Hjem Kosmetikk eier hender

 Vurdere den generelle tilnærmingen for produksjon av kosmetikk hjemme.
 Anstendig kosmetikk verdt mye penger eller innsats.
 Hva å foretrekke - en privatsak. Likevel er det mulig å holde lommeboken. Og på samme tid og helse. Leverer et minstemål av fantasi og inspirasjon. På omtrent samme som å lage en festlig lunsj eller middag. Først må stole på oppskriftene. Men over tid, vil du vite nøyaktig hvor mye du trenger og hva huden din. Ikke vær redd for å eksperimentere. Men som du vet, ikke prøve den vakre lille ansiktet mer enn én type krem ​​en uke. Hvis du har sensitiv hud, er det bedre ikke å torturere eller nyheter opplevd lavere doser til et minimum.
 Ikke undervurder kosmetikk som du alltid har på hånden i kjøleskap, skap, t. E. De har en rekke fordeler:
 • demokratisk pris - hjemme studien vil koste mye mindre innkjøpte krukker. Du trenger ikke å bruke penger på emballasje design, reklamekampanje osv.;
 • sikre fersk mat og mangel på uønskede konserveringsmidler, smaker og resten av overdreven kjemikalier;
 • du ​​er sikker på sin friskhet;
 • Du kan justere oppskriften for å møte dine individuelle evner og behov. Hvis du ikke satt noen komponent - lage din oppskrift.
 Å bli en ekte hjem kosmetolog, plukke opp noen små posudynok blande kremer og masker. Passer for eksempel, gamle kaffekopper, leketøy potter. Observere at de har alltid vært rene og ikke brukes til andre formål. Et øyeblikk før arbeidsevnen skal oshparyty kokende vann.
 Butikk startside kosmetikk beste i glasskrukker for eksempel i ampuller fra narkotika eller fra butikken kremer. Men alle boblene må være nøye vasket fra sitt eget innhold og tett lukket. Ta deg tid til å signere navnet på stoffet og produksjonstidspunkt.
 Dessverre er langsiktig lagring kremer og lotions innenlandske produksjonen ikke ønskelig selv i kjøleskapet. Så forbered ukentlig porsjon elixir - og avslappet neste søndag. Ved den minste tegn på skade kjøretøy umiddelbart kaste bort. Lær setter pris på din bekymring.
 Grunnlaget for nærende krem kan være kremaktig eller raffinert vegetabilsk olje. Selvfølgelig frisk. Antallet avhenger av oppskriften. Behagelig lukt hjem kosmetikk legge essensielle oljer: sitron, verbenovoe, zhasminova, oransje eller rosa. For hver krukke med krem ​​eller lotion - 3-5 dråper duftende væske. Den nyeste tilgjengelige over disk eller forberede deg for noen friske urter eller blomster, timian, ringblomst, basilikum, lavendel, rose, sjasmin
 Teknologien er. Grind gress eller blomster i en morter støter. I en flaske på 250 ml helle 2/3 av raffinert vegetabilsk olje. Tilsett de hakkede urter. Flaske oppvarmet i et vannbad i 30-40 minutter og Duck samme heat det gjennom dagen. Så snart en sterk lukt av olje er klar. Dette skjer vanligvis i løpet av 2-3 uker. Om nødvendig, kan prosedyren gjentas Sil oljen og legge til en ny gruppe med duftende urter. Bland urter kan være, men ikke så på ferdige aromatiske oljer - er tillatt noen eksperimenter.

 Og nå noen uhøytidelige oppskrifter for nybegynnere:


