Hva er løftene for ansikt og kropp?

 Løfte - En annen mye brukt i moderne kvinne ord ordbok.
 Provenyet fra den engelske løft, som betyr "heve", "trekker". Ordet "løft", forresten, har samme rot. Det ville være fint å ha en liten fjernkontroll med knapper, der i stedet gulv utpekt til alder. Klikk på knappen - og at huden på ansiktet strammes og elastisk, som 15-år gammel jente. Jeg ønsket å skremme irriterende kjæreste - trykket på knappen 88. Spøk til side, men fraværet av en fjernkontroll for å gjøre gjøre med prosaiske og arbeidsintensive produkter.
 Vi vet alle at etter å ha krysset 25 år grense bør begynne å bruke løfte krem, i svært avanserte tilfeller gå under kniven plastisk kirurg. På en rekke behandlinger og plast mikro person du gjerne snakke med noen klinikk passende orientering. Prosedyrer faktisk mange, og de er ikke begrenset til, kirurgi. Ultralyd, vakuum massasje, laserbehandling, behandling av personer kraftig lysstråle - photorejuvenation og skriv inn i huden av dosering "cocktailer" - mesotherapy - som synes å være den mest omfattende liste over de mest populære tjenester eksperter med plast enhet. Alle disse nymotens prosedyre koster penger og er forbundet med en viss risiko. Kanskje du har hørt en masse "skrekkhistorier" om stjernene som hadde mislyktes foryngelse prosedyre.
 Alternativ plastisk kirurgi - løfte - programmet hjemme. Ja, og dette er mulig. Imidlertid vil det ikke ligge på operasjonsbordet, og etter et par timer med å våkne opp fra bedøvelsen, håper at operasjonen var vellykket.
 Vi må jobbe hardt.

 Hjem løfte programmet inkluderer:


? bruke løftekostnader
? self-massasje
? løfteøvelser.
 Riktig ernæring og en aktiv livsstil innsendt brakettene for gitt elementer av helse, skjønnhet og ungdom.
 Hjem løfte programmet effektivt bidrar til å bekjempe alder. Det inkluderer en rekke prosedyrer og tiltak: bruk av løfte- betyr løfte massasje, løfte - gymnastikk. I forbindelse med riktig ernæring løfte programmet kan du oppnå gode resultater. Jevnlig utføre prosedyrene oppført, vil du ikke bare se et par år yngre, men føler ung jente - lett, luftig, sjarmerende.  
Krem for ung hud, så det er nødvendig, ifølge skjønnhetseksperter?

 Ett alternativ kosmetikk inndeling i grupper er aldersgrensen. For eksempel, en krem ​​for ung hud og modne - to forskjellige måter. De varierer i sammensetning, noen ganger i utseende og grad av letthet. Og alt fordi de har mål skjønt lignende, men det er en viktig påminnelse. Og krem ​​for ung hud og ansiktskrem for moden hud ansikts nødvendig for hydrering, ernæring og toning huden. Det er deres fellestrekk, og i denne unge pidsushuvaty dermis ofte nødvendig for å redusere antall tildelte fett og moden, men mette komponenter som er høy i fettcellene.

 Forsinkelser bruke selv den beste hudkrem for alder vil ikke bare ugunstig, men også kan forårsake skade, inkludert lommebøker, for eksempel kosmetikk er vanligvis mye dyrere enn vanlig. Hvis du mener at reklame, inneholder den en rekke verdifulle komponenter som ikke er lett å få, for eksempel kollagen, retinol, og resvyratrol Hylaform.


 Hvor mye sannhet i hver annonse?


 Imidlertid bør det bli forstått at ett hundre prosent tillit reklame truer skuffelse. For eksempel, kollagen, som sier så mye og det er en viktig komponent i kosmetikk for kvinner, ser det, ifølge forskere, men kunne forynge dermis, men kan ikke takle dette problemet, ettersom det har veldig store molekyler, ute av stand til å bryte gjennom molekylære mesh epidermis . Tilsvar krem ​​for aldrende hud, som har en resvyratrol, lett kan kalles ubrukelig, da det forblir også på overflaten av epitelet, og deretter vasket av med vann.
Krem for ung hud, så det er nødvendig, ifølge skjønnhetseksperter?

 Men den tiden av året og plassering har lenge vært aktivt utdelt produsenter av noen kosmetiske produkter. Så l beste krem ​​for ung hud eller en moden en som matchet med alle egenskapene. I vinter, trenger mer fôr dermis sommer det krever mer aktiv fukting. For innbyggerne i store byer trenger pålitelig beskyttelse mot økte mengder eksos, støv, skitt, etc.


