem.
 Hvordan å forberede deg til å møte skum. Les

 Geler til vasking


 Gels er de mest foretrukne måten for regelmessig rengjøring av normal og fet hud i voksen alder. De har en lett konsistens når den brukes til våte ansiktet og halsen godt vspenivayutsya og oppløse hud forurensning. Gels er lett vaskes fra huden. Cleanser for tørr hud kan bruke spesiell gel designet for det, men jeg vil bare på kvelden. Morgen er bedre å bruke fett rengjøringsmidler (kosmetisk melk ikke inneholder alkohol lotion).
 Oppskrifter gels person. Les mer

 Lotion til ansiktet


 Lotions godt fjerne urenheter fra huden i ansiktet og på halsen. De inneholder forskjellige stoffer - polysakkarider, silikoner, syntetiske polymerer, proteiner, propylenglykol, vegetabilske oljer, etc.
 Ikke bruk alkohol-baserte kremer. De tørker ut huden, som i voksen alder kan påvirke huden. Lotion brukes til å rense huden i ansiktet og på halsen Tint (pulver foundation), støv og fett. Disse midlene er ikke vant til å fjerne makeup fra øyelokk og lepper. Når de trenger å vaske bruker andre rengjøringsmidler.
 Hvis du har tørr eller aldrende hud merkbart morgen vask kan erstattes ved å gni hudkrem som ikke inneholder etanol.
 Oppskrifter hjem ansikts kremer. Les mer

 Kosmetisk melk


 Kosmetisk lotion eller olje produsert. Avhengig av formålet for en bestemt hudtype, kan det være 20 til 30% fett. Det er den beste måten å rengjøre moden aldring hud. Bruk den til å fjerne makeup, rengjøre hele overflaten av ansiktet og halsen av støv og fett. Du kan vaske eller våt ansikt klut for å fjerne overflødig fett og tørk ansiktet tonic.
 Kosmetiske kremer for ulike hudtyper. Les mer

 Tonic


 Tonic - en fuktighetskrem som inneholder etanol i minimum mengder og fortsatt full av bioaktive komponenter. Struktur tonics kan inkludere vitaminer, urteekstrakter, antioksidanter, fuktighetsgivende ingredienser (glyserin, hyaluronsyre), Allantoin. Ofte tonic add eksfolierende ingredienser (melkesyre, glykol, salisylsyre og frukt). Tonic for tørr hud, må aldring inneholde fuktemidler, allantoin.
 Tonic brukes etter rensing for å forbedre sin tone, suzhyvanyya lang fuktighet. Etter at de sette et ansikt på den aktuelle krem ​​(fuktighetsgivende og nærende).
 Hvordan å lage hjemme toner. Les mer
Pakker for individuell

 Hvordan å komprimere hjemme for en person?


 Hvor nyttig pakker?
 Pakker - en av de kosmetiske prosedyrer, som er nyttig for alle hudtyper. Komprimere gjøre huden vakker, eliminerer tegn på tretthet. Komprimer fukter, nærer, forynger huden og helbreder. Varme komprimerer gjenoppretter og toning egenskaper. De øker blodstrøm, fjerner døde celler, slik at de er nyttige for aldrende hud, men er kontra hvis flaten er en betennelse eller blodkar.
 En kald kompress forbedrer hudfarge og hudtoner. Sin fordel fremfor varme omslag består brukervennlighet og hastighet av forberedelser, som vanlig bruker kaldt vann.
 Medisinske pakker for fet hud er utarbeidet med kjegler av humle, ryllik, bjørk knopper, kjerringrokk; for tørr hud - med kamille, salvie, mynte.
 Alkohol komprimerer ofte brukes i frostskader eller med veldig fet hud, gjøre dem til alkoholholdige væsker. Olje komprimerer anbefales for alvorlig tørr hud peeling.

