Hvite flekker på negleneHvite flekker på neglene nylig allment kjent problem over hele verden. Mange av disse plassene er redde fordi de ikke vet hvordan de skal bli kvitt dem.
Hvite flekker på neglene - et eiendoms symptomer på visse sykdommer som forårsaker bekymring til hele kroppen, og de har ulike defekter negler og mye svekke utseendet på hele hånden.
Årsaker til Hvite flekker
Den vanligste årsaken til hvite flekker på neglene - er et tilstrekkelig antall mineraler, sporstoffer og vitaminer i kroppen, dårlig kosthold og andre. Negativt påvirke negleplaten og feil kosthold, stress, depresjon, og det kan være et problem eller nyre knust hjerte. Dette er på grunn av mangel på kalsium, jern og sink på neglene vises hvite flekker i ulike størrelser og former.
Dessuten kan utseendet på hvite flekker på neglene føre til mer alvorlig problem - mangel på protein. Proteinet synes i legemet på grunn av nyrene, men mangel på protein kan føre til alvorlig sykdom som vil føre til en dysfunksjon av nyrene og deretter rundt hjørnet nyresvikt. Hva bør videre forklare ikke verdt det. Trekke konklusjoner og gå gjennom en grundig undersøkelse av gode fagfolk.
Flere hvite flekker på neglene kan rapportere store problemer intestinal, hjerte-karsystemet og metabolisme.
Utseendet til hvite flekker på neglene kan også være en indikasjon på sopp lesjoner. Hvis neglene var stratify, bryte ned og tykne steder - noe som betyr at det er på tide å slå til hudlege eller gå på apoteket for anti-sopp krem.
Bli kvitt hvite flekker på neglene
Hva skulle liksom hjelpe neglene og bli kvitt disse plassene kan brukes vitaminene A, C og E. Korriger kostholdet ditt, øke inntaket av sporstoffer, samt attraktive mål ta vitaminer.
Reduser antall hull og forbedre den generelle tilstanden av negler, kan du bruke vanlig bad hånd. De hjelper normalisere blodsirkulasjonen, og på grunn av at bedre ernæring negleplaten. For å hjelpe kroppen bekjempe de hvite flekkene på neglene, begynn å drikke tran eller det kan brukes på overflaten av neglene (helst etter bading). Fett bør kle seg, trenger ikke å tørke.
Mange mennesker skade negler er uvitende om dette, og utseendet på hvite flekker på det umiddelbart minne.
Hvite flekker kan vises på grunn av mekaniske skader - et slag, skade på negl saks skjellaget og spiker plate og så videre. Men mekanisk skade ikke er behandlet, noen skadede negler vokse og skjær dem.
Et interessant faktum, som tidligere ikke betale oppmerksomhet, er forekomsten av hvite flekker på neglene på grunn av alvorlig stress. I dette tilfellet, bli kvitt flekker på neglene vil være bare etter at du kurere nervesystemet.
På grunn av de reduserte hemoglobin gapene vil også være til stede på neglene. Hvis de ikke pass, som ble permanent, du bør nok se en lege og ta en blodprøve for å sjekke for blod hemoglobin. Det kan skje at diagnosen er bekreftet, vil du bli utskrevet fordi noen medikamenter for å heve den, og du er i stand til å øke bruken av leveren, epler, granatepler, aprikoser, bokhvete og saft av granateple og tomat.
Utseendet til normal vitamin mangel kan også påvirke neglene. For å stoppe denne bruken vanlig bad for negler med sitronsaft eller vanlig havsalt. Også skjønnhetseksperter rådes til å gni i hårstråene basis lakserolje.
Du må alle holde situasjonen under kontroll, og ikke forsømmelse. Vær oppmerksom på at pasienter som gjemmer seg under et tykt lag med neglelakk mørkt, vil du forme sine egne hender. Rådføre seg med eksperter, og de vil fortelle deg hva du skal gjøre og hvordan du kan fjerne hvite flekker på neglene.
