Fjerne uønsket hår gjennom tweezing

 Fjerne hår med pinsett spiker for enkelt og rimelig. Resultatet av denne fremgangsmåte er mer merkbart og returhastigheten er ikke så raskt håret fordi håret er fjernet fra den øverste del. Virkningen varer i 5-7 dager.
 Imidlertid er denne fremgangsmåten ganske smertefull, ødeleggende og lang. I tillegg er det mulig disse hårfortykningsmateriale og utseende av irritasjon på huden.
 Manuelt vanligvis nappe noen ekstra hår på overleppen og haken.
 Større områder эlektrodepylyatorom manuell prosess som går på batterier. De fleste av disse enhetene er utstyrt med noen forstyrrende enheter (vibrasjon, kjøling, etc.) for å redusere smerten ved å trekke ut håret av flere små pyntsetykamy.
 At smerte begrenser bruken av disse verktøyene for hårfjerning i delikate områder - armhulene og bikinilinjen. Også er ikke problemet inngrodde hår og hud irritasjon.
 Imidlertid, etter behandling av huden er glatt эlektrodepylyatorom til to uker.
 Voksing Denne metode kan best gjøres umiddelbart etter et bad når huden er dampende: håret er fjernet enklere og mindre smertefull.  
Mascara. Hvordan velge

 Midler for øyevipper og bryn


 Eye Makeup - Den viktigste fasen av noen sminke. En velvalgte og godt laget, kan det forsterke skjønnheten i øynene, uttrykksfulle og unikt utseende. Mascara er kanskje det første fiolin i orkesteret skjønnhet.

 Hva du bør vurdere når du velger mascara


 Alle mascara delt på tre grunner:
 - Effekten (av forlengende effekt, noe som gir volum, løfting, etc.);
 - Komposisjon (normal, terapeutisk for sensitive øyne og vanntett);
 - Color.
 Mascara effekten av forlengelses øyevipper mer væske enn vanlig blekk, og er laget av et polymerbase. Etter tørking av polymeren tynnfilm som dekker øyevippene. Kjøpe blekk i butikken, sjekk at innsiden var virkelig mascara og du ønsker å kjøpe. Dermed blir virkningen av børsten mascara forlengelse beskriver en sjelden lur, slik fordelt måte langs lengden av øyevippene.
 Mascara som gir vippene volum forskjellig tykk konsistens, siden det er laget av voks. Dersom en slik mascara børste til å inspisere: det bust bør være tykkere enn normalt hår - tykkere og hver villus ligne liten kam. Dette gjøres for divisjon profarbovanyh øyevipper.
Mascara. Hvordan velge

 Børst №1 å gi vippene ekstra volum.
 Børste №2 Lengths Mascara.
 Effect Mascara pidkruchuvannya har en konkav børste med kort bust. Det inkluderer spesifikke fikser stoff som beholder sin form øyevipper
Mascara. Hvordan velge

 Som for vannfast mascaraDa er det bedre å bruke i regn, snø eller på steder der har kontakt med vann, for eksempel på stranden eller i bassenget. Dette verktøyet er fast på øyevippene og ikke "flyte", men fjerne det fra vippene har en spesiell to-fase olje-basert verktøy, som en del av slike skrotter er elementer som danner en film på øyevippene og harpiks med vannavstøtende.
 For daglig bruk er bedre å ta vanlig vannløselig blekk, som er det mest skånsomme mascara, og den kan lett vaskes av med vann og vanlige midler for vasking.
 Kvinner som bruker kontaktlinser anbefales mascara for sensitive øyne. Det bør brukes for de som ofte irriterte og rennende øyne. Når du kjøper mascara oppmerksom på at emballasjen var en mark «Oftalmologically testet» («bestått ophthalmologic kontroll"). Blekk av terapeutisk effekt som er en gjennomsiktig gel. Hun bryr seg for vippene, men ikke har en dekorativ effekt.
 Gjennomsiktig gel mascara inneholder ingen fargestoffer, og er sammensatt av protein, keratin og nærende oljer, jeg kan bruke dette verktøyet hvis du har karakter av tykke, lange og vakre øyevipper som ikke er nødvendig for å dekke blekk. I tillegg vil gelen ikke bare fikse form av vipper og bryn, men.
 Når du kjøper mascara i butikken skal teste den før du betaler for varene. Så bruke en børste på baksiden av hånden. Mascara bør ligge flatt og glatt og uten klumper, men dette midlet kan betraktes kvalitativ. På spissen av børsten ikke bør være mascara. Deretter må du lukte på innholdet i hetteglasset. Høy kvalitet blekk er litt søt og nøytral lukt.