 Hva er vitsen med en krem ​​for moden hud: brukere av anmeldelser


 Som grunnlag for en alder av huden kan være et grunnlag for å bruke sminke, må du velge en som inneholder de mest gunstige vitaminer, sporstoffer og partikler. Generelt må kjøpe noe sminke fra det en lese før du betaler.
 Men smarte produsenter bruker noen ganger vilkår som kan dekryptere eneste profesjonelle kjemiker. Og gjemmer seg bak disse komplekse strukturer vanlige ord ekstrakter av kamille, plantain, calendula eller druer.
Krem for ung hud, så det er nødvendig, ifølge skjønnhetseksperter?

 Det er en oppfatning om farene ved kosmetikk, spesielt kremer for moden hud, som til slutt nekter godtroende rettferdige sex. Men ideen er falsk, hvis produsenten fulgte produksjonsteknologien, er produktet ikke er utløpt holdbarhet, og den blir brukt etter hensikten, ansiktstrekk og sesong. Vurdere den tiden av dagen og vilje, som i dag og natt betyr forskjellige formål. Organ med ansvar for økt beskyttelse og fuktighet. Natt gir større vekt på ernæring og vitamin innhold av dermis. Tilsvarende grunnlaget for moden hud skiller seg fra sin motpart designet for unge jenter.
Krem for ung hud, så det er nødvendig, ifølge skjønnhetseksperter?

 Velge en krem ​​for ung hud, kan du trygt bruke råd fra en kosmetolog. Selv i den alderen noen problemer ennå, betyr det ikke at denne naturlige tilstand kan være lang.
 Mesoterapi ansikt er nå en av de mest populære prosedyrer som tilbys av skjønnhetssalonger.Mesotherapy ansikt Dens formål er Facial Foryngelse ved å inngå problemområder med en spesiell cocktail av medikamenter og innebærer minimal kirurgiske inngrep. Mesotherapy er sammenlignbar bare til det av en omfattende ansiktsløftning, og bringer de samme konkrete resultater i mindre tid og penger. Mesotherapy bidrar til å kvitte seg med de "dobbelthake" uttrykkslinjer, "kråketær" etc. I total foryngelse, gir denne prosedyren forsvinning kosmetiske kviser, og enda noen hudsykdommer.


 Fordelen med denne effekt på huden, er at stoffet sprøytes inn i problemområdet, noe som gir maksimal virkning og hurtige resultater. Legemidler som er en del av mezokokteylya faller inn i problemområdet og produsere elastin og kollagen, gjenopprette epidermal cellene og returnere sunt smart utseende. Mesotherapy er vanligvis anbefales for pasienter eldre enn 25 år, når det begynner å vises de første tegn på aldring av huden: rynker vises, forverret farge, mister sin elastisitet.


 Skjønnhetseksperter foreskrevet prosedyre dersom pasienten har rosacea, tilstedeværelse av "dobbelthake", tilstedeværelse av arr eller arr på huden, uregelmessig ovalt ansikt eller akne. I alle disse tilfellene, gir mesotherapy enorme resultater.


 Men det er mange kontraindikasjoner der du har til å forlate prosedyren, noen hudsykdommer, åreknuter, dårlig blodpropp, gallestein, graviditet eller amming.


Mesotherapy ansikt Når mesotherapy for hver pasient mezokokteyl dannet for å passe individuelle behov. I utgangspunktet er det komplekse utarbeidet på grunnlag kinetynu og mezoflavona også vanligvis sammensatt av rav og melkesyre, ulike ekstrakter og alfa - og beta - hydroxy syrer (dvs. antioksidanter) som forbedrer ytelsen til andre komponenter.


 Prinsippet for fremgangsmåten er at innføringen av nålen legemidler påvirker nerver, og derved stimulerer metabolismen og forbedre blodstrømmen. Avhengig av tilstanden av huden, nedsatt fra 5 til 10 økter med et intervall på 14 dager. Kosmetologer anbefaler også repetisjonshastigheten to ganger i året.


 Hvis mesotherapy brukt kvalifisert lege eller kosmetolog, vil du sikkert oppnå utrolige resultater, vil huden ta friskhet og elastisitet, rynker razladyatsya og flekker forsvinner. Bivirkninger fra prosedyren er minimal.


 Etter et kurs av behandlinger leger anbefaler ikke å bruke sminke, besøk badstuer og bad i løpet av de første dagene. Imidlertid bør det bemerkes at mezoterapi blander også godt med andre kosmetiske prosedyrer, og er en del av mange komplekser i hudpleie.  
Яндекс.Метрика