Implantasjon av gulltråd


 I hvilken alder bør gå til gulltråd for folk? Effektivitet av gulltråd for den enkelte.
 Implantater eller forsterkning av gulltråd - mer sparsom kirurgi enn skalpell, selv endoskopiske. Den er utført ved signifikante aldersrelaterte forandringer i huden i ansiktet og på halsen. Implantert under huden veldig tynn gulltråd rundt som starter økt dannelse av naturlig kollagen, det er spredning av blodkapillærer og blodstrøm og metning av vev med næringsstoffer, oksygen. Det er mer aktiv dannelse av hyaluronsyre, noe som gjør huden mer mettet med vann og glatter ut rynker og forynger. Gold er en inert metall i normal tilstand, betyr det ikke inngå kjemiske reaksjoner og ikke forårsaker allergi. Den største effekten av denne operasjonen i de tidlige statene - 35-40 år. I denne alderen er mest effektiv stimulering av kollagen dannelse i kroppen. I eldre alder av kirurgi ansiktsløftning utfylle andre behandlinger og kosmetikk prosedyrer. De begynner å følge dem bare 3 uker etter implantasjon av gull tråder. 
 Tråder for facelift laget av gull høyere test (99 924 karat), diameter på 009 mm. De er injiseres i huden tykkelse med polihlykolevoyi tråd på visse linjer som skisserer tidligere på ansikt og hals. Operasjonen brukes trehhranыe redusere traumatisk kirurgisk nål.
 Nål og tråd injisert inn i huden til en dybde på 3 mm, slik at de store blodkar ikke er ødelagt - de er dypere. Punktere huden behandles med antiseptiske midler og sette plaster på dem. Etter hans fridag.
 Operasjonen utføres med generell anestesi, tar det 05 -. 15 timer Umiddelbart etterpå huden, karakterisert ved svelling og bruising, som gradvis passere.
 Etter operasjonen i 4-5 dager til å sove på ryggen til symmetriske ansiktstrekk ikke ble forvrengt. Også ikke holde hodet i skrått.
 Innen 1 uke forbudt intensive metoder for ansiktsmassasje, peeling, dyp rengjøring. I løpet av denne perioden, blir huden øket dannelse av kollagen (bindevev) og ytterligere intervensjoner kan skade huden.
 Forbedring av ansiktet og halsen er seks måneder etter operasjonen. Maksimal effekt av implantering av gull tråder der i 5 år. Deretter i 15 år kan se mye yngre enn hans
 alder, fører en sunn livsstil og regelmessig vare på huden og nakke.
 Med forsterkning av gulltråd kan ikke bare forbedre ansiktskonturer, men også stramme øyelokk, fjerne poser under øynene, for å lage en jevn hals (fig.). Sagging tallet på en viss type person er ganske tidlig (30-45 år) og plastisk kirurgi vil eliminere dette problemet.
Gylne tråder for enkeltpersoner

 Fig. Lines implanterer gull tråder
Gylne tråder for enkeltpersoner

 Fig. Lines implanterer gull tråder 1 - på halsen; 2 - chin  
John injeksjoner av medikamenter

