Vi leter etter "sin" plastisk kirurgi klinikk


 Vi velger, velger oss


 Det faktum at i dag hver enkelt av oss har rett til å velge den legen som behandlet det vil vite, sannsynligvis alle. Forresten, er dette alternativet tildelt noen relevant russisk føderal lov. Klinikken der du ønsker å gjøre plastisk kirurgi, vil også plukke deg og bare deg. Men visste du at en kompetent, erfaren, selvrespekt noen plastisk kirurg han hadde muligheten, også gjerne ville velge en pasient. Det høres faktisk en spøk. Men

 Nei, det var ikke et valg på prinsippet: ". Denne personen jeg liker" Høyt nivå fagfolk, som arbeider i en alvorlig plastisk kirurgi klinikk, er underlagt hvis ikke alle, veldig mye. Det er viktig - full forståelse lege og pasient. For eksempel, kommer en mann til legen og sa: ". Jeg ønsker å nese, som Alain Delon, kinnben - som Belmondo, og øynene - som Richard Gere" Kirurgen er objektivt vurdere alle pasientdata, inkludert alder, og konkluderer med at ansiktet hans, dessverre, selv de "Philip Kirkorov" ikke "pull". Hvis de ønsket en lege og gitt anvendelse av avanserte teknologier for plastisk kirurgi. Eller "pull", men da mannen selv er ikke fornøyd med resultatene.
 Som starter med denne planlagte transaksjonen analyse, studie av ansiktshuden - det er klart at uten dette hvor som helst. Men det viktigste - full kontakt med pasienten og legen forståelse for felles mål. Hvis legen implisitt godtar alt, selv dine villeste "ønsker" Vær på vakt, eller du stor flaks, og du møter Herren selv Gud, eller resultatet av driften kan være, for å si det mildt, ganske annerledes enn du forventet.
Vi leter etter "sin" plastisk kirurgi klinikk


 Skap som "Hei, slavere"


 Hva annet du trenger å vite når du velger "sin" plastisk kirurgi klinikk og "deres" lege? La oss lytte til råd fra en profesjonell - sjefen legen av plastisk kirurgi klinikker "Beauty Doctor", MD, plastisk kirurg Alexander Dudnik.

 - Du vet, jeg ønsker ikke å gjøre det oppfattet som et forsøk på å "propiaryty" vår klinikk - når han advarer. - Dagens tilfelle i glansede magasiner lese: "Vi er best! "Men først, ekte fagfolk, respektere sine kolleger aldri være så skamløst promotere seg selv, tvert imot - og samarbeid av hensyn til pasienten er velkomne. Og, andre og oss selv - vår klinikk ansatte - og de som fikk hjelpe oss, vet vi hva som egentlig burde "Beauty Doctor" og kvaliteten på vårt arbeid.
 - Ok, så hvor du starter klinikker valg for de som bestemte seg for å gjennomgå kosmetisk kirurgi gjøre? Forresten, disse menneskene mer. Ifølge enkelte rapporter, er nå nesten en fjerdedel av befolkningen i Russland klar for en slik prosedyre.
 - Ja, som ønsker å gjenvinne sin ungdom mye. Etterspørselen er kjent for å stige til tilbudet. Og her vil jeg gjerne nevne en meget positiv utvikling. Sigarett praktisk anvendelse av plastisk kirurgi i landet hvert år blir mer alvorlig, økt kvalifikasjonene til de ansatte betydelig opprettet spekter av medisinske tjenester, har helse standarder endret. Dette fører uunngåelig til at vesentlig redusert antall såkalte "pirat" klinikker.
Vi leter etter "sin" plastisk kirurgi klinikk

