Som øyesminke for å gjøre dem synes mer?
 Øyne - er det første vi ser i en person, så er det viktig at de er uttrykksfull og attraktiv. For en jente utseende er spesielt viktig - det kan tiltrekke øynene til mannen, så det jenter interessert i hvordan å male øyne, at de virket mer.
 Ikke hver jente naturen skjenket vakre uttrykksfulle øyne, men denne mangelen kan korrigeres lett med sminke, viktig å vite noen hemmeligheter. Den mest vanlige bruken eyeliner, øyenskygge og mascara.
 Generelle råd
 1.  Til visningen var åpen og øynene store, må males vippene fra røttene til tuppene.

   Ikke bruke sminke flytende liner, så det reduserer det visuelle utseende. Anbefal øynene mislykkes med små deler av en blyant eller øyenskygge. Denne blyanten er nødvendig å velge naturlige farger, men ikke svart. Skygger og blyant skygge er nødvendig.

   Til mine øyne skiller seg klart ut, er det nødvendig for dem å fokusere. For dette formål, lepper malt en blek leppestift eller gloss, og deres bakgrunn vil se uttrykksfulle øyne.

   Til mine øyne virket mer nødvendig indre øyelokk tint hvit blyant. Svart blyant reduserer bare visuelt øyet.

   Skrotter ønskelig å velge volum og zakruchyvayuschye. Tykke omfangsrik vippene forsiktig øke øyet. De nedre øyevippene skal male uten å lykkes - er en ytterligere økning og nøyaktig bestemme banen.

   Du kan bruke pinsett for øyenvippe curler. Når øyevipper vil se opp, det visuelt "åpne øynene dine.
   Fundamentals øyesminke
  1. Som øyesminke for å gjøre dem synes mer?
    Obligatorisk handling før du påfører makeup er å rense huden. Det er nødvendig å være spesielt oppmerksom på øyenbrynene, fordi de gir femininitet. Det er nødvendig å harmonisere med formen på øyebrynene ansikt og øyne. Hvis øyenbryn er lav, vil det visuelt redusere øyet. Det er tilrådelig å forme øyenbrynene ble en smal eller bred. Ved hjelp av pinsett er formet og, om nødvendig, pidfarbovuyutsya øyenbryn maling for øyenbryn og øyenvipper.

   Som øyesminke for å gjøre dem synes mer?
    I øynene bør ikke være sirkler, da det er bare ødelegge hele utseende. Å eliminere sirklene er kremer. Etter dette trinnet begynner å velge skyggen. Hvis små jenter øyne, blir du bedt om å velge perle skygger, men du bør ikke bruke dem overdrevent å skinne ikke reduserte øyne. Den øvre øyelokk som dekker lette skygger og indre øyekrok og øyenbryn farge sin plass i hvitt. Den ytre kontur av øyet er malt i en mørkere farge, og er bare på utsiden av øyet.

   Som øyesminke for å gjøre dem synes mer?
    Med brun eller sort mascara dekket først samlet, og deretter nedre vippene. Deretter bruker du en blyant grå, er lys brun eller kjøttfarget brukes på øvre øyelokk pilen. Du kan også søke ved hjelp av hvit eller kjøtt-blyantstrek på den indre nedre øyelokk.


   Som øyesminke for å gjøre dem synes mer?
    Hvis øynene er smale, må pilen gjøre lys blyanten fra midten av det øvre øyelokket til den ytre sone. Men man må huske på at du ikke kan starte den på kanten av øyet. Derfor bør nålen være ferdig på øyevippene. Denne metoden bidrar til å visuelt forstørre øynene. Hvis runde øyne og små, er det nødvendig å foreta en smal og tynn linje av brunt eller grått blyant på den øvre øyelokket. Linjen er for disposisjons øyne, men så nær vippene.  
Farge håret folk rettsmidler

 Mange planter inneholder naturlige fargestoffer er regelmessig rødme komposisjoner basert på slike planter grå hår, kan du gi dem ønsket nyanse. På denne måten av maleriet har sine fordeler og ulemper.
 Den åpenbare fordelen av folks eiendeler - deres relative sikkerhet. Hvis du ikke gjør det overfølsom for noen plantemateriale, kan du bruke naturlige fargestoffer uten frykt for allergi. Urter har også en terapeutisk effekt, fordi de ikke bare "midler fargetone", men svekket kur for grått hår. Men i denne og den største ulempen med folk rettsmidler fordi maling tar lang tid. For å oppnå betydelig og bærekraftig noen skyggen bare mulig gjennom regelmessig bruk av urtesammensetning som folk rettsmidler egnet til farging grå hår maske individ, eller å gi umettet skygge helt hvitt hår.

 Sammensetningen til farging håret brunt


 Kreves: 5 knopper krydret nellik, 5 ml olje løsning av vitamin A, 1 eggeplomme, en sigarett tobakk, 1 ss. l. fargeløs henna, kakao, yoghurt og olivenolje.
 Forberedelse : Tobakk suge inn litt vann, fedd knopper knust i en morter. Bland tobakk og nellik, tilsett resten av ingrediensene og bland godt. Resultatet bør ikke gå for tykk, men ikke for flytende slam. Om nødvendig kan den oppløses en liten mengde varmt vann.
 Søknad. Varmes i vannbad blanding søke på fuktig hår vasket, satt på et plastlokk og vikle hodet med et håndkle. Etter to timer forsiktig gre håret og vaske det med shampoo.

