Hvordan velge en leppestift til ansikt

 Hvordan velge en leppestift leppe?


 Hva du bør vurdere når du velger en leppestift leppe
 Verktøy for leppene
 Verktøy for fargelegging lepper eksisterte i antikken, mens de vakre vegetabilske fargestoffer som brukes. I 20-tallet. Siste århundre var det leppestift i den form vi kjenner det nå, men først det produsert i små krukker.

 Leppestift. Lines


 Fuktighetsgivende leppestift anbefalt i vår og sommer, som i denne tiden våre lepper spesielt nødvendig fuktighet. Fuktighetsgivende leppestift beskytter leppene fra peeling og de skadelige effektene av sollys, så velge et kjøretøy, se for pakken - dets sammensetning bør omfatte UV-filtre (SPF 51 015).
 I normal fuktighets leppestift, er det også Satin. Gruppen omfatter vanligvis en rekke olje (kakao, avokado, solsikke eller kokos) og mineral eller vegetabilsk voks. Dette satin leppestift har en ulempe - det dårlig holdt på leppene, så raskt slettet.
 Pleiende leppestift har en skinnende glans, det matte, noen ganger skimrende effekt. Det omfatter en rekke vegetabilske vokser, farvepigmenter og pulver. Leppestift av denne typen er bedre å bruke i vinter, da det beskytter leppene sprekker. Gjelder det bare nødvendig med kontur blyant fordi den lett sprer seg på leppene.
 Leppestift Stand later ingen rester på glass eller klær og holde på leppene i 10-20 timer, takket være innspill av dens sammensetning og fargepigmenter flyktige estere, som forsvinner i løpet av minutter etter påføring. Etter fordampning av eteren på leppene er fargefilm, som varer i lang tid.
 Hygienisk leppestift bidra til å forhindre tørrhet, sprekkdannelser og vil beskytte leppene mot skadelig sollys. Det er best å bruke denne leppestiften i høst og vinter. Det inkluderer ikke bare næringsstoffer og fuktighetsgivende ingredienser, men med forskjellige vitaminer og oljer. Her er bare en leppestift som ikke vil bli brukt som en dekorativ - det fargeløs.
 Lip Gloss inkorporerer ofte en rekke vegetabilske oljer og stoffer som hjelper omsorg for leppene.

 For å velge alle til?


 Kjøpe leppestift nøye behandle hennes valg. Å kjøpe en fake, prøv å velge en leppestift i spesialforretninger, som kan garantere kvaliteten på produktet. I alle fall vurdere følgende punkter:
 - Emballasjen skal være ny, ingen riper og andre skader;
 - Blyant leppestift bør være en jevn farge;
 Leppestift bør være glatt, uten vanndråper med en behagelig lukt.
 Prøv å sette leppestift på baksiden av hånden din, bør det glir lett over huden, og etterlater selv burde. Også kvalitet leppestift vil ikke smelte eller spre i direkte sollys.
 Også, ikke glem å ta hensyn til utløpsdatoen. Enhver leppestift beholder sine egenskaper i 3 år, men bare med riktig lagring og bruk. Hold det bør beskyttes mot solen stedet og bare sette på en spesiell leppepensel. Hvis du bruke leppestift direkte på leppene, har den perioden gått sokraschaysya til 1 år.
 Når det gjelder valg av farge leppestift, så må du ta hensyn til særegenheter i sitt eget utseende, farge på hud, øyne og hår. Derfor bør kvinner med lys hud og lyst hår nøye velge farge på leppestiften, spesielt lyse farger. Optimale rolig rosa leppestift farger eller lys beige.
 Damer med lyse utseende - brunetter med mørke øyne og mørk hud - du kan eksperimentere med lyse farger, men det må også vite når du skal stoppe.
 Farger leppestift delt inn i tre hovedgrupper:
 - Varm (fersken, oransje og korall tone);
 - Cool nyanser av rosa);
 - Nøytrale (beige, terracotta, brunt).
 Avhengig av nyanser av alle farger kan deles inn i blek, medium og full metning.
 Som nevnt ovenfor, bør ved kjøp leppestift ta hensyn til flere parametere. Så, husk alder, størrelse leppe makeup type (casual, kveld, etc.), og selv fargen på tennene. Det første først.
 Øyenfarge og fargen på leppestiften
 Eiere av grå øyne kan anbefale naturlig plomme leppestift og beige nyanser.
 Kvinner med blå øyne bedre egnet bezhevo- rosa og kirsebærtoner.
 Grønne øyne er røde og terrakotta og oransje toner av leppestift.
 Karaoke er bedre å velge brune, lilla og blek rosa nyanser.
 Hudfarge, og fargen på leppestiften
 Mørk hud er lilla, vin, plomme og pastellfarger av leppestift.
 Kvinner med lys hud bedre velge beige, korall og rosa nyanser.
 Vanligvis er det en generell regel for valg av leppestift å farge hvis huden din er varme farger (hvit, krem, elfenben), deretter farge leppestift bør også være varm, og vice versa.
 Hårfarge og fargen på leppestiften
 Blond kvinne med blå eller grønne øyne og lys hud bør velge en leppestift rosa, plomme og korallfarger og lyse fargene også skal være forlatt.
 Brown-eyed blondiner har råd til ulike leppestift nyanser av rosa og rødt, og lyse rødt og lyse rosa farge de er kontraindisert.
 Eiere lyse hår og hud gylden farge best egnet leppestift beige og gylne nyanser.
 Brunette og rød med lys hud anbefales plomme, mørk rød, korall og brun, ikke velg oransje og sjokkrosa nyanser.
 Brunette med lyse rosa hud kan bruke leppestift rosa, mørk rosa, plomme og lys brune toner.
 Brunette med grå og blå øyne og lys hud kan anbefale lilla eller rødt.
 Mørkhårede kvinner med brune øyne og mørk hud dress plomme, sjokolade, oransje og lilla toner.
 Fargen på tennene og fargen på leppestiften
 Hvite tenner tillate bruk av leppestift nyanser, men gul tvunget til å nærme utvalget mer nøye. Ikke bruk leppestift lilla, grønn og lilla farger, men oransje dress og rosa-røde nyanser, lipgloss og bleket toner.
 Størrelsen av leppene og fargen på leppestiften
 Lyse leppestift lepper optisk øker, mørket - redusere og lekkert fremhever alle leppe defekter, om noen, og gjør leppene mer visuelt.
 Damer med fyldige lepper egnet for dagtid makeup matt leppestift, og for kvelden - glossy.
 Alder og farge på leppestiften
 Unge jenter bedre å bruke leppestift lyse farger. Unge kvinner passe saftig farger, men damene på alder anbefales å bruke leppestift mørke toner.  
 Hvis du ønsker å være feminin og attraktiv, men foretrekker praktiske i hverdagen, vil du definitivt like dette element av klær som en skjørte shorts. Og derfor er det best å ha?