 - Vennligst forklare begrepet - selv noe skumle lyder
 - For ikke lenge siden kunne plastisk kirurgi klinikk ikke åpne noen lege i leiligheten hans. Eller i en skjønnhetssalong. Men situasjonen er i endring. I dag er alle gjennomgå obligatorisk inspeksjon og Rospotrebnadzor er nødvendige sanitære og epidemiologiske sertifikater. Selv tilstedeværelsen av en passende lisens - det garanterer ikke kvaliteten på operasjonene. Si du øynene nå og da kommer over noen klinikker reklame (på samme prinsipp - "vi gjør-selv"), kommer du tilbake og porazhaetes sofistikert rikdom kontormøbler, skinnende fliser over
 - Beklager, Aleksandr Pavlovitsj og møbler, og det?
 - Uvitende mennesker i dette vanskelig å tro, men, merkelig nok, møbler også, "der". Selv byggevarer som behandles av rom. Og respektere helsen til sine pasienter nødvendig sykehus mener det har en spesiell sanitære sertifikater. Tross alt, for å forebygge nosokomiale infeksjoner, driftsenhet og House alltid håndteres desinfeksjonsmidler. Derfor kvalitet maling, seksuelle belegg materialer som utgjør møbler må oppfylle svært strenge krav. Her er et utdrag av sanitære forskrifter, "de eksterne og interne overflater av medisinske møbler skal være glatt og laget av materialer som kan motstå virkningene av vaskemidler og desinfeksjonsmidler». Jeg snakker ikke om den gjeldende medisinsk utstyr som ikke bare vil bli "forfremmet" i brosjyrer, men fremfor alt trygt for pasientene. Alle brukte MEDTEKHNIKA obligatorisk registreringsbevis må være Roszdravnadzor. 

Vi leter etter "sin" plastisk kirurgi klinikk


 Personale kirurg - eller "lege kommer"?


 Ja Det ser dette er ikke en enkel ting - å velge riktig plastisk kirurgi klinikk. Og "deres" lege som vil gjøre driften. Forresten, sa Alexander Dudnik, en lege, kan det ikke nødvendigvis være oppført i staten vil bli valgt klinikken.

 - Dessverre er dette en ganske vanlig praksis - invitere verk andre steder kirurg "i drift", - sier Alexander Pavlovitsj.
 - Dette er dårlig?
 - La oss bare si, ikke-dødelige, men også ønskelig. Jeg vil ikke si at en slik spesialist må ha et diplom av utdanning og kunnskap i generell kirurgi, kjenner lover harmoniske proporsjonene i ansiktet og på kroppen, mikrokirurgiske teknikker, laser-teknologi - er, tror jeg, selvfølgelig. Men like viktig: en følelse av albuen i laget. Fra erfaring i vår klinikk vet hvor viktig dette er - at under operasjonen, sammen med en plastisk kirurg arbeidet, permanent, heltid anestesiolog-resuscitator, drift sykepleiere, søstre anestezystы. Det er nødvendig at avdelingen, og sykepleierne hadde sin prosessuelle. Under disse forholdene, hvert tydelig kjenner sin plass og medansvar for helsen til pasienten og utfallet av operasjonen. Hvis noen fra de ansatte arbeider på prinsippet om "come-jobbet-out", og deretter vanskeligere å finne «ekstrem».
 - Det er ikke klart, fast ansatte - en forutsetning eller ønskelig?
 - Fra 2013 trådte i kraft for tildeling av støtte av plastisk kirurgi. Det tydelig frem sammensetning - den obligatoriske minimumsdrifts mannskap. Denne delen jeg nevnte ovenfor.

Vi leter etter "sin" plastisk kirurgi klinikk


 Kontrakten er verdt mer enn penger


 Og høvdingen lege "Beauty Doctor" Alexander Dudnik fokuserer på ett svært viktig poeng: det er en dokumentert sammenheng mellom klinikken og pasienten. Dette betyr ikke redusere nivået av tillit på begge sider, men nok en gang fungere som en bekreftelse av det høye nivået av ansvar for resultatene av den medisinske staben av hans arbeid. Det synes å konkludere offisielle ekteskap registrar i avdelingen: Vil du ta en plastisk kirurg?
 Den består av en kontrakt for levering av medisinske tjenester, utstedt et skriftlig samtykke fra pasienten for kirurgi, det gir en egen avtale for anestesi. På anmodning fra pasienten han må vise kopi av de lisens klinikker, sertifikat, har han all rett til å bli informert om narkotika og implantater som skal brukes under operasjonen - som med dokumentarisk bevis.
 Oh, og ikke glem vыpysnom эpykryze: der vil du finne de nødvendige anbefalingene i den postoperative perioden.
 Vel, det virker alt. Nå er du klar til å velge "sine" plastisk kirurgi klinikker og "deres" lege!
Vi leter etter "sin" plastisk kirurgi klinikk
 Bright ferie for alle elskere, faktisk er den eneste offisielle dagen i året da ordene "jeg elsker deg" bryte vekk fra menneskelige lepper oftere enn alle de andre 364 dagene i året.
 På denne dagen alle de glade elskere prøver å være spesielt oppmerksom på deres halvdel, er de fleste av oss å forberede for det på forhånd, tenker gjennom alle detaljer og små ting som kommer dag, fortsatt, fordi vi ønsker å feiringer holdt perfekt!
En vakker og festlig manikyr på Valentinsdag (19 bilder)

