Hvordan fjerne hår i bikinilinjen?
 Fighting kvinner med uønsket hår aldri slutt. Legg spesielt merke er delikat og følsomt område bikini bringe "orden" som kompleks helhet. Moderne kvinner trenger ikke å finne opp noe og trekke hår ved hjelp av tråder, samt måter å bidra til å fjerne hår i bikinilinjen, mye. Noen er smertefullt, men det er alltid en sann unnskyldning: Skjønnhet krever offer, som brukes hovedsakelig til å justere seg til prosedyren.
Vurdere de populære kvinnene hvordan bli kvitt hår i bikinilinjen.
 1.  Barbermaskinen. Denne metoden er den mest populære, det tydd til det "nykommere" i dette tilfellet, og støttespillere barbermaskin mye. Bruk av maskinen for hårfjerning i bikinilinjen har sine fordeler:
  hastighet;
  latskap.
  Men ulempene ved denne metoden er mye mer:
  flyktig resultat (bare 1-2 dager);
  irritasjon etter barbering;
  akselererer veksten av nye hår;
  risikoen for kutt;
  gjør håret grov.
  Huden før barbering eller damp bør gjelde nærende krem. Som en krem ​​eller barberskum kan brukes konvensjonell gel for intim hygiene for å bidra til å fjerne hår i bikinilinjen uten å skade den sarte huden. Etter barbering, bør du alltid bruke kremen for å redusere irritasjon. Du kan låne et barns babyen krem. Vel, hvis det ville være "Bepanten" eller "Sudokrem" fordi de har en helbredende effekt.
   Krem for hårfjerning. Riktige kremer er ikke nummerert i sin priskategori variert. Fordelene er følgende:
  gir ingen skader på huden og tørker ikke det;
  hårfjerning krever ikke mye tid;
  Hår vokser langsomt;
  strukturen av håret blir mykere.
  Cons dermed har også:
  Krem kan ikke være effektiv;
  har en ubehagelig lukt;
  kan forårsake irritasjon eller allergisk reaksjon.
  Hvis du bestemmer deg for å fjerne hår i bikinilinjen ved å bruke krem ​​for hårfjerning, må du først sjekke hudreaksjon i et lite område. Før bruk må du lese nøye instruksjonene. Kremen påføres nødvendig områder bikinilinjen, la for en stund og ta av seg spade, en del av settet. Deretter vaskes huden med varmt vann.
   Hårfjerning voks strimler. Fremgangsmåten er ikke særlig humane, men effektiv. Voks har mange fordeler fremfor andre metoder:
  langsiktig utfall (2 til 6 uker);
  nesten ingen hud irritasjon;
  håret tekstur er mykere og tynnere.
  Minus bare ett - en smertefull hårfjerning. Voksing er delt inn i tre typer:
  hot (påføres huden varm voks og deretter fjerne det med en spesiell stripe av hår);
  kalde (hårfjerning voks strimler med);
  shuharinh (hårfjerning ved hjelp av sukkerpasta).
  Hot hårfjerning gjøres best i salongen, men ved hjelp av kald og shuharinha kan fjerne hår i bikinilinjen i hjemmet for en lang tid. I Voksing er Kontra åreknuter, graviditet, kreft, viral og infeksjonssykdommer.
   Epilator. Dette er en forferdelig ord "apparatet" er faktisk ikke så djevelen som han er malt, og denne prosedyren har sine fordeler:
  fjerner hår permanent;
  gjør nye håret mykere og lettere.
  Minus epilator er smerter, betydelig tid brukt på hårfjerning (fra 30 minutter til en time) og irritasjon som røde prikker. Hårfjerning er gjennomført på dampende huden forbehandlet kratt. Etter dette må du sette kremen. Bedre å bruke epilator i kveld, som stimulering varer lenge nok, men må passere en natt.
   Salong behandlinger. For å fjerne hår i bikinilinjen i lang tid, kan du ta skjønnheten, laser, elektro og foto epilering. Disse typer hårfjerning kan bli kvitt uønsket hår i lang tid, et gjennomsnitt på 4-6 måneder, og etter noen få hår av disse prosedyrene kan bli glemt for alltid.
  Fordelen med slike prosedyrer er en salong for sin høye effektivitet og ulempe - den høye prisen. Den mest smertefri laser hårfjerning anses under foto-epilering kan oppleve ubehag, men for elektrolyse er ofte brukt smertestillende.
  Si hvilken måte er den beste, vanskelig. Alt er i den enkelte, så for noen valgte metoden kan være effektiv, men for andre - ikke. Derfor, før du fjerner hår i bikinilinjen, bestemme sensitiviteten, smerteterskel og din helse.  