 • Nourishing håndkrem. Ta 1 ss. l. plantain, kamille og calendula. Hell halvparten kopp kokende vann og la i vannbad i en time. Belastning. For å legge til en 1-times infusjon. L. honning og 50 gram smør.
 • Cream for tørr hud. Spre 025 kopper kronbladene av rose hofter til en homogen masse. Smelt bivoks 10 g og 50 g smør margarin i et vannbad og forsiktig blandes med potets hofter (ikke koke) og 1 t. L. tindved olje.
 • Cream for aldring av huden. Brygge 1 ss. l. hop kjegler og en halv kopper kokende vann og la stå i 20 minutter. Spre 1 t. L. tindved olje med rå eggeplomme til hvit homogen masse. Legg det forberedt ekstrakt av humle.
 • Banana balsam for alle hårtyper. Spre banan med en skje av honning, påfør i fuktig hår. Pakk folien hodet og et håndkle. Etter 20 minutter, skyll og vask med sjampo. I mange bananer kalium og vitaminer. De slår håret glans.
 • «Mascara." Olivenolje (du kan castor) olje børste øyenbryn og øyenvipper. Olje vil gi dem glans. Dessuten er det en fantastisk næringsrik måte.
 • Agurk Tonic for alle hudtyper. 4. l. agurk juice, 2 ss. l. kokende vann og 1 t. l. vodka bland godt og påfør på huden. Tonic porene og fjerner effekter "overdose" av søn

 Hjem kosmetikk. Oppskrifter


 Hjemmelaget ansiktsskrubb. Oppskrifter
 Hjem kremer. Oppskrifter
 Hjem lotion for ansiktet. Oppskrifter
Fet hud. Hva gjør jeg?

