Verktøy for make-up remover

 Av alle måter å fjerne makeup mest enkle - vask med en gel makeup remover. Dette er en sann venn av lat. Den kombinerer funksjoner og verktøy for å gjøre-up remover gel for vask.
 Det er ikke nødvendig å bruke flere forskjellige produkter for behandling av enkeltpersoner. Gel dypt renser porene, toner huden, frisker opp ansiktet. Imidlertid er det sannsynlig at han ikke vil være i stand til å fullt ut takle mascara, makeup teller og spor av blyanter. Derfor vil du trenge et ekstra verktøy for å fjerne disse typer kosmetikk.
 Gel make-up remover egnet for normal, fet og kombinert hud. Men for tørr type gel kan være for grovt. Mens, WHO
 Rusten hud tenderer til tørrhet, bør du ikke bare veie fordeler og ulemper gel makeup remover før du stopper det deres valg.
 Servietter makeup remover gel en kamp. De enda enklere å bruke. Den konvensjonelle visdom er at dette verktøyet er egnet for å fjerne sminke bare i "felt": i naturen, på den måten. Faktisk våtservietter kan brukes daglig.
 Servietter makeup remover laget av fleece - vevd syntetisk materiale fra polyэtylentereftalatnoho fiber. En myk klut rikt impregnert med rensing lotion som er egnet for å fjerne alle typer kosmetikk og make-up remover hele ansiktet.
 Med servietter kan du raskt og enkelt rent ansikt makeup.
 Men makeup remover wipes er to åpenbare ulemper. Først bør våtservietter være av høy kvalitet, et krav som gjelder for de fleste vev og de midler som dette stoff impregnert. Billig serviett, er usannsynlig å møte dine forventninger våt duftende Vodicka. Samtidig, som enhver kosmetisk tvilsomt sammensetning, kan det føre til skade på huden din allergi. Den andre, men mindre åpenbar ulempe - manglende evne til dose midler for make-up remover.
 Du er i stand til å justere mengden gel (krem, lotion, tonic, krem), som bruker på make-up remover en prosedyre. I dag, kan det hende du trenger litt mer rensing betyr i morgen - en litt mindre. Fra servietter så ikke får en natt - en serviett. Bruk en dobbel duk anbefales ikke, selv om du klarer å holde den brukte vev tørker ut. Som et resultat, vil forbruket av servietter for å fjerne make-up være mye mer enn kostnadene ved eventuelle andre lignende hjelp av handling.
 En av den gamle tid-testet gruppe av makeup remover skurtreskere lotions, tonics, væske. Gjennomsiktig og lys, de er laget av syreløsninger og inneholder nesten ingen olje. Disse fasiliteter er godt fjernet fra huden potozhyrovuyu filmen og etterlater en følelse av renhet og friskhet. Men lotion, tonics og flytende makeup remover med to store ulemper. Først, som gel makeup remover, betyr væske dårlig jobb med stabil blekk og kosmetikk, og dermed er det du trenger ytterligere renere. Sekund, mange lotions gjort alkohol-baserte og alkohol er kjent for å tørke huden. Igjen vi går tilbake til problemet med mangel på fuktighet alder.
 Melk og fløte  Makeup Remover Det er også ganske lang tid og har fått anerkjennelse i kvinner. Disse produktene inneholder en stor mengde av næringsstoffer og fuktighetsgivende agenter med myk omsluttende struktur. Sammensetningen av melk og fløte er også fett, hvorved stabil blekk og kosmetikk fjernes lett.
 Eiere av fet hud er ikke altfor hedre disse verktøyene makeup remover. Etter å ha brukt melk eller fløte i dem er følelsen neumыtosty "otyazhelennosty" hud. Dette er på grunn av den allerede nevnte omsluttende stoff.
 Sensitiv hud krever ekstra grundig rengjøring. Bruke make-up remover lotion med calendula olje, avokado olje eller lanolynovыm. Unngå produkter som inneholder smakstilsetninger sensitiv hud reagerer på dem er svært smertefullt.
 Men for eiere av tørr hud lotion og krem ​​makeup remover - nettopp lagret.
 Bruk aldri vanlig bomull make-up remover : Under påvirkning melk, tonic, lotion suge den, lagdelt, og sine små fibre holde seg til huden. Spesielt ubehagelige konsekvenser kan oppstå ved inntak av fiber i øynene eller nesen. Så fjerner makeup spesiell pinne eller myk klut.  
Make-up remover. Prosedyre for make-up remover

 Før du begynner å demakijazha, vaske og tørre hender.
 Er alltid hvordan du fjerner makeup : Lips, øyevipper, øyelokk, ansiktshuden.
Make-up remover. Prosedyre for make-up remover

