Vitaminer for hår og neglerHvis håret ditt har blitt kjedelig og sprø negler - det er ingen grunn til å løpe til nærmeste skjønnhetssalong annonsert ved et annet middel for hår eller skjønnhetssalongen for å bygge kunstige negler. Utvendige endringene er bevis for interne endringer. Hvis du har forverret tilstand negler og hår, så mest sannsynlig kroppen mangler vitaminer og andre næringsstoffer.
Hva du bør vite om vitaminer
I de senere årene, et vell av informasjon om vitaminer og deres betydning for kroppen vår. Når vi føler deg uvel, når vi har problemer med utseende, vi utvetydig si: "Dette vitamin mangel." Jeg skynder til apoteket for en annen del av "magiske" verktøy som vil hjelpe oss bli kvitt alle problemer. Mange mennesker absorbere vitamin pakker, tenker at mer er bedre. Men de tenker ikke på konsekvensene av handlingene som kan være veldig trist.
Å velge de riktige vitaminer, må du vurdere mange faktorer. For eksempel, ikke glem at i tillegg til disse trenger vi andre næringsstoffer, så overdrive betydningen av vitaminer og undervurderer betydningen av andre stoffer ikke.
Vitaminer sikkert involvert i alle vitale prosesser i kroppen, men bare befestet produkter ikke hjelpe deg med å løse eventuelle problemer. De bør tas i forbindelse med mikro, makro og mineraler.
Det er nødvendig å ta hensyn til det faktum at for den normale funksjon av kroppen som kreves et stort utvalg av vitaminer, ikke et sett av "elite". Selv ved langvarig bruk av ett eller flere elementer kan ikke få resultater, forutsatt at det er en mangel av andre substanser.
En annen meget viktig faktum. Uendelig lytte til reklame, som vi prøver å pålegge unødvendig oss vitaminer og deres komplekser, vi glemmer sans for proporsjoner. En hypervitaminosis (overskudd av et element) kan forårsake mye mer skade enn vitaminmangel (mangel på det).
Men hva om ditt hår og negler kan ikke gå tilbake til normal bruker kun kosmetisk? Ta vitaminer, men akkurat.

Vitaminer for negler

Hva bør gjøres for å spikre igjen bli sunn og sterk? Mange Manikyr salon gi sine anbefalinger til kunder havregryn frokost og middag yoghurt. Noe sannhet i dette er fordi disse matvarene inneholder stoffer som stimulerer veksten av negler. Ofte hører vi at festningen og den raske veksten av negler nødvendige vitaminer som C og E, men vokse lange negler ikke vil fungere uten denne gruppen av vitamin B, spesielt tiamin (B1). Tiamin er involvert i dannelsen av keratin, som er hovedkomponenten av stratum dekselet. Du kan få produktene tiamin, bruker nok av bokhvete og havre korn, grønne grønnsaker, lever, spiret hvete, egg og meieriprodukter.
Like viktig å neglene har nok vitamin B5. Sammen med det positivt påvirker spiker reparasjon som sharuyutsya. Både vitamin påvirke normalisering av vannbalansen i vev, særlig på grunn av mangel på fuktighet negler begynner å delaminere.
Spiker er svært viktig beskyttelse mot frie radikaler. For å takle dette problemet er vitamin A og E.
I tillegg til å ta vitaminer for å styrke negler inne, kan du påvirke negler og ut. For dette formål egnede produkter som sitroner, epler, naturlige oljer.
Innen en måned, kan du lage sitron packs - tørk av med spikerplater bomull pads dyppet i sitronsaft om natten gjennom dagen.
Det er også godt å hjelpe bad med eple cider eddik. I like proporsjoner å blande eple cider eddik og olivenolje. Hold neglene på badet behovet for ti minutter. Prosedyren er gjort en gang i uken.
Flere ganger i uken kan gjøre massasje, gni i negleplaten fra hvetekimolje.