 Oppskrifter på hjemme komprimerer person


 Varme kompresser til person


 Komprimere mint ansikts
 Nødvendig: 1 ss. l. mynte, 150 ml kokende vann.
 Forberedelse: Hell mynte kokende vann i 1 time, avløp.
 Søknad. Fukt en klut infusjoner, ta på ansiktet ditt, dekk med en plastpose, fjerne etter 10 minutter.
 Komprimere fra bjørk øredobber
 Nødvendig: 1 ss. l. Bjørk øredobber, 150 ml kokende vann.
 Forberedelse: Hell øredobber kokende vann i 1 time, avløp.
 Søknad. Fukt en klut infusjoner, ta på ansiktet ditt, dekk med en plastpose, fjerne etter 10 minutter.
 Komprimere nype bær
 Nødvendig: 1 ss. l. bær av vill rose, 150 ml kokende vann.
 Forberedelse: Hell bær kokende vann i 1 time, avløp.
 Søknad. Fukt en klut infusjoner, ta på ansiktet ditt, dekk med en plastpose, fjerne etter 10 minutter.
 Komprimere roten forvirrende
 Nødvendig: 1 ss. l. knust rot misvisende, 250 ml vann.
 Matlaging: urter helle varmt vann, kok i 10 minutter, avløp.
 Søknad. Fukt kluten i varmt buljong, ta på ansiktet ditt, dekk med plastfolie med åpninger for øyne, nese og munn, fjerne etter 10 minutter.
 Komprimere acorales
 Nødvendig: 2 ss. l. hakket røtter Calamus, 1 liter vann.
 Matlaging: urter tilsett vann, kok opp, avløp.
 Søknad. Fukt kluten i varmt buljong, ta på ansiktet ditt, dekk med plastfolie med åpninger for øyne, nese og munn, fjerne etter 10 minutter.
 Komprimere med never
 Nødvendig: 2 ss. l. hakket bjerkebark, 1 liter vann.
 Matlaging: urter helle varmt vann, kok i 10 minutter, avløp.
 Søknad. Fukt kluten i varmt buljong, ta på ansiktet ditt, dekk med plastfolie med åpninger for øyne, nese og munn, fjerne etter 10 minutter.
 Kontrast mynte, bjørk komprimere ansikts
 Nødvendig:. 1 t L. knuste mynteblader, bjørk, 250 ml vann.
 Forberedelse: Hell varmt urte vann, la stå i 15 minutter, avløp. Infusjon delt i to, den ene halvdelen av varme, og den andre plassen i kjøleskapet.
 Søknad. Fukt kluten i varmt infusjoner, sette på ansiktet i 30 sekunder. Deretter en ny klut fukte i kalde infusjoner, sette på ansiktet i 1 minutt. Varme og kalde komprimerer å rotere fem ganger på rad.
 Kontrast pakke med roseblader og jasmin
 Nødvendig: 1 ss. l. knust roseblader, sjasmin, 500 ml vann
 Forberedelse: roseblader hell 250 ml varmt vann i 10 minutter, avløp. Infusjon av jasmin kronbladene for å lage mat på samme måte og avkjøl. Infusjon av roseblader før påføring varm.
 Søknad. Fukt kluten i varmt infusjon av roseblader, søke på ansiktet i 30 sekunder. Deretter en ny klut fukte en kald infusjon av jasmin kronblad, satt på ansiktet i 1 minutt. Varme og kalde komprimerer å rotere 10 ganger på rad.

 Kalde omslag til person


 Komprimere med mineralvann
 Nødvendig: 100 ml mineralvann, 3 isbiter.
 Tilberedning: mineralvann is, våt klut.
 Søknad. Legg en fuktig klut i ansiktet ditt, dekk med en plastpose, fjerne etter 10 minutter.
 Komprimere med aloe juice
 Nødvendig: 30 ml aloe juice, 100 ml kaldt vann.
 Forberedelse: Bland saften med vann, fukte kluten.
 Søknad. Legg en fuktig klut i ansiktet ditt, dekk med en plastpose, fjerne etter 10 minutter.
 Komprimere med eplejuice
 Nødvendig: 60 ml eplejuice, 100 ml kaldt vann.
 Forberedelse: Bland saften med vann, fukte kluten.
 Søknad. Legg en fuktig klut i ansiktet ditt, dekk med en plastpose, fjerne etter 10 minutter.
 Komprimere med grønnsaksjuice
 Nødvendig: 30 ml juice av agurk, tomat, 100 ml kaldt vann.
 Forberedelse: Bland vann med saften, våt klut.
 Søknad. Legg en fuktig klut i ansiktet ditt, dekk med en plastpose, fjerne etter 10 minutter.

