Make-up etter 50 år

 Dagtid makeup. Nyttige tips og råd


 Fylte 50 år, mange kvinner oppdager at deres vanlige kosmetiske teknikker begynner å jobbe mot dem, understreker fundament rynker, støv stadig tetter porene og favoritt leppestift ser trassig. Men i denne alderen ønsker å se attraktive og ungdommelig.
 Til tross for de små irritasjonsmomenter forbundet med sminke, bør 50 år i alle fall ikke nekte å sminke. Du trenger bare å vite noen små hemmeligheter som vil hjelpe oppfylle sminke slik at han ikke bare lagt år, men gjorde yngre utseende fremheve de fordeler og skjule sine feil.

 Hudforyngelse


 Hos kvinner eldre enn 35 år ferd med å dø hudceller bremser ned og døde celler permanent forbli på overflaten av huden, og derfor sin tekstur er grov og grov. Ingen av fløyelsaktig ømhet og mykhet, som har vært preget av huden ungdom, tone pulver foundation eller bare understreke sin ufullkommenhet.
 Men dette problemer kan elimineres hvis en gang i uken bruker en mild ansiktsskrubb. I tillegg, hver gang før du påfører sminke å gjøre slakk ansiktsmassasje vått håndkle (det må fuktet med varmt vann).

 Fukte huden


 De fleste kvinner i midten alder har tørr hud. Hvis huden din mangler fuktighet, begynner det å trekke det med dekorative kosmetikk når du bruker sminke. Og fordi de inneholder for lite fuktighet for å ernære huden, og generelt ikke konstruert for dette formålet, er ansiktet puffy, ujevn tekstur i huden.
 Siden dette problemet er enkel å håndtere, hvis før du gjør makeup satt på ansikt fuktighetskrem, valgt i henhold til type og alder. Det skaper en barriere mellom huden og sminke uten å la det tette porer og fine linjer.
 Til huden fikk nok fuktighet, bruke fuktighetskrem ikke trenger å tørke ut huden, men på litt fuktig etter vask.

 Fjerning av små defekter
Make-up etter 50 år


 Oftere dannes rynker rundt øynene. For å unngå dette, bør du bruke fet krem ​​(det må være kremen for huden rundt øynene), etter bruk av concealer midler.
 Tonal ramme skal være enkelt, men på samme tid fett - slik at det er jevnt plassert på huden. Dessuten er det ikke nødvendig å søke en tonal fundament tykk, bedre og ikke gjøre det, hvis det er mulig. Hvis du trenger å skjule flekker, mørke ringer under øynene og andre mindre defekter i huden, er det best å gjøre det med concealer.

 Sette farge


 Med alderen mister huden sin naturlige farge og blir blek. Så, er det på tide å legge litt farge person, og hjelpe i denne spesielle toner, fuktighetskrem mørkere tone av den naturlige hudfarge. Disse fondene har en fantastisk tekstur - de er ganske lette og
 zrachnыe ikke skape effekten av kunstig lær. En annen viktig fordel ved dem er at de ikke tilstopper porene og ikke legge vekt på fine linjer.
 Hvis du ikke har ditt arsenal av denne spesielle - tenochnoho fuktighetskrem, så kan du gå ut, blandet i like proporsjoner fuktighetskrem og foundation tone.

 Putting pulver


 Etter 50 år med pulver helst helt forlatt. De eneste unntakene er kvinner med fet hud, og selv om du har fet hud, utsatt for skinne, ikke sette pulver på hele overflaten av ansiktet - det er bedre å begrense T-sonen.

 Påføre blush


 I voksen alder er ikke anbefalt å bruke smuldrete blush, som de bare understreke fine linjer og gi den personen en unaturlig utseende. Det beste alternativet - å rødme krem ​​base som ligger akkurat på huden og ser naturlig.
 Etter 50 bruk rødme et must, selv om du ikke liker lyse makeup. I dette tilfellet, bare plukke den lyseste skyggen. Med rødme vil du se frisk.

