Frisyrer for ovale ansikter (foto)Ovalt ansikt alltid ser harmonisk og proporsjonalt riktig. Ovalt ansikt som egg, invertert. Dette kinnben, bredt ansikt, ser bredere enn pannen. Chin mild ovalt ansikt og hårfestet rund og glatt. For dette nesten perfekt proporsjonal FACE utvalg av frisyrer noe problem.

Hva frisyre vil passe ovalt ansikt

Eieren av et ovalt ansikt har råd til å velge hvilken som helst frisyre med variasjon, så blir nødt til å ta hensyn, kanskje, til hårets struktur. Det bør bli husket viktig regel for fint hår som ser best ut i en kort frisyre. En lang tynn håret ikke ser i det hele tatt, uavhengig av type ansikt.
Frisyrer for ovale ansikter (foto)

Ikke skjul proporsjonalitets personlige estetiske områder under tunge og tykke smell, helst helt åpent ansikt. Hvis en kvinne har et ovalt ansikt og tykt langt hår, kan det råd til å bruke dem i form av krøller eller uten curling.

Strukturen av håret ved valg av hårfrisyrer

Eiere hardt og bølgete hår er bedre å forlate kort hår, så håret ikke kan holde volumet og form. Det anbefales å plukke opp håret til skuldrene og la ansiktet åpent. Frisyre stativ egnet for kvinner med tett tverduvatymy og rett hår. Lengden hår bedre velge under kinnbena som vil trekke oppmerksomhet til ansiktet.
Kvinner med et ovalt ansikt og tynn sparsom hår, egnet frisyrer med volum og cholky enhver form, med en spesielt viktig rolle filirovki cholky og tråder.
Cholka for ovale ansikter
Frisyrer for ovale ansikter (foto)

En god løsning for litt avlang oval ansikt blir smell til øyenbrynene. Visuelt smell skjule dette lyset og gjøre uforholdsmessige funksjoner harmonisk. Velg cholka rett eller diagonal, skrå. Med en stor nese på et ovalt ansikt er ikke nødvendig å gjøre en lang cholku og gjøre det litt bedre, unngå derfor fokusere på midten av ansiktet.
Legging frisyrer for ovale ansikter
Gitt strukturen av håret, velge en frisyre kan være basert på strukturen av ansiktet og dens funksjoner. Markere sine mest harmoniske ansiktstrekk.
Hvis du har vakre kinnben og klar ovalt ansikt, lage en snarvei, dostayuschuyu litt under kinnbenet eller haken nivå.
For å konkludere dette frisyre, kan håret trekk styler gel og fest endene, forlater håret skinnende glatthet. Eller vice versa, tørt hår tørketrommel, stabling rygger stor rundbørste, etter å påføre dem for styling mousse. Dette vil gi håret ekstra volum og uaktsomhet og ansikt ser yngre.
Pidkruty håret, fordi hår gjør feminine ansikt og smile og leppene tilt andres øyne.
Den lykkelige eier av et ovalt ansikt kan enkelt samle håret i kveld vakkert hår, ansikt framing krøller eller helt åpne den.
Alternativer frisyrer for ovale ansikter
Bob, glatt eller volum, som vil understreke ansikt, lepper og kinn. Kvinner med et ovalt ansikt kan prøve mange varianter konklusjon frisyrer bob, åpner eller lukker ansiktet. Krøller bob med lengre side tråder Stram kan gjøre dem klart asymmetrisk eller lik, langs linjene av ansiktet.
Lagdelte frisyrer og faner - et godt valg, fordi den viktigste fordelen er at håret velstelt utseende og volum billig. Å ha slike lengde hårklipp til haken nivå, kan en vakker oval være gunstig for stress. Eller vice versa, skjule det, noe som gjør henne håret under haken. Kort hår kaskade ovalt ansikt og passer til alle typer hår.
Frisyrer for ovale ansikter (foto)

Spesielt for utsøkt ovalt ansikt er kort frisyre med lange smell og kort hår på hodet. Dette frisyre kan gjøres enkelt ved å trekke håret helt rett og avsluttende smell litt sidelengs eller bakover.
Selv en enkel endring i den vanlige avskjed, uaktsomhet grunge, retro styling bølger, krøller eller en stor strukturert tråder, endre ansiktet vil påvirke bildet, noe som gjør den spesiell.
Kvinner med ovalt ansikt til ansikt like myke, feminine langt hår og ultra-kort og pinnsvin eller andre korte hårklipp.
Når du velger frisyrer bør også vurdere hvilken type figuren. En høy, tynn kvinner med ovalt ansikt passer alle alternativene frisyrer torget. Lave eiere ovalt ansikt og helfigur passe korte hårklipp eller frisyrer høyt volum tips.
Frisyre kvadrat til ovale ansikter
Frisyrer for ovale ansikter (foto)

