Hvordan søke rødme (foto)Nyttige tips og triks for jenter.
Hvis du huden er blek av natur, kan det være litt pidrum'yanytysya. Ganske mye, og ikke for å se ut som en dukke. Og hvis du likevel besluttet å farge på leppene, pumper den samme dråpe rødme.
Det er best å se på ansiktet rødme rosa toner og tan farge. De hjelper huden ser velstelte og tent innenfra.
Brown vil gjøre deg rødme noen år eldre. Ikke kunstig seg "voksne", nyte din ungdom.
Hvordan søke blusher
Fjern speilet og smile litt. Påfør blush på kinnene til de som med et smil ble mer omfangsrike.
Påføre blush gitt ansiktsform
- Rundt ansikt - sette blush på kinnbena opp til midten av tempelet.
- Square ansikt - rødme påføres trekant, som er parallell med undersiden av haken.
- Trekantet ansikt - rødme påføres i form av en trekant, som er parallell med den øvre side av det nedre øyelokk.
- Høye kinnben - blush er brukt parallelt med haken fra mellomøret til kinnbena.

Påføre blush gitt ansiktsform og farge blush

Hvordan søke rødme (foto)
Massasje og skjønnhet helseVi vil fortelle deg om de helsemessige egenskapene til massasje.
Massasje - vane ungdom
I tillegg til massasje, tilstyrke nakkemuskleneDet finnes en rekke øvelser. For eksempel, kaster hodet bakover, stress-fri underkjeven, åpne munnen; belaste musklene i halsen og haken, sakte men kraftig koble underleppen av toppen.
Tilstyrking pidboridnoyi områdeutført følgende sett: Fang det med kjeven zevanyy med lukket munn og gjenta det flere ganger, med hver muskelsammentrekning skape motstand.
Tilsamlet styrking halsen sakte, holde skuldrene, snu hodet til venstre og høyre, kaste den tilbake og kaste tilbake.
Disse øvelsene utføres flere ganger i løpet av dagen. I tillegg til å øke blodsirkulasjonen, vannbehandling klapper på baksiden av hånden under haken og sider
Massasje som herding
I denne prosedyre øker blodstrømmen, forbedrer blodsirkulasjonen og ernæring av vev, er eliminering av toksiner. Dette oppnås med en hvilken som helst metode for tempering.
Best massasje umiddelbart etter utgivelsen av damp. For hånden gled lett gjennom kroppen, kan du bruke babysåpe.
Trenger å massere langs lymfekar, forsiktig flytte dem, men de kan ikke røre fartøyet.
Eksperter anbefaler å massere hender i retning av hånden til albuen, deretter - fra albuen til armhulen. Den aller armhulen involvere ikke: det er lymfeknuter.
Fotmassasje av føttene til kneet, uten at det påvirker lymfeknute bak kneet.
Sitter på benken, kan du mos tærne forsiktig dra og bøye dem.
Kvakk trenger å massere hele omkretsen.  
Stilige frisyrer for guttaTips om valg frisyrer for gutter og studenter. Hvordan velge en frisyre for en fyr?
Hva skal jeg velge? Hvor skal jeg begynne? For hva frisyre å gå og henge ut venner til å forstå alt som du kom bare henge ut og ikke bare sitte i hjørnet? Her er de mest presserende problemer.
Nå at personen på hodet, vanligvis vare på mye mer enn hva han hadde i tankene.
Mor fasjonable frisyre kan ha råd til en, men problemet er hvordan kollegaer vil sette pris på det. Lys og stilig fyr vil organisere alt som om han hadde hår vokser direkte fra sine unike fordeler, fortsetter hans personlighet, som indyvidualnishe i verden, og kan ikke være.
Med dagens syn på personlige egenskaper er det sikkert flott og verdig all ros, men likevel bør fantasien rettes på en bestemt måte. Ellers snart begynne å legge merke til at en eller annen måte ikke vpysuyeshsya selskapet.
