Hvor vakkert hode yazaty lommetørkle på hodet? Mote metoder yazuvannya hodet skjerf

 Heltinnen av boken Fannie Flehh "Jeg kan fortsatt drømme om deg" visste et par dusin måter å knytte et skjerf. Og det hjalp sin karriere, sammen med god smak og evne til å kle. Dagens sjal og skjerf igjen bli relevant tilbehør. På podiet er de i dusinvis av ulike alternativer. Så pent knytte et skjerf på hodet ditt?
 For det første må den være korrekt valgt. Stoffet skjerf tekstur eller bør kombineres med resten av klær eller skygge for å gjøre det. Akkurat som farge skjerf - det kan svare på hue vesker, sko eller belter, men ikke hele bildet som helhet.
 Flere mote måte
 Se til motemessene. Noen kjente merker som Rochas eller Victor & Rolf tilby slips skjerf på baksiden eller under haken, så å si, i bondestil. Dette er et utmerket alternativ for de som ønsker å lage et bilde i ånden av 1950-tallet i den tiden det var den stiligste måten.
 Skjerf bundet i en turban, var en favoritt tilbehøret i 1940 - årene. Denne stilen av sin tid kom opp med den legendariske designer - Madame Gris. I dag, knytte et skjerf på hodet i denne stilen - vakre fasjonable idé, til stede, for eksempel innsamling Annasui. Dette tilbehøret kan selv dekorere kveld bildet hvis velge riktig materiale skjerf og utskrifter.
 Hvis din smak buntarskye70-e kan knytte et skjerf på hodet node side. For hverdagsbilde, vil denne metoden ikke fungerer, men for den fasjonable ferie - stranden eller ved sjøen - det vil være en perfekt dekorasjon!
 Hvordan å knytte et skjerf farge: tips
 Som du vet, det er mange måter å knytte et skjerf. Den enkleste alternativet - Hollywood-kjendiser elsker ham - som følger: skjerf opp diagonalt for å få en trekant. Deretter kaste slik at kanten begynner like over hårfestet. Bangs må være synlige. Endene av skjerfet skal krysse under haken, deretter kaste dem tilbake og knyt en knute. Dette alternativet er perfekt for sommeren utflukter, det vil beskytte deg og støv og sol.
 Land
 Bonden måte å binde skjerf vet alt. Nyttige råd. Hvis du ønsker å knytte enden av ryggen, under håret, kan du ta en liten lommetørkle. Hvis diameteren er stor - end tie under haken. Du kan få veldig bra, og mest fasjonable bue, som i seg selv kan være en dekorasjon for ethvert bilde.
Hvor vakkert hode yazaty lommetørkle på hodet? Mote metoder yazuvannya hodet skjerf

 Bandana
 Å nærme kysten er en annen måte å knytte skjerf - Pirate. Det minner bonde måte beskrevet ovenfor med en liten forskjell, knyttede på baksiden endenode er ikke under håret, og over lommetørkle på den måten av en pirat bandanas, glorifiserte i Hollywood-filmer.
 Hvis en node på dette skjerfet ikke vil være tilbake og side, vil det være en sigøyner stil tilbehør. Det ser veldig fint, selv om, samt piratversjonen er mer passende for ferie bilde.
 Turban
 Kveld eller uformell turban gjøre litt mer komplisert. Og det vil ta sjal stor diameter. Det er også nødvendig å foreta en trekant og kaste hodet slik at vinkelen igjen. Endene av skjerfet er forbundet, til å krysse og virvle rundt hodet. De kan koble must panne eller skjult under et skjerf. Turban kan dekorere dekorative brosje eller pin.
 Boho-chic
 Imidlertid er disse alternativene ikke begrenset til binde skjerf. Det kan foldes slik at man får et rektangel. I et slikt tilfelle kan den skjerfet foreta en bred bandasje. Det er også mulig å slå flere forskjellige måter. For bildet i stilen på slutten av 1960-tallet bedre tie tilbake, skjult under håret. Hvis du liker boho-chic stil, favoritt stjerner, sjal slutt kan ikke skjule - få bildet i ånden av hippier. I dag er det igjen viktig.

