Anti fotpleie. Folk rettsmidler for fotpleie

 Huden av foten er lik huden på hendene. Yttersiden er lik hennes ansikt hud og vanligvis ikke føre til problemer, men inne, blottet for talgkjertler og hår krever nøye oppmerksomhet.
 Fra under føttene tørre og lagt til andre woes: sprekker i hælene, liktorn, hard hud, sopp, hevelse. Mange kvinner i alderen lider av åreknuter og beslag. Selvfølgelig, uten å konsultere en lege ikke kan gjøre, som moderne behandlinger folk rettsmidler erstattes.
 Men de kan være god assistent av narkotika.

 Såpe og badesalt fra liktorn


 Nødvendig: 2 ss. l. salt og revet såpe, 4 liter vann.
 Forberedelse: Løs opp ingrediensene i varmt vann.
 Søknad. Leggene i karet i 30 minutter. Deretter behandle fotsålene med pimpstein, og gni bena spredt med krem.

 Bad med kaliumpermanganat fra liktorn


 Nødvendig: 1 ss. l. salt, klype kaliumpermanganat, 4 liter vann.
 Forberedelse: oppløse mangan i vannet for å få litt rosa løsning, tilsett salt.
 Søknad. Leggene i karet i 20 minutter. Deretter behandle fotsålene med pimpstein, og gni bena spredt med krem.

 Bad med eik bark av svette føtter


 Nødvendig: 1 ss. l. eik, urt salvie, 2 liter vann.
 Matlaging: urter Hell 1 liter vann og la det småkoke på svak varme i 5 minutter, la stå i 30 minutter. Sammensetningen av stamme og fortynn det gjenværende vann.
 Søknad. Fordype føtter i karet i 10 - 15 minutter. Tørk dem.

 Løk grøtomslag av mais


 Kreves: 4. l. skrelle løk, 1 kopp eddik.
 Forberedelse: Hell eddik skall og la stå i to uker.
 Søknad. På natten dynket i eddik å drepe korn skall og fest med en bandasje. I morgen, fjerne bandasjen og skyll føttene med varmt vann. Prosedyren blir gjentatt så lenge som kornet til å stige. Generelt er behandlings 5-7 behandlinger.

 Melk pakke med sprekker på hælene


 Nødvendig: 2 ss. l. knust forlater mor og stemor, en kopp melk.
 Forberedelse: mor og stemor brygg kokende melk. Sett blandingen i et vannbad og kok i en time. Som et resultat, på grunn av massen.
 Søknad. Mush å sette et tynt jevnt lag på cheesecloth og gjelder for sprekker på hælene. Topp med plastfolie og pakk tykt stoff. Etter 20-30 minutter fjerne grøtomslag, skyll føttene med varmt vann og bruke fuktighetskrem.

 Honning maske av sprekker på hælene


 Nødvendig: 2 ss. l. honning.
 Søknad. Smør natt vasket fem ren honning, med fokus sprekker. Sett på foten plastposer og bomullssokker. I morgen, vaske føttene med varmt vann og fett krem. Løpet av behandlingen - 3-4 dager.

 Pulver fra svette føtter


 Kreves: 4. l. borsyre, 05 t. l. alum.
 Forberedelse: ingrediensene grundig.
 Søknad. Morgen pulver forberedt pulver føtter og satt på rene bomullssokker. For å forsterke effekten av en liten mengde pulver kan fylle seg sokker. På kvelden, vaske føttene med varmt vann. Løpet av behandlingen - to uker.

 Bad med urte Court of


 Nødvendig: 1 del urt gjeter-vesken, hvete gress, gås mure, ryllik, peppermynte, brennesle, knotweed, 200 ml vann.
 Forberedelse: Bland ingrediensene til 100 g samling, dekk med vann og kok i 15 minutter. Deretter la stå i 30 minutter. Fyll en balje eller bøtte med varmt vann og høy temperatur under 40 ° C og hell det i urtete.
 Søknad. Fordype føttene i badekaret slik at vannet dekket egg. Varighet av behandlingen - 20 min. Bad tas daglig i 10 dager.

 Salve med celandine fra retten


 Nødvendig: 1 del juice celandine, 2 deler av vaselin.
 Forberedelse: Bland ingrediensene grundig.
 Søknad. Hver dag for natten for å gni salve syke tomt på celandine. Løpet av behandlingen - to uker.  
Riktig makeup for brune øyne

 Forårsaker god makeup, kan du fremheve dybde brune øyne og gjøre dem mer uttrykksfull og attraktiv. Det viktigste er å velge de riktige verktøyene for hudtype og i samsvar med den hendelsen som du skal.


 Øyesminke for brune øyne


 Casual makeup for brune øyne skal være enkelt og diskret. Han må understreke alle dine styrker og skjule feil, men forbli tilnærmet usynlig. La oss begynne å lage inkrementell naturlig makeup som er egnet for mørk og lys brun til brune øyne:

 •  Påfør foundation i ansiktet ditt og til evig tid;


 •  lett pulver øye;


 •  Ta brun eller grå blyant og tegne en tynn linje på øvre øyelokk;


 •  brunt blekk gjentatte ganger sveipe øyevipper;


 •  gre øyenbrynene litt og gi dem form blyant.


