Hjem massasje av ansikt og nakke

 Massasje av ansikt og nakke. Hvordan lage selv hjemme.
 Massasje av ansikt og nakke ikke bare behagelig, men også nyttig: alle typer perkusjon, stryke og stimulerende ansikts kribling nerver, muskler og vev. Under massasje og gymnastikk i vev og blodårer aktivere forskjellige prosesser:. Stoffskiftet, blodsirkulasjon og så videre N. I tillegg, massasje og stimulere akupunkturpunkter som er på forsiden, som gir en sunn effekt på kroppen som en helhet.
 Massasje av ansikt og nakke er fullt mulig å lage selv hjemme, uten tjenester av spesialister. Jo mer regelmessig og du vil gjøre øvelser og massasje av ansikt og nakke, de beste effektene nå, spesielt etter prosedyrer på ansikt og hals gjelder fløte.
 Gymnastikk - En viss system for trening som positivt påvirker hele kroppen eller dens deler. Eventuelle turn hjelper til å aktivere blodsirkulasjonen i vev, endrer fordelingen av blodet innenfor legemet akselererer og normaliserer stoffskiftet, regulerer pusting, normaliserer huden kjertler, inhiberer prosessen med muskelatrofi, gir elastisitet korte muskler, styrker dem og forbedrer deres struktur.
 Forskere har funnet at med alder i mennesker reduserer antall muskler og muskelfibre. Med 45 år begynner en progressiv nedgang i antall ansatte kapillærer, som danner grunnlaget for aldring.
? Massasje av ansikt og nakke kan utføres ved hjelp av isbiter, gjør at bedre mineralvann uten gass.
 I den modne og eldre person har en rekke ekstra sener og muskler blir redusert, og også svekkes dens elastisitet. Gymnastikk er i stand til å utsette alle disse prosessene og hjelp i utvinningen av muskelvev.
 Trening generelt gir en svært gunstig effekt på den menneskelige psyke, bedre koordinasjon, smidighet, sikre dags eleganse og vakker holdning, og i tillegg bidra til å bevare lang stram hud.
 Generelt, form og uttrykk hovedsakelig forårsaket av alternerende sammentrekning og avslapning av hans ansiktsmusklene. For så lenge det så ung og attraktiv, må vi alltid opprettholde muskel tone i ansiktet, er at for å lære å håndtere prosessen med sammentrekning og avslapning av ansiktsmusklene.
 La oss prøve å forstå hvorfor den samme ansiktsform er avhengig av. Først av alt, selvfølgelig, strukturen av ansikts skjelett, og her er det ikke mulig å endre noe, i det minste uten plastisk kirurg. Men det meste av ansvaret for dannelsen av en eller annen form ligger i musklene i ansiktet. De, og deres reduksjon årsaken ansiktsuttrykk og hans utseende som helhet. Redusere samme ansiktsmuskler påvirker kontraktilitet av de elastiske fibrene i huden som er ansvarlig for sin generelle tonen. Deres høy elastisitet er et resultat av kontinuerlige ansiktsmusklene.
 Med andre ord, gymnastiske øvelser for ansiktsmusklene bidra til en bedre utvikling av elastiske fibre og opprettholde hudens elastisitet. Bare hvis at ansiktsmusklene blir stadig engasjert i aktiv muskelaktivitet kan permanent bevare vev elastisitet. Mangel på vanlige fysiske øvelser for musklene kan senke og deretter helt til tap av muskeltonus og kontraktilitet forringelse av elastiske fibre, som i sin tur ville føre til rynker og huden odvysannyu.
 Gymnastiske øvelser for musklene i ansiktet er også viktig for farge, da det avhenger av intensiteten av sirkulasjon, og mer er det sammentrekning og avslapping av ansiktsmusklene, jo mer blod sirkulerer i skip.
 Jo raskere du trene ansiktsmusklene, jo mer restaurert muskelvev, øke deres funksjonell aktivitet rettet mot å opprettholde hudens tone. Ingen fysiske øvelser kan ikke oppnå samme resultat, selv de mest forsiktige og konstant hudpleie.
 Det finnes en rekke gymnastiske øvelser for å styrke den funksjonelle aktiviteten av ansiktsmusklene og hindrer noen kosmetiske feil av de enkelte delene.
 Gjennom øvelser en person må følge visse regler. Først er det trening prosessen viktig å være i en komfortabel posisjon. Dette gjøres best mens du sitter i en stol, lener seg på ryggen.
 Før gymnastikk Ikke bruk på hud krem ​​eller annen kosmetikk, men etter økten må tilbringe noen skjønnhetsbehandlinger.
 Som for tiden av gymnastikk, varigheten avhenger av hvor raskt du føler deg sliten. Merk at pust og hjerteslag trenger ikke å bli akselerert.
 I tillegg er varigheten av gymnastikk, avhenger av om tilstanden er generelt kroppen på dette stadiet.
 Engasjere være i et godt ventilert område, med halsen ikke bør være noe som begrenser fri bevegelse av varer: stram høy krage, skjerf og så videre.
 Gymnastikk som mål ikke bare å styrke svekkede muskler, men også bli kvitt feil fysisk utvikling av den enkelte, samt eliminere noen hud feil -. Otvyslost, slapphet, rynker og så videre P.
 For å oppnå størst effekt av fysiske øvelser bør kombineres med ansikts massasje og skjønnhetsbehandlinger, masker, komprimerer, lotion, skrellere og andre.
 Følgende øvelser for å styrke øyet muskler og redusere poser under øynene. I tillegg er de gode tone huden og hindre fremveksten av rynker.  
Hvordan ta vare på huden i vinter