 Hvordan velge en mascara?


 Ta hensyn til emballasje. Den bør inneholde følgende informasjon: navn på produktet og selskapet - produsent, varemerke, lager, bar code, country - produsent, produksjonsdato og utløpsdato.

 Hvordan bruke mascara?


 Mascara har kort holdbarhet og bruk, så det er best å endre det hver 3-6 måneder. Når injisert luft inn i hetteglasset zahusaty og det begynner å tørke ut, så er det viktig å alltid lukke flasken godt. Av denne grunn, er lageret bedre ikke å kjøpe blekk fra vinduer, som det absolutt åpnes og lukkes mange ganger.
 Ved hjelp av blekk, alltid ta hensyn til sin lukt. Hvis han tuppet ballen i for en ubehagelig og skarp, er det på tide å kaste blekk.
 Om natten, sørg for å fjerne blekk fra øyevippene siden forlate maling i lang tid, er du sårer dem på grunn av hva de kan snart begynne å falle.

 Hvordan å farge øyenvipper?


 Husk noen enkle regler som gjelder mascara og øynene dine vil alltid ser utrolig.
 Påfør maskara beveger seg oppover. Pensle med
 1. Hold horisontalt vippe litt til høyre.
 2. Prøv å ikke blinke noen få sekunder etter at det slo blekk. Det vil ikke tillate henne å sette merker på huden rundt øynene.
 3. Etter påføring mascara kam øyevipper bruker øyenvippe kam.
 4. Ikke glem om eksistensen av farget mascara, fordi det kan sette av en gunstig øyenfarge og legge til bildet av originalitet og friskhet. Blonde egnet blekk brun eller grå, blå-eyed skjønn - blått blekk, green-- grønn og brun-eyed - lilla.
 5. farget vippene er korte og små i hjørnet av øyet med en fin pensel kort.
 6. De nedre vippene male sikksakk teknikk, som er å sikksakk bevegelser frem og tilbake langs lengden av øyevipper.
 7. For å visuelt forlenge vippene, hold børste av mascara til tips og gjentatte ganger morhnite berøre børsten. På tuppen av vippene fortsatt litt maling øyevipper optisk legge ekstra lengde.
 8. Før du male de nederste vippene, påfør litt nedre øyelokk pulver. Etter påføring mascara pulver kan børste bort fra det smuldret partikler mascara.
 9. Forleng vippene ved å bruke balsam hår. Først gjelder det å vippene og la tørke. Deretter gre deres spesielle kam og bruke mascara. I stedet for balsam hår kan bruke en fuktighetskrem for ansiktet.
 10. Hvis du legger på et par lag med mascara vippene, sørg for å vente på den fullstendig tørking av hver.
 11. Påløpte øyevipper dye blekk anbefales ikke!

 Verktøy for øyenbrynene


 Som oftest brukt for missfarging øyenbryn blyant spesiell. Men før øyenbryn fargetone, må du gi dem riktig form, men mer om det senere.
 Dermed gir de ønskede form øyenbrynene, kan du bruke vanlig hårgelé. Han ga utmerket konsolidere øyenbryn forme mens resterende usynlig i kveld det kan enkelt fjernes med varmt vann og vaske fasiliteter.  
Hvordan velge en tonal verktøy

 Tonal basis for den enkelte. Hvordan velge


 Valget av tonemidler. Hva må vurderes


 Kanskje det er ingen hemmelighet at ileggelse av makeup starter med det grunnleggende, som fungerer som fundament. Riktig pålagt tone beskytter huden mot de skadelige effektene av miljøet, og gir den en fin sunt utseende. Men forårsaker foundation make-up, du vet når du skal stoppe, ellers ansikt ser unaturlig.
 Du har sikkert hørt uttrykket "lag med gips på ansiktet hans." Noen ganger kan en makeover og sminke, er det vanskelig å ringe, fordi "plaster" vises på ansiktet, vanligvis på grunn av feilaktig valgt foundation eller unøyaktig søknaden sin. Selvfølgelig er dette make-up ikke i stand til å dekorere ansiktet og enda mer å skjule feil. Heller, det bare fremheve og markere hva jeg ønsker å skjule.
 Kjøp Tint bedre i spesialforretninger, som viser god kvalitet kosmetikk og er salgskonsulenter som kan hjelpe deg å gjøre det riktige valget. Når du kjøper tone betyr sørg for å ta hensyn til sin konsistens.
 Den samme tone verktøyet er ikke egnet for alle hudtyper. For eksempel bør eiere av tørr hud velge flytende krem ​​inneholdende en liten mengde maling pigment, slik at det å holde seg på et jevnt lag av huden og blir usynlig.
 Hvis du har fet eller blandet hud, du bør bruke en tykk tone betyr. Kommer til et tett lag av huden, er de i stand til å absorbere overflødig olje.
 Damer med problem hud tone betyr at du bør velge nøye. Det er mest egnet tone inneholder tørket antiseptisk stoff.
 Ikke skimp på kjøp av tonale midler. Ja, det er en god krem ​​ikke billig, men inneholder også en rekke næringsstoffer, noe som sparer huden ung og frisk i lang tid.
 Selvfølgelig, før du tegner tone middel bør være grundig renset ansiktet og fukte den med krem. For ytterligere informasjon, kan du lese nedenfor.