 Eye Makeup


 Velge øyenskygge, husk at de ikke bør blande inn med fargen på øynene dine, og understreke det. Så ikke velg for lyse, blanke og mørke skygger.
 Damer med grått hår ved anbefalt lys skygge - hvit, blek rosa eller lys grå. Det er bedre å ikke sette dem til øyenbrynene, bare for å sette dem på øvre øyelokk.
 Eyeliner bør ikke være svart, er det lurt å velge en grå eller brun. Eyebrow Pencil kan være mørkere enn fargen på håret ditt ikke mer enn to farger.
 Bruk mascara er bedre å begrense og sette det inn i ett lag. Det er ønskelig at det ikke var svart, og mørk brun eller mørk grå.

 Leppe


 Etter 50 år, er det tilrådelig å forlate bruken av kontur leppe blyant. Den maksimale som du har råd til - blyant kroppslig nøytral eller blek rosa. Leppestift bør bare brukes pensel, og bedre, så det var tøft - så leppestift vil være på leppene jevnt og nøyaktig.
 Kjøpe leppestift bør ta hensyn til det faktum at det var sikkert fuktighetsgivende, da huden på leppene i voksen alder er veldig tørr.
 Ikke bruk leppestift med glans effekt eller for mørke nyanser. Matt leppestift nøytrale farger - det perfekte valget.

 Hvordan du kan beskytte huden din


 Bruk makeup, inkludert dekorative, må være svært nøye og forsiktig mot huden. Så, ikke gni det i ansiktet ditt, men heller brukt svært forsiktig, tar seg ikke å tette porer og fine linjer. Hvis du finner ut at en litt sminke i løpet av dagen ødelagt, ikke bruke flere lag med sminke som bare vil gi ansikts peeling. Det er bedre å bare tørke huden ren med en fuktig klut.

 Farger


 I voksen alder ønskelig å forlate de dristige og lyse farger. I forkant nå er de pastellfarger at kvinner over 50 ser elegant og edel.
 Det viktigste - husk alltid at alder er ingen hindring for skjønnhet og makeup streker din kompetente neuvyadaemuyu appell.  
Opp etter 40

 Hvordan lage en sminke for å se yngre.

 Anti-Aging Makeup


 Dekorativ sminke, i motsetning til narkotika ansiktsbehandlinger, ikke i stand til å forebygge aldersrelaterte endringer. Selvfølgelig, kjære kosmetiske selskaper har en tendens til å legge til en "ansiktsmaling" ulike ingredienser som gir næring, fukte og beskytte huden. Men bryr ansiktet ved hjelp av bare én farge kosmetikk umulig. Du kan avbestille din makeup og bruke bare curative kosmetikk. Men nekter pleieprodukter for ansikt makeup du ikke kan.
 Dekorativ sminke - et tveegget sverd. Det hjelper sikkert skjule aldrende endringer og hud defekter. Men på samme tid, udugelig håndtering det heller streker alle rynker, bretter, flekker, kviser. Kosmetikk kan forvandle en ung jente i en gammel, men kan hjelpe en kvinne i alderen "reset" noen år.
 Hva slags kosmetikk til å foretrekke kvinner over 40? Svaret er: kvalitet. Moden hud er svært følsom for å føle det på effekten av kosmetikk kjøpt i undergangen. Beautician kvinner over 40 er ikke annerledes variasjon. Farge eksperimenter er ikke lenger relevant, valg av farger kosmetikk begrenset sammenlignet med valget som er i den unge jenta. Finn en god mulighet til å kjøpe kosmetikk, er nok du den i lang tid. Derfor bør man ikke spare penger for sin skjønnhet.
 Av og reviderer sine kosmetikk. Hensynsløst kvitt forfalte kosmetikk. Betyr med utgått holdbarhet kan forårsake allergier og andre ubehagelige konsekvenser.

