Krem for sensitiv hud. Ta vare på deg selv ordentlig

 Vanligvis skjønnhets dermis delt inn i fire hovedtyper: normal, tørr, fet og kombinert. Men det er en annen type som i sin problematiske usannsynlig å fange opp med de ovennevnte. Det er sensitiv hud. Bryr det krever mest oppmerksomhet, som feilaktig utvalgte kosmetikk ikke bare forverre situasjonen, men også skape ekstra utfordringer hans elskerinne. Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan du kan bli kvitt de mange ulemper og velge de riktige kosmetikk.


 Vilkår for sensitiv hud omsorg


 Eksperter anbefaler vanligvis å ta vare på et minimum dermis. Det er ikke anbefalt å bruke forskjellige kremer, som deres bruk øker risikoen for irritasjon. Bedre finne milde rensegele (nødvendigvis merket "hypoallergenic"). Særlig de der en del er alkohol og lotion ulike tonics for sensitiv hud også uønskede,. Det samme gjelder for hjemme lotions. En person kan være frustrerende selv svare på urteekstrakter og andre naturlige produkter.
Krem for sensitiv hud. Ta vare på deg selv ordentlig

 Hvis du har besluttet å velge en krem ​​for sensitiv hud, er det først og fremst nødvendig å skjerpe sitt fokus på farmasøytiske merkevarer. Kosmetseftyka er stadig mer og mer populært, fordi slike produkter har reell makt til å håndtere alle slags problemer. I tillegg er disse medikamenter som er lagret på bare den positive tilbake, spesielt ca. kremer for følsom hud.
 Apoteket apoteket kan gi råd krem ​​for pasienter med psoriasis. Ikke vær redd for og gi opp. Vanligvis disse verktøyene har en helbredende effekt og kan gå absolutt alle.


 Hva du skal se etter?


 Det er kjent at sensitive dermis meste tørr. Hvis det ikke er tilstrekkelig fukte, fra konstant tørrhet og flassing med enkel vasking vil ikke bli kvitt.
Krem for sensitiv hud. Ta vare på deg selv ordentlig

 Derfor er det viktig å ta hensyn til kremer for tørr sensitiv hud. Være sikker, som i andre lignende kosmetikk bør være tegn som tyder på at stoffet ikke forårsaker allergiske reaksjoner. Naturligvis er det ingen 100% sannsynlighet for at en krem ​​dress, men tags si at det ble testet på problem dermis og ikke føre til en negativ reaksjon. I tillegg er disse tingene er strengt individ.
 Velge makeup for sensitiv hud, bør du alltid se på sammensetningen. Ideelt sett bør det være allantayn. Dette stoffet bidrar til å bekjempe ulike komponenter som forårsaker kløe eller utslett av ubehag.
 Hvis du ikke ønsker å risikere det, og krem ​​for sensitiv ansiktshud nødvendig - vil besøke til hudlege eller en erfaren beautician. Dette spesialist på forespørsel kan skape en unik måte vurderer din personlighet.


 Omsorg for sensitiv hud: hjemmelagde oppskrifter


Krem for sensitiv hud. Ta vare på deg selv ordentlig

 Med sensitive dermis, ikke spesielt beundre alle slags masker. Men det er noen oppskrifter for å hjelpe omsorg for sensitiv hud. For eksempel, en enkel agurk maske for sensitiv hud. Å forberede den, må du rive agurken og sette et ansikt på et jevnt lag, og etter 15 minutter skyll. Denne blandingen tonet epidermis støtte personer og gi rengjøring handling.
 En lignende - ost og melk maske. Ost pund, hell en skje av melkeblandingen og dekke ansiktet. Dette produktet er vel næring, fjerner uønsket rødhet og kløe dårlig.
 Oppsummert vil jeg gjerne ønske jentene mer enn lykkelig, sunn livsstil, og oftere utendørs. Tross alt, mange ledende eksperter mener at sensitive dermis - et problem ikke medfødt, men kjøpt. Derfor, hvis du ikke gir dette problemet ser ut, ingen masker, tonics, geleer og kremer for ulike sensitiv hud ikke trenger.  
Løfte øye øvelser

 Disse nyttig øvelse for å redusere poser under øynene, forebygging og reduksjon av rynker rundt øynene, gjør huden stram ved tinningene og elastisk.

 Øvelse "i horisonten"


 Plasser tuppen av fingrene til sine templer til lillefingeren er lokalisert nær de ytre øyekrok. Ser på avstand og litt zimknit noensinne, ønsker å se som et veldig fjernt objekt.
 Ikke press øynene og ikke schurtes: skal bare jobbe musklene rundt øynene. Gradvis disse spente muskler og fingre forsiktig strekke huden (se Fig..).
 Å nå maksimal spenning Hold denne posisjonen i fem sekunder og deretter slappe av i 3 sekunder. Gjenta 3-5 ganger.
 Etter 3 uker, klikker du på akselererende tempo av denne øvelsen: 2 stamme av muskler 1 - slappe av. Praktisere i denne modusen 2-3 uker. Deretter veksler raskt og vanlig sats. Gjør 5 repetisjoner. Utføre hver øvelse tre ganger i uken.
 Denne øvelsen har som mål å redusere tåre poser under øynene, og om forebygging og reduksjon av rynker rundt øynene.
Løfte øye øvelser

 Øvelse "Tight Collar"