Vitaminer for Hair

Hvis du vil at håret igjen bli glatt og skinnende, og befestet sjampo ikke gi effekt, kan du bruke en rekke vitaminer, som sammen hjelpe slå håret et sunt utseende. Hver utøver sin innflytelse. Vitamin B3, for eksempel, fremmer dannelsen av pigment i håret, fremmer B5 hydration tråder, A, E, vil C hjelpe raskere hårvekst og beskytte dem mot ultrafiolett stråling.
Hvordan levere håret? Den enkleste måten - legg dem til sjampo. Bare kjøpe vitaminer i kapsler, og kan begynne å bruke. Hver av dem kan administreres alene eller forveksle dem umulig. Bedre å gjøre dette: bruke en av dem for en måned, så en annen i samme periode, og så i sin tur. Vitamin inngå i kosmetiske umiddelbart før bruk. Hvis du etter dette kurset hår tilstand ikke har blitt bedre, bør du ta en vitamin kompleks inne. Når du velger vitamin komplekser oppsøke lege og velg det stoffet som har et medlemskap av elementer så mye som mulig.
Hvis du ikke ønsker å kjøpe produktet på apoteket, kan du bruke til å gjenopprette håret folk rettsmidler, som er ikke verre, og i noen tilfeller enda bedre enn effekten av narkotika i kapsler.
God hjelp takle problem hår krem ​​med mynte, bringebær og rips. Du må slipe å danne en slurry fire kvister mynte, blader bringebær seks, seks korint blader, legger en krem ​​og to spiseskjeer av stivelse. Blandingen skal brukes til håret, sette på et plastlokk og hold i omtrent en halv time.
Eller en annen maske. På et fint rivjern riv agurken nødvendig, presse saften, bland den med eggeplomme og to spiseskjeer med salt. Påfør på håret i en halv time.  
Kolon Rensing hjemmeMenneskekroppen, som enhver mekanisme krever rask behandling. For eksempel, bruker jevnlig sletter datamaskinens minne som prosessoren jobbet jevnt. Eller når vasking tilsettes et spesielt verktøy som fjerner avskum av elementene i vaskemaskinen. Motorvogn gjennomgår en mer grundig rengjøring prosedyrer og oppfølging omsorg. Og det er gjort med ett formål - å forlenge levetiden til mekanismen. Natur flink og skapte et system i menneskekroppen som forskere i alle land og folk i århundrer ikke kan løse alle mysterier "enhet" av kroppen. Men disse forskerne enige om en ting - menneskekroppen også bør rengjøres regelmessig.

Men hva bør renses?
 Svaret er klart og logisk medisin: før kampen med noen sykdommer, dvs. fjerne "failure", for å bringe resirkulert materiale. Mange mennesker har ingen anelse om prosedyren for oljeskift på bilen. Opprinnelig helte restene av den gamle, resirkulert olje, og hell frisk motor for å gi arbeid, så å si, lade den, og deretter denne oljen er drenert. Dette gjøres for å zalezhalysya kom og slo seg ned på veggene og i avsidesliggende steder behandlet. Først etter disse prosedyrene helles endelig tilbake frisk smør, og prosedyren er fullført. Men så motoren er i gang! Den følelsen ord kan ikke formidle inntrykk av at bilen er i stand til å ta Monaco Grand Prix, minst.
Hvor skal jeg begynne
Den viktigste området, gjennom hvilken kroppen får produkter for videre behandling, i tarmene.Alt som en person spiser, drikker, blir i fordøyelsessystemet, bearbeidet og oppnådd. Men denne vanskelige banen og ikke en kort. Lengden av tarmen er omtrent 3 m, er innerflaten belagte fibre, vridninger og folder komplisere fremming av matvareprodukter er av forskjellige hulrom, avsettes der, og gradvis akkumulert. Ytterligere ufordøyde rester begynne å råtne, forårsaker gjæringsprosess, og forgifte hele kroppen giftstoffer. Gjennom årene akkumulert masse øker kameneet, flytte maten gjennom tarmen blir vanskelig, nesten ingen næringsstoffer inn i kroppen, de rett og slett ikke kan trenge gjennom panser av herdet produkt koster. Mannen begynner å oppleve ubehag, svakhet, ubehag i magen og tarmene, konstant hodepine og irritasjon. Kjøper grå, unaturlig hudfarge, dårlig hud, hår og negler, dårlig ånde. Men det er ikke alle "sjarmen" strødd tarmen.
Herdet og bosatte seg på veggene i tarmen masse ganger i stand til å nå ten pounds i vekt. Dette er grunnen til at mange mennesker ikke kan gå ned i vekt til tross for streng diett og mosjon.
Hvordan vet du det er på tide å rense ut tarmene? Dette vil fortelle uregelmessig avføring, forstoppelse, eller om, tvert imot, diaré, generell svakhet i kroppen, overdreven og hyppig oppblåsthet, dårlig ånde, vanlige forkjølelser.
Colon rens Metoder
Å gå gjennom tarmen rensing, kan du ta kontakt med en kvalifisert medisinsk institusjon til spesialister. De holder såkalt colon hydroterapi. Metoden består i at en egen enhet - APKP - Tykktarmen porsjoner, 1, 5-2 liter, kom inn i vanntemperaturen er ca 36-37 grader. Ingen enkelt prosedyre - ca. 30 minutter, hvorunder ført gjennom tarmen hos ca 20-30 liter vann.
Fordelen med denne metoden for tarmtømming er prosessen som foregår under nøye oppsyn av en kvalifisert spesialist, er det raskt og pålitelig. Men det er en ulemper - kostnaden for denne prosedyren er ganske stor.