 Hvordan ta vare for fet hud


 Riktig pleie av fet hud

 Hjemmetjenesten kosmetikk for fet hud


 Fet hud, som du vet, er preget av andre faktorer. For eksempel, de menneskene som hud er av denne typen lider av det faktum at det skinner for mye (selvfølgelig, naturlig glød i huden - det helt fint, men ikke i samme grad). Og fet hud - grov, ujevn, med forstørrede porer. Ofte slik hud "dekorert" med sorte prikker og kviser trist? Utishtesya at fet hud ikke er så rask aldring så tørr, og dette er dens nytte. Som for ulempene med denne hud, kan det være ganske enkelt å fikse spesielle ansiktsmasker. Her er noen av oppskriftene.
 1. God effekt på fet hud gir Mask of gjær. Ta 2 timer. L. vanlig bakegjær og bland med samme mengde kål juice (i dette tilfellet egnet som frisk og surkål). Hell blandingen i en liten krukke og legg i en bolle med varmt vann. Når merker de første tegn til gjæring, mener at masken er klar. Hold denne masken kan være 15-20 minutter, deretter fjerne den. Skyll ansiktet i dette tilfellet kan være så varmt vann og kål juice.
 Fordelen med denne masker er at det er mange vitaminer, spesielt vitamin C, noe som i stor grad forbedrer huden. Beriket masken jevner fin fet hud og fjerner fet glans. Derfor kvinner med fet hud råd ikke å glemme denne oppskriften: resultatet, som de sier, er åpenbar.
 2. Nå kan vi tilby deg veldig enkel maske for fet hud. Ta en rå egg protein og rist den grundig. Masken påføres med en bomullsdott eller kosmetisk børster. Forårsaker det første laget, vente til den er omgjort til en tynn film, deretter det samme bør gjelde en andre og tredje lag. Når det siste laget tar form av film, protein skyll med varmt vann, deretter umiddelbart skylle ansiktet med kaldt - sesong styanutsya raskt.
 3. For å gjøre en god gjørme pakke ganske amiss forskjellige produkter som du har på kjøkkenet. Ordinære tomater også er intet unntak. Flere Vask tomatene og skjær i skiver, som gjelder for ansiktet (selvfølgelig, pre-renset). Etter 15 minutter fjerne tomat skiver og vask med kaldt vann.
 Denne masken er et annet alternativ. Ved hjelp av en bomullspinne, gjelder ansiktet litt tomatjuice. Etter 15 minutter, skyll ansiktet med kaldt vann, som kan legge noen dråper sitronsaft.
 4. Hvis du har fet hud, bør det alltid myke og tone opp. I denne forstand, er svært gode resultater oppnådd oblepyhovaya maske. En halv kopp sjø geitvedbær vaske, deretter sette dem i cheesecloth og klem. I den resulterende juice legge til en fjerdedel av et glass honning, ett egg, og hvis du ønsker å legge til tetthet for øyet litt mel. Masken bør holdes på ansiktet i 15-20 minutter.
 Fordelen med denne masken er at det er mulig å blande i kjøleskap. Hvis du har problem hud, vil det være bra hvis du er lat og gjøre denne masken i dagevis.
 5. For de med fet hud er ikke lett, men svært ujevn og porøs, passform Masker av gulrøtter. Denne masken er gjort svært raskt: en ren mellomstore gulrøtter og rist på et fint rivjern. Den resulterende mush bruker på ansiktet og hold i 15-20 minutter.
 Denne masken er anbefalt å gjøre regelmessig, minst en gang i uken - så resultatet vil sikkert glede deg. Men vi vil råde deg til å ikke bruke denne masken gulrot røde varianter, som denne du risikere å få hudfarge gulrot farge som tenker som ikke hver og en av dere.
 Her er noen tid testet oppskrifter.
 Masken av hvete korn rynker
 Ta en teskje av kli, hvetemel (du kan bare male hvete korn i en kaffekvern), olivenolje og sterk te. All mix. Påfør på ansiktet i 20-25 minutter, vask med varmt vann og gjelder for huden nærende krem.
 Masken av linfrø for moden hud
 50 gram linfrø (tilgjengelig i markedet og i butikker for truckers), helle 150 gram vann og kok på svak varme i 5-10 minutter. Må forlate geléaktig masse. L. tilsett 1 time. kaolin (hvit leire selges på apotek). Masken er satt på ansiktet, hals og bryst i 20 minutter. Vask av med kaldt vann.
 Beroligende pakke med bønner
 Kok 2 ss. l. bønner til de er møre, varm gni det inn grøt, tilsett 2-3 t. l. sitronsaft, 1 ts. l. vegetabilsk olje (oliven fersken, mandel). Den varme mush søke på ansiktet i 20-25 minutter.
 Fransk maske for fet hud
 Sauerkraut vri ut, ta på rent ansikt i 15-20 minutter. Hvis huden er utsatt for irritasjon, kan kål legge en skje sterk tilførsel av mynte eller knust mynteblader i grøt. Skyll med kaldt vann og umiddelbart bruke fuktighetskrem. Effekt umiddelbar friskhet garantert.
 Maske for fet hud
 Rugbrød skive, hell yoghurt. Hvis huden eller blandet utsatt for irritasjon, rømme erstatning eller 10% krem. Påfør på ansiktet i 15-20 minutter, og skyll med varmt vann og bruke fuktighetskrem.
 Gjær Mask
 Oppløse gjær yoghurt hvis huden er fet, melk, eller hvis det er lett blandet rød og krem ​​for tørr hud, bland den resulterende massen av eggeplomme. Påfør på huden i 20-25 minutter. Hvis masken tørker og strammer huden, må du med jevne mellomrom oppdatere eller lagmasker rester eller dekke ansiktet med en fuktig klut. Maskere skyll med varmt vann og bruke en nærende krem.
 Plomme, oliven maske for tørr hud
 Bland en eggeplomme med 1 lm. L. olivenolje og honning, for å legge tetthet havregryn mel. Påfør på ansiktet i 20-25 minutter, skyll med varmt vann og ikke glem om nærende krem.
 Kosmetisk krem
 Faget er svært nyttig, og rense og gi næring, mens godt bleker huden! Generelt er det en stor suksess, i tillegg anses helt avgjørende. Siden matlaging er ganske enkel: 1 eggeplomme gni med 100 g rømme. Deretter Rør vekt og gradvis legge til det 025 glass vodka og saften av en halv sitron. Hvis kremen på hånden ble funnet, erstatte konvensjonell olje. Kan - fett krem.
 Honning Lotion
 Eliminere dårlig peeling, gi huden vitalitet og passer hver enkelt av oss. Dette er viktig. Så husk og enkel oppskrift: ta 1 time L.. honning og samme mengde glyserol, 1 ss. l. vodka, 23 g boraks og vann - Ouse glass. Bland glyserin og honning og legge dem til vannet har oppløst brun. Minst legge vodka. Det gjenstår bare å bruke fuktighetskrem, tørk dem ansikt morgen og kveld i stedet for den vanlige eller etter vask.
 Vitamin krem
 Spesielt nyttig om våren, når huden blir vant til å ikke alltid milde solen. Så, forberede en infusjon av sitronskall to: Riv skallet hell kokende vann og la stå i et par timer. Pivpachky margarin gni med 3 ss. l. vegetabilsk olje, 2 eller en eggeplomme og en t. l. honning. Gradvis tilsett sitronsaft, olje løsning av vitamin A (10 dråper), majones (1. L.). Kamfer og alkohol ekstrakt av sitronskall på drypp dråper. Og begge trenger 1 ss. l.
 Universal Mask
 Dette gjøres med ost og universell at både nærer og fukter huden. For å forberede en slik mindre mirakel du trenger: olivenolje, melk, gulrot juice og hovedbestanddelen - selvfølgelig, ost. Ta alle produktene i like proporsjoner og gni godt gjort! Bruk frisk mask nærvær av et tykt lag. Holder de vanlige 15-20 minutter. Vask med varmt vann.