 Når å ty til injeksjoner person? Kontraindikasjoner for injeksjoner person. Effektiviteten av injeksjoner for mennesker.
 Injeksjon av kosmetiske preparater kan forbedre en person - stramme halsen. Dette er en mer skånsom i forhold til plastisk kirurgi var en måte å bekjempe rynker og obvysanyem deler av ansiktet og halsen. Foreløpig tilgjengelig er mange kosmetiske forberedelser til dette formålet. Det finnes ulike metoder for gjennomføringen. Den injiserbare måte å forynge ansiktet, hals og bryst har mindre antall komplikasjoner sammenlignet igjen med plastisk kirurgi.
 Injeksjonene kontraindisert under graviditet og amming, hudsykdommer, blødningsforstyrrelser, eller akutt forverring av kroniske sykdommer.
 Før behandling må gjøres for å teste utholdenhetstest skjønnhetsprodukter. For å løfte bruke følgende medisiner:
 Hydrogeler inneholdende hyaluronsyre og øker den naturlige kollagendannelse i huden. De brukes for å bekjempe rynker og forbedre konturene av personen.
? Kosmetiske bærbare enheter kan brukes hjemme. Men gi deg selv en symmetrisk effekt på ansiktsmusklene og dermed slappe helt av ansiktet ekstremt vanskelig. Fysioterapi uten faglig kunnskap kan skade ikke bare utseendet, men også helse.
 Disse kan omfatte dekstranomer, polysaharyn som øker aktiviteten av fibroblaster som produserer kollagen.
 Hypromellose, en del av en hydrogel Injection, noe som gjør dem mer motstandsdyktige mot huden. Disse stoffene brukes til å jevne ut huden mellom øyenbrynene, hake, rundt øynene og leppene.
 Syntetisk byorastvorymыe polymerer laget av melkesyre, bidrar til å fjerne rynker, en mer voluminøs panne, kinn, hake, kinn og lepper. De også injisert i nakken, bryst, hender på ryggen overflaten. Effekten varer i 3 år.
 Det finnes preparater som inneholder celler av donor vev og lidokain (smertestillende). Etter injeksjon, cellene slå rot rundt dem voksende nettverk av blodkapillærene og øker veksten pasientens egne celler. Etter 6 måneder av medikamentet fullstendig smeltet sammen med celler fra en pasient som har et homogent vev. Det er ikke inflammatorisk reaksjon, er det ingen avvisning prosessen. Ved hjelp av disse stoffene fjerne rynker, gjør leppene mer omfangsrike.
 Brukes i kosmetiske injeksjon medikament på basis av ensartet homogen suspensjon av mikrokuler polymetylme - takrylata delvis denaturyrovannom 35% oppløsning av kollagen. Det øker volumet av leppene, bevare sin naturlige form. Effekten av injeksjons lagres i 3-5 år. 1 måned før gjør denne testen for å bestemme sensitiviteten av organismen til legemiddel - injisert subkutant en liten mengde av stoffet, og evaluere responsen. Vanligvis er det lite hevelse og rødhet forsvinner i løpet av 1-2 dager. Bivirkninger av administrasjon av stoffet kan være svimmelhet, leddsmerter, kvalme, og huden kan forårsake blåmerker, depigmented patcher herpes lesjoner. Noen ganger observert og allergiske reaksjoner.
 Alle vet legemidler basert på botulinumtoksin type A lammende ansiktsmusklene som de administreres. Musklene slappe av, stoppe og krympe huden glattet over dem. De brukes i utseendet av "kråkeføtter" rundt øynene, rynker i pannen og nesen, på baksiden av nesen. I tillegg er disse stoffene som brukes til å behandle overdreven svetting (de blokkerer visse nerver). Effektiviteten av injeksjoner observert i 6-12 måneder.
 Etter innføringen av produkter som inneholder botulinum toxin Pasienten anbefales å være 3-4 timer stående eller sittende. Beliggenhet injeksjoner trenger for 15 - 20 minutter å kjøle (for å sette ispose) og i alle fall ikke å røre hendene. Det er 30 minutter å holde rolig uttrykk, så lite bruk ansiktsmusklene. Deretter i 1-2 uker for å unngå kulde effekter på huden (bad, badstue, varmepakker). Innen 2 uker etter injeksjon bør begrense inntaket av alkoholholdige drikkevarer. Etter to uker kosmetolog under vurdering, og om nødvendig - ekstra injeksjon.
 Innføringen av medikamenter basert på botulinumtoksin kan forårsake bivirkninger. Disse inkluderer utelatelsen av bryn i nesen, utelatelsen av et århundre, dobbeltsyn, hevelse i nedre øyelokk, blødning på injeksjonsstedet. I sjeldne tilfeller er det hodepine, keratitt. Bivirkninger holdes vanligvis i løpet av de 15-3 måneder.
 Storfe kollagen injeksjoner er det beste middel for rynker i kosmetikk. De bidra til å eliminere rynker og gjør leppene mer attraktiv form. Stoffet kan forårsake allergiske reaksjoner, så pre-test utført på kroppens følsomhet for det. På den indre overflate av underarmen injisert 01 ml og 2-4 uker beregnet Resultatet lagres i 4-6 måneder. Ved negative prøveopparbeidelse administreres flere ganger i løpet av rynker. I dette tilfellet pasienten kan motta pokalыvayuschee føle smerte, men vanligvis ikke skjer. Bivirkninger fra innføringen av kollagen kan være allergisk utslett, blåmerker, leddsmerter, kvalme, svimmelhet, arr. Etter injeksjon av mykt vev blir hovne. Effektiviteten til medikamentet holdes korte. Det er kontraindisert for allergi for storfekjøtt, herpesutbrudd, nyresykdom.
 For rynker, øke og forbedre leppe konturene av personen som bruker syntetiske analoger av hyaluronsyre. Pre administrerte smertestillende. Etter prosedyren et par dager for å beskytte huden mot termisk og mekanisk stress.
? Estetisk kirurgi og kosmetikk kan ikke bare støtte unge ansikt og kropp, inkludert men justere dem (endre formen på nesen og ørene, fjerne overflødig P fett, etc.).
 Effektiviteten av innføring av syntetiske analoger av hyaluronsyre som er lagret i 6-8 måneder. Som bivirkninger kan være mykt vev hevelse, blåmerker, rødhet og en følelse av spenning, lett kløe. For en uke alle de ekle effekter er eliminert. Medikamentet er kontraindisert i svangerskapet, tendens til dannelse av grove arr, blodpropp, og akutt forverring av noen kronisk sykdom.
 Det biopolymer gel basert på stabilisert hyaluronsyre syntetisk opprinnelse. Gelen består av mindre partikler og som brukes for å eliminere rynker i ung alder, og i den tynne huden. Gelen blir injisert inn i den tykke huden langs linjene flere ganger. Anestesi for denne prosedyren er ikke nødvendig, med unntak for korrigering av leppene. Resultatet ses umiddelbart og holdt det 6-8 måneder. Om nødvendig, etter denne perioden kan du lage en ny injeksjon byopolymernoho gel. Stoffet er forskjellig fra andre manglende evne til å forårsake allergiske reaksjoner.  
Bioarmuvannya ansikt

