Hvordan ta vare på huden i sommer

 Sommer hudpleie


 Har Summer hudpleie


 Sommer - fantastisk tid, en etterlengtet ferie, sol, strand, bading Dessverre, i sommer spesielt huden vår er utsatt for ulike negative påvirkninger. Derfor kan du ikke slappe av, du må nøye ta vare på hennes tilstand.
 Hvilke farer lurer hud i sommer? Først av alt, denne virkning av ultrafiolett stråling. I visse doser, er det svært gunstig, men misbruker det kan dårlig påvirke hudens tilstand - tidlig rynker, tørrhet, følsomhet og irritabilitet. Også i varmt vær aktive talgkjertler. For eiere av tørr hud er nyttig, men de med fet hud eller kombinasjon, har et vanskelig liv. Sesonger raskt tette sebum, huden er forurenset så mye fett klamrer seg til støv. Som et resultat, kan pustuløse infeksjonen utvikler seg.
 Hva bør sommer? Sommer nyttig saltvann vask, som salt toner huden og hjelper innsnevring porene. For en slik vasking oppløses i 2 timer. L. salt i et glass vann. Imidlertid er denne prosedyren ikke egnet for de som har veldig sensitiv hud.

 Det viktigste i sommer:


? eiere av fet og kombinert hud rengjør grundig den;
? eiere av tørr hud spesielt vanskelig å ta vare på sin fuktighet;
? eiere av alle typer hud for å beskytte den mot ultrafiolett overflødig.
 Hydrering er viktig for enhver hudtype. I varmt vær bør så ofte som mulig å bruke fuktighetskrem - emulsjoner, kremer, kosmetisk melk.
 Emulsjoner er kanskje den mest effektive måten å sommeren hudpleie, som hennes danner en tynn beskyttende film som hindrer fordamping av fuktighet. I tillegg har denne filmen en beskyttende effekt på huden, beskytte det mot overoppheting, og direkte sollys.
 Fatty sommer nærende kremer er best unngås. Mye mer nyttig på dette tidspunktet å lage en maske med naturlige produkter - bær og frukt. For eksempel, er det nyttig Jordbær, blåbær, aprikos maske. For å tilberede frukt og bær trenger å hamre inn grøt satt på ansiktet, hold i 15-20 minutter, og skyll med kaldt vann.

 Sommer ansikts


 Sommeren kan brukes som masker noen gaver bakgård - agurker, Tomater, jordbær, persille, etc. E., Som i alle frukter og grønnsaker inneholder næringsstoffer og vitaminer.
 Agurk Mask har en styrkende effekt, bleker huden, reduserer porene.
 Tørk ansiktet agurk skive, og deretter bruke agurk skiver på ansiktet ditt. Hold i 10 minutter.
 I kosten bør være så mange friske frukter og grønnsaker, og juice.
 Her er noen populære oppskrifter for å hjelpe annualisert omsorg.
 Kål Mask
 Denne masken godt næring til huden, lindrer betennelse av overoppheting i solen myker det under stimulering.
 Nødvendig: 1 eggeplomme, 1 ss. l. strimlet (i en blender eller revet) kål blader, 1 ts. l. stivelse.
 Forberedelse: Bland ingrediensene.
 Søknad. Den resulterende tykk blanding søke på ansiktet, hold i 20 minutter, og deretter fjerne med en serviett og skyll huden med kaldt vann.
 Mint Mask
 Denne masken er svært nyttig for solen brenner.
 Nødvendig: 1 ss. l. hakkede friske peppermynteblader, 100 ml kokende vann, 1 lm. l. stivelse.
 Forberedelse: Hell kokende rå og la stå 30 minutter. I den litt avkjølte infusjon legge stivelse.
 Søknad. Den resulterende masse gjelde et tykt lag i ansiktet, hold i 20-25 minutter, og skyll med varmt vann.  
Hvordan ta vare på huden våren

 Spring ansikts


 Har våren hudpleie


 Spring hud er spesielt følsomme, utpekt vitaminmangel, tretthet hud om vinteren, samt forekomsten av strålende solskinn, som fraseparerte hud.
 På denne tiden av året er spesielt sterke fine rynker som huden for vinteren blir tørr og sprø.
 Enklere vintre fet hud - til våren det blir overtørket, men normal eller tørr hud våren ser ofte livløs. Selv med skikkelig vinter hudpleie våren enhver type bør følge nøye med - det er behov Restorative Care.
 I tillegg har mange kvinner under den første sterkt sollys synes fregner. Ikke alle liker det, selv om våren kan ha representert en spesiell sjarm, men alle har forskjellig smak. Dem for hvem fregner er et problem, vil vi vise deg hvordan man skal håndtere dem.
 Først av alt, bør våren ta vare på en tilstrekkelig mengde av vitaminer i kosten - de mangler en sterk innvirkning på huden. Fersk frukt og grønnsaker denne tiden av året er ikke mye, men hvis det er mulig, vil du bruke dem til mat så ofte som mulig, selv om de kan erstattes og bevart. Det er nyttig å drikke te med rose hofter - den inneholder store mengder vitamin C. I tillegg, våren er anbefalt å ta vitaminer i form av piller eller tabletter.
? Veldig nyttig i løpet av våren for å drikke urtete beriket. Denne te hjelper kroppen til å fylle vitaminmangel og gjenopprette fra vinter, positivt positiv effekt på huden.
 Hvis huden din i løpet av vinteren ble irritabel, til grov, overtørket behov avbryte vanlig vask med vann. I stedet, tørk ansiktet avkok av kalk blomstre og kamille blomster. Du må heller ikke bruke alkoholbaserte kremer og tonics, og erstatte dem med kosmetisk melk.
 For å unngå utseendet av fregner, trenger du før du går ut for å sette på solkrem i ansiktet. Men hvis uønskede fregner klarte likevel å dukke opp, fortvil ikke. For deres utgang kan du bruke en bleking kremer.
 Det finnes flere populære måter å fjerne fregner. Du kan tørke ansiktet stykke agurk, sitron, bjørk juice, avkok primrose (primrose).
 Da kan vi tilby deg noen oppskrifter på våren hudpleie.