 Agurk lotion å ta vare på problem hud
 Omsorg for problem hud - en plagsom ting, men å bekjempe akne og kviser nødvendig. Dette vil hjelpe deg en spesiell lotion: 3 kjøttdeig frisk agurk, 1 sitron med skall. Plasser blandingen på en glasskrukke, og legger en kopp vodka. Insister 2-3 uker på et mørkt sted. Strain, presse og helle restene av 100 g av kamfer alkohol. Pisk 3 eggeplommer og gni med 1 ss. l. honning. Koble eggedosisen og skjær. Holde nedkjølt kjøretøy. Tørk ansiktet på denne måten morgen og kveld. Lotion nærer og frisker opp huden, beskytter den mot betennelse og acne.
 Lotion fra dill
 Veldig bra for tørr hud. Gang legge merke til at hun begynte å miste sin elastisitet og dekket med fine linjer umiddelbart forberede den neste lotion. Finhakk dill sprigs få, tilsett 1 lm. L. urter (salvie og lime blomstre). Den resulterende blanding hell 2 kopper kokende vann og la stå i noen minutter. Ostudyvshy og Sil infusjon, hell i det 05 kopp tørr vin. Den resulterende lotion hud returnerer raskt tapt elastisitet. Forresten, gjør god effekt på tørr hud og persille, så du kan trygt lage lotion med det.
 Lotion med roseblader
 Spesielt bra for fet hud. 1 ss. l. roseblader helle to kopper kokende vann, dekk til og la stå i 10-15 minutter, deretter press infusjonen. Tilsett noen dråper sitronsaft og den samme mengde av saften presset fra frisk agurk, deretter fortynne en del av en liten mengde av tørt vin.
 Brukes til å gjøre lotions alkohol anbefales ikke selv for de som har fet hud fordi det tørker ut huden. Tro meg, kan til og med fet hud overdry, og det vil se ikke den beste måten. Og basert på vin du viste seg store lotion. Hvis du forberede den, og deretter vurdere det i dine hender nå i utmerket kosmetisk produkt som ikke bare bidrar til å rense huden, men også sparer henne fra fettete. Vi anbefaler at du tørker huden lotion denne morgenen i stedet for vask. Du kan også oppdatere hudkrem i løpet av dagen - resultatet vil sikkert gjøre deg lykkelig
 Lotion for alle hudtyper
 Du trenger urter. Ta like deler av kamille blomster, blader og frukter av fjellet aske, mynteblader, tørket sitronskall. 05 kopper blanding bør helle tre kopper kokende vann, og deretter sette på en langsom brann i en halv time. Deretter fjerner blandingen fra varmen og la det trekke i 7-8 timer. I filtrert ekstrakt, tilsett 2 ss. l. glyserin og vodka. Resultatet du får når du bruker denne lotion vil gjøre deg lykkelig, huden din vil være jevn og glatt, vil få en fin frisk farge.
 Nærende krem ​​for normal til fet hud
 Ta krydder 2 sitroner og hell henne et glass med kokende vann. Deretter i 10 timer insisterer, deretter press infusjonen, ikke glemme rest vinne. Fra masse presse saften av sitroner bør - han også nødvendig for å forberede krem.
 100 g smør, smelte 1 t. L. honning. Når blandingen er avkjølt, tilsett eggeplomme og det (sakte) sitronsaft. Til bedre matet hudkrem, legge til 10 dråper vitamin A, ekstrakt av sitronskall og 1 ss. l. majones, best slå deg eggeplomme av kylling eller vaktel egg med noen dråper vegetabilsk olje rene. All mix. Kremen er klar.  
Яндекс.Метрика