 Hvordan bruke tone verktøy. Nyttige råd


 1. tonale midler gjelder kun for ren hud. Og bedre med en børste eller svamp til å bruke - så tone ligger jevnt og vil bli lenger.
 2. Ved søknad tone betyr vier spesiell oppmerksomhet til de nasolabiale folder og forsiktig justere kremen i denne regionen ansikt.
 3. tonal verktøy jevnt distribuerer, eller streker på ansiktet som ser ut som skitne flekker.
 4. Hvis din foundation litt mørkere enn huden din tone, vil du sikkert sette den på halsen, den åpne enden av halsen og ørene.
 5. Ser flott skinn med "fersken". For å oppnå etter tegning tone innebærer å bruke en stor pensel, gjelder for huden litt løst pudder.
 6. Hvis det er mulig, gjelder for huden som mulig tone midler.
 7. Ikke legg tonal verktøy til ansikt med makeup. Å finpusse litt make-up, veldig vått ansikt tørr og ren klut og deretter bruke litt pulver.
 8. Forlat aldri sminke om natten. Daglig per innbygger støvet lagt seg, jobbet talg og svettekjertler. Alt dette, sammen med restene av kosmetikk føre til tilstopping av porene, som igjen vil påvirke utseendet på huden - det starter tidlig alder kan være betennelse og acne.
 9. Ikke bruk Tint holdbarheten er utløpt (selv om det er sant for alle kosmetiske produkter). I tillegg, uavhengig av dato utløpt, må du kaste krem ​​hvis skiftet lukt, tekstur og konsistens.
 10. Ikke gjelde irritert tone midler eller betent hud. Krem kan føre til ytterligere irritasjon. Det er nok å pulver ansiktet.
 11. Sommer hud trenger Tint inneholder stoffer for å gi den elastisitet. I tillegg, i dette tilfellet er det bedre å bruke flytende tone midler, som de er bedre fordelt over huden og jevner hudfarge.
 12. sommer må kjøpe Tint inneholder filtre som beskytter huden mot skadelig ultrafiolett stråling.
 13. Påfør tonal verktøyet bare i dagslys og i et godt opplyst område leilighet.
 14. Sett kremen pulver med en svamp. Best mulig passform elastisk gummi svamp med små porer.
 15. Å sminke ser naturlig og frisk, bland en liten mengde tonale midler og fuktighetskrem (1: 1), og deretter bruke denne blandingen på ansiktet ditt.
 16. Det skjer ofte at i løpet av dagen slett ikke er mulig å korrigere makeup. Til ansiktet ditt hele tiden ser frisk og attraktiv, kan du bruke spesielle midler jevn tone, som inneholder visse stoffer som tillater det å være på huden i 12 timer. I tillegg er det plassert på huden jevnt og etterlater ingen rester på klær. Sant, må det raskt og nøyaktig i bruk. Hvis du ikke er flinke i dette tilfellet, den beste praksis, som et middel til tonal tørr i ett minutt, deretter tone kan ikke korrigeres.
 17. Noen ganger, huden ser sliten og ikke veldig frisk, og du må være helt forberedt. For å bøte på denne situasjonen, kan du bruke en spesiell tonic ampuller, som gir huden elastisitet, tone og deretter bruke et middel. Denne metoden er veldig effektiv, men det går ikke altfor ofte verdt det.
 18. Hvis huden din eksentrisk, før du påfører tone betyr bruke en fuktighetskrem. Etter 5-6 minutter vil det bli absorbert, og du kan bruke den tonen.
 19. For å gjøre ansiktet av mykhet og femininitet bruke tone verktøy med skimrende effekt. Det inkluderer optiske pigmenter som skaper illusjonen av spredt lys.
 20. Når du har tegnet tone betyr blot ansiktet med en vev, spesielt whisky på grensen med hår, kinn og hake.  
Яндекс.Метрика