Make-up for kvinner med briller

 Har makeup for kvinner med briller


 Med alderen, mange kvinner har dårligere syn utvikler nærsynthet eller langsynthet. Ikke alle kan bruke linser fordi brillene er fortsatt universell assistent for øynene. Heldigvis lenge borte er de dagene da bare solgt i optikk massive solbriller i en mørk hornbriller. I dag kan du finne vakker og stilfull ramme på nesten hvilken som helst farge. Moderne briller - er ikke bare en optisk enhet, men et tilbehør element i bildet.
 Men noen solbriller skygge øynene og linsene forvrenge størrelsen av øyet. Derfor, hvis du bruker briller, øye make-up over lenger å jobbe.
 Først plukke skyggen som vil gli inn i fargeinnstillingene. Husk at alle anbefalinger om valg av nyanser nyanser for kvinner over 40 med ingen avbryter.
 Briller med dioptrier minus visuelt redusere øyet. Rate makeup nøytraliserer denne effekten. Påfør en lys nyanse av øvre øyelokk og under øyenbrynene seg selv, derimot, stiller skygge mørkere toner. Men ikke overdriv, ellers øynene dine vil virke for dyptliggende (Fig. A).
 Briller med dioptrier pluss visuelt forbedre øyne, og det virker som de er plantet for nær. Takle denne katastrofen er ganske enkel: bare følg den klassiske versjonen fargelegging århundre: den indre kanten Sett århundre skygge høydepunkter, og nærmere ytterkanten, bruke en mørk og mettede farger. Men de ulike farge-lys eksperimenter bør unngås (B Fig.).
Make-up for kvinner med briller

 Fig. Har sminke med briller
 Merk også at positive briller "arbeid" som et forstørrelsesglass. Under alle defekter sminke er mye mer merkbar. Derfor, hvis du ikke har tid nøye sminke øynene obiyditsya bedre uten sminke.  
Verktøy makeup. Beskrivelse og bilder

 Hvilke verktøy er nødvendig makeup


 Å overlappe Sminke krevde en rekke verktøy for å utføre uten sin kvalitet er bare ikke mulig. Og vi begynner, kanskje, med omtale en svært viktig tilbehør, som må ligge i hver kvinners handbag - speil.
 Kjøpe et speil, husk at det reflekterer overflaten bør ikke være for liten, ellers kan du ikke se ansiktet hans helt. Størrelsen på speilet bør være mindre enn håndflaten din.

 Maling, pensler, applikatorer og puhovky


 Børster
 Børster er laget for ulike formål: forsynings øyebryn, øyelokk, leppene, søker pulver, rødme og så videre N. Et beslektet stort antall figurer (flate og runde) og størrelser (store og små).. I tillegg er de laget av hår av forskjellige dyr (kolonne, ekorn, sobel).
Verktøy makeup. Beskrivelse og bilder

 Eyebrow Brush
 Med dette verktøyet kan du holde øyenbrynene i orden og gi dem den ønskede formen. Grer øyenbrynene, er du hjelpe kvitte huden
 Også, børste øyenbryn trenger hvis du ønsker å klippe eller pinsett for å fjerne overflødig hår. Gi øyenbrynene med det ønsket fasong, så vil du umiddelbart se hvilke bør korte ned lengden på håret og hva du skal fjerne.
Verktøy makeup. Beskrivelse og bilder

 Applikatorer
 Applikatoren er en pinne med en liten skum svamp på enden (eller begge ender), i form av noe som kan være forskjellig: runde, spisse, og så videre D. De fleste applikatorer er plassert i bokser med skygger, men kan kjøpes separat ved å velge den størrelsen du ønsker og. skjemaet.
Verktøy makeup. Beskrivelse og bilder

 Powder Puff
 God anses puhovky med fluffy overflate med en myk og delikat tekstur.
 Hvis du bruker en pistol hver dag, bør det vaskes en gang i uken med varmt vann og et mildt vaskemiddel. Etter vasking bør være godt tørket naturlig.
Verktøy makeup. Beskrivelse og bilder

 Blyanter Makeup


 Kvinne å skape høy kvalitet sminke noen ganger krever minst fargestifter enn kunstneren.
 Det er tre typer av kosmetiske blyanter for øyenbryn, lepper og øyne. Blyanter øyebryn og lepper fastere og stabil, men at eyeliner, den består av mange fuktighetsgivende elementer, noe som gjør det mykere struktur.
 Eye Blyanter
 Det kan være en kontur (de brukes til å vurdere pilene og øye kontur) og rastushevochnыmy. Siste se litt annerledes enn kontur. På den ene side har de en myk blyant, på den annen - en spesiell gummi applikator for blanding.
 Skissert eyeliners tendens til å komme i mørke nyanser av sort, mørk brun, mørk grønn, mørk blå, fiolett og så videre. N. Det er imidlertid et hvitt, blyant, som brukes for å zoome optisk øye. Det er brukt på innsiden av århundret, visuelt gjør øynene mer.
Verktøy makeup. Beskrivelse og bilder