 Hjem kosmetikk for hudpleie våren


? Nutritive Ansiktsmaske med hveteflak
 Denne masken vil tillate huden å komme seg etter vinteren, som mange nyttige næringsstoffer og vitaminer.
 Nødvendig: 2 ss. l. frokostblanding med hvetekim, fet hud - 05 kopper vann for normal hud - 05 kopper lav-fett yoghurt for tørr hud - 05 kopper yoghurt.
 Forberedelse: Bland ingrediensene og la dem stå å svelle flak.
 Søknad. Den resulterende masse er satt på ansiktet jevnt. Hold i 10-15 minutter, og skyll med varmt vann.
? Urteteer for enkeltpersoner
 Denne suppen er veldig god å bruke i stedet for å vaske, så kan du bare skylle dem ansikt 1-2 ganger om dagen. Det reduserer irritabilitet av huden, fjerner sin grovhet og tørrhet.
 Nødvendig: peppermynte, roseblader, blomst kamille og lind blomstre i forholdet 05: 1: 2: 3.
 Forberedelse: 1 ss. l. blanding av urter hell 100 ml kokende vann, la stå i 15 minutter, avløp.
 Søknad. En kul infusjon skylle ansiktet hver dag.
? Beroligende CREAM  INDIVIDER
 Denne kremen mykgjør huden, gjenoppretter sin elastisitet, gir næring og mettede vitaminer.
 Nødvendig: 1 ss. l. olivenolje, 0,2 t. l. lanolin, 1 lm. l. kakaosmør, vann, 05 t. l. voks, og 30 dråper vitaminene A, D og E.
 Forberedelse: smør, bivoks, lanolin og varmt vann i et vannbad til det er helt oppløst, bland godt. Cool, legge til en løsning av vitaminer og bland igjen.
 Søknad. Påfør et tynt lag med krem ​​på ren hud 1-2 ganger om dagen.

 Hjem peeling våren


 Våren - det er på tide å gjøre peeling hud. I løpet av vinteren, er huden vår sliten, ser matt og livløst. I vår makt for å hjelpe henne å finne et sunt utseende. Eksfoliering bidrar til å fjerne døde hudceller fra, så den blir myk, smidig og forbedrer sin farge.
 Hjem peeling. Ta en appelsin, forsiktig rive skallet, bland det med 2 ss. av fløte og 1 ss. Hercules skje med frokostblanding. Alle ingrediensene er godt blandet og tilsett 1 ts. Olivenolje. Blandingen påføres på huden med lys sirkulære bevegelser uten å gni, i tre minutter.
 Skyll peeling beste kamilleekstrakt. For å gjøre det 1 ss. skjeen av tørkede kamille blomster hell 200 ml kokende vann.
 Anbefalt lesning:
 Hvordan ta vare på håret våren
 Hvordan ta vare på hendene i våren
Hvordan ta vare på huden i høst

 Høsten ansikts


 Funksjoner høst hudpleie


 Høst - den beste tiden for huden vår når det ikke er utsatt for noen stress effekter. Forsiktighet kan være rettet mot å gjenopprette huden etter sommeren hvis sommeren du ikke har hatt muligheten til aktivt å hjelpe deres hud. For å forberede seg på vinteren - hvordan å mette huden med vitaminer.
 Generelt, til ingen spesielle hudpleie hemmeligheter falle der. Daglig omsorg for din hudtype - er alt du trenger. Du kan imidlertid bruke og noen folk rettsmidler.

 Høst ansikts


 Høst - det er tid for å høste aktiviteter, så det er mer sannsynlig å hengi huden din med velsmakende bakgård og hage.
 Mange epler høst. Unntatt næringsstoffer, Apple har virkelig mirakuløse evne til å forbrenne fett. Og ansiktet passer best.
 Kok eple i melk, mos og søke på ansiktet. Etter 10-15 minutter, ta med en bomullspinne. Denne prosedyren jevner ut fine linjer, huden blir mer smidig og elastisk. Og du kan forberede eple og honning ansiktsmaske.

