Først må du bestemme formen på ansiktet ditt. Det kan være en bestemt type, mest sannsynlig vil det være noe sånt som en kombinasjon av to eller flere former, men en av dem skulle bli allokert mer enn andre.


Valget av type ansikts frisyrer


 Foran speilet, gre håret tilbake og knytte halen. Vike litt eller ta et bilde av deg selv, slik at håret ikke forvrenge ikke formen på ansiktet ditt. Sirkel formen på ansiktet ditt på speilet eller bildet. Nå se på hvilke av alternativene nedenfor mer som din.
 Oval.
 Lengden er omtrent en og en halv ganger bredden.
 Oval ansiktsform anses ideelt fordi nesten enhver frisyre vil se fint. Du kan bruke kort, mellomlang og lang hår. Ansiktet ditt er i perfekt forhold.
 Beste frisyrer slitt helt åpent ansikt. Unngå frisyrer som dekker ansiktet, kan de gjøre det.
 Sirkel.
 Rundskrivet linje av hår og hake, bredt ansikt og runde kinn.
 Hvis du har et rundt ansikt, frisyrer hovedmål - å begrense den. Hvis håret er langt, under haken, slitasje avskjed. Hvis lengden av hår over haken, rett sammenbrudd bedre ikke å ha på seg. Skape volum på kronen og panne åpen bare gjøre slankere ansikt.
 Det er bedre å unngå korte hårklipp og ikke gre håret tilbake. I tillegg anbefales det å bruke skjegget i området av kinnene.
 Square.
 Rett linje hår, kantete kjeve og bredt ansikt.
 Håret ditt bør myke opp den skarpe vinkelen på kjeven og minimere "kvadratnost" linje pannen.
 Frisyrer som fremhever kinnben - de mest aktuelle, så "kort lag" hengende på kinnene vil se fantastisk. Bølgete hår ved tinningene og redusere awkwardness.
 De fleste er middels eller langt hår om en tomme under haken. Hår, senket pannen vil se perfekt når de er tynne eller frynser. Løs bølgete hår godt avrundet person.
 Trekanten eller pære.
 Et bredt hake og en smal panne.
 Når du velger en stil for denne ansiktsform, bør du velge en som smalner haken og pannen utvides til å balansere proporsjoner. På toppen av templene og bære frodig hår, kjemmet å se, men for å "utvide" pannen.
 Ikke ha håret i en frodig kjeve. Hårlengde er bedre å velge haken eller lengre. Skru ned volumet på toppen og på sidene, spesielt i ørene. Volumet i haken og over templene vil være avrundet person.
 Hjerte.
 Smal hake, utvide i øyehøyde.
 Hvis du har en type, så du trenger en hårklipp, mykgjørende kjeven og reduserer synet. Dette skjemaet krever en person bølgete frisyre. Langt hår til haken er perfekt.
 Hovedmålet - "utvide" smal hake. Bølgete hår på sidene distrahere oppmerksomheten bort fra kjeven. En bedre slitasje fulle bølgete hår.
 Extended.
 Lang og tynn, lik bredde på pannen og kinnene. Du kan ha en svært smal hake eller høy panne.
 Frisyrer for denne ansiktsform bør legge fylde på sidene ansiktet og rundt øyne, kinn og ører. Avlede oppmerksomheten fra lengdegrad person kan skrå avskjed. Asymmetriske hårklipp vil se flott ut.
 Den beste hårlengde - til midten av halsen. Velg volum med krøllete eller bølgete hårklipp, skape illusjonen av balansert bredde.  
Kremer hjemme