 Makeup: trinnvis instruksjon


 Ung jente har råd til å bruke et minimum av sminke. Gjøre kvinner over 40 bør utarbeides i detalj. Uaktsomhet - og i stedet skjule alder endringer, trenger du bare saktsentyruete oppmerksomhet til dem, og i verste fall selv legge til noen ekstra år.
 Følg denne prosedyren påføring, betyr clearing fuktighetskrem, concealer, foundation, farging øyenbryn, øyenskygge, eyeliner, mascara, blush, kontur blyant, leppestift. Denne sekvensen makeup berettiget: reduserer sannsynligheten for at den neste fasen vil du ødelegge den foreløpige.
 Inntrykk fra makeup varierer avhengig av belysning. For eksempel når lyspæren din make-up kan virke ideelt, mens naturlig lys for å slå inn en "dødsmaske".
 Derfor bør du male i naturlig lys, men unngå sterkt sollys, da det forvrenger også bildet.

 Rensing og fuktighetsgivende


 Makeup begynner ikke med påføring av foundation eller annen makeup. Å legge malingen jevnt og kosmetikk tjent sin hensikt og skjule feil ansikt, bør huden være nøye forberedt. Rengjør ansiktet, tørk huden tonic og smøre fuktighetskrem eller et middel for å løfte effekt.
 Dekorative kosmetikk, og med den kvalitet, omfatter en rekke forskjellige fargestoffer, konserveringsmidler og andre stoffer som tørker ut huden. Moden hud er allerede mangel på vann, ikke utsett den ekstra belastningen. Moisturizer fylle fuktighet underskudd og skape en "buffersone" mellom hud og makeup.
 Etter 15-20 minutter etter påføring av krem ​​dab ansikt med en myk klut. I løpet av denne tiden vil huden absorbere en mye krem ​​som hun trenger. Overskudd kun kosmetisk zakuporyat tid og vil forstyrre den naturlige pust av huden. I tillegg er et tykt lag av krem ​​verre ligger kosmetikk.

 Alignment tone


 Påfør ansikt foundation for å jevne ut fargen, fløyelsaktig hud gir. Hvis huden er skavank, kviser, arr, blåmerker, mørke flekker, pre zamaskuyte dem ved hjelp corrector.
 Fløtesjikt bør være tynn og lett, ellers vil personen bli en maske. Noen kvinner prøver å skjule hud feil under et tykt lag med foundation. Dessverre, slike tiltak er ikke bare unyttig, men skadelig. Under lag med sminke møte alle feilene bli enda mer merkbar: kviser slå inn store åser, rynker er fylt Tint som grøft vann.
 Spre foundation over hele ansiktet. Grease Tint engang trenger øreflippene og noensinne. Grundig blande grensen mellom konturene i ansiktet og på halsen, bør det ikke være synlig. Hvis hudfarge er klart forskjellig fra fargen på halsen, synes det som om hodet er adskilt fra legemet og beveger seg av seg selv (fig.).
Opp etter 40

 Fig. Tegning tone midler
 Påfør over foundation pulver er heller ikke anbefalt: Duplex tonn tyngre person. Hvis du fortsatt ikke er vant til å klare seg uten pulver, velge lys betyr en gjennomsiktig tekstur.
? Gjør delt inn dagtid og kveld eller uformell eller festlig. Kvelden sminke lysere i forhold til dagen, som har en tendens til å være naturlig.
 Med alderen, er formen ansiktet noe annerledes. Noen områder er ansiktet, er visuelt for "tung", mens andre vask, konturer mister sin definisjon. Bidrar til å forbedre plasseringen av lys-skygge korreksjon person. Du trenger to forskjellige nyanser av krem ​​tone lys og mørkere, og den tålmodighet og utholdenhet.
 Det generelle prinsippet av lys og skygge korreksjon er enkelt: alt du trenger å skjule, skjult, alt bør understrekes - lyser. Dette betyr at overdrevent tunge, utstående deler av ansiktet for å bruke foundation mørkere nyanse, varme og områder som trenger å "heve overflaten" tonuyutsya lysere krem ​​(fig.). Grensene for lys-skygge overgang bør være jevn og usynlige, slik at de på riktig måte skygge.
Opp etter 40