Kolon Rensing hjemme

Kolon Rensing hjemme kan bare gjøres hvis det ikke er noen, selv de mest mindre avbrudd i fordøyelsessystemet. Slike faktorer omfatter infeksjonssykdommer og inflammatoriske sykdommer i noen tarmen, ondartede og godartede formasjon, magesår sykdom, sykdommer i sirkulasjonssystemet.
Kolonoterapiya hjemme
Prosessen med purgation slik som hydro kan, hvis ønskelig, til hjemme.Det bør generelt drikke minst 10 glass salte vann ved romtemperatur i 1-1, 5 timer. Fremgangsmåten består i det faktum at vanlig vann absorbert tarmveggen uten å gjøre noen effekt. En flytende ekstrakt salt fra veggene i fordøyelseskanalen, mens otslaivaya fossile fecal innskudd. I tillegg gir salt en lakserende effekt på tarmen enn lette rask fjerning av forfall produkter fra kroppen.
Rengjøring evne til denne metoden er bare mulig når vannet vil smake litt mer brakkvann enn blod. For å gjøre dette, hell minst 1 ts salt til 1 liter vann. Starte tarm rensing i morgen på tom mage bedre. Du må drikke et par glass saltvann, for å opprettholde en liten pause slik at vannet kom inn i tarmen, og deretter fortsette væskeinntak. Etter en stund kommer et ønske om å avlaste seg selv. Totaltdrikke saltvann bør være så lenge innholdet i avføring ikke vil akseptere konsistens og transparens av vann. Kanskje i purgation ønsker å drikke, kan du slukke tørsten med vann eller juice. Etter inngrepet bør spise bedre frukt, grønnsaker eller tselnozlakovuyu rot. Det er tilrådelig å gjenta defekasjoner på denne måten 3-5 ganger ved intervaller på 1-2 dager.

Bruk av klyster for tarmtømming

En av de mest enkle og rimelige metoder for å rense tykktarmen - erhjemmebruk klyster med litt syrlig væske. Start en Kolon Renset bedre i morgen, etter loven av avføring, i mellom 7 og 9 timer. Eller om kvelden før du går til sengs. Å forberede svakt syrlig væske som kreves i egenskap av 1, 5-2 liter varmt vann legge en spiseskje med sitronsaft, tyttebær, multer, eller 4,6% av eple cider eddik. Vann ved hjelp av krus Esmarch krukker trer tarmen, vaske bort det fossile avføring og surt miljø opprettet ved hjelp forberedt væske stopper gjæring og nedbryting av matrester, hindrer mugg, drepe sykdomsfremkallende mikrober og bakterier, og normaliserer mikrofloraen i tykktarmen .
Ordning av tarmen rensing prosedyre for denne metoden er: første uken - klyster behandler hver dag den andre uken - annenhver dag, tredje uke - to dager senere, og den fjerde uken gir for rengjøring hver tredje dag. På dette tidspunkt og med arten av utslippet viste en signifikant avgiftning, i tillegg er det en følelse ekstraordinære letthet i hele kroppen. Konsolidere suksessen til vanlig faste frukt, kefir, vann eller andre dager.