Den klassiske, utvidet eller vinklet bob - alle alternativene vil være hensiktsmessig. Men det er viktig å huske at for sparsom hår, kan ikke lang holde formen på håret, og raskt miste volum, velge kortere frisyre. Å legge til noen av disse typer firemannsrom og skjule mindre feil person kan bangs ulike former.
Hersker ovalt ansikt kan eksperimentere med variasjoner av frisyrer bob. Enda litt endre sin form, legger du håret friskt og stilig utseende, endre person. For eksempel, kombinasjonen av en glatt sone ved røttene og smellene fra resirkulerte ender, ser veldig interessant og moteriktig. I den klassiske versjonen for kvinner med ovale ansikter bør prøve gradert hårklipp bob eller en kort og litt ekstravagant med tynne tråder som henger på en klar linje skjæring.
Frisyrer for ovale ansikter og medium hår
Frisyrer for ovale ansikter (foto)

En av de mest romantiske hår styling er retro 20-årene, som er svært ovalt ansikt.
Gjør det veldig enkelt. Å skape frisyrer trenger gjennomsnittlig diameter curling, hårføner, rund pensel, sniking, mousse og spray konklusjon:
- Det første tørt hår tørketrommel og gjøre volumet i rotsonen;
- Skille hår delt i to, bruke mousse ca 5 cm vekk fra røttene;
- Hver strand pidkruty Curlers, rull på slep, sikker og usynlige tråder på toppen av spraymaling;
- Fjern usynlige tråder av avkjølt og kam kam med store tenner;
- Et lite hår lakk topp og klar.
Frisyrer for langt hår og ovalt ansikt
Frisyrer for ovale ansikter (foto)

I form av et ovalt ansikt passer til enhver styling langt hår. Store og små krøller, glatt hår ved røttene og tips av resirkulert, franske fletter. Ikke vær redundante mote hårfarge måter - Ombre og brondirovanie.
Langt hår kan fantasere om noen tema og skape enhver frisyre. Veldig populært i det siste året var forskjellige fletter og veve.
For eksempel har tradisjonelt retro spytte blitt veldig moderne blant unge jenter. Å skape behov for å skille de to skrå skiltes hår og veve to franske fletter håret i to deler. En av flettingen må bøye innover og dolke pinner eller liten nål. Den andre er den siden flette, og hennes låser trenger å strekke litt flere bulk skjema fletter.
Funksjoner frisyrer for ovale ansikter
- Vær forsiktig med helt rett langt hår, som visuelt ovalt ansikt kan bli mer langstrakt, og dermed kan du yskazyte andel. Velg frisyrer med volum lys bølge, som rammer inn ansiktet;
- Unngå høye bouffant frisyrer og i et tårn eller en krone, der ansiktet er for lang.
- Bortsett ansiktsform og hårtype, velge en frisyre, selvfølgelig, for å vurdere kvinnens alder;
- Alle jenter og unge kvinner til å alltid stå langt hår under skuldrene, resirkulert eller rett, særlig de chiye ansiktet er oval i formen;
- Middelaldrende kvinner er alltid stilig bob frisyre, ansikts høydepunkter kinnben bedre når låser uten dekker ansiktet;
- Kvinner med et ovalt ansikt er i alderen veldig kort hår, pannen og åpning zaostryayuschye notat på en vakker ovalt ansikt.
Noen ganger er ovalt ansikt ikke helt perfekt og litt avlang. Dette kan korrigeres ved å gjøre myke smell og litt vidrostyvshy hår. Lange tråder også være en god løsning mindre feil person hvis de legger volum på frontsonen.
Hvis den øvre del av ansiktet er meget bredt, vil det spytte smell frelse og lukke det meste av pannen. Dersom en slik pannelugg er ikke inkludert i planene dine, krøller deretter på sidene av individer er vellykket alternativ.
Frisyrer for oval ansikter Videoer
Korrigering av øyebrynBildet av enhver kvinne vil ikke være komplett hvis det ikke er perfekt øyenbryn form og form. Selvfølgelig, kan du gjøre dem i å korrigere noen skjønnhetssalong, men mye enklere, enklere og billigere å gjøre det hjemme.
Hvordan velge den formen øyenbrynene
Øyenbryn utføre ansikts subtile, men svært viktige funksjoner. De beskytter øynene våre fra fuktighet, samt den sterkt sollys. Det er gjennom øyenbrynene kvinner kan uttrykke sine følelser flertall.Men viktigst av alt, de tjener en estetisk funksjon: øyenbryn forvandle en kvinnes ansikt, gjør det klart. Dessverre, en svært liten mengde rettferdig sex er perfekte øyenbryn form av natur. Derfor, for å alltid se attraktive, bør du ta vare på denne detaljen person og gjennomføre under korreksjonen.
Hjemme, kan du justere øyenbrynene selv, men før du starter denne prosedyren, må du velge riktig linje bøying. Du må finne din ansiktsform, fordi hver type person passer riktig kurve.Den perfekte øyenbryn form kan bidra til å gjøre en god visuell oval. For eksempel vil langstrakt ansikt foreta en kort og rund - avlange.
Du trekantet ansikter? Du bør lage en avrundet form øyenbrynene. Men ikke gjør dem for avrundet, bare følg lett avrundede linjer. De som har et rundt ansikt, er det best å gi den en oval form å visuelt det var litt lengre og smalere. Gjør det enkelt. Det er nødvendig å justere slik at linjen av bryn var en liten brudd og zaostryayas i sin ytterkant. Avstand fra indre hjørne å bryte bør være om lag 2/3 av de totale øyenbrynene.
På firkantet ansikt trukket øyenbryn så vel som i den runden. Den eneste pause i korreksjon bør gjøres nærmere midten. Kvinner med en firkantet ansikt, holder korreksjon hjemme, noen ganger unødvendig forverre øyenbrynene. Dette bør ikke gjøres, fordi da har du kommet til ansikt "hus", som vil gi personen litt overrasket utseende.
Eiere ovalt ansikt bør være avrundet visuelt gjennom øyenbrynene. Du må gjøre en korreksjon der kanten vil bli myk kurve. De uttrykte knekk gjøre i dette tilfellet er ikke nødvendig, men du kan i ytterkanten av linjen for å gjøre litt tynnere.
Virkelig sex med langstrakt ansikt ofte lider av å ha nezhenstvennыy utseende. Dette vil bidra til å løse problemet bare øyenbrynene. Oval avrundet kant kan du gjøre i en rett linje.
Hvordan øyenbryn korreksjon
Hvis du definerer din type ansikt og plukket opp noen form for øyenbrynene, som er nesten helt sikkert fremheve dine sterke og vender seg bort fra andres synspunkter feil, kan du fortsette med justeringen.
Hjemme, som en skjønnhetssalong, bør øyenbryn korreksjon skje i tre faser:
-pidhotovchyy- På dette punktet bør kvinnen bestemme utgangspunktet for øyenbrynene, stedet hvor den vil begynne å bøye og sluttpunkt. Ikke bekymre deg, det trenger ikke å fullføre kursene make-up, er det ganske lett. Du må enten lang og tynn gjenstand som en nål eller spyd. Det enkleste er å bruke en vanlig kosmetisk blyant. Kant feste en blyant til fløyen nese og sted slik at han sluttet med hjørne øyet (internt). Hvor han kommer i kontakt med hårene vil være ditt utgangspunkt. Bare sette en liten prikk blyant på øyenbrynene og deretter sette den på vingene av neseborene dirigere til hjørnet av øyet (ekstern). Du vil ende punkt - stedet hvor blyanten kommer i kontakt med hår. Etter det finnes bare peke bøying: Før blyant til øyenbrynene fra nesen vinger gjennom pupillen.
- Korreksjon - Dette stadiet innebærer modellering øyenbryn, som er å fjerne alle unødvendige hår og / eller fett. Fjerne håret hjemme er mest praktisk vokset tråd eller pinsett. Selvfølgelig, er korreksjonen ikke akkurat hyggelig prosedyre, men kan litt redusere smerte. For eksempel, bidra til å redusere smerte noe fett krem ​​smurt det klink øyenbryn korreksjon før og etter alle de vanlige overflødig ren klut. En kan redusere smerte ved å bruke kaldt eller varmt pakker, er det bare å feste øyenbryn poser med is eller en flaske med varmt vann. Korrigere eventuelle kanten du trenger raskt.
Final - på dette stadium må utføre desinfisering. Noen kvinner komplett simulering øyenbryn korreksjon. Dette er veldig farlig! Etter plukker hårene ikke kan neglisjeres desinfeksjon, som i dette tilfellet kan være irritasjon eller infeksjon skje. Huden etter korreksjonen skal tørkes med alkohol eller tonic lotion og gjelder på området rundt øyenbrynene beroligende krem, som nitroglycerin eller kamille.

