Grått hår. Farging grå hår

 Noen kvinner er stolte av grått og sølv hår skygge er veldig hyggelig, alle andre krefter som ønsker å kvitte seg med grått hår. Merk: i alle fall ikke trekke ut grå hår! Faktum er at når du fjerner hår høydepunkter hår pære serum, som sprer seg over huden og "infisere" grå flere nærliggende hår. Hvis for noe grunn du absolutt trenger å bli kvitt grå hår, klippe den med saks.
 Skjuler mest effektivt den grå hår, selvfølgelig, hårfarge. Valget av fargemiddel er avhengig av mengden av grått hår. Dermed, hvis en litt grå hår, hjelpe justere fargen vidtinochnyy coloring sjampo eller urteblandingen. Hvis de fleste av hodet ubelena grå, vil bare motstandsdyktig maling. Det gir gode resultater i form av grå skyggelegging, men det inneholder kjemikalier ofte svekke håret, og dermed malt grå hår trenger mer forsiktig omsorg.
 Velger fargen på maling, husk at mørkt hår høydepunkt alder, og svart og fokuserer helt på alle feilene i ansiktet. Forresten, er den samme effekten gitt chystokrasnыy og chystobelыy farge fordi eldre damer bedre hårfarge i lyse farger (ikke hvit). I tillegg, blonde håret ser mer visuelt tett og omfangsrik.
 Hvis rynker og andre aldersrelaterte endringer er ikke så tydelig vises på ansiktet ditt, bli veiledet i å velge maling følgende prinsipp: fargen skulle være naturlig og skygge 1-2 toner lysere enn din naturlige.
 Detaljerte instruksjoner om farging hår bør legges til selve malingen, men la oss snakke om de generelle reglene. Først av alt, er det viktig å sjekke om du er allergisk mot denne fargestoff. Testen ble utført med både naturlige og kunstige farger. Merk: i fargene er ulike nyanser av forskjellige farger, så hvis du kjøper male det samme selskapet som var i bruk før, men velger du en annen farge-test for allergier bør holdes igjen. Erfarne frisører selv anbefaler å gjennomføre en test for hud følsomhet før hvert maleri.
 Å se på tilstedeværelsen av hud allergiske reaksjoner i 48 timer for å bruke maling på innsiden av albuen male liten sum penger. Etter 45 minutter, skyll med varmt vann og malingsrester. Dersom det innen 48 timer allergi er usynlig, kan du begynne å farge håret.
 Malingen påføres på håret, fra røttene. For selv profarbovuvannya er delt inn i tråder. Etter 10-20 minutter malingen blir påført over hele lengden av håret. Total tid maleri skal instrueres til å male. Ved utgangen av håret vaskes med varmt vann, først uten sjampo, deretter sjampo.
 Som gjenvekst av hår røtter bør tint. Dette er spesielt viktig i alderdommen, grå-sølv røtter sterkt iøynefallende og ikke ser veldig estetisk tiltalende. I dette tilfellet er maling påføres kun til den første regrown røtter og venter på den nødvendige tid for å male. Deretter et par minutter før slutten av denne perioden, restene av maling fortynnet med vann med en hastighet på 1: 3 og anvendt til hele lengden på håret til jevn farge.
 Prosedyren for hårfarging kan variere betydelig avhengig av den valgte farge. Les nøye instruksjonene for lakken, og følger anbefalingene gitt i den.
 Å farge farget grå hår virket mer naturlig, kan du gå på et lite triks: obskure røtter av 1 - 15 tonn. Det faktum at fargen på håret vårt er ujevn. Under påvirkning av sol, vann, vind og andre ytre påvirkninger av sen lysere. Fordi vaner vi ikke merke forskjellen, men umiddelbart svare på brudd på denne gradienten, så monokromatisk utseende kunstig hår parykk.
 Utbredt myte at mennesker med mørkt hår grå håret tidligere. Dette er en feil, og faktisk er det motsatt: Blond grånende der før. Men mørkt hår kontrastfarge grå iøynefallende enn sølv hår på bakgrunn av blonde krøller.  
Typer hår. Hvordan du finner ut din hårtype

 Håret er tørt, normal, fet og blandet.