 Behandling av ansikts pakker


 Komprimere med kamille
 Nødvendig: 1 ss. l. Kamille, 150 ml kokende vann.
 Forberedelse: Hell kamille kokende vann, 1 time, avløp.
 Søknad. Fukt en klut infusjoner, ta på ansiktet ditt, dekk med en plastpose, fjerne etter 10 minutter.
 Komprimere med ringblomst blomster
 Nødvendig: 1 ss. l. marigold blomster, 150 ml kokende vann.
 Forberedelse: Hell blomster kokende vann, 1 time, avløp.
 Søknad. Fukt en klut infusjoner, ta på ansiktet ditt, dekk med en plastpose, fjerne etter 10 minutter.
 Komprimere med ryllik
 Nødvendig: 1 ss. l. Ryllik, 150 ml kokende vann.
 Forberedelse: Hell kokende vann gress, la stå i en time, avløp.
 Søknad. Fukt en klut infusjoner, ta på ansiktet ditt, fjerne etter 10 minutter.
 Komprimere med blader av plantain
 Nødvendig: 1 ss. l. plantain blader, 150 ml kokende vann.
 Forberedelse: Hell kokende vann Banan, la stå i en time, avløp.
 Søknad. Fukt en klut infusjoner, ta på ansiktet ditt, dekk med en plastpose, fjerne etter 10 minutter.
 Komprimere med aloe og honning
 Påkrevd: 2 - 3 store blader av aloe (alderen minst 1 år) 3. l. honning.
 Forberedelse: aloe presse juice blandet med honning.
 Søknad. Fukt en klut juice, ta på ansiktet ditt, dekk med plastfolie med åpninger for øyne, nese og munn, fjerne etter 10 minutter, vask med varmt vann.
 Komprimere med lime-blossom
 Nødvendig: 1 ss. l. kalk-farget, 250 ml vann.
 Forberedelse: Hell varmt sitronblomst vann, la stå i 20 minutter, avløp og deretter varmes opp til ca 40 ° C.
 Søknad. Fukt kluten i varmt infusjoner, ta på ansiktet ditt, dekk med plastfolie med åpninger for øyne, nese og munn, fjerne etter 10 minutter.
 Komprimere med blader av salvie
 Nødvendig: 1 ss. l. hakket salvie blader, 250 ml vann.
 Matlaging er: urter, hell varmt vann, la stå i 30 minutter, avløp.
 Søknad. Fukt en klut infusjoner, ta på ansiktet ditt, dekk med plastfolie med åpninger for øyne, nese og munn, fjerne etter 10 minutter.
 Smorodynno eple-pack
 Nødvendig: 05 cup hvite rips bær, 1 eple sure varianter.
 Forberedelse: Klem saften fra epler, rips slipe til en tilstand slurry, bland alt.
 Søknad. Suge kluten i blandingen, sette på en ansiktsløftning i 5 minutter, vask med varmt vann.

