Hjem kosmetikk med agurk

 Agurk, kan fremstilles ikke bare salater de kan ikke bare pickle og spareMen den kan også brukes i hjemmet kosmetikk.
 Ifølge enkelte historikere (og glossy dameblader), Cleopatra å opprettholde den gode tilstanden til huden din masker brukte en agurk. Vi vil ikke påstå noe om Cleopatra (lenge siden det var), men at de ulike delene av agurk er en del av mange moderne kosmetikk - faktum. Den mest åpenbare Applied "Cucumber Lotion", produsert av fabrikken "New Dawn". Men hvorfor kjøpe hvis alt du trenger er alltid hjemme og i det endelige produktet kan være sikker i det hele tatt
 Og så nyttig agurk "fremmed"? Århundrer-kliniske studier har vist en rekke hudtyper - nyttig.
 På grunn av det høye vanninnhold i den optimale forholdet av mineraler og vitaminer som er oppløst deri, er agurk et utmerket verktøy for fuktighetsgivende, skånsom rensing, hvithet hud (med en sterk solbrenthet, alder flekker). De reduserer betennelse, hjelpe med akne, overfladiske rynker glatt.
 Du kan bruke en enkel stykker, fersk juice, kutt i huden, og som en del av ulike masker, protyran, legge til en sofistikert fløte. Og kosmetisk bruk agurker vil være interessant ikke bare kvinner, men også menn - problemer med barbering, "agurk kosmetikk" kan beslutte ikke verre viden annonseres dyre kremer og barbering geleer.
 Classic agurk lotion
 Agurk gnidd på et rivjern, hell vodka (1: 1) og insisterer i en tett lukket beholder for to uker. Deretter må du filtrere og fortynnet med kokt vann (1: 1). Hold tett med et bunndekke. Egnet til daglig bruk.
 Hvis du har tørr hud, trenger du å være fortynnet med vann (1: 2) og tilsett 1 teskje av glyserin.  
Hvordan gjøre selv hjemme for å forberede parfyme

 Utarbeidelse av brennevin hjemme


? Samle en måned (fra 5 mai til 5 juni) kronblader og blader. Bjørk, jordbær, jordbær, rose, peon, kamille, ringblomst, brennesle, plantain og burdock samles på formiddagen. Med sitron, poteter, sypress, sedertre, jasmin, iris, lavendel og peppermynte samle fullmåne ved midnatt. Samle duftende planter, arrangere dem på et mørkt sted på et tøystykke og la tørke i 3 dager (kronblader bruker i løpet av dagen). Hell 4 kopper kronblader (rose, jasmin, fiol, etc.) eller plante sprigs 1/2 kopp vann og kok opp (grener av bartrær som gran, sedertre, sypress, koke i 2 minutter), kjølig og hell i buljong 1/2 kopp vodka. Insister parfyme minst to uker, deretter press og kork tett.  
Behandling av fet hodebunn
 Utseendet av slike hudsykdommer som seborrhea forårsaket av dysfunksjon i talgkjertlene. Som et resultat av økt sebum utskillelse defekt redusert antimikrobielle egenskaper av huden, betingelsene for utvikling av infeksjoner. Årsaker til seborrhea kan være feil i nervesystemet, endokrine kjertler i fordøyelseskanalen.

 Typer seborrhea
 Det er tre typer av seborrhea, forskjellige symptomer:
 1.  Fet seborrhea. Hår er et høyt fettinnhold, innhold med rikelig flak av huden (flass).

   Den tørre seborrhea. Således salootdelenie der redusert når et stort antall flak av flass. Forstyrrer den normale peeling av hudceller, blir håret struktur tynn, tørr, med en høy grad av skjørhet.

   Blandet seborrhea. I dette tilfelle, en kombinasjon av begge typer av symptomer på seborré.
   Behandling av seborrhea
   Første behandling for fet hodebunn bør begynne å adressere årsakene som forårsaket sykdommen. Dette bør være nøye undersøkt av en spesialist - en hudlege eller trichologist. Identifisere patologi av endokrine kjertler, fordøyelseskanalen, nervesystemet, etc .. bør normal funksjon av organer og systemer.
   Oppmerksomhet bør rettes mot restorative behandling: bare slappe av, gå i frisk luft, mosjon. Begrense antall dyr brukt fett, salt, krydret eller røkt mat, alkohol. Du må spise mye grønnsaker, melkeprodukter, vitaminer og sporstoffer. For fet seborrhea lege kan forskrive hormonelle legemidler som kan hemme produksjonen av den kvinnelige kroppen i mannlige hormoner.
   Lokal behandling av seborrhea
   Å bekjempe seborrhea behandling bør bare brukes sjampo som skal plukke en lege basert på den enkelte pasient. Designet inkluderer:
   - Soppdrepende sjampo;
   - Antibakterielle sjampo;
   - Exfoliating sjampo;
   - Fra planteekstrakter.
   Terapeutisk Shampoo gjenoppretter skadet hår struktur, langsom akselerert celledeling skalp. Men har de ikke inneholder parfyme, fargestoffer, konserveringsmidler, irriterende hodebunnen. Også som en ekstern middel for behandling av seborrhea bruke spesielle spray, lotion, eliminere svie, kløe, overdreven peeling.
   Behandling av fet hodebunn folk rettsmidler
   Tradisjonell medisin tilbyr mange oppskrifter som bidrar til å bekjempe seborrhea av hodebunnen. Vurdere noen av dem.
   Skyll hår. Å skylle kan bruke ulike ekstrakter: rosmarin, mor og stemor, nesle, johannesurt, plantain, salvie, eik bark. Urter kan brukes separat og i møter. For å forberede 5 ss urter eller blandinger av urter bør helle en liter kokende vann. La den trekke i 20-30 minutter, deretter renne.
   God bruk masker til hodebunnen og håret med ulike produkter:
  1.  Med meieriprodukter. Masseres med yoghurt masken påføres håret og hodebunnen i 20-30 minutter.

