Masker for farget hår

 Hvordan ta vare på farget hår? Hjemme, kan du lage mat her er enkle masker til fargebehandlet hår.

 Hjemmelagde masker for farget hår


 • Bland like deler av celandine gress, ryllik, kamille blomster og salvie. 1 ss. l. Samlingen hell 1 liter kokende vann og la på et lunt sted i 30 minutter. Den resulterende ekstrakt skylle håret etter vask.
 • Hvis du vil legge glans til håret bleket eller melyrovannыm skylle avkok av kamille eller lime blomstre. Suppen kamille gjør håret mykere; blondt hår, gir han en fin skygge. 2 ss. l. helle 1 liter vann og la i et vannbad i 15 minutter. Sil og avkjøl. Skyll håret etter vask.
 • For mørkt hår sjampo nyttig brød: 100-150 gram brød helle et glass med kokende vann, la stå i 4-5 timer under panseret Den ferdige mush gni inn i hodebunnen, dele hele lengden på håret, pakk film uteplit håndkle.. Etter 40 minutter skyll med vann uten å bruke sjampo.
 • Reise og hår sjampo plomme. Plomme - en kilde til protein, som en del av de svært mange hjem hår masker. Pisk en eggeplomme med litt vann og påfør i vått hår, massasje, skyll med varmt vann.  
Løfte øvelser for å stramme pannen og redusere rynker

 Her er nyttige øvelser for pannen. Øvelser for å styrke pannen, panne løft, panne å utvikle muskler og redusere rynker.

 Øvelse "Field"


 A. Sett pekefingeren langs øyenbrynene, pinky, ring og midtre fingrene presse, og det øverste leddet på tommelen bøyd Hvil i kinnet. Se rett frem og litt oppover. Trykk pekefingrene ned til øyenbrynene, overvinne motstanden i ansiktsmusklene. Du må skyve pekefingrene øyenbrynene. Deretter slappe av. Gjenta øvelsen 10 ganger (fig. A).
 B. La hånden i samme stilling. Vidt åpne øynene og deretter pekefingrene på øyenbrynene, overvinne motstanden i ansiktsmusklene. Skyve pekefingeren oppadgående bevegelser av bryn. Gjenta øvelsen 10 ganger. Deretter heve øyenbrynene opp og fingrene holde trykke dem ned. Hold denne posisjonen i 30 sekunder og slappe av.
 For å fullføre denne øvelsen kan være en lett massasje øyenbryn buer (Fig. B).
Løfte øvelser for å stramme pannen og redusere rynker

 a) En bestemmelse; b) posisjon B.
 Denne øvelsen har som mål å styrke og løfte pannen.

 Øvelse "Seven inch"


 Plassere fire fingre på begge hender på pannen til pekefingrene ligger nær hårfestet og tommelen uprites huden rundt mellomøret. Å overvinne motstanden mot muskulær, litt trekke opp huden av pannen (se fig..). Å nå maksimal spenning Hold denne posisjonen i 7 og deretter slappe av i 3 sekunder. Gjenta fem ganger.
 Etter to uker, gå til den akselererende tempo av denne øvelsen: 3 av strekke musklene 1 - slappe av. Gjør 10 repetisjoner.
 Praksis i denne modusen er 2 uker. Deretter følger dette regimet: 1 uke - normal hastighet, en uke - raskt.
 Hensikten med denne øvelsen - å utvikle muskler i pannen og redusere rynker.
Løfte øvelser for å stramme pannen og redusere rynker

 Nyttig informasjon
 Vitaminer er også løfte effekt. Sørg for å inkludere i kosten mat rik på vitamin A, B, C, E, for eksempel gulrøtter, kål, nøtter, smør, poteter og sjømat.  
Den første regelen av kosmetikk - renslighet

 De ansiktshuden glad av natur, må se til at det har vært det i mange, mange år. Dette er ikke så lett, gitt de negative faktorer som støv, luftforurensning, overdreven solstråling og så videre. D.
 Problemet er hud krever mer forsiktig oppmerksomhet, som tørr og styahnutist, oiliness og akne, pigmentflekker og peeling ofte ikke har noen ytre årsak og interne, som ikke er så lett identifiseres og fjernes. Men det vil ha å gjøre for å ikke føle seg stygge andungen.
 Den stygge andungen, som du husker, forvandlet til en svane. Men historien. Til en slik metamorfose fant sted i den virkelige verden må jobbe hardt og være tålmodig. Men resultatet er verdt det!
 Rens huden folk kan bare vaske med vann fra springen, men du kan erstatte prosedyre morgen rubbing biter av kosmetisk is.
Den første regelen av kosmetikk - renslighet

 Hva er kosmetisk is?