Skål!
Arsonvalisasjon

 Hva arsonvalisasjon? Hvorfor bruke arsonvalisasjon?
 En profesjonell tilnærming til behandling av solskadet hud og riktig valg av kosmetiske prosedyrer for å hjelpe mange kvinner ser mye yngre enn sine år. Betimelig tilgang skjønnhetsekspert gir ofte å utsette kirurgi og bruke lysere kjemikalier for forebygging eller eliminering av hud aldring endringer.
 Arsonvalisasjon - En metode for fysikalsk behandling som ofte brukes i kosmetikk. Dens basis er effekten på kroppen pulset elektrisk vekselstrøm av høy frekvens og spenning og lav strøm. Han heter heter skaperen - franske legen Jean A. d'arsonvalya som først foreslo det i 1891. arsonvalisasjon gjort ved hjelp av en spesiell enhet som produserer en elektrisk strøm forhåndsinnstilte parametre og elektroder i kontakt med overflaten av kroppen av pasientene (hud) .
Arsonvalisasjon

 Under påvirkning av høyfrekvent vekselstrøm med visse egenskaper i det myke vevet i ansiktet forbedrer blodsirkulasjonen, metabolisme, immunrespons. I kroppen svinger og samlet effekt - redusert blodtrykk, oppnådde en beroligende effekt. Arsonvalisasjon er systemisk og lokalt. I kosmetikk laget kun lokal prosedyre: virkningen av elektrisk strøm på en del av kroppen - ansiktet.
 Elektrisk strøm sett av parametere i arsonvalisasjon ikke skade kroppen. I en glasselektrode, som påføres på huden, er gassen i den ioniserte tilstanden. I løpet av fremgangsmåten, ved anvendelse av elektrisk strøm til elektroden, mellom denne og huden er en elektrisk utladning - det er gnister og spraking. I luften, med dannelse av ionisert oksygen (ozon) og nitrogenoksider. Som et resultat av huden utvider blodkar og øker blodsirkulasjonen og metabolisme, og huden og drepe bakterier i luften. Pasienten på denne tiden opplever mild til moderat svie eller prikking. I noen tilfeller bruker elektrisitet mer makt (for å fjerne vorter), forårsaker mer intens følelse. Etter kurset arsonvalisasjon forbedrer hudfarge, myke arr, øker hudens tone og bremser dannelsen av rynker. Når utsatt for hodebunnen er økt hårvekst. Denne behandlingen forbedrer hudens problem - normal funksjon i talg og svettekjertler. 
? Seborrhea kan være tørr og fet. For fet seborrhea dreven aktivitet i talgkjertlene, og når den er tørr - er redusert, slik at huden ikke skinner, og dekket med skjell epitel.
 I kosmetikk arsonvalisasjon brukes til å forbedre hudens tone, aldring, med en sterk hårtap, fet seborrhea i ansikt og hodebunn, akne, forstørrede porer.
 I tillegg hjelper det i behandling av hudsykdommer (vorter, eksem, psoriasis, atopisk eksem, allergier, sår) som kan vises på forsiden. Økt svetting, ikke forbundet med sykdommer i endokrine kjertler kan også løses gjennom arsonvalisasjon.
 Det er kontraindisert i svært tynn og tørr hud, tilstedeværelse av ansikts edderkopp årer, fødselsmerker, med økt hårvekst i ansiktet (over overleppen, haken). Også ta hensyn til generelle kontraindikasjoner for all fysioterapi (noen sykdommer og tilstander).
 Før fysioterapi må fjernes fra ansiktet sminke, rense huden og bruke den Nourishing Cream (tynt lag). Grease letter skyve elektrode ansikt.