 Tørt hår


 Hvis håret etter vask for en uke eller lenger ikke er fett, så de tørker. Tørt hår iboende svakheter som sløvhet, splitting ender, sprø. Tørt hår ikke tolerere tørker håret tørketrommel som gjør dem svært skjøre. Skalp kløe starter på dag 3-4 etter vask.
 For tørt hår er vanskelig å finne en egnet shampoo så ofte etter å ha brukt nøytralt vaskemiddel og med en følelse av trykk i hodebunnen. Når tørt hår er ofte tørr flass.
 Tørt hår vondt ubalansert maling, spesielt på bakgrunn hydroperyta.

 Normalt hår


 Normal håret blir fettete etter 3-4 dager. Denne fettete hårrøttene og tips av håret er normal eller enda litt dryish.
 På tørking er ikke veldig varmt hårføner normalt hår reagere adekvat: raspushayutsya, men ikke bli stiv. Under normal hår kan oppleve tetthet skalp, hvis du velger feil vaskemiddel. Normal skalp sjelden følt dannelsen av flass.

 Fett hår


 Fett hår svært raskt - på den andre dagen etter vask - blir fettete. Røttene av håret og huden begynner å skinne innen 1-15 timer etter vask.
 Fet hodebunn utsatt for kløe, men følelse av trykk gjør det ikke. Fett hår sjelden pisket og tørking hårføner deres struktur ikke endres.

 Mixed Hair


 Blandet med tegn på tørt hår og fett hår av gangen. Hvis røttene er fett hår etter 2-3 dager, deretter tipsene i denne tiden tørt og sprøtt, split.
 I tillegg kan arten av håret være tynn, noe som også nødvendiggjør seg av med stor forsiktighet. Hovedproblemet er deres tynne håret mykhet og uregjerlig.  
Kampen flass og seborré

 Flass - Resultatet av feil vare på hodebunnen. Disse døde celler i overhuden som er lett separeres fra utsatt for tørr hud. Flass kan være bruk av lav kvalitet sjampo, perm, hyppig bruk av varmt hårføner og selv om for tørr luft i leiligheten. Fra enkel lett å bli kvitt flass ved å eliminere årsakene til sin forekomst.
 En tilstand der den regelen blir brutt sebum produksjon og endre sin struktur, kalt seborrhea, som er både tørr og fet.
 Ved fet seborrhea skalp blir talg, skinnende, brannfarlig, dekket med røde flekker, tykner raskt forurenset.
 Zluschuvani kåte skalaer av det øverste laget av huden er impregnert med fett, holde sammen og dekker grått hode - gul blomst. Fra dette hodet er ofte kløende, kløende og kan være ganske sterk.
 Hair fet seborrhea svekket, utsatt for tap.
 Den tørre seborrhea preget av tørre hvitaktige skjell eller ganske store plater. Når tørr seborrhea, er årsaken som en krenkelse av sebum, hår blir sprø, mister sin glans, tynnere.
 Seborrhea bør behandles på noen måte, så dette er ikke bare en kosmetisk feil, det påvirker livskvalitet og håret, skade dem.  
Hjem rettsmidler for Hårpleie

 Foruten dyre kosmetikk, er det mange oppskrifter på tradisjonell medisin og råd fra sparegrisen er å lytte til folks opplevelse i uminnelige tider kvinner tok seg av sin frisyre, sunn og sterk hår.

 Massere hodebunnen med burdock olje for hårvekst


 Burdock olje for hår kan lage mat hjemme.
 Røttene av burdock skrelt, hakket og knust enda litt, helle vegetabilsk olje i forholdet 1: 2, og la stå i to uker.
 Daglig shake.
 Deretter kan du fukte en bomulls flagellum i olje, legg den mellom tennene på kammen og masserer hodebunnen hennes.
 Du kan sette olje på en bomullspinne hud, masserer hennes fingertuppene.
 Denne prosedyren utføres en gang per uke, i betydelig grad akselererer veksten av hår.

 Helse skylling serum


 Når sjamponering håret klorvann fade. Etter å ha vasket dem med sjampo for å gjenopprette den naturlige balanse av sur myse. En konvensjonell whey bør være litt varm og skyll håret.

 Krem hårtap


 For fet hodebunn og hår tap kan bruke krem ​​med hjem alcoholate storfe.
 2 ss. hakkede urter flokker hell 100 ml vodka, insisterer med vanlig risting i mørket på en uke. Deretter infusjonen.
 Bland 1 ss. skjeen av skjær på 30 g babyen krem ​​og 30 gram lanolin krem.
 Gni hodebunnen en gang per uke. Etter påføring av kremen bør hodet varmt og holde masken på hodet i 20 minutter. Deretter vaskes håret på vanlig måte.