 Kremer eier hender


 Hva du bør vurdere når du kjøper en krem ​​for hender


 Moderne kosmetisk industrien tilbyr en rekke verktøy for pleieprodukter Dette er i første rekke kremer. For orienterings handlinger er delt inn i nærende, mykgjørende, fuktighetsgivende, bleking, beskyttende og kosttilskudd.
 Kremer er utformet for å mette huden fett og proteinkomponenter, vitaminer og mineraler, for å forhindre tap av fuktighet påvirker tettheten og elastisiteten av vev, heve dem og fjerne inflammasjon og irritasjon.
 I kvalitativ nærende krem ​​inneholder store mengder flerumettede fettsyrer. Grunnet lipidfilmen at de danner, vises huden din beskyttet mot de skadelige effektene av vann, lav temperatur og vaskemiddel komponenter. Kremen består av aminosyrer, slik som silke proteiner som styrker og støtter protein skjelett hudceller. Den inneholder fettløselige vitaminene A og E, som virker som antioksidanter og vitamin ekstrakter som forynge huden og motstår frie radikaler. En av de viktigste komponentene i kremen er urea, raskt kan trenge gjennom huden og intensivere prosessen for absorpsjon av vann, vitaminer, proteiner og fett, og dermed fuktighetsgivende og nærende epidermis. Å myke opp huden og helbredelse av små skader (brudd, kutt og skrubbsår) i krem ​​administrert pantenol.
 Når du kjøper krem ​​behovene til sin sammensetning matchet etter alder, noe som betyr sol-beskyttelse faktor (SPF), var på minst kunstige farger og smaker (for å utpeke dem akseptert forkortelse FD & C, D & C) og maksimal naturlige stoffer, selv om det må sies at kremer basert på naturlige stoffer industrien produserer ikke. Men denne måten kan du forberede deg hjemme. Det er nødvendig å vite hvilke komponenter kan inkludere krem, som gir effekt på huden hver.
 Å myke opp huden, gir det elastisitet og eliminere irritasjon krem ​​injisert en liten mengde lanolin. Slik biologisk stimulerende stede i bee royal gelé som apilak, forbedrer hudens tone. Den kan imidlertid føre til allergiske reaksjoner, så angir den til kremen skal være med forsiktighet, og en dose på mindre enn 003% av den totale vekt.
 Bivoks danner en tynn film på huden som ikke tillater det å miste fuktighet. I tillegg, fordi det tar hudens mykhet og elastisitet og blir mer tett fløte og varmebestandig.
 I ofte legge fløte og andre bier - propolis. Det er spesielt anbefalt for komposisjonene er ment for kvinner over 40 fordi den har en styrkende effekt på huden.
 Å ernære hudkrem sperm tilsettes som et antiseptisk bruk en liten mengde borsyre (samme funksjon lavendelolje, som dessuten anvendes som aromastoffer) og for å redusere zhyrootdelenyya injisert renset bjørk tjære.
 Plante komponenter (eik bark, johannesurt, peppermynte, Celandine, nesle, etc.) reduserer betennelse i huden, strammer porene og akselerere healing fin morgen.
 I kremen og tilsett en rekke vitaminer, særlig vitamin A (mykner tørr hud), C (anti-inflammatorisk effekt), D (normaliserer forbrenningen og øker effektiviteten av vitamin A), E (forynger huden og virker som et konserveringsmiddel), og F (eliminerer tørrhet hud).
 Som et grunnlag for å velge vaselin fløte, olje (oliven, fersken, mais, etc.) eller glyserol.
 Håndkrem bør brukes riktig, spesielt:
 - Fall, vinter og vår nærende krem ​​bør brukes på hånden i løpet av dagen (spesielt før du går ut for å beskytte dem mot vind og kulde) og fuktighetskrem - om natten;
 - Sommer dagen når det er varmt ute, anbefales det å sette på hendene fuktighetskrem for å opprettholde væskebalansen, og om natten - næringsrik.
 Også påføre kremen på hånden også må kunne. Å effektivisere hånd å utarbeide en foreløpig holde dem i 5-10 minutter i salt, urte eller kombinert vannochtsi. I et knipetak kan du stå i 2-3 minutter under en varm dusj, deretter tørre hender og bruke fuktighetskrem.
 Høykvalitets produkter, selvfølgelig, er dyrt. Men hjemme kan du forberede bestander av naturlige produkter som vil bli funnet i hver familie. Men er ikke gjenstand for langtidslagring disse midlene.