 Fig. Lys skygge korreksjon person
 I teorien er alt enkelt. I praksis, selvfølgelig, det er en masse problemer.
 Først, er en detaljert guide til blek skygge korreksjon nesten umulig, for da måtte jeg ta hensyn til alle de individuelle egenskapene til hver enkelt kvinne. Selvfølgelig kan Internett og ulike publikasjoner finnes slike ordninger for ulike typer mennesker. Men de ofte oppstått feil eller selvmotsigelse. I tillegg, som du vet, såkalt "type person" - en konvensjonell modell. I virkeligheten, det er ikke mange kvinner står overfor struktur er fullt kompatible med den modellen. Det må bli husket når du arbeider med noen ordningen. Du trenger ikke å gjenskape alt du ser på bildet.
? Farger make-up kan være "varm" eller "kald". I det første tilfellet er dominert av gule, brune, beige og grønne nyanser i den andre - blå, grå, lilla, rosa. Valget av farger avhenger av fargen på hår, øyne og hud.
 Derfor, for ikke å introdusere leserne på villspor, presenterer vi bare det generelle prinsippet om Chiaroscuro korreksjon. Lenger opp til deg. Vurdere nøye ansiktet, som om du skulle vurdere en fullstendig fremmed. Prøv å objektivt vurdere strukturen i kvinnens ansikt du ser i speilet. Sjekk massiv, svulmende av varmen og plot. Og bare så gå videre til korreksjon prosedyren selv.
 Mye tid og tålmodighet har å bruke på utvikling av teknikken av lys skygge justering. Boken beskrivelse av denne teknikken tar bare én setning: "kremer forårsake ulike nyanser og nøye skygge overganger grenser". I virkeligheten, mestring av denne art er timer og dager. En person går "stripete" Tint mix er ikke som det skal være, som et resultat kinnben "flytte ut" i ørene, ser ujevn panne, "smilehull haken plutselig dukker opp under leppen. Redd for slike feil er ikke nødvendig. Og spesielt ikke bør nekte lys skygge korreksjon. Det virkelig er i stand til å skjule alder endringer. Bare husk at feil kan la dem prøve og gjøre. Hvis du aldri har prøvd å "leke" med noen nyanser av kremer, trene første hjem. Ikke jag bare for å vise verden resultatene av deres arbeid. Det er tilrådelig å først vurderte sin kjære, som mener du stoler. 

 Farging av øyenbrynene


 Etter 40 forsøk med skjemaøyenbrynene er upassende. Tynne strenger, samt "Bresjnev" buskete øyebryn gammel kvinne. Øyenbrynene skal se naturlig, så stoppe for en enkel, klassisk form. Selvfølgelig, har ikke all natur begavet kvinner med vakre bryn. Det meste av "enkelhet og naturlighet" oppnådd kunstig, ved hjelp av pinsett.
 For missfarging øyenbryn blyanter velge nær din naturlige nyanse. Sorte øyenbryn er bare lys-skinned brunetter. Hvis du ikke hører til deres nummer, se etter "sine" fargeblyanter av brune nyanser.
 Pidfarbuyte eyebrows slag, simulere hår. Den heltrukne linjen vil se unaturlig og klossete. Deretter forsiktig blanding av børste, beveger seg i retning av hår vekst.
 Ikke podkrashyvayte øyebryn rundt nesen, eller inntrykk av at du lukker satt øynene. Imidlertid kan denne funksjonen sminke øyenbrynene brukes til å korrigere folk hvis du av natur langt satt øyne.

 Eye Makeup


 Sagging noensinne - er en av de viktigste utfordringene som møtte i å skape makeup for en kvinne 40. Shadows ikke ønsker å bo på øyelokket jevnt lag samlet i hudfolder eller smuldrer, og den mest noensinne hengende over øynene, noe som gir synet evig uttrykk for tretthet og sorg .
 Fortvil ikke: alle disse problemene kan minimeres.