Farging av øyenbrynene i korreksjon

Prosessen med å justere bryn - det er også et maleri. Selvfølgelig trenger ikke alle å gi farge øyenbrynene fordi mange kvinner av natur lyse og vakre hår. De bør bare etter korrigering for atferds hår fargeløs gel for å fikse resultatet. Men hvis etter plukker du knapt synlige form øyenbrynene, vil du trenger å endre sin farge.
For fargekorrigering øyenbryn må velge en nyanse som vil matche fargen på hårrøttene. Du kan komme til kort i retning av lys og mørke. Dette er en veldig unik indeks, så du må velge en praktisk måte, prøver forskjellige farger.

Malte øyenbrynene kan male, blyant eller skygger.
 Du ønsker å bli rik maling farge? Gjør det ganske enkelt, bare fortynne malingen i plastbeholdere, gjelder petroleum gelé eller krem ​​(fett) i huden rundt øyenbrynene og tykke maling børstehår. Etter 7 minutter å vaske av malingen.
For å legge til farge og form øyenbrynene med en blyantstrek, ikke lik å flagge en klar linje grense, utgangskretsen og en liten lette strøk som er visuelt simulerer hår. Eiere glissen øyebryn kan bruke skygge. Øyenbrynene skal være spesielle, de må være nøye malt alle hårene i retning av vekst. Du kan bruke matte skygger som er ment for øynene hvis de er egnet skygge. Men aldri male øyenbrynene perle nyanser! At de ble holdt så lenge bryn, er nødvendig før tegning Fukt børsten.  
Яндекс.Метрика