 Vask makeup sterkt i retning av massasje linjer.
 Bevegelsen skal være delikat og mørt.
 Å fjerne leppestift Påfør en liten mengde rensing fond på bomull pads og tørk dem fra hjørnene av leppene mot midten.
 Å rengjøre snert Du kan bruke en spesiell væske for å fjerne mascara eller kosmetisk melk. Impregnert en av disse midlene bomull plate satt på nedre øyelokk og lukk øynene. Øyevipper faller på disken, og ikke får blekk på den sarte huden under øynene. Bruk pengene på øyevippene andre bomull pads, også impregnert rensemiddel. Tørk vippene fra rot til tupp, litt å trykke på dem. Som forurensning endre andre stasjonen. Den samme fremgangsmåten på nytt fra den andre øyet.
 Deretter rengjør øyelokkene. Rengjøringsmidler dynket i bomull pads tørk forsiktig kosmetikk, flytte fra det ytre hjørnet av øyet til innsiden.
 Deretter går du til rengjøring person. Hell i håndflaten betyr lite makeup remover, og annen distribusjon av sine ansikt store slag. Deretter gni fingertuppene renere rundt ansiktet. Begynn med pannen og følge fra sentrum til templene. På nesen betyr fordelt vertikalt; kinn - først fra bunnen opp, deretter fra nesen til templene; munn behandlet vinkelrett nasolabiale folder og huden rundt øynene - klokken.
 Masser person så for 20 - 30 sekunder til et middel for å fjerne makeup klarte å løse opp makeup og smuss. Deretter slette renere med en serviett eller en bomullspinne. Ikke gni på huden - fungerer enkelt beats. Rens først pannen, deretter gradvis flyttet lavere. Pakk klut eller bomullspinne rundt fingeren og tørk forsiktig med Eye renere med rester av kosmetikk. Tilsvarende innpakning klut eller kjøre rundt pekefingeren, behandle nesevinger.
 Endelig ren hake. Sirkulære bevegelser tommelpad å sette litt penger i rensing av huden på haken, og deretter fjerne restene av fond med en bomullsdott eller klut.
 Komplett make up remover bør vaske. Bruk såpe er uønsket: det tørker huden. Påfør gel eller skum. Å opprettholde hudens aldring, vaske produkter som inneholder vitamin A, B, C, dvs.  
Make-up etter 30. Funksjoner makeup etter 30 år

 1. Hovedmålet er å gjøre opp manglene fortielse og avsløring av ytelser, så ikke forvandle ansiktet ditt inn i en maske og fullstendig forandre det med maling.
 2. Oftere gi leppe alder, så de trenger spesiell omsorg. Leppestift er ønskelig å korrigere og oppdatere hver time. For å forhindre tørre lepper, bruker fuktighetsgivende leppestift som ikke belaste en hud, men heller ikke for fet. Du kan også bruke chapstick.
 3. Grunnlag under make-up base tone og bør kombineres med din hudfarge. Ikke tegne en brunfarge og ikke prøve, men å gjøre ansiktet ser blek.
 4. Utgangspunktet for make-up kan blandes med en lett dag krem, og personen ikke vil se ut som en maske. Det er bedre å foretrekke reflekterende basis, som gir huden, falming glød.
 5. Unngå sminke du brukte da du var 20. Den mørke og lyse makeup gir ekstra person alder.
 6. Med alderen blir fargen på øyenbrynene kjedelig. Du kan gå til salongen og gjør permanent makeup øyenbryn fargetone til dem hver dag hjemme.
 7. Bruk flytende blush, som huden trenger ekstra fuktighet. Gi preferanse til naturlige nyanser, som de vil se på huden edel og naturlig.
 8. Podkruchyvayte vippene fordi det gjør øynene mer visuelt åpne og droppet dem mindre synlige hjørner.
 9. Wrap sende horisontalt eller oppover (i alle fall ikke ned!), Slik som å visuelt løft hjørnene av øynene og gjøre ansiktet ser ung.
 10. For å leppestift ikke sprer seg i de fine linjene rundt leppene, kan vi oppsummere konturen lip liner og deretter male dem med alle deres overflate. Bare da nødvendigvis sette leppestift.  
Makeup lepper. Sette leppestift

 Hvordan bruke leppestift


 Finals makeup - påføre leppestift. Og som alle sluttfasen, er det ekstremt viktig.
 Klossete malte lepper kan ødelegge helhetsinntrykket av ansiktet ditt, selv om resten av sminken perfekt utført.
 Med alderen, konturen av leppene mister klarhet og sprer liker.
 Derfor, før du påfører leppestift, må leppe kontur sirkel blyant.
Makeup lepper. Sette leppestift

 Kretsen må være en mørkere tone leppestift, på den ene side, tydelig markerer form av leppene på den annen side - ikke se kunstig. Til leppene virket mer løs, deres lille sirkelen over den naturlige konturene; ytelse, men bør ikke være mer enn 1 mm. Konveksitet og volum på leppene vil legge vertikale streker gjort på en bane til sentrum.
 Men hvis rynker rundt munnen for dypt kontur kan ikke brukes. Det vil bare forverre situasjonen. Det er best å sette på litt lipgloss.
 Ved å opprette en kontur lepper leppestift cover, og deretter satte de et lite senter av perle glans. Denne teknikken bidrar også til å øke volumet av leppene og gjør dem visuelt mer elastisk og ung.
 Hvis hjørnene av munnen litt senket la dem nenafarbovanymy. Ikke skjer til dem, for ikke å bli som en trist klovn.  
Яндекс.Метрика