 Maske ernæring svekket hår


 1 ts. Ss hvitløk juice, rå eggeplomme 1 egg, 1 ss. ss vegetabilsk olje.
 Bland alle ingrediensene, gni hodebunnen med tørt hår, pakk og la stå i 20 minutter. Skyll med varmt vann.

 Buljong storfe håravfall


 En håndfull av storfe helle to kopper varmt vann, kok opp, la stå i 30 minutter. Deretter press suppen og gni inn i hodebunnen.
 Isolere. Etter 20 minutter, skyll håret med kaldt vann.

 Balsam for å styrke svake hår


 Svak tynt hår kan skylle ekstrakt av svart eller grønn te. For å gjøre dette, 1 ss. teskje helle 15 liter varmt vann, la stå i 30 minutter, avløp. Skyll håret etter vask.

 Suppen kjerringrokk for fet hodebunn og kløe


 2 ss. kjerringrokk skje og kutt sukker og 1 kopp vann. Koke i 30 minutter i et vannbad under panseret. Belastning. Smøre hodebunnen 2-3 ganger i uken i 20-30 minutter etterfulgt av skylling med kaldt vann.

 Te Buljong med hårtap


 Med forbedret daglig hårtap er nyttig å gni inn i hodebunnen sterk avkok av te: 1 ss. spoon for 15 kopper kokende vann.

 Pepperrot root hårtap


 For fet hodebunn og hår tap i forbedret hud ekstrakt nyttig gnidd pepperrot root.
 Vi trenger 1 ss. hakket pepperrot root sukker og 1 kopp vann og la stå i 30 minutter. Sil og gni inn i hodebunnen fett. Etter 20 minutter, må hodet skyll med kaldt vann.

 Suppen av humle for hårvekst fra kløe og flass


 En håndfull humle male, helle 05 liter vann, kok i 20 minutter, avløp. Buljong gni inn i hodebunnen. Fukte den stoff innpakket hår, cover plastfolie og la stå i 30 minutter. Deretter hodet til skyll med kaldt vann.

 Infusjon av kjerringrokk for å bekjempe flass


 2 ss. kjerringrokk skje kutt, hell 1 liter kokende vann i 30 minutter, avløp. Skyll håret etter vask to ganger i uken.

 Buljong fennikel frø og burdock root


 2 ss. hakket burdock rot og 12. århundre. ss fennikelfrø helle to kopper vann, kok i 10 minutter med lokket på, la stå i 20 minutter, avløp. Gni hodebunnen to ganger i uken for økt hårtap.

 Buljong Yarrow for hårvekst


 2 ss. ss urte ryllik helle to kopper kokende vann, hold vannbad 10 minutter, la stå i 20 minutter, avløp. Buljong smøre fettete skalp i 30 minutter før du vasker tre ganger i uken.

 Sour for silkeaktig hår og eliminere flass


 Surmelk klink påføres tørr eller normal hud hodet. Det anbefales å bruke med massasje. Deretter hodet til å assosiere cellofan skjerf, varmt skjerf. Holde masken på hodet med syre bør være innen 20 minutter. Deretter vaske håret med varmt vann.

 Nourishing Mask med yoghurt, eggeplomme og sennep


 05 kopper yoghurt, en rå eggeplomme, 1 ts. Ss sennep pulver.
 Bland alle ingrediensene og søke på hodebunnen i 20 minutter. Ikke vær redd hvis følte en liten kribling. Således øker blodsirkulasjonen i hodebunnen, forbedrer strømmen av hår, styrke hårsekkene. Skyll masken mild sjampo og skyll håret med vann surgjort med eple cider eddik, 1 ss. Skjeen i 1 liter vann.

 Gjær nærende hår maske som pisket


 30g fersk gjær blandes med 50 ml yoghurt og la stå i 30 minutter. Zabrodyvshuyu vekt å sette på hodet og holde under lokk i 15-20 minutter. Deretter vaske av masken med varmt vann.

 Podsushyvayuschaya skjær for fett hår


 10 timer. Spoonfuls alkohol anstrøk av calendula (tilgjengelig over disk, kan gjøres hjemme) blandet med 1 t. Spoon av lakserolje og gni inn i hodebunnen en gang per uke. Etter 20 minutter maske vaske av med varmt vann og et nøytralt vaskemiddel.  
Яндекс.Метрика