    Nesle maske. 2 ss nesle blader, 1 ss. l. knust hvitløk, hell 100 ml kokende vann, la stå i 10 minutter. Kjølig og søke på hodebunnen i 20 minutter.

    Brød maske. Slipe tremasse rugbrød, helle kokende vann for å produsere en tykk oppslemming. I varmt velling tilsett 2 fedd knust hvitløk, pisket egg. Påfør masken på håret i 20 minutter.
    Forebygging fet hodebunn
    I mange tilfeller forebygge utvikling av fet hodebunn bidrar til følgende regler:
    - Må følge nøye med renslighet av hodebunnen;
    - Ta et multivitamin og mineral komplekser;
    - Gjør gjær som inneholder vitaminer, mineraler, aminosyrer.  
Hvordan bli kvitt flass?
 Flass er i stand til å ødelegge inntrykket av det vakreste hår. De små hvite flak, plutselig dukket opp på skuldrene og desperat sett på bakgrunn av lys eller svart kjole eller bedrift dress, er alltid sjokkerende overraskelse. For å unngå dette, bør du umiddelbart fjerne den, ikke forsømme forebygging og behandling.
Det faktum at en person var flass, ofte plutselig finner han. Få mennesker dette problemet likegyldig. Hun er ikke bare en kosmetisk feil, og ofte signaliserer en alvorlig sykdom - seborrhea.
Før du tar fatt på å bekjempe dette uvesenet, bør forstå, var et resultat av manglende overholdelse flass hår og hodebunn, eller årsakene til sin forekomst er mye mer alvorlig.
 Årsaker til flass.
Det er kjent at menneskelig hud har muligheten til å oppdatere: gamle celler dør og sakte skrelle. Den samme fremgangsmåte er karakteristisk for hodebunnen. I en frisk person er det sømløs, og basert på de døde cellene i huden skalp vanligvis vasket av under vask. Men noen ganger prosessen med peeling fnugg av ekspandert hud er mye raskere. Akkumuleres over tid (fra noen uker til flere måneder), er det lokalt eller helt dekke hodebunnen. Medisin kaller dette fenomenet seborrhea, som er populært kjent som flass.
Seborrhea er en sykdom forårsaket av feil på talgkjertlene i hodebunnen og aktivisering sopp Pityrosporum ovale. Hvis du ikke betaler oppmerksomhet til et forstørrelsesglass og ikke gjøre noen handling, vil prosessen gå videre, vil øke antall flass og pleie hodebunnen og hårrøttene - å svekkes. Når seborrhea og eksfoliere huden vekst akselererte betraktelig, noe som gjør flass så opplagt.
En årsak til feil i talgkjertlene kan være hormonell svikt i puberteten. Brudd balanse av mannlige og kvinnelige hormoner (østrogen og androgener) innvirkning på skalp da ikke bare huden, men også håret kan bli dekket med små skjell lypkovatыmy flass. Denne såkalte fet seborrhea.
Når tørr seborrhea flass lett skilles fra huden og kan forbli på håret og voldsomt dusjet på klær. Ofte ser det ut til at årsaken er en sopp som begynner å reprodusere ved lavere immunitet.
Mindre flass årsaker er sykdommer i mage-tarmkanalen, langvarig stress og vitamin-mangel.
Mer sjelden årsaken til flass kan være en manglende etterlevelse av hygiene. Når hodet er vasket svært sjelden brukt eller vasking, ikke ment for denne prosessen, for eksempel såpe. Ofte i slike tilfeller er det fet seborrhea.
 Hvordan bli kvitt flass hjemme?
Heldigvis kan du bli kvitt flass på egenhånd. Selvfølgelig, for å avklare diagnosen og minst forstå hva slags seborrhea har en god idé ville trichologist. Men selv uten å besøke den kan med hell takle sykdommen, hvis strengt følge anbefalingene.
I kroppen, alt er sammenkoplet. Derfor er det nødvendig til å begynne med for å klargjøre den for de etterfølgende prosedyrer. For perioden av behandling for å bli kvitt flass fullt utelukke eller vesentlig begrense forbruket av søt og fet. Foretrekker meieriprodukter, frukt, grønnsaker, se opp for balansen av vitaminer og mineraler i kroppen.
For å sikre at sykdommen ble til slutt beseiret, bør lede angrepet med hennes "to fronter" - å påvirke de dypere lag av epidermis, hvor talgkjertler, og aktivt "tar bort" fra overflaten av hodebunnen flass alle lommer.