 Apple-Honey Mask


 Denne masken godt nærer og strammer opp huden.
 Nødvendig: 1 ss. l. honning, hakkede epler, 1 eggeplomme, 1 lm. l. olivenolje.
 Forberedelse: ingrediensene grundig.
 Søknad. Påfør et jevnt lag maske til ansiktet, hold i 20 minutter, og skyll med kaldt vann.

 Pære Rice Mask


 Denne masken godt nærer og renser huden.
 Trenger 05 kopper ris, 1 pære gjennomsnittet.
 Matlaging ris bløt tilstand å syde, pære rist, bland godt.
 Søknad. Den resulterende masse i form av varme satt på ansiktet, hold i 15-20 minutter, og skyll med kaldt vann.

 Squash Mask


 Med denne masken kan mykne og fukte huden, lindrer irritasjon.
 Nødvendig: en liten zucchini (eller halvparten av medium størrelse), 1 eggeplomme.
 Forberedelse: zucchini skallet, fjern frø, rist, bland med eggeplomme.
 Søknad. Sett den resulterende masse å rense huden, hold i 15 - 20 minutter, og skyll med kaldt vann.

 En annen nyttig masker for hudpleie i høst


? Hvis du etter sommeren. solbrun og grov hud i solen, trenger du bare følgende maske. Myke opp huden i ansiktet hjelper nærende maske med gulrot eller røde aske. Å forberede den, ta en teskje av gulrot eller Ash juice og bland med en spiseskje smeltet margarin. Den resulterende maske søke på ansiktet i 10-15 minutter.
? Høsten Care for tørr hud person krever bruk av masker med ulike næringsstoffer og fuktighetsgivende oljer. Hvis tørr hud ble peeling, bruker du følgende maske med tillegg av olje. I ull sjikttykkelse på 1 cm, anvende varm olje. Legg honning, Ash juice eller kamille blomster. Sette olje på ansiktet ned og dekk med et håndkle. Du kan deretter gå komfortabel og slappe av. Og etter 20 minutter skyll masken tepoy vann.
? Svært nyttig masker poteter med tillegg av rømme eller yoghurt, zucchini masse maske med melk, tomat maske med sitronsaft og stivelse, agurk maske, saften av persille. Disse ansikts mette huden med antioksidanter, vitaminer, mineralsalter. Stor forynge og refresh hud frukt maske med honning. Eple, banan, pære, fersken, melon hogge og bland med litt honning. Alle masker gjelder i 15 -20 minutter på godt renset hud, og skyll med varmt vann.
 Ikke glem høsten og dampbad for ansiktet.

 Dampbad Facial fall


 Høsten er svært nyttig for hudforyngelse handling pair. Dampbad med urten kan brukes uavhengig eller som en kosmetisk prosedyre forberedelse før en massasje eller påfører masken. Dampbad er god for alle hudtyper. De forbedrer blodtilførselen i huden, renser den fra smuss, nærer ikke bare overflaten lag av huden, men dyp. For normal til tørr hud nok til å gjøre et dampbad 1 gang per uke. For fet og kombinert bruke det to ganger i uken. Legg et utvalg av te urte essensielle oljer i en mengde av 1-2 dråper, men ikke mer.

 Piggy høst boards


? Ikke glem at maten påvirker også huden. Så spiser falle frisk frukt og grønnsaker. Siden fallet av naturlige kilder til vitaminer og mineraler i overflod. I tillegg til å beskytte og gjenopprette huden, hjelper vitamin A finnes i egg, kjøtt og fisk. Disse produktene inneholder de samme fettsyrene som styrker kroppen og reduserer tegn på høst sesongmessige depresjon.
? Høst - Høsten er tiden for depresjon. En depresjon spor også forbli på ansiktet. Derfor må fallet lade seg selv en god stemning. Unngå iført høst klær svart, marineblå og grå toner, så lenge deres innflytelse fører til tretthet og depresjon. Så legge farge. Levende farger - rød, gul, oransje, rosa. Den sterkeste av dem - rødt, gir det energi og selvtillit. Men for å bedre humøret, nødvendigvis ikke kle seg i røde kjolen eller perekleyuvaty tapet i leiligheten. Ganske nær til den vanlige legge lyse tilbehør - vesker, skjerf, brosjer, etc.. Seksjon. Hvis du ikke ønsker å bruke lyse farger, får rød eller rosa undertøy. Forresten, fin undertøy den allerede setter stemningen. Psykologer mener at alt som har med mannen avhenger av seg selv. Derfor bør du gjøre en innsats for å internt tilpasse seg positiv, og deretter resten vil. 
? Husk at høsten - en vakker tid på året. Og bare ved din oppførsel vil avhenge av hvordan du møter henne - med et smil, glad eller dårlig humør og trivsel. Derfor, vakre kvinner, gi riktig oppmerksomhet, kjærlighet og ta vare på deg selv. Deretter en kald dag og en nydelig høstdag du vil føle deg som en ekte dronning, og beundrende blikk av menn bekrefte dine sanser.  
Яндекс.Метрика