 Arsonvalisasjon utført av ulike metoder. For eksempel, i området som påvirkes av vorter ved hjelp av et vekslende elektrisk strøm i et begrenset område av huden - en stabil punktering arsonvalisasjon. I dette tilfellet, blir den valgte elektrode størrelse tilsvarende sone for påvirkning. Hans vekselvis påføres vorte for en bestemt (kort) tid. Om nødvendig innvirkning på store områder, for eksempel oljeaktige seborrhea (dreven aktivitet av talgkjertlene) er elektroden beveges langsomt over ansiktet, uten å ta bort fra huden. Bevegelsen er nødvendig for å delta i massasje linjer - linjer med minst spenning huden. Ved slutten av sesjonen arsonvalisasjon først å redusere intensiteten av eksponering og deretter stoppet helt.
 Arsonvalisasjon sesjon holdes for 5-20 minutter. Tiden avhenger av området av huden som blir utsatt for en vekslende elektrisk strøm. Tas hensyn til pasientens individuelle respons og følsomheten av denne fysiske faktor. Et kurs av behandling anbefales 10-15 som tilbringer hver dag eller to. Arsonvalisasjon kan gjøre etter dyp rensing ansikts prosedyrer (1 eller 3-5 økter). Etter økten er anbefalt å sette på huden din fuktighetsgivende eller nærende krem, massasje eller skjønnhets gjøre nærende maske. Gjenta kurs gjennom hele året kan arsonvalisasjon 3-4.  
Hva du kan gjøre frisyreAlltid trodd at en kvinnes hår skal se perfekt. Selvfølgelig, ikke alle har tid og økonomi til hyppige besøk til skjønnhetssalonger, og derfor må tenke hvordan du gjør håret.
Først av alt, bør du vurdere sin evne i denne vanskelige saken. I tilfelle du aldri har eksperimentert med hår, kan det forventes at første gang får en fantastisk effekt. Du må være tålmodig og trene, men dette arbeidet kan forsvares ganske snart, slik at du kan lage en elegant kveld frisyre. Før du begynner å arbeide på hodet, ikke glem å ta hensyn til flere faktorer som kan outshine resultatet. Først vurdere antrekk, tro meg, ikke høye elegante nachis kombineres med sportsklær. Sekund, riktig gjort hår vil hjelpe deg å skjule noen feil (utstående ører, arr, kort hals, etc..d.). Og for det tredje, ikke glem om din egen komfort. Tro pent montert hale gir deg ikke noen ulempe, ville være mye mer elegant utseende enn noen glamorøs frisyre hrozyaschayasya kollaps når som helst.
Hvordan gjøre håret alene
Dette krever tålmodighet, et par speil (for å vurdere resultater fra flere vinkler), hårtørker og jern (eller en av disse elementene). Så ingen trenger diverse styling (lakk, mousse, gel, etc.) og gummistrikk, pins, usynlig.
Ikke glem at når chic frisyre du mislykkes, men du kan alltids slå ulemper til fordeler, for eksempel effekten av lungelidelse kan du legge krydder og personlighet. I tilfelle du har langt hår, er det en mislykket eksperiment, kan du alltids lage en klassisk "hestehale" og ulydige låser stikke vakker stealth. De fleste gjør håret vasket i rent hår.
Hvis noen hårlengde kan gjøres interessant og ganske enkel frisyre ved hjelp av mousse. Du må gjelde for hele lengden av mousse eller skum, tilt hodet og i en posisjon til å tørke håret. Dekorere den ved hjelp av stendere eller hoops.
Nå i vogue volum franske fletter. De ser veldig elegant og kan gjøre enda et bryllup eller på soiree. I denne frisyre mange alternativer veving og ulike ornamenter. Inkluder fantasi, og du får en nydelig kjole du har laget selv. Forresten, er lys uaktsomhet zapletenyya denne spytte velkommen.
Og ikke glem om selve hodet, frisyre, gjort deg selv, alltid løfte humøret for dagen!  
Яндекс.Метрика