 Texture Shadows


 Kast de flytende skygger og podvodok. Shadows of slik konsistens er svært vanskelig å skygge huden, dekket med folder og rynker. Flytende eyeliner er vanskelig å trekke en klar linje fordi børsten hele tiden "snubler" ulikhet av hud og blekk sprer seg på huden furer. Bruk solide eller smuldrete skygger og skygger til mindre spredt og lå jevnt og kan blandes med transparent pudder. Å levere bruk øye blyanter.

 Valget av farger og kombinasjoner


 Kvitte seg med lyse nyanser, "skriker" strålende skimrende nyanser og skygger. Unntak kan gjøres bare for meget lys, uanselig blek perle rosa: det er behov for en liten korreksjon århundre (mer om dette senere).
 Ellers bør du nå være bare matt skygge "stille" farger: lys grå, perle, blå, gull, blå, sølv, grønn, gul, rosa og lilla.
 Vær forsiktig med mørke brune skygger: de gi inntrykk av trette øyne.
 Ikke bruk skygger nære i tone til fargen på iris i øyet. Noen mente at en kombinasjon av de beste og de fleste kvinner er grønn-grønn skygge, blå-blå og grå, brun-eyed - brun. I dag, make-up annen mening. Shadows har å gjøre øynene mer uttrykksfulle. Hvis skyggen nyanser matche fargen på iris, øyne slå til fast-farge flekken.
 Det samme skjer når øyet skygger bare malt i samme farge. For å legge til ekspressivitet visningen, bruker minst to nyanser av skygger. Klassisk makeup øyenskygge er laget ved hjelp av to nyanser nære.
 All øvre øyelokk fra vippe til pannen, dekket med lyse skygger og flytte lokket er malt i en mørkere tone, og nærmere de ytre hjørnene av øyenskygger pålegge bredere og tykkere. Nedre øyelokk pidfarbovuyetsya langs linjen for vekst av øyevipper samme mørk skygge.
? Alle makeup elementer må passe inn med den generelle fargevalget og skape en slags singel harmonisk ensemble. I tillegg må kosmetikk kombineres med fargen på hår, øyne, klær og manikyr.
 Friske opp ansiktet ditt og gjøre det yngre hjelp nyanse av rosa toner. Ved å kombinere matte og skimrende nyanse av fargen, kan du justere øyelokket. Ved sagging hud forårsaker matte skygger som stjeler uønskede buler og bruke perle "høyne" varmen av regionen. Vær imidlertid oppmerksom på igjen at perle skygge skal være enkelt, men det er ekstremt tynn, ellers alle folder og rynker på øyelokkene virkningen enda mer.

 Teknikk av skygge og liner


 Pensle medium størrelse satt på nedre øyelokk nyanse mørkere, rik tone. All øyelokk maling er ikke nødvendig, det vil gi deg ekstra år. Best pålegge en skygge i form av en trekant.
 I den innerste hjørnet av øyenskygge stripe bør være mer smale og mindre opptatt. Da bør det vokse og bli lysere (fig.).
Opp etter 40

 Fig. Fargen på det nedre øyelokket
 En tynn pensel bruke en skygge av århundret lysere nyanse (fig.).
 Eksterne utolky øyenskygger kan understrekes enda mer mørk eller svart (fig.).
 Selvfølgelig bør alle nyanser som du bruker være i harmoni med hverandre.
Opp etter 40

 Fig. Fargen på toppen av tallet
Opp etter 40

 Fig. Fargen på det ytre hjørnet av øyet
 Bevege seg forsiktig grenser skygge en nyanse til en annen.
 Hvis du ikke klarer å riktig blande skyggene myke grensen, forårsaker dem litt transparent pudder. Husk at det er nødvendig å bruke en ren pensel.
 Ta en tynn pensel, fukte den og sirkle det innerste hjørnet av øyet (fig.).
Opp etter 40

 Fig. Skissert indre øyekrok
 Ikke for skarp blyant flytte nedre øyelokk. Linje liner bør sammenfalle med maksimal vippekanten. Pass på at det ikke blir avbrutt (fig.). Hvis du har små øyne, nedre øyelokk bedre ikke mislykkes, ellers vil du ha en "close" deres øyne.
Opp etter 40