 Kremer hjemme. Oppskrifter


 Oppskrift 1
 Nødvendig: 2 ss. l. linolje, 1 ss. l. fersken smør, 1 eggeplomme, 1 lm. l. honning og sitronsaft.
 Matlaging. Gni honning og smør til en glatt, tilsett sitronsaft, eggeplomme og bland.
 Søknad. Bruk krem ​​for å forsyne huden.
 Oppskrift 2
 Nødvendig: 1 ss. l. glyserol, en sitron.
 Matlaging. Klem sitronsaft, tilsett glyserin og rør.
 Søknad. Påfør kremen på hendene etter vask, rengjøring og så videre.
 Oppskrift 3
 Nødvendig: 5. l. hakkede friske urter Herniaria glatte, 250 ml olivenolje.
 Matlaging. Hell gress olje, sette mot 7 dager og belastning.
 Søknad. Vær forsiktig grov hud på hender og albuer.
 Oppskrift 4
 Nødvendig: 2 ss. l. smør, no 1 lm. l. honning, kamille blomster og marigold medisiner, urter storfe Trifid, reinfann, ryllik, plantain og roseblader, 1 eggeplomme, 1 kopp vann.
 Matlaging. Rå grønnsaker mix.
 2 ss. l. den resulterende samling helle kokende vann og holde i et vannbad under panseret i 10 minutter, deretter la avkjøles og belastning. Gni honning smør og eggeplomme, tilsett 2 ss. l. buljong og rør.
 Søknad. Bruk krem ​​for å forsyne huden.
 Oppskrift 5
 Nødvendig: 2 ss. l. linfrø, 1 ss. l. 30% styrke fløte fett, no 1 lm. L. hyllebær blader, urter nesle, en kopp vann.
 Matlaging. Vegetabilsk rå helle kokende vann i 30-40 minutter og sil. Grind flaxseeds i en kaffekvern, slipe med fløte og tilsett som infusjon for å få en slurry.
 Søknad. Bruk krem ​​for å forsyne huden.
 Oppskrift 6
 Nødvendig: 1 ss. l. smør, 1 eggeplomme, 1 lm. l. hvit leire, to dråper vitamin A og E.
 Matlaging. Pound eggeplomme med leire og smør, tilsett vitaminer og bland.
 Søknad. Bruk krem ​​for å forsyne huden.
 Oppskrift 7
 Nødvendig: 2 eggeplommer, 2 ss. l. melk i 2 timer. l. honning, tre dråper roseolje.
 Matlaging. Gni plommer, honning og melk til en glatt, tilsett roseolje og bland.
 Søknad. Bruk krem ​​for å forsyne huden.  
Aromaterapi. Eteriske oljer

 Aromaterapi hjemme


 Aromaterapi - Bruken av terapeutiske (kosmetisk) Formålet med essensielle oljer. Den er utført i skjønnhetssalonger og hjemme. Eteriske oljer gir en fordelaktig effekt, ikke bare på huden i ansiktet og halsen, men også på den mentale tilstand. Det viktigste - å velge riktig smak!
 Essensielle oljer avledet fra ulike planter; i Østen de er tradisjonelt brukt for behandling og for å bevare skjønnheten og helse. Oljen blir aktivt brukt i kosmetikk industrien, og legger til ulike kremer og masker. De er også mye brukt i skjønnhetssalonger, og legger de samme kosmetiske midler umiddelbart før inngrepet.
 For den sarte huden i ansiktet og på halsen kan brukes bare naturlige eteriske oljer av høy kvalitet. De har den naturlige smaken av anlegget som mottas. Dårlig kvalitet oljer er vanligvis blandet med noen utenlandske lukt, stratifisert ampulle under lagring. Disse oljene kan skade huden eller forårsake hodepine forverre humør.
? Ved blanding av essensielle oljer kan legge igjen en ubehagelig lukt. Det som betyr noe i denne saken og individuelle oppfatning av lukt. Berike opprinnelig en liten mengde kosmetikk essensielle oljer. Hvis du behagelig lukt og ikke forårsaker allergi, så kan du lage mat på et høyere nivå.
 Eteriske oljer har en behagelig aroma (selvfølgelig, det er individuelle preferanser), løselig i fett raskt fordampe. I forbindelse med sistnevnte eiendom, må du holde dem i en lufttett beholder bare på et mørkt sted. Forberede hjem rettsmidler for hudpleie er påkrevd i små mengder, da de raskt miste sine verdifulle egenskaper ved fordampning av essensielle oljer.
 Essensielle oljen er et naturlig produkt. De bidra til å rense huden for ernæring og hydrering, mykgjørende og healing. Mange av dem har på kroppen flere nyttige handlinger. Men husk at essensielle oljer kan forårsake og allergi og hodepine. I dette tilfellet betyr smaken ikke passer deg bedre erstatte det.
 I kosmetikk som bruker eteriske oljer eliminere overdreven tørr hud, edderkopp årer, acne, ulike steder, inkludert fregner. Kosmetiske midler med eteriske oljer sunnere hudfarge perfekt, gjør huden mer smidig og elastisk, normaliserer aktiviteten av talgkjertlene. De bidrar også til å jevne ut rynker og hindrer nye.
 Eteriske oljer kan brukes på huden i sin rene form. Dette vil irritere eller brenne huden. De er lagt til base olje (jojoba, oliven, mandel, etc.) eller kremer, masker, kremer. Eteriske oljer trenge dypt inn i huden, og kan i enkelte tilfeller forårsake allergier. Derfor må du forhånds påfør en liten mengde kokt produkt på innsiden av underarmen og test reaksjon i et par timer, og bedre neste dag. Hvis huden i orden, ingen kløe, rødhet eller hevelse, deretter kokt verktøy du kan bruke.
 Når du forbereder kosmetiske produkter med eteriske oljer er følgende forhold:
 • 100 ml olje base - 20-60 dråper (1 -3 ml) eterisk olje;
 • 25 ml baseolje - 7-25 dråper;
 • 1 h. L. baseolje - 3-5 dråper.
 Ved overdose essensielle oljen kan være hudreaksjoner eller forverre humør selv være kvalme, uro, nervøsitet. I dette tilfellet må du vaske huden med varmt vann og vaskemiddel og grundig ventilere rommet. Det skal komme ut i frisk luft til forbedring. Ved utilsiktet inntak av essensielle olje i øynene dine trenger å vaske med varmt vann.
 Eteriske oljer i sin sammensetning som inneholder forskjellige biologisk aktive forbindelser, inkludert antioksidanter som sinker aldringsprosessen, skade cellemembraner. Trenge dypt inn i stoffene, essensielle oljer medfører ulike biologisk aktive stoffer som finnes i Kos - metolohycheskom kjøretøy.
 Du kan bruke flere essensielle oljer hvis det er tillit til at de ikke forårsaker allergi, men ikke gjør altfor komplisert struktur. Bedre endre det med jevne mellomrom (hver 3. uke). I tillegg er essensielle oljer som brukes til forskjellige bad, bad, komprimerer.
 Valget av essensielle oljer er meget høy. I 3000 verdens kjente arter av planter som inneholder dem. På bakgrunn av noen essensielle oljer produsert en hel serie av kosmetiske hudpleie ansikt og kropp hår. Eteriske oljer er en del av parfyme, eau de toilette og andre.
 Eteriske oljer dividert med aromaer og virkninger på kroppen. Det er seks grunnleggende smaker: krydret, floral, fruktig, brent, resinous og råtten. De har alle ulike effekter på kroppen, inkludert hud og psyke. For eksempel eteriske oljer med en fruktig aroma øker energi potensial til å føre til en bølge av vitalitet. Tjære, floral og krydret aroma forårsake en beroligende effekt. Råtten dufter, merkelig nok, live opp sansene. De velges avhengig av hudtype og som utøves handling.
 Den mest populære kosmetiske og parfyme industrien er aromaer av rose, sjasmin, sitron, appelsin, lavendel, peppermynte, kamille, verbena, mandel.