 Hva er det?


 Skjørtet-shorts - er som navnet tilsier, en hybrid shorts og skjørt. Front er noe slikt som en helt vanlig og normal skjørt. Jeg bare så ryggen, vi kan se det, faktisk, shorts det.
Hva er mote å bære en skjørt-shorts? (8 bilder)

 Det skjørt-shorts omtrent to hundre år siden, og hadde på seg det hovedsakelig for sport eller aktive jenter. For eksempel, i et skjørt var praktisk å sykle (og da denne modusen for transport var svært populære). Men i hverdagen på den tiden for å møte jenta i et skjørt-shorts var nesten umulig. Men etter hvert begynte hun å bli mer og mer populært, og nå en del av garderoben av mange fashionistas.

 Hvordan du skal velge?


Hva er mote å bære en skjørt-shorts? (8 bilder)

 Hvordan velge en passende skjørt-shorts?
 •  For å starte, bestemme lengden. Det hele avhenger av funksjonene på din figur og ditt nivå av velvære. Så hvis du er slank og likevel modig jente, kan du råd til et kort skjørt, shorts, som med fordel synliggjøre og åpne beina. Hvis du har en ganske klumpete lår, du bedre skjule dem ved å velge lengden rundt kneet eller like over. Hvis du ikke er fornøyd med knærne, deretter lukker dem ved å velge skjørtet under knelange shorts.

 •  Den tiden av året. Om sommeren er det bedre å bære lett, så får til denne tiden av året lys-shorts skjørt med chiffon eller satin. For optimal vil falle strikkeoppskrift. Men vinteren er bedre kledd, velger en skjørte shorts med fløyel, ull, tweed eller annen tykk og varm materiale.

 •  Like viktig er stilen. I dette tilfellet, det avhenger ikke bare av dine preferanser, men også på de tilfeller der du planlegger valgt ting å bære. For daglige sokker fit modell i stil med "land" eller "kezhual." Hvis du planlegger å gå til denne tingen å arbeide, velger modellen i strengt virksomhet stil, uten overflødige detaljer og enkle kutt. Og for møter eller fester velge noe feminin, romantisk og lys.

 •  Stiler kan variere. Ja, skjørt-shorts i bretten eller plissering - er det svært vanskelig, såpe og ungdom. Strenge linjer og enkel stil gjøre bildet mer alvorlig og reservert. Kjole lukt kan bli et høydepunkt i deler av bildet, og den myke silhuetten - det er utrolig feminin og romantisk. Hvis du vil ha noe lys, velger modellen av asymmetrisk kutt.

 •  Hvem er det?


   Skjørtet-shorts er nesten universelle ting som passer alle. Men det mest naturlig det vil se på de slanke unge jenter. Men med veldreide damer med en slik ting bør være forsiktig.
  Hva er mote å bære en skjørt-shorts? (8 bilder)

   Hva du skal ha?