 •  På anmodning fra den øvre øyelokk kan føre til litt av lette skygger. Trinnvis tutorial makeup for brune øyne kan du finne her.
  Riktig makeup for brune øyne


   Kveld makeup for brune øyne


   Kveld make-up bør være lyse, sexy og attraktiv. På dette punktet kan du råd til mørkere farger og nyanser av lipgloss. Alt er enkel. Følg instruksjonene:

 •  Påfør ansikt basis fiksing;


 •  pulver øyelokkene;


 •  Ta en svart blyant slag, gjelder det på den indre øyelokket og bland forsiktig børste eller fingrene;


 •  sette en blyant på den ytre øyelokket, fra midten av øyet og beveger seg til det ytre hjørnet, for lett blanding;


 •  Ta en mørk grå eller sorte perle skygge med glitter, pensel, tegne en linje, gjenta blyant mønster;


 •  deretter bruker den rosa skygge på øyelokket flytte før de nådde kanten av øyet;


 •  Bruk lys skygge øyekrok og under øyenbrynene;


 •  øyevipper, gjelder svart mascara, eventuelt kan bruke plasteret, men ikke nødvendigvis;


 •  øyenbryn skille brun eller svart blyant, avhengig av din hårfarge.


 •  Kvelden slitasje etter makeup trim. Det kan være grønn, rosa, fersken eller grå. Lepper kan skille lys leppestift eller gloss. Husk den gylne regel - lyse lepper - myke øyne, myke lepper - lyse øyne.
  Riktig makeup for brune øyne


   Bryllup make up


   Bryllup makeup bør være lett og komfortabel. Bruden er en dag i rampelyset, så det skal føles bra og trygg. Det er noen regler brude sminke, som vil gjøre deg mest sjarmerende og attraktiv:

 •  Ikke bruk nye kosmetikk eller kremer. De kan ikke nærme deg eller forårsake allergi;


 •  makeup bør fullt ut i samsvar med gjennomtenkt image;


 •  prøve å gjøre det i delikate pastellfarger;


 •  Forrige make-up. Prøv så mye som mulig for å gjenta det alternativet som skal gjøres for bryllupet;


 •  Kameraer liker ikke sparkles. De går til bildene eller blank lag glans;


 •  Hvis du ikke er trygg på sine evner, bruker hjelp av en spesialist. En erfaren makeup artist enkelt hjelpe skjule små mangler og gjøre det mer attraktivt og vakkert.


 •  Makeup for brune øyne skal være behagelig og praktisk for deg. Hvis du ikke bruker lys skygge eller eyeliner, bør du ikke bli pålagt. Dette gjelder til leppestift. Det viktigste at du likte, hva du ser ut.
  Riktig makeup for brune øyne

   Make-up remover - prosessen med å fjerne makeup. Behandle ham til en ansvarlig, ellers det kan være noen problemer med huden i ansiktet og på halsen.  Hvordan fjerne make-up


   Når du søker makeup vi plugget porene, hud regenerering bremser ned, noe som er grunnen til at det kan være betennelse og kviser, og huden begynner å eldes raskt.


   Den største feilen du gjør noen skjønnhetssøvn det med sminke på ansiktet hans. Rynker bli mer tydelige og sirkler under øynene mer synlig. For å støtte ungdom og hudtone bør fjerne makeup riktig.


   Såpe og vann fjerne makeup kosmetologer ikke anbefalt. Det er flere måter å være hyggelig, behagelig og nyttig for huden av enhver kvinne.


   Viktigst, gjør alt konsekvent, start med leppene, øynene da og bare da kan rense hele ansiktet og halsen. Neste må du huske at beveger seg når du fjerner makeup skal være myk, forsiktig og fokusert strengt på de såkalte massasje linjer. Verktøy for make-up remover må velges strengt i henhold til din alder og hudtype, og kosmetiske funksjoner (for eksempel vannfast mascara).


   Make-up remover verktøyet brukes på bomull pads eller klut, ikke bomull. Riktig valgt make-up remover verktøy for å fjerne rester av kosmetikk, eller til og med lagre din hud blomstrende utseende. Hun ikke "puste" hele dagen. Det er viktig å huske på at man brukte alle midler kombineres med hverandre.


   Nå massasje linjer. Disse linjene bidrar mindre strekking av huden. Hvis alt er gjort riktig, vil huden forbli ung for en lang tid, eliminere sagging, rynker og sagging.


   Huden rundt øynene er veldig delikat, synes det første rynker. Så skyte opp i dette området bør være svært forsiktig og myke bevegelser, ikke glemme massasje linje fra det ytre hjørnet av århundret til å flytte til det innerste hjørnet. Klikk på huden din det bør ikke bare trenger å bruke en tilstrekkelig mengde av midler på en bomulls rensing stasjon.


  Hvordan fjerne make-up   Ved fjerning av sminke lepper til å bevege seg fra midten av den nedre leppe til midten av den øverste, som om å beskrive en sirkel.


   Mascara med snert ønsker å skyte svært nøyaktig. Feil make-up remover i dette området, kan partikler av mascara komme inn i øynene og forårsake irritasjon samme.


   I den nedre øyelokk sette en bomulls disk med rengjøringsmiddel. Så tett øye vippene senking på denne måten. Den andre platen impregnert rensing nødvendige midler for å gjennomføre en liten bevegelse av røttene av vippene til tips. Hvis det er nødvendig, blir prosedyren gjentatt.


   En annen massasje linjer er nødvendige for å fjerne sminke i området i kjeven, flytte fra vingene av nesen til templene.


   Med hensyn til pannen, og deretter fjerne makeup bør fra midten av pannen og bevege seg horisontalt, og opp til håret. Handlinger klare og enkle, de har blitt vanlig i make-up remover.


   Ved massasje linjer og trenger å sette krem ​​og maske.


   Halsen er som forrædersk venn kan fortelle deg om din alder. Så sørg for å ta vare på det i det minste for huden.  
  Яндекс.Метрика