 Plasser fingertuppene til kinnene ved foten av templene. Press haken musklene som om du prøver å slappe av en stram krage. Gradvis øke spenningen av de timelige muskler og musklene i nakken og haken (se. Fig.). Å nå maksimal spenning Hold denne posisjonen i fire med og deretter slappe av i 2 sek. Gjenta fem ganger. Etter 3 uker, begynner å øke antall repetisjoner og gradvis bringe dem til 10. Følg øvelser hver dag for 7-10 ganger.
 Denne øvelsen vil bidra til å jevne rynker rundt øynene for å redusere poser under øynene og gjør huden stram ved tinningene og elastisk.
Løfte øye øvelser


 Øvelse "bye-bye"


 Lukke øynene tett stulyvshy øyelokkene. Ikke zazhmuryvaytes: skinn på nesen bør ikke krølle. Gradvis øke spenningen tallet (se. Fig. 26). Å nå maksimal spenning Hold denne posisjonen i fem sekunder og deretter slappe av i 3 sekunder. Gjenta 5-7 ganger.
 Etter to uker, gå til den akselererende tempo av denne øvelsen: 2 stamme av muskler 1 - slappe av. Praktisere i denne modusen 2-3 uker. Deretter veksler raskt og vanlig sats. Gjør 10 repetisjoner.
 Denne øvelsen gjør huden rundt øynene er mer elastisk.
Løfte øye øvelser

 Øvelse "med øynene vidåpne"


 Vidt åpne øynene og gradvis øke muskelspenning (se Fig..). Å nå maksimal spenning Hold denne posisjonen i 7 og deretter slappe av i 3 sekunder. Gjenta fem ganger.
 Etter 3 uker, klikker du på akselererende tempo av denne øvelsen: 4 ut av strekke musklene, 2 - slappe av. Praktisere i denne modusen 2-3 uker. Deretter veksler raskt og vanlig sats.
 Denne øvelsen vil styrke musklene i øyet ringen.
Løfte øye øvelser


 Øvelse "Dag og Natt"


 Regulering "åpne øyne". Oppløse indeksen og midtre fingrene "gaffel" i form av bokstaven «V». Elektrodene midterste fingrene feste til broen i de indre kantene på øyenbrynene, og tipsene peker - til ytterkantene av bryn og trykk forsiktig på huden. Se rett frem og litt oppover. Press nedre øyelokk, som om du prøver soschurytsya, og deretter slappe av. Arbeidet skal bare nedre øyelokk, øvre bør være avslappet (Fig. A).
 Regulering "øynene lukket". Fortsetter å strekke nedre øyelokk fast prymruzhtesya, Hold denne posisjonen i 40 s og slappe av (fig. B). Gjenta øvelsen 10 ganger.
 Denne øvelsen har som mål å øke øyet.
Løfte øye øvelser

 a) for å "åpne øyne"; b) til "lukket øynene"

 Øvelse "tenkt dame"


 Regulering "blikket rettet fremover." Sett pads midterste fingrene til broen i de indre kantene på øyenbrynene, og tips peke - til ytterkantene av bryn og trykk forsiktig på huden. Se rett frem og litt oppover. Press nedre øyelokk, som om du prøver soschurytsya, og deretter slappe av. Den øvre øyelokk med ingen bevegelige (Fig. A). Gjenta øvelsen 10 ganger.
 Regulering "se oppover." Fortsetter å strekke den nedre øyelokk, rullet med øynene som om du prøver å vise et objekt hengende over hodet Hold denne posisjonen i 40 s og slappe av (B Fig.).
 Denne øvelsen tar sikte på å styrke den nedre øyelokk.
Løfte øye øvelser

 a) til "blikket rettet fremover"; b) for å "se oppover"

 Øvelse "top-down"


 Løft opp øynene dine som om du ønsker å se din egen panne og Hold denne posisjonen i fem sekunder og slappe av musklene i 2 sekunder. Senk øynene ned, prøver å "se" haken, stramme musklene i 5 sekunder og slappe av i 2 sekunder. Når du gjør denne øvelsen skal bare flytte øyeepler. Ikke hjelpe hodet eller nakken. Gjenta 5-7 ganger.
 Etter to uker, gå til den akselererende tempo av denne øvelsen, for å strekke musklene på 2, 2 - slappe av. Praktisere i denne modusen 15-2 uker. Deretter veksler raskt og vanlig sats.
 Denne øvelsen tar sikte på å styrke øyet muskler.

 Øvelse "Coquette"


 Løft opp øynene til høyre, hold innbilt synspunkt i 5 sekunder og slappe av for 2 (Fig. A). Senk øynene ned til venstre, stramme musklene i øyet i 5 sekunder og slappe av for 2 (Fig. B).
 Med samme periodisitet ser opp til venstre og ned til høyre. Under trening hodet skal være fikset. Gjenta fem ganger.
 Etter to uker begynner å gradvis øke tempoet i øvelsen og øke antall repetisjoner. Etter ca 2-3 uker med trening du trenger å gjøre 20 repetisjoner, tar 2 s avslapping og muskelspenninger. Deretter veksler raskt og vanlig sats.
 Denne øvelsen styrker musklene i øyet og okolohlaznыe legger form av fart og mobilitet.
Løfte øye øvelser

 Øvelse "Coquette": a) retning av utsikt rett opp; b) retning av blikket ned mot venstre
Яндекс.Метрика