   Hva er mote å bære en skjørt-shorts? Allsidighet gjør denne tingen et stort utvalg av forskjellige kombinasjoner.

   Den øvre delen


  Hva er mote å bære en skjørt-shorts? (8 bilder)

   Flere alternativer.
 •  Med en skjørte shorts med høy midje kan kombineres korte topper som utsetter magen.

 •  Med strenge modeller vil kombinere klassiske skjorter og bluser. Best fylle dem er skjørt shorts.

 •  Med dongeri skjørt-shorts ser stilig trange skjorter eller tank topper. De kan være dekorert med paljetter, paljetter, interessante utskrifter eller paljetter.

 •  På modeller med tett vev vil blande jakker og bukser.

 •  Tights


  Hva er mote å bære en skjørt-shorts? (8 bilder)

   Hvis du bestemmer deg for å kjøpe et skjørt-shorts i høst, vinter eller vår, vil du sikkert plukke tights:
 •  Med mørke skjørt, shorts eller direkte gratis kutt vil bli kombinert solide sorte eller gjennomsiktige tights. Hvis modellen er enkel, kan du plukke mønstrede tights.

 •  Hvis skjørtet har en sofistikert kutt, er det best å velge en enkel hudfarget strømpebukse.

 •  Prøv å eksperimentere og velge tights tone eller to lysere tone skjørte shorts. Full kamp fargen kan føre til hva som er en lys ting bare gå seg vill i bildet.

 •  Gulv tights du kan bære leggings, vil det gjøre bildet rampete.

 •  Velge sko


  Hva er mote å bære en skjørt-shorts? (8 bilder)

   Med en skjørte shorts passer til nesten alle sko. Men det er viktig å vurdere stil og mote ting. Her kan du finne:
 •  Fra romantisk rennende skjørt kan bære domstol sko på en hæl stabile eller til og med hæler, vil de gjøre bildet mer feminine.

 •  Fra jeans modell er det mulig å bruke sko eller "joggesko". I dette tilfellet, vil bildet være sport og ungdom.

 •  I den kalde årstiden med skjørte shorts laget av tykt stoff støvler kan kombinere ulike modeller. Dermed, med sterk skjørt kan brukes støvler med en hæl med en smal etappe. I et fritt og uformell modell plukke opp støvler med bred bein flate såler eller hæler resistente. Med korte skjørt-shorts er perfekt kombinert høye støvler.

 •  Fra hverdagens lys bomull eller strikket skjørt-shorts kan trygt bære ballett leiligheter.

 •  Poobderyte støvler, vil de også være relevant.

 •  På eldre modeller romantiske flytende stoffer kombineres høyhælte sandaler, og med enklere modeller - ". Rymlyanky" sandaler, slik som "Gladiator" eller

 •  Yttertøy


   Og denne kategorien kan du velge nesten hva som helst:
 •  Lyse, vakre og fasjonable med en skjørte shorts vil se skinnjakke. En spesielt kreativ, modig og kontrast kombinasjon - en svart skinnjakker og feminine modell skjørt shorts.

 •  Hvis du har valgt en streng modell, vil du sikkert plukke opp en frakk. Stil kan være alt: utstyrt frakk med belte, frakk, trapes, kort eller lang rett frakk pels frakk og så videre.

 •  I slutten av våren eller tidlig på høsten, kan du trygt bære en jakke eller blazer.

 •  Cardigan er også ganske passende.

 •  Med sporten modell med denim jakke er perfekt kombinert-Bomber.

 •  Tilbehør


  Hva er mote å bære en skjørt-shorts? (8 bilder)

   Selv om skjørte shorts, i seg selv, er en slående aksent å leke og eksperimentere med tilbehør er også mulig.
 •  Understreke midjerem hjelper lyse. På bildet kan du sette pris på hvordan dette tilbehøret er lansert og fokuserer på den mest feminine delen av figuren.

 •  Bag kan være noe, plukke den, gitt stil av skjørt-shorts og andre klesplagg. Dermed vil med en sportsmodell ser flott bag over skulderen, med sterk modell - bag, trapes, og romantisk og anbud - clutch.

 •  Føl deg fri til å bære halskjeder og anheng til store kjeder. Men de bør ikke være lang, husk dette. Lagt og små armbånd og øredobber.

 •  Plukk skjerf eller halstørkle.

 •  Råd


  Hva er mote å bære en skjørt-shorts? (8 bilder)

   Noen tips:
 •  Husk at ting skal gli inn i fargen.

 •  Svart skjørt-shorts - en universell ting.

 •  Velge en skjørte shorts, ikke bruke lange bukser eller bluser. Belte skjørt eller i det minste det meste av det skal åpnes.

 •  Skape et levende bilde med skjørte shorts.  
  Яндекс.Метрика