 Fig. Pakk den nedre øyelokk
 Å visuelt forstørre øynene dine og gjøre utseendet mer åpent, i midten av rullende århundre å gjøre pap nyanser lysere nyanse (fig.).
Opp etter 40

 Fig. Lys dab i midten av rullende århundre

 Farge øyevipper


 Dette er en viktig etappe makeup moden kvinne. Et par slag av blekk - og øynene dine "flørter".
 Lilla, grønn, blå blekk - kun ungdoms alternativer. Kvinner over 40 blekk bedre bruk av naturlige farger. Sorte vippene som svarte øyenbryn, bare gå brunette. Hvis hodet av hår i alle fall litt lysere netter, male øyevipper mascara brune nyanser.
 Påfør et tynt lag med mascara, fordele det over hele lengden vippene fra rot til tupp. Ikke la klumper. Male de øvre vippene først, og deretter - bunnen (figur A og b.).
 Da kam vippene stiv børste, prøver å skille de samanfletta øyevipper.
Opp etter 40

 Fig. Maleri øyevipper: a) farge av de øvre øyevippene; b) nedre vippefarge
 Falske øyevipper. Med alderen, vanligvis tynning øyevipper. Hvis du opplever dette problemet, ty til hjelp falske øyevipper. De er vanligvis selges i bunter eller gjennomsiktig tape. Inkluderer øyevipper for å bli lagt spesiell lim. Falske øyevipper er brukt gjentatte ganger, at de kan bli fjernet og re-limt gjentatte ganger.
 Så gre vippene. Hvis du er nye vippene vil først prøve på og sammenligne dem med sine egne lange øyevipper.
 Om nødvendig podrezhte falske øyevipper til å passe dem under din lengde. Bare ikke klippe øyevipper i en rett linje. Husk at i det innerste hjørnet av øyet vippene mye sjeldnere og kortere enn utsiden.
 Øyevipper er limt på utsiden av øyet til innsiden. Hvis du bruker solide øyevipper, gjelder lim til basen tape. Hvis man bruker bunter, så dryppe litt lim på baksiden av hånden og dyppe tilbake nedre bjelkeendene. I begge tilfeller, vent ca 30 sekunder til limet blir ganske klissete.
 Heve vippene med pinsett, fest den så nær bunnen av vippene. Ikke "ringe i huden: mellom røttene av naturlige og kunstige øyevipper bør være et lite gap.
 Skyv vippene for å fikse dem. For dette formål er hensiktsmessig å anvende spesielle klemmer (fig.).
 Men i en knipe, kan du gjøre det med pinsett eller fingre. Vær forsiktig med å skyve falske øyevipper!
 Når du holder vippene, prøve i 1-2 minutter mindre flimmer.
 Når limet "ta tak" Paint vippene mascara.
Opp etter 40

 Fig. Clip falske øyevipper

 Rouge


 Med alderen blir huden blekere, mistet naturlig glød. Selvfølgelig, en kvinne virkelig ønsker å slå lyse farger. Det viktigste er ikke å overdrive det. Apple-kinnene er ikke lenger relevant. Ikke misbruk blush: de otyazhelyayut makeup. Kompakt Blush dårlig roztushovuyutsya for moden hud, så får kremet blush.
 Påfør blush på kinnene til bunnen av den øvre ascendant. Legg også merke til at formen av ansiktet.
 Eiere trekantet ansikt bør narumyanyvat utstående kinnben og hake kanten (Fig. A). Den brede firkantet ansikt kan visuelt smal hvis satt mørk blush på kinnbena og whisky mot hjørnene av munnen (Fig. B). Smalt ansikt imidlertid forlenge lys rødme, sette på hans kinn og hake (Fig. C). En runde ansikt er justert, gjelder rødme under kinnben, hake på begge sider (Fig. D).
 
 

 


 . . . . . . . . . . . . . 
  
Яндекс.Метрика