 Det spiller ingen rolle hvor du kommer til å bruke denne fantastiske "love" dag - en klubb på en romantisk date med sin elsker, en bråkete gruppe venner eller en rolig hjemmemiljø, i alle fall, må du se perfekt. Selvfølgelig gjelder dette til alle detaljer av din ferie bilde og god tema manikyr - er intet unntak.
 Mange jenter på terskelen til den romantiske ferie ute etter hvordan å skille seg ut og vises før hennes elsker i beste fall og kan selv, uvanlig lys.
En vakker og festlig manikyr på Valentinsdag (19 bilder)

 Skikk og vakker festlig manikyr på Valentinsdag - kan være liten, men svært viktig steg til den perfekte romantiske bildet. Produmavshy nøye alle dine bilde, kan du begynne å lage en kvalitet manikyr. Denne tilsynelatende liten ting, men hvor mange beundrende blikk kan bli preparert og vakre kvinnelige hender!
 For å gjøre ferien perfekt manikyr passer inn i bildet, må du ta hensyn til det stadiet av å velge stil. Hvis kjolen er allerede lyse og glitrende, så er det mulig å vise en manikyr i et rolig, varme farger.
En vakker og festlig manikyr på Valentinsdag (19 bilder)

 På den annen side, hvis målet ditt er å gnisten og dans i morgen til nattklubber, kan flamboyant og ekstravagante alternativ godt være egnet for dette formålet.

 Ideer for festlig manikyr St. Valentinsdag


 Naturligvis, som enhver ferie, har Valentinsdag sine spesifikke symboler, elementer brukes ofte i festlig negledesign.
 Ikke glem å bestille din manikyr viste seg virkelig gode og kvalitative ringblomster er nødvendige for å prosess: damp, fjerne orange cuticle pinne, gi dem form og lakkert grunn til festlig mønster holdt så lenge som mulig.

 Ikke glem at denne vinteren den mest populære kort oval eller mandelformede. Lange negler noe på backburner, men elskere av dette skjemaet kan ha råd til en så morsom festlig kveld.
En vakker og festlig manikyr på Valentinsdag (19 bilder)

 Forresten, kan fra de trendy farger av sesongen også være noen få skritt til siden, innebærer festlig manikyr eksperimenter og modige beslutninger!
 Ikke overraskende, er den første tanken som kommer til hjernen å gjøre med hendene interessant manikyr med hjerter fordi hjertet er en av de mest fargerike og tradisjonelle symbol på kjærlighet og romantikk.
En vakker og festlig manikyr på Valentinsdag (19 bilder)

 Dessuten kan hyggelig og søt hjerte ganske fine dekorere negler, fine farger, enkel form og lett kompatibilitet med andre elementer i bildet, presser mange jenter nettopp en slik design.
 Hvis du er bekymret for at hjertet - er ikke original og banal, er det ubrukelig, fordi dette er hele skjønnheten i dette mønsteret: forskjellige kombinasjoner og farger alltid i stand til å gjøre manikyr unik!
En vakker og festlig manikyr på Valentinsdag (19 bilder)

 For eksempel, noen foretrekker lyse lakk basert, hvit eller svart, kontrastfarge og et par hjerter at det helt klart skiller seg ut. De beste fargene som du kan bruke for denne beslutningen er: hvit + rød, rød + hvit, svart + hvit, svart + rød, hvit + rosa der den første farge - stiftelsen, og en annen - farge hjerter.
En vakker og festlig manikyr på Valentinsdag (19 bilder)