Hvor vakkert hode yazaty lommetørkle på hodet?
 Mange moderne fashionista ferie overbevist om at skjerfet - er ingenting mer enn en viktig egenskap av bonde fortiden, som i garderoben sex "stilige ting" bare gjøre ingenting. Faktisk, de mest kjente motedesignere i Europa, Asia og Amerika regelmessig utfylle mest luksuriøse outfits ukonvensjonelle luer, skjerf og luksuriøse, legg bildet av stil, eleganse og mystikk.
 Det er derfor hver selvrespekt fashionista (og en dame som alltid streber etter å se attraktive) bare må lære flere måter å knytte et skjerf pent på hodet.
 Så, hvis du ønsker å lære enkle teknikker for å binde skjerf på hodet, da, til å begynne med, må du lære å lage et skjerf.
Hvor vakkert hode yazaty lommetørkle på hodet?
 Den første metoden kalles "trekant". Denne klassiske versjonen utkast skjerf. For å gi tilbehøret trekantet form, en detaljert sjal trenger å sette på en solid base og koble de to vinkel plassert overfor hverandre diagonalt.

Hvor vakkert hode yazaty lommetørkle på hodet?
 Den andre metoden kalles "diagonal". Den brukes når du ønsker å få den lengste skjerf med liten bredde (foldet lommetørkle er en lang linje). Sjal trenger å sette på en hard flate, ett hjørne av skjerf bøyd innover mot midten. Samme tingen å gjøre med motsatt vinkel. Gjenta bøying inntil da, til du kommer til ønsket bredde.
Hvor vakkert hode yazaty lommetørkle på hodet?
 Den tredje måten - "rektangel". Det er på mange måter ligner på en diagonal måte. Den eneste forskjellen er at du ikke trenger å bøye innover vinkel skjerf og alle side helt.
 Etter montering metoder sjal mestret, kan fortsette å binde. Her er noen alternativer som sikkert nyte utsøkt lover og spektakulære bilder.

Hvor vakkert hode yazaty lommetørkle på hodet?
 1. "Hollywood"
 Denne enkle måten å knytte skjerfet er både romantisk og strengt. Det kan mestre hver dame. Nok 3 sekunder og du er ikke forskjellig fra de rike og berømte filmstjerner.
 - Utarbeidet trekant sjal ta endene og Flip hodet slik at kanten på skjerfet var over hårfestet og ender skjerf var i hendene.
 - Tilbring sent skjerf under haken (kryss) og knytte tilbake.


Hvor vakkert hode yazaty lommetørkle på hodet?
 2. "pirat"
 Det er et allsidig alternativ: egnet for dagligdagse situasjoner og for rekreasjon, og for dristig kveld bilde (spesielt kombinert med lyse make-up).
 - Utarbeidet Throw trekant skjerf på hodet slik at det rørte ved kanten av hårfestet.
 - Pidvernit skjerf utenfor kanten for å få et stort band som dekker pannen.
 - Bind et skjerf på hodet vakker knute og la sent å trekke seg.


Hvor vakkert hode yazaty lommetørkle på hodet?
 3. "bandasje"
 Denne metoden for å binde skjerf ganske stand til å erstatte konvensjonelle felger. Med skjerf, kan pannebånd fjerne hår fra ansiktet, gi en andel romantisk og uskyldig koketteri.
 - Diagonalt brettet tørkle deksel hårfestet.
 - Endene av skjerfet ble gjemt bak ørene og i nakken flat slips knute.
 - Node skjule håret.
Hvor vakkert hode yazaty lommetørkle på hodet?
 4. East turban
 Utsøkt og uvanlig måte å binde skjerf interessant, spesielt for sitt mangfold. Det kan knytte på svært ulike måter, forlater slem bue front, side eller bak; tucking endene slik som å gjøre dem usynlige; rotere rundt hodeende, og andre.
 - Et lommetørkle, brettet trekant plassert slik at enden var på toppen av pannen.
 - Endene av skjerfet tilbake til start (kryss) og, hvis ønskelig, knyte en knute.
 - Løft enden slik at skjerfet var ombundet med tinninglappen av hodet og knyt endene bøyer.
 - Alternativt skjule end skjerf.