Hvordan bli kvitt flass?
 Å påvirke talgkjertlene må bruke masker og kremer som inneholder anti-mikrobielle og anti-sopp komponenter. Kjøpe dem i apotek basert på din hårtype og tilstanden til hodebunnen. Disse midlene er brukt i henhold til bruksanvisningen. Ta hensyn til de komponentene som finnes i de kjøpte biler. Å kvitte seg med flass prosessen var effektiv, sammensatt av masker og kremer må inneholde klymbazol eller ketokonazol drepe sopp og keratolytisk komponenter som bidrar til raskt og trygt fjerne det øverste laget av epidermis, består av et stort antall døde skalaer. Spesiell sjampo hjelpe vaske bort fett og rense porene i hodebunnen.
Prosedyrer for bruk av sammensetningen av alvorlige sjampoer, kremer og masker dårlig slutt opolaskyvanyyamy masker og gjorde seg klar. Dette vil bidra til å avlaste irritasjon og gjøre en gunstig effekt på hud og hår.
Bli kvitt flass hjemme vil bruke spesielle oljer, decoctions og infusjoner. I tillegg er disse oppskriftene er en fantastisk måte å forhindre fet og stimulere hårvekst og kan betydelig tregere håravfall skallethet på trusselen.
Burdock olje - urter for hår behandling, som var kjent for våre forfedre. I mai eller september (bare i disse månedene!) Grav burdock rot. Skyll rent grundig bakken. Bla gjennom en kjøttkvern eller hogge fint med en kniv. Fyll halv liter krukke og hell vegetabilsk olje. Det er best å bruke til dette formålet linolje, men passer og solsikke. Dekk med papir eller klut og satt i et mørkt og kjølig sted i 3-4 uker. Da er det nødvendig å tømme oljen i en ren oppvask, og kan brukes til andre formål. Før du vasker hodet i 15-20 minutter sakte gni det inn i hodebunnen myke sirkelbevegelser. Deretter zakutayte hode wrap og et håndkle i 1 time. Prosedyren er anbefalt minst 1 ganger i uken i 2-3 måneder.
Berolige hodebunnen og forbedre hårvekst hjelper regelmessig bruk av nesle infusjon. Tre spiseskjeer nesle helle en liter kokende vann. Permisjon for en time under panseret. Belastning. Bruk infusjon kreves ved slutten av sjamponering eller svømming. Å rengjøre håret sakte helle en tynn stråle kjøttkraft mens masserer hodebunnen. Suppen bør helt vått hår og hud. Hvis håret ditt er veldig lang og tykk buljong beløpet bør økes. Suppen er ikke fjernet fra hodet, håret og klem zakutuyutsya håndkle. Nesle er så gunstig virkning på håret, kan denne oppskriften brukes kontinuerlig. Ingenting annet enn god, vil han ikke!
Gode ​​antibakterielle egenskaper, som er spesielt viktig med et forstørrelsesglass, en tusenfryd. I tillegg har den en beroligende effekt på huden. Og gjør håret mykt og silkeaktig, noe som gir dem en ekstremt lys og vakker glans. Sist - men med konstant bruk buljong. Regelmessig bruk av kamille betydelig lysere hår, noe som gjør dem hvete-gull. For avkok tas tre spiseskjeer av blomster, helles en liter kaldt vann, og plassert i et vannbad. Suppen koke i 15 minutter, deretter press og bruke samt nesle infusjon.
For fet seborrhea effektiv rubbing tinktur fra løk. Ta en middels stor løk, tørk den på et rivjern, legg 5-7 melkoyzmelchennыh nesle blader og en spiseskje med friske kamille blomster. Helle et glass med kokende vann. La stå i en time, sil og i 15-20 minutter sakte gni hodebunnen mens masserer den. Skyll sjampo og skylles på normal måte.
Å kvitte seg med seborrhea, er det mange måter. Det er bare opp til deg hvilken du skal velge. Men å bli kvitt flass, gjøre alt som det ikke vises igjen, vask og skyll hodet med varmt vann, men varmt på bedre gi opp; holde håret og hodebunnen, ved hjelp av spesielle masker; sjekk for å se at kostholdet ditt inneholder en optimal mengde vitaminer. Ikke bekymre deg over ingenting mer tur i frisk luft.  
Яндекс.Метрика