Kanonene av moderne mote frisyrer er svært fleksibel og mobil. De ganske mye la noen forlate uten oppmerksomhet: ikke barbert eller klippet eller håpløst krøllete gutt eller trahykov med wire hår. For alle er velsignet tilflukt og trøst.
Stilige frisyrer for gutta

Stylister og frisører verden merke til at unge mennesker er nå betaler deres hår eller ikke mer oppmerksomhet enn jenter. Gutter med utrolig fart og fantasi skiftende stiler og stryzhutsya perefarbovuyutsya og fortsatt bruker mye penger på styling.
Vanligvis er dette fenomenet som kalles "grådig! "Fordi mote frisyrer altfor lenge vært en kvinnelig ting. Mighty samme etasje hadde ikke annet valg enn å tenke på livet i all sin speil grå hår (hvis de ble lagret) og strålende proborchyk. Nå, takk Gud, har imperium av moten utstedt flere forordninger knyttet til "forlatte" menn og tillot dem å gjøre hva ditt hjerte ønsker! For eksempel, malt i lyse farger, znebarvlyuvatysya til svakt gule høydepunkter og gjøre (når ikke alt håret fargestoff, og enkelte tråder eller smell, for eksempel). Klippe håret og style håret ditt som du kan på noen måte, men med håret.
Hvis du hersker rett, ganske otraschennыh hår, gjøre det (ikke alene, selvfølgelig, men frisøren): Skjær sidene av håret kortere og lengre permisjon fra pannen. Med denne frisyre kan gjøre inngåelsen humør: ønsket - så forkastet vil - delt inn avskjed. Hvis du bilde fremmedgjort tilskuer kan zvisyty lange smell og øynene ser ut fra under den, som fra forsiden av hemmelighold. I disse frisyrer er en ulempe: de er lunefulle. De krever at håret har alltid vært ren.
Hvis du vidroschuyesh hår, som den bibelske Samson, dorastyl til sine kraftige skuldre, ikke la dem henge på måfå.
La håret henge stilig. For eksempel, kuttet en stige som fører til korte smell lengre tråder over ørene.
Hvis du har hår vever og sladu dem nei, postryzhusya kortere og zachesыvay dine nydelige krøller er strekke dem med gel eller mousse. Å krydre kan slippe en rokk på pannen. Bare gjør det ansvarlig. Og se at møll fløy, ikke stikker ut som en stor splint grunn av overdreven kostnader lakk eller mousse.
Hvis du hodet i nærvær av økende vanskelig og rotete hår, vil du spare ganske kort hår. Mens du er på skolen, kan du gå varsomt med slank utforming, og andre gunstige øyeblikk slå inn trendy Tina med pigger på hodet. "Adheranser" - en frisør sikt som på engelsk betyr "topper". Et liv er et mirakel frisører er dyktig satt oppreist og limt med en gel for å skille tråder. Hvis du er for lat eller aldri arrangere pigger over hele hodet, skuyovd bare smell og resten bare hår kam.
Hvis du er en fan av chelochek chubchykov og organiserer hodet med en kort hårklipp smell, utgitt på pannen som separate tråder.
Umoderne bli stelt håret. Hvis hodet signaler som du lenge har glemt det, betyr det ikke søke offentlig anerkjennelse.
Stilig ung mann må se ryddig og estetisk la se på håret ditt, folk skjønner at du har nok tid viet til det.
Håret bør være ren og sunn, må de kutte i den grad av gjenvekst. Ellers holdt ut litt på toppen av moten, sletysh du ham opp ned, når håret begynner å miste den opprinnelige form. Bruk en god sjampo og balsam. Forresten, den siste - hvis du ikke vet - brukes for å gi håret elastisitet og unngå problemet med statisk elektrisitet.  
Kan du bli gravid i løpet av menstruasjonssyklusen?