 Hjerter kan blandes med andre elementer, få en svært uventet og heldig kombinasjon: et hjerte med stripe, bur, erter eller skjorter som rope om kjærlighetserklæring.
 For noen kan det være uvanlig å like fransk manikyr hvit "smil" som erstattet mange hjerter. Fantasia har ikke blitt kansellert, selvfølgelig, er mer komplekse maler vanskelig å trekke på egenhånd, så det kan være nødvendig i slike tilfeller ty til en profesjonell mester.
En vakker og festlig manikyr på Valentinsdag (19 bilder)

 I kontorer spiker ikke bare du skildre en ryddig og profesjonell fotografering, men også tilby hav av andre ideer og muligheter for ferien ringblomster. Men, heldigvis, kan de fleste ideer realisere selv innsats.

 Hva annet å ta sine negler i den 14. februar?


 For neglene forårsaket universell beundring og passe perfekt til din festlig bilde, er det ikke nødvendig å tegne et hjerte eller solid inskripsjonen «Jeg elsker deg».
En vakker og festlig manikyr på Valentinsdag (19 bilder)

 Det er andre tegn som en herlig ferie, som på en eller annen måte minne sine undersåtter. Disse inkluderer ideen om Cupid - rosenrød i kinnene babyer med små vinger og piler.
 Selvfølgelig, uerfaren elsker tegne et bilde på neglene kan virke veldig komplisert, men så kan du be om en annen idé: valentine, ferier og konvolutter med vinger som gir all romantisk kjærlighet mail! Skyer, hjerter, konvolutter - en kombinasjon av disse elementene er i stand til å skape et ganske fint bilde.
En vakker og festlig manikyr på Valentinsdag (19 bilder)

 Forresten, de som ikke er flink til å tegne, kan jeg foreslå å velge for dine spesielle festlig manikyr stensiler eller perevodylky spiker som uten mye arbeid, dekorere neglene førsteklasses design.
 Design kan velge de mest varierte, ikke nødvendigvis alle på en gang ved hjelp av sjablonger - fortsatt på toppen av popularitet tildeling av en spiker en annen farge eller mønster blant andre.
En vakker og festlig manikyr på Valentinsdag (19 bilder)

 Selvfølgelig gjør denne ideen for manikyr 14. februar ikke stoppe! Hvis dette er ferie av kjærlighet og romantikk, betyr det ikke tvinge noen og enhver pynte neglene sine på hjertet. Hvis du er en fan av klassiske og strengere regler, kan din festlig manikyr gjøres ett-løsning.
 For ikke å stramme inn, allerede levende bilde med unødvendige detaljer i manikyr, understreke din romantiske bildet av en mild og god farge som best passer inn i din generelle fargevalget. Og for å gi denne manikyr fest aksenter dekorere det bare glitrer.
 Forresten, ingen vil avbryte glitrende steiner og krystaller, som kan passe perfekt i ganske harde, men på samme tid, et levende bilde av sin eier.

 Ikke forsvinner og gitt klassikere - fransk manikyr i alle dens varianter passer best inn i festlig kveld, et design alltid fremheve din slank og perfekt smak. Flere aggressive og lidenskapelig leopard utskrifter kan fortynnes med lys og søte leopard hjerter som vil gi bildet kattens nåde og raffinement.

 I alle fall, husk at laget perfekt, fin og ryddig manikyr jente alltid legger tillit, understreker hennes individualitet og smakssans, spesielt i ferien.

 Bilde av interessante alternativer for Valentinsdag manikyr


En vakker og festlig manikyr på Valentinsdag (19 bilder)

En vakker og festlig manikyr på Valentinsdag (19 bilder)

En vakker og festlig manikyr på Valentinsdag (19 bilder)

En vakker og festlig manikyr på Valentinsdag (19 bilder)

En vakker og festlig manikyr på Valentinsdag (19 bilder)

En vakker og festlig manikyr på Valentinsdag (19 bilder)

En vakker og festlig manikyr på Valentinsdag (19 bilder)

En vakker og festlig manikyr på Valentinsdag (19 bilder)
Яндекс.Метрика