Aksept av avføringsmidler som en måte å rense tarmen hjemme

Kolon rensing avføringsmidlerrelevant bare hvis du har problemer med avføring naturlig kropp, med andre ord - til vanlig forstoppelse. Effekten av denne metoden gir bare overfladiske, problemene knyttet til zashlakovonnostyu ikke løse, men kan skade. Først av alt, når det tas regelmessig avføringsmidler, er det avhengighet til dem som er uttrykt reduksjon intestinal motilitet hånd. Det vil si, hvis for å ta et avføringsmiddel for ofte lat kolon er dens primære funksjon - å fjerne unødvendige produkter. Og i nær fremtid uten avføringsmidler ikke vil gjøre.
Alternativt, det er en annen måte tarm rensing hjemme - mottar naturlige avføringsmidler. Castor olje, for eksempel, har lenge vært brukt til slike formål og perfekt takle denne funksjonen gir en myk, ikke-aggressiv handling. Men det er en betydelig mangel på ricinusolje. Hyppigheten og regulariteten av tømming sin teknikk er umulig å forutsi. Dette bringer mye, for å si det mildt, ulempe, hvis du ikke kan tilbringe en dag i native vegger.
Men enda bedre, ikke til det punktet er å argumentere og forstoppelse kan forebygges hvis det er en tendens for dem. For eksempel ville det være bra å spise i morgen på tom mage halv kokte rødbeter, revet og blandet med en spiseskje olivenolje eller vegetabilsk olje. Det bør også legges til mat rug kli, pre-fylt med kokende vann, ca 1-2 ss. Virkelig en magisk effekt på tarm drukket på tom mage om morgenen eller om kvelden før sengetid glass fersk lav-fett yoghurt blandet med en spiseskje vegetabilsk olje. Vil hjelpe i kampen mot forstoppelse og buljonger svisker.
Urter hjelpere
Tradisjonelle healere i alle aldre har støttet seg på strømmen av urter, de har sine hemmeligheter. For eksempel, bland og male ca 100 gram urterHypericum, Helichrysum, kamille, bjørk knopper. På kvelden, en spiseskje forberedt blanding hell 500 ml kokende vann og sette mot, cover, ca 20 minutter. Strain, legg en teskje honning og drikke. Suppen igjen i morgen varme opp, tilsett en teskje honning og drikke på tom mage igjen. Fortsett å ta buljong inntil slutt varelager blanding.
Ikke bare rydde opp i fordøyelsessystemet, men også bidra til å takle allergiavkok av bladene av ung brenneslenastoyavshyysya 6-8 timer.
Hjelp med tarm rensing hjemme ogsom følger: gni gjennom et fint rivjern løk blandet med finhakket blader, ryllik og honning. Spise i morgen på tom mage tre eller fire teskjeer. Ta ikke oftere enn én gang hver fjerde dag.
En annen oppskrift testet og generasjoner. En spiseskje av forvirrende blandet med samme mengde av hoftene, hell kokende vann og la det koke over svært svak varme i ca 15 minutter som følge brygg drikke en halv time og tilsett en spiseskje med 1/10 urter oregano og johannesurt, brygge og belastning. I løpet av dagen, drikke små mengder buljong kan blandes til å smake med en bit av vanlig te.
Fersk frukt og grønnsaker
Synd ikke bruke disse gaver av naturen, som frukt og grønnsaker. Mange av dem er kjent for å inneholde et stort antall ikke bare vitaminer og mineraler, men også fiber som er viktig for riktig funksjon av tarmen. Det er derfor de omfattende vekttap ernæringsfysiologer sterkeste kostholdet inkludere så mange friske frukter og grønnsaker. Her er eksempler på frukt og grønnsaker for tarmtømming.
En gang i måneden arrangerer eple faste dager. Det vil si at i løpet av dagen for å spise to pounds av grønne epler, mens kun tillatt drikke mineralvann uten gass eller urtete.
Et annet alternativ faste dag for tarmen rensing hjemme - bruk av friske fruktjuicer. Det er nødvendig for dagen å drikke to liter appelsin, grapefrukt, eple eller annen juice. Fremfor alt, fruktjuice konsistent smakspreferanser.
Regelmessig spise ferske grønnsaker, kan du bli kvitt ekstra pounds. Og hvis du spiser i løpet av dagen to pounds av vegetabilske blanding med kål, gulrøtter, paprika, blomkål, reddiker, squash, agurk, salatblader, krydret grønnsak, men bedre - olivenolje kan skille ut giftstoffer mye avhengige. Denne metoden for tarmtømming - vitamin bombe for kroppen.
Den samme effekten kan oppnås ved å spise før måltider for en måned minst seks ss kli per dag, to skjeer nå. For å gjøre dette, hell kokende vann kutt.
Etter å ha studert nesten alle alternativene, vi konkludere med atColon Cleanse hjemme - fullt tilgjengelig hendelse, viktigst av alt, sies å ønske. Men er det verdt å ta med kroppen din til poenget - det er spørsmålet. Tross alt, du trenger bare å bevege seg mer, drikke mye vann uten gass, det er en nyttig, naturlig mat. Som et resultat - nyte hver dag av livet ditt.  
Яндекс.Метрика