Hvordan å trekke ut en splint, effektive måter
 Camping, reparasjon, hagearbeid - alle sjanser til å tjene en splint. Teoretisk løse dette problemet alene. Det viktigste - å vite hvordan du kan hente splint fra fingeren eller et annet problemområde.
 Hvor farlig splinter?
 Først, husk at selv om kroppen vår er i stand til å håndtere eventuelle torn selv å la saken lysbildet er ikke nødvendig. Det er alltid en risiko for at det vil stupe inn i de dypere lag av mykt vev, som fører til betennelse og pussdannelse, så bør du umiddelbart fjerne splinten mens det er synlig. Men det som om den er liten og ikke stikker over overflaten av huden? Da er det bedre å se en spesialist. Dette gjelder spesielt i tilfeller der det er nødvendig å fjerne splinter av et barn, og det er ikke synlig, og barnet kan ikke tydelig viser hvor piercinger. I en slik situasjon, selvfølgelig, du umiddelbart slå til barnelege.
 En enkel måte å fjerne splinter
 For å trekke en stor splint, trenger du pinsett og nål. Før bruk må de desinfiseres. For å gjøre dette, rubbing alkohol og antent fyr på dem eller koke i ca fem minutter. Morgen er også nødvendig for å behandle alkohol. Hvis kanten splinter stikker ut over morgenen, kan du trekke ut med pinsett. En dyp splint vil trekke litt berøre nålen og dra til et punkt der det er allerede mulig å hente ut fra huden med pinsett. Det var en feil å plukke morgen nål. Du sprer bare infeksjonen. Når du trekker en splint, jeg igjen behandles med alkohol.
 Alternative metoder
 Av de fem trekke en splint ikke så lett - det er bare ikke så veldig synlig. I alle fall trenger du mer hjelp. Det viktigste verktøyet for dette - et bad med salt vann (kan oppløse vanlig bordsalt), som skal dyppe tåen med en torn. 10-15 minutter senere, huden blir mykere, splint, kommer ut av det, og du kan fjerne den med pinsett.
 En lignende fremgangsmåte kan anvendes for å trekke ut splinten fra under neglen. I stedet kan du bruke havsalt, og vanligvis såpe eller natron. En indikasjon på at man er helt fjernet splinter vil uten mothaker smerte og rødhet i området av såret. Selvfølgelig er det i alle tilfelle må smøre grønn maling.
 Metoder for tradisjonell medisin
 Husk at uansett hva du ikke synes utprøvde metoder for tradisjonell medisin, men ingen vitenskapelig grunnlag de ikke. Og ansvaret for deres bruk er bare for deg. For eksempel er mange rådes til å ta ut en splint i babyen med tape eller teip. Denne metoden kan faktisk fungerer, spesielt når barnet er redd og foreldre er svært vanskelig å bruke pinsett. Men hvis teip ikke hjalp, bør vi gå videre til mer avgjørende handling og kontakt lege.
 Tradisjonell medisin anbefaler å myke hud ulike virkemidler - for eksempel brødsmule, tjære, aloe, frisk bananskall. De fleste av dem er fortsatt tvilsomt, særlig når det gjelder hygiene. Så hvis du trekker en splint pinsett eller nål og bruke saltvann mislyktes, må vi gå til legen.
 Hva kreves for å gjøre er å få panikk (dette vil bare forverre problemet), og lage sine egne kutt for å fjerne splinten (slik at du kan tildele en infeksjon). Også, ikke bruk disse folk rettsmidler for å lindre huden som smør og kremer, danner de en fet film på huden, der oksygen blir verre, men kan starte en inflammatorisk prosess.
Shypytsa til fots
 En av de varianter av papilloma virus infeksjon kalt shypytsey. Dette godartede utvekster på fotsålene til mannen som oppstår umiddelbart og også raskt voksende.
 Utenfor shypytsa på foten som en vorte, overføres det gjennom hverdagen gjennom bruk av felles hygieneartikler, håndklær, sko, pimpstein fots. Leger tilskrives sykdommen blant godartede svulster.
 Hvorfor shypytsa? Navnet sier alt: vandre i mennesker det er en skarp smerte i oppbyggingen, som om en skarp pigg reiser seg.
 Behandling shypytsы til fots
 Inkubasjonstiden for sykdommen varer 4-5 måneder, slik at folk kan ikke forstå hvorfor han til fots eller tær plutselig natten vokste enormt vorte? Men utspekulert shypytsы i dette, fortsatte hun modnes inni kroppen til å manifestere umiddelbart utenfor. Infisert med viruset lett, mulig i gym når du tråkker på gulvet med bare føtter i bassenget, hvis ingen innspill før desinfisering løsning, men du ikke har på lager gummi skifer, i badekaret eller i badstuen hvis du, igjen Likevel, en elsker gå barbent.
 Strukturen shypytsa er glatt, flat eller skarp, avhengig av hvor den er plassert. Ansett som den mest smertefulle plantar warts, den mest vanskelig å få dem ut. Eventuelle svulster i kroppen - det er et internt signal som sier lavt immunforsvar på grunn av sykdom bokstavelig talt begynne å "stikke" til mannen.