 Aromaterapi for normal hud


 Normal hud på ansikt og hals - en suksess. Men det trenger også omsorg.
 Eteriske oljer av einebær, sitron, geranium god tone huden.
 Eteriske oljer av kamille, lavendel, mynte beroligende innflytelse på sinnet, slappe av personen.
 Eteriske oljer av appelsin, sitron, tea tree glatt fortsatt noen få rynker.

 Aromaterapi for tørr hud


 Hvis du har tørr hud på ansikt og hals skjønnhetseksperter rådes til å bruke eteriske oljer for å forbedre stoffskiftet, ernæring og vev reparasjon, toning ansiktsmusklene. Aromaterapi i alderen 30-35 år med tørr hud gir anti-aging effekt, som bedre hud og tregere aldersrelaterte endringer.
 For tørr hud gunstige essensielle oljer av jasmin, kamille, geranium, grapefrukt, appelsin - beroligende effekt.
 Eteriske oljer av rose, tea tree, geranium, lavendel - glatte ut rynker.
 Eteriske oljer av sitron (i hvert fall), kamille, sandeltre - tone huden.

 Aromaterapi for fet hud


 Hvis du bryr deg for fet hud essensielle oljer brukes for suzhyvanyya lenge med desinfeksjonsmiddel for å bedre ernæring.
 Essensielle oljer av peppermynte, sitron, geranium, einer, ingefær tone huden fet type.
 Essensielle oljer av lavendel, kamille, ylang-ylang - rolig.
 Eteriske oljer av bergamott, sitron, grapefrukt forbedrer blodsirkulasjonen og stoffskiftet i huden.

 Aromaterapi for kombinert hud


 For fet hud bedre forberede flere aromasredstv. Bryr seg fet områder av huden i ansiktet legge essensielle oljer beregnet for den type hud. For områder i ansiktet med tørr eller normal hud og velge de riktige essensielle oljer. Universal er de essensielle oljer av sitron, mynte, neroli, tea tree.  
Яндекс.Метрика