 Forhåpentligvis denne enkle guiden vil hjelpe deg fra erfaring sikre uunnværlighet skjerf og bringe i garderoben noen originale og raffinerte ideer. Være uimotståelig!  
Som leder yazaty skjerf rundt halsen?
 Stilig skjerf kan bli en elegant tillegg til eventuelle kvinners klær - bare trenger å lære å bruke den. Selv den vakreste tilbehøret vil se blek og uinteressant hvis du bare vikle den rundt halsen som et skjerf. Men skikkelig bundet skjerf i stand til å fortelle mye om sin eier, sin kunstneriske smak og preferanser av individuelle stil og funksjoner i Outlook. La oss snakke om er hvor fint slips et skjerf rundt halsen hans, ansett som den mest fordelaktige alternativer for å bruke denne fantastiske tilbehøret. Og så du ser på din garderobe grunnleggende på en ny måte, og skaper grunnlaget for hans mest interessante og attraktive bilder.
 Enkle måter å slå en sofistikert sjal nakke dekorasjon
 Avhengig skjerf form og størrelse du velger, knytte den rundt halsen kan være annerledes. Men bruken av dette tilbehøret alternativer det er så mange at du er sikker på å kunne velge blant dem den mest passende utvalg for deg selv, uansett hvordan det er foretrukket skjerf.
 For en stor firkant skjerf:
Som leder yazaty skjerf rundt halsen?

 1.  Plasser skjerf rundt halsen som en krage. Ikke forsinke sjal, vikle den rundt halsen og løsne litt i forkant, ta vare på det vakre stoff dannet folder. Dette vil gi bildet en mild og romantisk farge.

   Tilgjengelig wrap skjerf rundt halsen og knytte det foran et vakkert område. Spesielt interessant er dette hvis det ender forbedringen gir pannelugg.

   Slå likheten skjerf tie. Brett tilbehøret halvparten (på langs) og deretter vikle den rundt halsen og skyv de to kantene på lommetørklær i den lille projeksjon.

   Brett skjerf trekkspill slik at fronten var en av komponentene, og deretter bare tie mot halsen enhancement (bak).

   Kast et skjerf rundt halsen hans og Flip én kant forbedring over skulderen. Av seg selv, holder kurs han kan ikke, så du må fikse det pent dekorative brosje eller pin.

   Det finnes andre måter å iført nakke skjerf store firkantede at du også kan foretrekke. Og når det kommer til den lille skjerf eller sjal smal rektangulær form, bruker du én av følgende alternativer:
  Som leder yazaty skjerf rundt halsen?

  1.  Knytte knute på siden av skjerfet. Dette tilbehøret kan slå å ha forlatt en slags "krage" med en fin knute på siden, men du kan ikke kollapse - da den frie enden av skjerfet vil være på kragebeinet.

    Gjør din lommetørkle i en dekorativ slips. Bla gjennom krysse din hals skjerf og hans ender i brystet hans. Så på slutten av artikkelen, som er på toppen, tre løkken, men ikke stramme skjerf og knyt en fin bue på den. Videre må denne buen ikke være plassert direkte under haken og brystet nivå.

    Knytte storslått bue rundt halsen hans. Det bør, over en hals skjerf og krysse endene av brystet, ta vare på at en av dem var kortere enn den andre (det bør være på toppen). Træ den korte enden av loop skjerf og andre nøye rette brystet og bretter pent samle - du bør få en slags munnspill, som bør heves opp til haken. Nå felles mottatt trekkspill frie kanten skjerf (til høyre i midten for å danne en bue) og fest den nøye.

    Hvis lengden på skjerfet tillater sikrer en fin knute på den side av halsen, slik at endene henger ned produkter.

    Brett sjalet dobbelt vri og snu den, og etterlater et lite tips gratis. Pakk tourniquet rundt halsen og skyv den frie enden av tilbehøret i loopen. Legge til et lite tilbehør nettsted.

    Og bare noen få anvendelser av moderne dekorative sjal. Den kan brukes ikke bare på nakke og skuldre, beltet, hånden eller på posen. Så eksperimentere for moro, og du må være i stand til å lære å bruke verktøyet slik at han ble harmonisk supplement enkelt bilde og sa din naturlige skjønnhet.  
Яндекс.Метрика