 Dette Isbiter urt.
 Urteteer kan bare vaske det svært beundret i det siste bonde skjønnhet. Men bruker isen for kosmetiske formål foretrekke fordi rengjøring prosedyre blir til fysioterapi.
 Ice constricts blodkar Denne innsnevring av kroppen forsøker å kompensere for den økte blodstrømmen til hudoverflaten. Best massasje for å opprettholde tonen i overhuden og kommer ikke opp. Kapillarene fylles med blod, hud oppvarmes, begynte å puste mer aktiv cellulær metabolisme øker, rynker blir glattet, er det en naturlig flush.
 Det er allerede ut av badet, naturlig skjønnhet.
 Vær imidlertid oppmerksom på at hvis huden er veldig følsom og har utvidet kapillærer (blodkar), er isen vask ikke for deg.
 Ice er ganske enkel å tilberede. Vil være nyttig for formålet peppermynte, kamille, flokk, ryllik, hestehov, salvie, sitronblomst og t. E. Du kan ta en blanding av urter kan være en av dem, deretter 1 ss. av tørkede urter å brygge i en termos og en kopp kokende vann i 1-2 timer, kjølig, sil og hell i former for is, som er i alle kjøleskap. Vann er best å mineral uten gass - vil være en stor is. Ingen mineral - fortsatt bedre å ikke bruke klor springen, la det være flaske drikkevann kilde eller i det minste filtrert.
 Vilkår for bruk kosmetisk is enkel.
 Ikke tørke over med kaldt kube over til å legge press på huden. Fremgangsmåten varer i 2-3 minutter. Driv kuber bør massasje linjer, dvs. i retning der huden strekkes minst fra midten av pannen til templene, fra munnvikene til mellomøret til haken kinnene fra nesen til templene.
 Evening bedre rent ansikt lotion eller gel, tonic eller en spesiell maske.
 Masker, forresten, jo bedre, fordi etter sin søknad bør legge seg ned, slappe av. Det er ønskelig om du vil, spille musikk, lys duftende stearinlys, lese eller ta en lur. Så nyttig tidsfordriv med gleden av avslapning.  
Masker for fett hår

 Hvordan ta vare på fett hår? Hvordan å lage mat selv hjemme masker for fett hår.
 Hjemme, kan du lage mat her er enkle masker til fett hår forbedring.

 Hjemmelagde masker for fett hår


 • God dag for å gni inn i hodebunnen infusjon av bjørkeblader, 1 ss. l. bjørkeblader hell 300 ml kokende vann, infused i 2 timer, avløp. Den resulterende buljong oppbevares i kjøleskap. Før påføring av det nødvendige antall svakt varme opp. Dette vil bidra til å takle overdreven fett hår.
 • Den ildfast bolle, bland 15 g knuste blader og grønn valnøttskall, 50 gram vodka, 25 g og 75 g alun valnøttolje, varme over svak varme. Avkjølte blandingen ble satt på hår og la tørke.
 • Mask kombinert hår, gni inn mush noen blader av bjørnebær, mynte, bringebær, tilsett en halv kopp fløte og 2 ss. l. stivelse. Påfør i håret, dekk med plasthette og håndkle. Vask av masken med varmt vann og en mild sjampo.
 • Lotion for fett hår: 4. l. fortynne sitronsaft i et glass vodka. Påfør hver morgen på vintreet.
 • For å redusere fettinnholdet er nyttig når du vasker håret med sjampo legge en dråpe eterisk olje av sitrus, appelsin, sitron, grapefrukt, lime og andre. Når du velger oljer guidet av din egen smak - kjøp bare det du liker lukten av.  
Nyttige øvelser for å styrke kinnene og korrigere sin form

 Løfte øvelser for kinnene. Øvelsen styrker musklene i nakken og kinn, så vend huden elastisitet, reduserer rynker og gjør formen på ansiktet klarere.

 Øvelse "Brisen og fjær"


 Tenk deg at før du sveve fjær lys. Prochynit munnblåst og denne fjær å avverge ham bort. Gradvis øke muskelspenning (se Fig..). Å nå maksimal spenning Hold denne posisjonen i fire med og deretter slappe av i 2 sek.
 Gjenta 5-10 ganger.
 Etter 3 uker, klikker du på akselererende tempo av denne øvelsen: 2 stamme av muskler 1 - slappe av. En måned senere tilbake til den opprinnelige tempo.
 Denne øvelsen styrker musklene i nakken og kinnene og gjøre en klar ovalt ansikt.
Nyttige øvelser for å styrke kinnene og korrigere sin form

 Øvelse "Smile Kolobok"