 Hva bioarmuvannya ansikt. Når skal utføre bioarmuvannya ansikt


 Bioarmuvannya person inntar en mellomting mellom anti-aging behandlinger hjemme og sterke forstyrrelser kirurg.
 Kosmetikk, som kvinner bruker hjemme, ofte ikke rettferdiggjøre sine forventninger. Til ulike kremer, masker, skreller gi synlige resultater, er det nødvendig å bruke dem regelmessig, fra en ung alder, kombinert med øvelser og massasje, først da kan vi varig effekt av slike prosedyrer.
 Noen, selv de mest høy kvalitet kosmetikk er ikke i stand til å stoppe tiden og sørge for at hun alltid så ut som om hennes 25 år. Derfor, mange av det smukke kjønn, vel vitende om at i voksenlivet litt sminke kan hjelpe dem å begynne å tenke på plastisk kirurgi.
 Men plastisk kirurgi - et lodd. Hvor mange meldinger i aviser, magasiner, radio og fjernsyn, forteller den triste og noen ganger en tragisk slutt på en plastisk kirurgi.
 Hvor mange kvinner oppstår i møte med lav kvalitet på tjenestene, ufaglærte leger og t. E., Osv N. Og for slike prosedyrer er ikke fornøyd med sin tilgjengelighet.
 Bioarmuvannya person er at prosedyren ikke innebærer risiko under gjennomføringen og ikke kirurgi, og verdien er akseptabelt.
 Pionerene i denne typen foryngende skjønnhetsbehandlinger har blitt nasjonale stjerner (scene og film). Sannsynligvis alle har hørt at de ofte bruker gulltråd for å se ung og frisk. Den samme gylne tråd er en slags ramme for ansiktet. Essensen i denne prosedyren er at huden blir styrket gjennom aktivering av kollagen og bindevev for å bekjempe fremmedlegemer i form av gulltråd.
 Bioarmuvannya mennesker - er ikke det samme som gulltråd, men begge disse fremgangsmåter har lignende mål.
Bioarmuvannya ansikt

 Den største forskjellen byoarmyrovanyya ved å styrke huden gulltråd er at huden sutureres ikke gull, og huden relatert biologisk materiale.
 I tillegg bioarmuvannya - det er ikke kirurgi og injeksjoner av hvilken hudtype i biologisk materiale fra hyalurono - syre.
 Injeksjoner gjort lokalt i møte med dem som trenger fornyelse. Biogel ført inn i huden er igjen i god som gulltråd, og kun aktiverer produksjon av kollagen og elastin huden deretter oppløses.
 Bioarmuvannya - ikke en engangs prosedyren, bør det utføres tre ganger med et intervall på 2 uker.
 Indikasjoner for denne prosedyren er aldersrelaterte forandringer i huden for å bli suspendert eller reduseres ved å aktivere produksjonen av kollagen og elastin.
 Foruten at bruk av denne fremgangsmåten for å gjenopprette formen på ansiktet, vil det hjelpe kvitte seg med noen av rynker, siden innføringen av Biogel huden forårsaker den aktive kollagen og elastin.
 Bioarmuvannya person anbefales på alder 40-55 år, men damen hvis alder er nærmere 60 år, vil denne prosedyren ikke hjelpe.
 Det er noen kontraindikasjoner for byoarmyrovanyya. Disse inkluderer:
 • under forverring av sykdom;
 • problemer med blodpropp;
 • tilstedeværelse av infeksjon eller betennelse på nettsider møte der prosedyren vil skje;
 • mottar antikoagulantia;
 • graviditet eller amming;
 • sannsynligheten for hud keloider.  
Яндекс.Метрика