 Crayon
 Søk om farging øyenbryn og gi dem den ønskede formen. Den vanligste formen for øyebryn gir ansiktet et bestemt uttrykk. Så, rett, nivå, tydelig merket øyenbryn gjøre det strengere og avrundet og litt hevet - naiv og snill.
 De som jevnlig bruker et øyenbryn blyant, husk en viktig truffet - for å justere øyenbrynene bør ikke utelukke én linje. Trenger pidmalovuvaty øyenbryn korte slag rettet langs hårvekst.
 Lip Pencil
 Bruk ikke bare for leppe kontur, men også å gi ekstra lysstyrke leppestift. For å gjøre dette, først de sette leppestift på leppene zashtryhuyte deres blyant samme farge. Da gjelder leppestift på toppen. Fargen blir lysere en gang, og hun vil vare lenger på leppene.
 Spisser
 Snakker av blyanter, bare for ikke å nevne bakken, fordi du trenger det mer enn én gang.
 Sharpener bør alltid være skarp. Hvis det er dårlig skarphet blyanter, erstatte den umiddelbart. Etter skjerpe blyantspisser trenger å frigjøre fra sagflis.

 Svamper, svamper og bomullspinner


 Marine svamp
 Naturlig hav svamp kalles svamp og brukes for å bruke flytende foundation base, som det er veldig myk og vil ikke lage riper i huden. Det er best brukt for å blande tone er naturlig svamp, hun tilbringer mer økonomisk grunnlag enn syntetisk svamp.
 Før bruk våt svamp, vri den godt i våte håndklær assistanse, og deretter sette tonnevis Etter bruk svamp bør vaskes i varmt vann for å fjerne tonebase.
Verktøy makeup. Beskrivelse og bilder

 Syntetiske svamper
 Syntetiske svamper kan påføres huden maskyrovschyk eller bruke den for å blande kremer og andre kosmetikk. Ved valg av svamper merke seg at det bør være laget av lateks (skum) kvalitet. Sjekk også ut hvordan den glir over huden - bevegelsen skal være glatt og Feel.
 Med hensyn til form av svamp, kan det være enten, så velge den som man foretrekker å bli brukt.
Verktøy makeup. Beskrivelse og bilder

 Kosmetiske våtservietter
 Papir servietter trenger å utslette overflødig leppestift eller noen kosmetiske produkt.
 Også på salg er våtservietter for å fjerne makeup, impregnert med spesiell hypoallergenic formel lotion med beroligende hud effekt og så videre. P.
 Bomull køller
 Med bomulls pinner kan skygge sminke og fjerne overskuddet, for eksempel rundt øynene eller i hjørnene av leppene.

 Verktøy for øyevipper og bryn


 Hot curlers for øyenvippe
 Denne enheten kan krølle vippene selv de mest gjenstridige, fordi prosessen involvert vinket høy temperatur. Disse curlers brukes umiddelbart etter påføring mascara på vippene.
Verktøy makeup. Beskrivelse og bilder

 Hårruller for presisjon vippetang
 Disse curlers brukes for curling øyevipper alle eller flere individuelle vippene i hjørnet av øyet. De er laget av rustfritt stål og er utstyrt med seks varme -
 Pinsett for øyenvippe Pile
 Bruk pinsett så vær veldig forsiktig, da de lett skadet vippene og til og med øynene.
Verktøy makeup. Beskrivelse og bilder

 Pinsett
 Med dette verktøyet, fjerne overflødig hår, øyenbrynene for å gi den ønskede formen. Kjøpe pinsett, sjekke hvor godt den fanger
 Det finnes to typer av pinsett: den første er for plukker øyenbrynene, og den andre er profesjonelle kosmetologer i øyevipper. Så før du kjøper pinsett, spravtes leverandør, de formål som det er ment.
 Øyenbryn Sjablonger
 Sjabloner er nødvendig for å forenkle valg av riktige skjemaøyenbrynene. De selger den samlingen, som omfatter fire plast sjablong som varierer i form.
Verktøy makeup. Beskrivelse og bilder
Яндекс.Метрика