 Tenk å være i sentrum av den nedre og øvre leppe er på topp. Strekke munnen, som om å kaste disse punktene i motsatt retning. Dine lepper bør danne en oval. Den øvre leppe pryzhmit til tennene. Horisontal feste pekefingeren til kinnene under nedre øyelokk (se. Fig.). Smil hjørnene av leppene, og senk dem ned (se Fig..). Gjenta disse bevegelsene i den mest raskt tempo.
 Trener 30-40 ganger.
Nyttige øvelser for å styrke kinnene og korrigere sin form

 Øvelse "Smil Kolobok": a) opprinnelige posisjon; b) til "smiler"

 Øvelse "Hollywood smil"


 Strekk munnen wide "Hollywood" smil, viser tenner. På begge sider tak i ansiktet med fingertuppene. Lillefingeren bør sitte i hjørnene av leppene, pekefinger, langfinger og ringfinger - ved tinningene og tommelen - under bunnen av kjeven (se Fig..).
 Fortsett å strekke munnvikene. Etter å ha nådd det maksimale muskelspenninger kinn og nakke Hold denne posisjonen i fem sekunder og slappe av i 3 sekunder. Gjenta fem ganger.
 Etter to uker med trening begynner å gradvis øke antall repetisjoner i ytterligere to uker til å fullføre sine 10.
 Deretter prøver å utføre denne øvelsen i en akselererende tempo, med to strekkmusklene 1 - slappe av.
 Deretter veksler raskt og vanlig tempo.
 Denne øvelsen bidrar til å gjøre klarere omrisset av ansiktet, reduserer rynker, gjenoppretter hudens elastisitet og smidighet.
Nyttige øvelser for å styrke kinnene og korrigere sin form

 Øvelse "Kra-veving"


 Høyt og tydelig si sammensetningen av "land". Ikke åpne munnen for bred: underkjeven ikke bør praktiseres. Følg øvelsen ved intense muskelaktivitet kinn, hake og hals (se. Fig.).
 Gradvis øke muskelspenninger. Å nå maksimal spenning Hold denne posisjonen i fire med og deretter slappe av i 2 sek. Gjenta 5-7 ganger.
 Etter en måned, klikker du på akselererende tempo av denne øvelsen: 2 stamme av muskler 1 - slappe av. Praktisere i denne modusen 2-3 uker. Deretter veksler raskt og vanlig sats. Utføre hver øvelse tre ganger i uken. Gjør 5 repetisjoner.
 Denne øvelsen tar sikte på å styrke de nedre deler av kinnene og ovalt ansikt og redusere rynker på kinnene, halsen og haken.
Nyttige øvelser for å styrke kinnene og korrigere sin form


 Øvelse "Mouse"


 Allment smile og skyv fingrene til kinnene. Lillefingeren bør ligge i hjørnene av munnen hans. Fortsetter å strekke leppene inn i et smil, sier sammensetningen av "pi". Gradvis øke spenningen i kinnene og halsen (se. Fig.). Å nå maksimal spenning Hold denne posisjonen i fem sekunder og deretter slappe av i 3 sekunder. Gjenta 5-10 ganger.
 Etter to uker, gå til den akselererende tempo av denne øvelsen: 2 stamme av muskler 1 - slappe av. Praktisere i denne modusen en måned. Deretter veksler raskt og vanlig sats. Gjør 5 repetisjoner.
 Denne øvelsen tar sikte på å styrke musklene i kinnene og korrigere sin form.
Nyttige øvelser for å styrke kinnene og korrigere sin form

 Øvelse "Vaske"


 Prochynit munn, lepper utolky inne Trekk og skyv til de bakerste tennene. Den øvre leppe pryzhmit til tennene. Plasser tuppen av fingrene til munnen hjørnene diagonalt til lillefingeren plassert på haken og pekefingeren på kinnene (se. Fig.). Sirkulære bevegelser massere huden med fingertuppene til utseendet av lys brenner.
 Deretter gjør neste rundkjøring, dramatisk løfter fingeren fra personen (se. Fig.). Gjenta disse bevegelsene på et raskt tempo i 30 sekunder.
 Denne øvelsen vil bidra til å utvide for smalt ansikt.
Nyttige øvelser for å styrke kinnene og korrigere sin form

 Øvelse "Vaske": a) å "fingre presset mot person"; b) for å "skjære av fingrene til en person"

 Øvelse "Up! »


 Prochynit munn og lepper pidibhayte inne, sette dem på øvre og nedre tenner. Se rett frem og litt oppover. Plasser flatene på begge sider av kjevene (Fig. A). Tilbring hendene på sidene vende oppover. Utføre øvelsen til utseendet lys brenner. Så igjen skyver hendene opp, presse dem til templer og bo i denne stillingen i 30 sekunder, og deretter slappe av (fig. B).
 Denne øvelsen bidrar til å begrense for vid, "brøt" ansikt.
Nyttige øvelser for å styrke kinnene og korrigere sin form

 a) utgangsstilling; b) å "palm presset til templer"
Яндекс.Метрика