 Vinter hudpleie


 Funksjoner vinter hudpleie


 For å forstå hvordan man best kan ta vare på huden i vinter trenger vi å forstå hvilke problemer venter på huden vår i vinter? Faktisk mange av dem. Først, frost og kald vind ute. Sekund, overtørket av varmeovner luft. Tredje, en skarp temperaturfall når du kommer ut av huset på gaten.
 Under påvirkning av disse faktorer, huden blir tørr, mer følsomme for det rynker lett dannes. I kraftig vind og frost den kan sprekke, flasse av. Fra lave temperaturer innsnevre blodårene og ansiktshuden mangler næringsstoffer brakt av blod. Derfor bør vinter ansikts inkludere ekstra fuktighet og næring til huden og beskytte den mot kulde og vind.

? Derfor bør vinteren være ytterligere næring og fukte huden.

 Hydraansiktshuden i vinter


 Dehydrering av huden skjer under overdried inneluft, og fra ekstrem kulde, slik at fuktighet skal betales spesiell oppmerksomhet. Hvis du vanligvis bruker fuktighetskrem for fet hud om vinteren betyr å gå til det normale. Hvis normal hud, bruk en fuktighetskrem for tørr hud. Hvis huden tørrBruk sunn fuktighetskrem, men 15-2 ganger oftere enn i andre årstider.
 Prøv å lage ordninger for fukting av luften i huset, ofte med en fuktig rengjøring eller spray vann fra en spray (spray dress, som sprayet planter).
 Vi må også ta vare på huden fuktighet innenfra, hvorfor drikke rikelig med væske. Det kan være rent vann, juice, fruktdrikker. Kullsyreholdig vann, te og kaffe, tvert imot bidrar til en raskere fjernelse av fuktighet fra kroppen - de bør ikke misbrukes. Den gjennomsnittlige mengden av væske per dag i vinter vedtatt, bør være ca 3 liter.
 Fuktighetskrem kan brukes direkte på huden før du går ut. Det faktum at slike kjøretøy inneholder en viss mengde vann, og under påvirkning av frost vil fryse, noe som kan føre til hypotermi huden og forbedrer dens irritabilitet. Så, påfør krem ​​om vinteren trenger minst en time før du går ut.
 For å gjenopprette den elastisitet av huden om vinteren behovet for å bruke kremer som inneholder ceramider. I denne perioden er de spesielt behov huden. Ceramider fylle rommet mellom døde celler, som reduserer tap av fuktighet fra fordampning. I tillegg, baserte ceramider syntetisert nye epidermale celler. Dermed mister hudens elastisitet og fleksibilitet selv om vinteren.