 Par som ikke bruker prevensjon eller brukes som en metode for beskyttelse mot uønsket graviditet tilbaketrekning, ofte lurer på: er det mulig å bli gravid i løpet av menstruasjonssyklusen?
 Det er ikke noe enkelt svar på dette spørsmålet finnes ikke. For å forstå hvorfor en kvinne kan bli gravid under menstruasjon bør nevnes at en menstruasjonssyklus.
 Menstruasjon: identifisere og fase
 Menstruasjon kalles tilbakevendende endringer i en kvinnes kropp som fruktbarhet. Det er 3 faser av menstruasjonssyklusen (basert på endringer i eggstokkene).
 1. follikkelfase begynner på den første dagen av menstruasjon. På denne tiden full modning av den dominerende follikkel. Varigheten av fasen er omtrent 14 dager (område varierer mellom 7-22 dager).
 2. Ovulyatornaya fasen varer ikke mer enn tre dager. På dette tidspunkt er det en skarp frigjøring av luteiniserende hormon, som fullfører utviklingen av den dominerende follikkel. Når konsentrasjonen av LH i blodet når den maksimale konsentrasjon, egg forlater follikkel og begynner sin reise gjennom magen. Det er i denne fasen av syklusen sannsynligheten for å bli gravid er størst.
 3. Etter utgivelsen av egget begynner tredje fase av menstruasjonssyklusen - luteal. Dens lengde - ca 2 uker. På plass hraafova boble begynner å utvikle corpus luteum, som utskiller progesteron og østrogen. Disse hormonene forberede livmoren for mulig graviditet. Dersom graviditet oppstår, progesteron som produseres av tiden til morkaken alene ikke vil gi de nødvendige hormoner. Hvis en kvinne ikke er gravid, mengden av progesteron avtar jevnt, er det økt syntese av prostaglandiner, som utløser avvisning av endometrium.
 Farlige og trygge dager
 Basert på ovennevnte materiale, er det tydelig at den høyeste sannsynligheten for å bli gravid - 14 dager fra start av menstruasjon (pluss eller minus 3 dager). Dette er sant for kvinner, hvis syklusen er 28 dager. I tilfelle av korte menstruasjonssyklusen - 21-23 dager - den andre fasen kan begynne i de siste dagene av menstruasjon. Ikke glem at egget er levedyktig for en kort 24-36 timer og sperm - for en uke. Så, hvis den seksuelle handlingen ble begått i de siste dagene av menstruasjon, kan kvinnen bli gravid.
 Noen ganger kan en kvinne ikke har eggløsning ett per menstruasjonssyklus, men to. Evne til modning av to egg nesten samtidig være en genetisk funksjon av kvinner eller resultatet av alvorlig stress. Denne funksjonen kan også forårsake gravid under menstruasjon.
 Relativt trygt kan betraktes som de første 2-3 dagene av menstruasjon, som rikelig utsondring negativt påvirke sperm og drepe dem.
 Kalenderen metoden også kan ikke anses som effektive for å hindre graviditet etter eggløsning avhenger ikke bare av MC faser, men også for miljøet.
 Den beste metoden for prevensjon for par som ikke bruker prevensjon, er en måling av basaltemperatur hos kvinner. Temperaturen måles i anus hver morgen på samme tid for 4-5 menstruasjonssykluser. Eggløsningen skjer på dager når basal temperaturen stiger. Farlig anses fem dager før eggløsning og 6 dager etter.
 Dermed kan sex under menstruasjon føre til uønskede svangerskap, så det er best ikke å være lat og bruke prevensjon under elskov. Hvis du er helt mot eventuelle hormonelle eller barriere prevensjonsmetoder, bruke metoden for måling av basal kroppstemperatur. Denne metoden sparer maksimums naturlighet av forholdet, men, dessverre, fortsatt ikke beskytter mot graviditet med 100%.  
Яндекс.Метрика