 Shypytsa på foten hardt det vises ligner på vorte som har en dyp og omfattende rotsystem, og bare kutte shypytsu - derav lindre smerten for en stund når han går. Døde celler vokser igjen, og sykdommen er tilbake med et smell. Vanligvis de fleste skjønnhetseksperter brenne plantar vorter, etterfulgt av alle de andre dør. Kur shypytsu - betyr fullstendig ødelegge det og ødelegge alle komponentene, så eksterne midler medisin du er usannsynlig å hjelpe.
 Noen skjønnhetsekspert vet teknologi for å fjerne vorter og plantar shypyts. De fleste eksperter bruke til å brenne nitrogen, salicylsyre, benzosyre. Hvis brann kjemikalier, er det en risiko for å skade den ytre tildekning av huden, så nå på moten mer human behandlinger shypytsы, for eksempel: radiobølger og laser. De malotravmatychnы og svært effektiv, fordi ganske mange økter for å bli kvitt ulempe i gang.
 Noen ganger som er shypytsa til tå, hvor stoffet er veldig myk, så skjønnhetsekspert kan henvise deg til en kirurg som han fjernet med en skalpell shypytsu med røtter og sette en steril bandasje. I dette tilfellet vil du være bare en tur til legen.
 Tradisjonelle former for shypytsы
 Tradisjonell medisin har sitt eget syn på denne saken. For eksempel kan du "frisk" shypytsu fjernet av løk velling, for å bli utvannet i 9% av th eddik, så løsningen er å få på plass dampet opp byggingen. Prosedyren gjentas 2-3 ganger til døden av roten shypytsы.
 I stedet kan du bruke eddik hvitløk, revet poteter og pepperrot. Bake i løpet av våren kan Celandine eller unge nesler, som gjør en kompress, knusing gresset i en blender til å danne en slurry og søker om en uke om natten.
 Den mest effektive behandlingen er shypytsы pakke med sement. Som du vet, komponerte han vannet er giftig og etsende hotellet har. Sement fortynnet i varmt vann til en tykk slurry og påført shypytsu, pre-dampet i varmt vann. La over natten og sted for vekst! Morgen sement tørker og fjernes sammen med de grunnlegg vorter. Prosedyren er nesten smertefri, men det hjelper til 100%.
 Shypytsa ofte skjer i et barn, men han var ikke en av de ovennevnte metoder vil ikke fungere. For delikat og sensitiv hud kan bruke kritt. Til dette trenger du en god dampet vorte flere ganger om dagen spredt fin skole.
 Husk at du kan fjerne shypytsu kreves! Jo før du begynner å slåss med det, jo mindre vil det gi deg papilloma virus ulempe.  
Kløe i anus, årsaker, behandling av svie i anus

 Kløe i anus er ofte et symptom på forskjellige sykdommer.
 De viktigste årsakene til kløe:
 • Sykdommer i rektum, anus, kjønnsvorter, sprekker i anus, hemorroider, svulster i endetarmen, kronisk proctosigmoiditis, og andre;
 • Gynekologiske sykdommer kan forårsake kløe i endetarmen hos kvinner. For eksempel, vulvovaginitis, eller skjedesekret brudd;
 • Infeksjoner i urin-systemet, trichomoniasis, chlamydia, kronisk prostatitt, uretritt;
 • Hudsykdommer: psoriasis, kontakteksem etter bruk av pulver, toalettpapir eller iført klær som irriterer huden.
 I tillegg kan kløe eller svie i anus være et symptom på diabetes, leversykdom, sopp lesjoner, allergi mot mat eller alkohol, en bivirkning av visse medisiner (penicillin, tetracyklin eller erytromycin), en konsekvens av depresjon og angst.
 Men uansett hva årsaken til kløe anus, er det nødvendig å se en spesialist - proctologist, som vil være en gjennomgang av anus og hud tester og prosedyrer er utformet for å bli diagnostisert. Du må teste blodsukkeret, en analyse av urin, avføring å passere yaytsehlyst og gjengroing og å holde anoskopyyu og koloskopi.
 Behandling
 Enhver behandling av kløe anus innebærer gjennomføring av sikringstiltak, men bør utelukke lange varme bad og vask. Du må yspolzovatney tralnoe såpe og sjampo. Du må sørge for at huden rundt anus var alltid tørr, denne saken vil bruke myke pads. Stolen skal være vanlig. For å lette situasjonen og helbrede sprekker og riper i endetarmen, foreskriver legen spesielle stearinlys og olje.
 Vellykket forebygging og behandling av anal kløe er umulig uten vanlige hygienetiltak. Har blitt en vane å vaske endetarmen umiddelbart etter hver handling av avføring. Det er bedre å forlate bruken av toalettpapir, og absolutt ikke kan brukes aviser og innpakningspapir. Det er nødvendig å forholde seg til forstoppelse, bør avføring være minst 1-2 ganger om dagen, og avføring bør ikke være for stram eller væske. Å behandle en annen grunn anal kløe, ascariasis, bruker Piperazin, levamisole, kombantryn.
 Anbefalinger
 Det er nødvendig å begrense bruken av eller helt ekskludert fra kostholdet alkohol, krydder, sukker, sjokolade, honning, egg, sitrusfrukter, hermetisert. Hvis kløe kan brukes polkortolon, flutsynar, betametason, sinalar og kremer med mentol lokalt.
 For å berolige kløe, som anbefalt bad (vanntemperatur 37 °, varighet av opptak til 20-25 minutter) med et avkok av urter (storfe, kamille, eik, bjørk knopper).
Яндекс.Метрика