 Hvordan ta vare på leppene i vinter


 Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot leppene og huden rundt øyet vinkler (som dannet den såkalte "kråketær"). Leppepomade anbefales å regelmessig smøre. Leppestift vinteren bedre bruk av spesielle tilsetningsstoffer og nærings mykgjørende. Foldene rundt øynene 2-3 ganger om dagen for å smøre nærende krem.
 Faktisk, mange kosmetiske produkter er spesielt effektiv i vinter, kan du forberede deg. Vi tilbyr deg noen oppskrifter for vintervedlikehold.

 Hjem rettsmidler for ansikt vinter


? Krem med smult
 Denne kremen, laget med sine egne hender, løser tre problemer på en gang - gir næring til huden, mykgjør og beskytter den mot frost.
 Nødvendig: 2 ss. l. smult, 1 lm. l. sinksalve, kamfer olje (hvis ikke stå lukten, kan du erstatte den samme mengden sink salve). Tilberedning: Smelt smult i et vannbad, bland det med andre ingredienser.
 Søknad. Påfør kremen på ansiktet glatt tynt lag. Etter noen minutter, blot overflødig med en vev.
? Maske med linfrø
 Denne masken er vel mykgjør huden og hindrer dens peeling.
 Nødvendig: 1 ss. l. linfrø, en kopp med kaldt vann.
 Tilberedning: Hell frøene med vann og kok til en grøtaktig masse, deretter press det.
 Søknad. Påfør en varm velling jevnt lag på ansiktet og holde i 20-25 minutter, skyll med varmt vann og smøre ansiktet nærende krem. Denne masken kan brukes til leppene.
? Honning og egg MASK
 Denne masken er laget for peeling hud. Det bidrar til å fjerne døde hud flak og hennes retur til hennes mykhet og glatthet.
 Trenger:. 1 eggehvite, 1 lm L. honning.
 Forberedelse: å slå ned protein skummer, tilsett honning og bland godt.
 Søknad. Masken er satt på ansiktet etter et dampbad, distribusjon lik blanding av et tynt lag, vent 3-5 minutter. Lag en lys tappe bevegelse med fingertuppene, uten å endre huden skal kun trykkes. Fortsett denne massasje i 2-3 minutter, skyll masken av med varmt vann og bruke en nærende krem.
 Om vinteren venter vi på første nyttårsdag, og vi vil at de skal være den vakreste og attraktive.
 Til hellig huden ser vakker og velstelt, må du ta vare på dette før. Først må du rense ansiktet. For denne tilnærmingen skrubb som kan gjøres uavhengig av hverandre.
 Skrubb for ansiktet. Få fem skrelles og hakkede valnøtter, tilsett 1 eggeplomme, 1 ts. Ss smør og 1 ts. Spoonful of havremel. Alle ingrediensene er godt blandet skrubb og påfør på ansikt og hals området utover bevegelse. Masser i 3 minutter. Skyll med kaldt vann.
 Etter vask, bruk en hud skrubb det noen fuktighetskrem. Prosedyren gjøres best i en time før sengetid. På morgenen av huden trenger også å bruke fuktighetskrem.
 Anbefalt lesning:
 Hvordan ta vare på en vinter
 Hvordan ta vare på hendene i vinter
 Hvordan å behandle håret i vinter
 Vinter ansikts masker hjemme
Яндекс.Метрика