 Sitron-morkobnыy komprimere ansikts
 Nødvendig: en halv sitron, en gulrot.
 Forberedelse: gulrøtter med sitron og presse saften mix.
 Søknad. Suge kluten i blandingen, sette på en ansiktsløftning i 5 minutter, vask med varmt vann.
 Kål, jordbær komprimere ansikts
 Nødvendig: 3-4 saftig kål blader, 05 kopper jordbær.
 Forberedelse: presse saften av kål, jordbær slipe til en tilstand slurry, bland alt.
 Søknad. Suge kluten i blandingen, sette på en ansiktsløftning i 5 minutter, vask med varmt vann.
 Komprimere petals av hvite liljer
 Nødvendig: 1-2 lilje blomst, 250 ml vann.
 Forberedelse: Petals pund inn grøt, helle varmt vann, la stå i 20 minutter, avløp.
 Søknad. Fukt kluten i varmt infusjoner, ta på ansiktet ditt, dekk med plastfolie med åpninger for øyne, nese og munn, fjerne etter 10 minutter.
 Ost og honning komprimere ansikts
 Nødvendig: 200 ost, 150 g rømme, noen bær kirsebær pitted 1 ss. l. honning.
 Forberedelse: Bland ingrediensene og slipe til en homogen stat.
 Søknad. Blandingen ble satt på gasbind, brettet flere ganger, forsiktig bruke det på ansiktet i 20 minutter, og deretter fjerne. Vask med varmt vann.
 Rosa og honning komprimere ansikts
 Trenger 05 kopper knust roseblader, 3 ss. l. rømme, 1 ts. l. honning, 250 ml vann.
 Forberedelse: Hell varmt vann petals, la 6 timer, avløp. Den resulterende ekstrakt blandes med andre ingredienser.
 Søknad. Blandingen ble satt på gasbind, brettet flere ganger, forsiktig bruke det på ansiktet i 20 minutter, og deretter fjerne. Vask med varmt vann.
 Ukropno-kamille komprimere ansikts
 Nødvendig: 1 ss. l. hakkede urter kamille, fennikel, en kapsel "festal", 250 ml vann.
 Forberedelse: Hell varmt urte vann, la stå i 20 minutter, avløp. I infusjon legge til innholds kapsler, bland godt.
 Søknad. Fukt en klut infusjoner, ta på ansiktet ditt, dekk med plastfolie med åpninger for øyne, nese og munn, fjerne etter 10 minutter.
 Komprimere med linfrø
 Nødvendig: 3 ss. l. linfrø, 1 lm. l. honning, olivenolje, 250 ml vann.
 Forberedelse: knust linfrø, helle varmt vann, avløp. I infusjon add honning, smør, bland godt.
 Søknad. Fukt en klut infusjoner, ta på ansiktet ditt, dekk med plastfolie med åpninger for øyne, nese og munn, fjerne etter 10 minutter. Vask med varmt vann.
 Komprimere med lime farge, eldre og kamille
 Nødvendig:. 1 t L. lime blomstre, hyllebær blader, urter kamille, honning, 1 ss. l. havremel, 250 ml vann.
 Forberedelse: Hell varmt urte vann, la stå i 30 minutter, avløp. I infusjon tilsett honning og havremel mel, bland godt.
 Søknad. Fukt en klut infusjoner, ta på ansiktet ditt, dekk med plastfolie med åpninger for øyne, nese og munn, fjerne etter 10 minutter. Vask med varmt vann.
 Eng komprimere ansikts
 Nødvendig:. 1 t L. løvetann blader, plantain, johannesurt, 250 ml vann.
 Forberedelse: Hell varmt urte vann, la stå i 20 minutter, avløp.
 Søknad. Fukt en klut infusjoner, ta på ansiktet ditt, dekk med plastfolie med åpninger for øyne, nese og munn, fjerne etter 10 minutter.
 Komprimere fra jordstengler av sofaen gress og blomster Viburnum
 Nødvendig:. 1 t L. knuste jordstengler av sofaen gress, blomster rose, 250 ml vann.
 Forberedelse: Hell varmt urte vann, la stå i 20 minutter, avløp.
 Søknad. Fukt en klut infusjoner, ta på ansiktet ditt, dekk med plastfolie med åpninger for øyne, nese og munn, fjerne etter 10 minutter.
 Komprimere med Hestehov blader og kirsebær
 Nødvendig:. 1 t L. hakkede urter mor og stemor, blader av kirsebær, 250 ml vann.
 Forberedelse: Hell varmt urte vann, la stå i 20 minutter, avløp.
 Søknad. Fukt en klut infusjoner, ta på ansiktet ditt, dekk med plastfolie med åpninger for øyne, nese og munn, fjerne etter 10 minutter.

 Alkohol pakker for individuell


 Komprimere med alkohol
 Nødvendig: 20 ml rubbing alkohol, 40 ml vann.
 Forberedelse: Bland alkohol med vann, fukte kluten.
 Søknad. Legg en fuktig klut i ansiktet ditt, dekk med en plastpose, fjerne etter 10 minutter.
 Komprimere med vodka
 Nødvendig: 20 ml vodka vann.
 Forberedelse: Bland vodka med vann, litt varm, våt klut.
 Søknad. Legg en fuktig klut i ansiktet ditt, dekk med en plastpose, fjerne etter 10 minutter.

 Olje-pakker for individuell


 Komprimere med olivenolje
 Nødvendig: 50 ml olivenolje, 4 ml av essensielle olje av mimosa.
 Forberedelse: varm olje til en akseptabel temperatur, våt klut.
 Søknad. Legg en fuktig klut i ansiktet ditt, dekk med en plastpose, fjerne etter 10 minutter. Fjern overflødig olje med en serviett.
 Komprimere med maisolje for ansiktet
 Nødvendig: 60 ml vegetabilsk olje, 3 ml eterisk olje av lavendel.
 Forberedelse: varm olje til en akseptabel temperatur, våt klut.
 Søknad. Legg en fuktig klut i ansiktet ditt, dekk med en plastpose, fjerne etter 10 minutter.
 Komprimere med olje for ansikt
 Nødvendig: 70 ml vegetabilsk olje, 3 ml eterisk olje av eukalyptus.
 Forberedelse: varm olje til en akseptabel temperatur, våt klut.
 Søknad. Legg en fuktig klut i ansiktet ditt, dekk med en plastpose, fjerne etter 10 minutter.  
Яндекс.Метрика