 Sammensetningen av kamille lyse farge håret


 Det bør 100 eller 200 gram kamille blomster (avhengig av ønsket intensitet skygge), saften av en halv sitron, 05 liter vann.
 Forberedelse : Kamille hell kokende vann og la stå i 30-40 minutter, deretter press og legge sitronsaft.
 Søknad. Daglig preparat påføres på håret langs lengden til den ønskede nyanse.

 Komposisjon med løk skall for lys hårfarge


 Kreves: 30-50 g onionskin.
 Forberedelse: skrelle hell 200 ml vann og la det småkoke på svak varme i 15-20 minutter, sil suppen.
 Søknad. Daglig preparat påføres på håret langs lengden til den ønskede nyanse.  
Oppskrifter foryngende ansiktsmasker

 Rynke Mask


 Nødvendig: 1 ss. l. aloe juice og olivenolje, 1 ts. l. eller nærende fuktighetskrem eller lanolin.
 Forberedelse: aloe blader stå i kjøleskapet i ca 2 uker, deretter presse dem med riktig mengde juice. Aloe juice blandet med olivenolje, tilsett fløte eller lanolin. Den resulterende masse er litt varm.
 Søknad. Påfør blandingen på ansiktet i 10 minutter, og skyll med vann ved romtemperatur.
 Denne masken bidrar til å glatte ut rynker grunne.

 Fornyelse Mask


 Nødvendig: 1 ss. l. aloe juice, 1 ts. l. majones og honning.
 Forberedelse: aloe blader stå i kjøleskapet i 2 uker, deretter presse saften nødvendige antall. Aloe juice blandet med majones (helst hjemmelaget majones bruk) og honning.
 Søknad. Den resulterende blanding ble satt på ansiktet i 10-15 minutter, og skyll med varmt, så kaldt vann.
 Masken har en innstramming og anti-aging egenskaper.

 Honning Facial Mask


 Nødvendig: 1 ss. l. aloe papirmasse, 1 eggeplomme, 1 lm. l. honning, 1 ss. l. tørrmelk.
 Forberedelse: aloe blader stå i kjøleskapet i to uker og male inn grøt. Rør i eggeplomme, honning og melk pulver. Hvis blandingen er for tykk, fortynn litt melk.
 Søknad. Påfør på ansiktet i 10-12 minutter, skyll med varmt vann.

 Maske med kamille


 Trenger: 1 eggeplomme, 05-tallet. l. smør eller margarin 1 ss. l. infusjon av kamille, 1 lm. l. honning og glyserin.
 Forberedelse: Bland eggeplommer og margarin, tilsett kamille te, honning og glyserin. Alle slipe til en jevn røre.
 Søknad. Påfør på ansikt og hals i 12 - 15 minutter, og skyll med vann ved romtemperatur.

 Nourishing Facial Mask


 Nødvendig: 1 ss. l. gjær og lettrømme, 1 lm. l. linfrø olje og honning.
 Forberedelse: slipe gjær og rømme, tilsett linfrø olje og honning. Retter med en blanding satt til å gjære i varmt vann og rør.
 Søknad. Varm blandingen søke på ansiktet i 10 minutter, og skyll med varmt, så kaldt vann.
 Oppskriften er perfekt for tørr aldring hud.

 Frukt Facial Mask


 Nødvendig: 1 ss. l. smeltet smør, revet epler og søt masse av modne plommer, 1 eggeplomme, 1 lm. l. honning.
 Forberedelse: smeltet smør godt gni med eggeplomme, tilsett honning, epler og plommer masse, røre alt.
 Søknad. Påfør blandingen på ansiktet og halsen for 15 - 20 minutter, og deretter fjerne med en bomullspinne.
 Denne masken hjelper skjule fine linjer og bekjemper slapp hud.

 Agurk Facial Mask med solbær og rømme


 Nødvendig: 1 ss. l. riv agurken, most solbær og rømme.
 Forberedelse: Bland agurk, rips og rømme til en jevn røre.
 Søknad. Påfør blandingen på ansiktet og halsen for 15 - 20 minutter. Vask med en bomullsdott dyppet i varmt vann, vask deretter med kaldt vann.

 Kastanje Mask


 Nødvendig: 2 ss. l. hakket kastanje frukt, en kopp med kaldt vann.
 Forberedelse: rist kastanje frukt tilsett vann, la stå i 25-30 minutter, deretter la det koke opp og småkoke på svak varme i 10 minutter, deretter kjølig ved romtemperatur.
 Søknad. Fukt en bomullspinne kjølt infusjon og gjelder til ansikt i 25-30 minutter, vask deretter med kaldt vann. For å gjennomføre fremgangsmåten i en dag.
 Denne masken strammer hudens aldring person.
Яндекс.Метрика