Den beste epilatorPå spørsmål om den beste apparatet kan ikke alltid svare engang vet konsulent som jobber i en spesialisert avdeling. Men vi ringe flere epilatorer, fortjener å være ditt valg falt på dem. Derfor presenterer vi deg en kort gjennomgang epilatorer tilhører ulike merker og modeller.
Begrepet beste epilator
Før du kaller noen av de beste epilatorer for kvinner, bør det bemerkes hvorfor selv profesjonelle konsulenter ikke kan gi definitive svar på dette spørsmålet. Faktum er at for hver jente, har kvinnen egne kriterier som velger de blant mange epilatorer eneste som er best for dem. Så det var at konseptet bedre enhet for hårfjerning investert ulike krav og egenskaper.
For eksempel, en av den kvinnelige befolkningen er en viktig mekanisme epilator, det vil si at han var en liten bevegelse var i stand til å fjerne den maksimale mengden av hår. For andre kvinner viktig poeng smekk av lyse belysning enhet som det er umulig å gå glipp av selv den lysere hår. For noen forutsetning for en slik enhet er en massasjemunnstykke, som pleier bedøve hele prosessen med hårfjerning og berolige huden. Dette er spesielt viktig for kvinner med irritabel hud.
Og dette er ikke den fullstendige listen over kriterier og kjennetegn epilator på hvilke kvinner velger dem. For noen spesialisert avdeling kan bli funnet enheter, for eksempel avtagbart og vaskbart med hodet eller med spesielle roterende dyser, vibrasjonssystem. Også er det noen enheter som er designet for alle hårfjerning sensitive områder eller som kan brukes på veien.
Som du kan se, faktisk mulig å gi et endelig svar på det beste epilatoren før du lærer at det er en prioriteringskriterier for hver kvinne.
Braun Epilatorer selskap
Brand Braun eies av Gillette, som fortjent vant navnet på en verdensledende innen produksjon av maskiner og barbering barberhøvler.
Den nyeste modellen epilatorer denne helt forskjellig fra sine forgjengere noen modifikasjoner. Tidlige modeller var utstyrt med to standard rotasjonshastighet stasjoner, og flere installasjonsmuligheter pinsett, hvorav noen er for de svake og tynt hår, og andre - for hard og tykk. Nå, i tillegg, kan slike enheter for hårfjerning er en tredje hastighet, noe som gjør det mulig å redusere hårfjerningsprosessen.
En av de beste epilatorer Braun er en modell av Braun 3470. Det er perfekt for hårfjerning under armene og bikinilinjen. Denne modellen har en praktisk variabel hode og et minimum antall pinsett. Dette gjør det mulig å forstå mekanismen av denne enheten, selv de jentene som står overfor denne enheten for første gang. Settet inneholder også en avkjølingshansken, noe som reduserer ubehag av hårfjerning prosessen, og trimmer.
Epilatorer merkevare Philips
Nederlandske selskapet Philips er en stor produsent av medisinsk utstyr, utstyr for hårfjerning også. Kanskje noen vil kalle epilatorer selskapet Philips altfor streng, men deres praktiske form, elegant design, hypoallergeniske keramiske plater for hårfjerning og massere huden med aloe vera-ekstrakt gjør jenter velger disse enhetene. For å redusere smerten ved hårfjerning, er den utstyrt med en avtagbar kjøligere hud som før hårfjerning prosessen må plasseres i kjøleskapet for en kort tid.
Epilatorer selskap Rowenta

De viktigste delene av det tyske selskapet Rowenta er små husholdningsapparater, som er preget av sin uvanlige design. Men kvaliteten på dette selskapet ikke ga og sin perfekte utseende. Det samme gjelder epilatorer Rowenta. I en flyttbar hode som kan alltid skylles enkelt under rennende vann, som til tider mer hygienisk og bedre enn noen vaskemiddel schitochok, er epilatorer også utstyrt med et spesielt system av anestesi, noe som gjør hele prosessen mer fornøyelig.
Rowenta selskapet er på sitt marked modell beregnet for hårfjerning bikini område med massasje baller (f.eks, Lovely Bikini Model 2610) modell for å fjerne hår fra huden avslapning effekt som gjør det ikke så følsomme for smerte (f.eks, Lovely Elite modell 3132) og modeller til funksjonen den kjølige luften, noe som også bidrar med å overvinne smerte under hårfjerning (f.eks Modell 8990 Tilgang Fresh Air). Videre har de fleste av epilatorer Rowenta utstyrt med spesiell belysning som ikke kan gå glipp av et eneste hår.
Epilatorer merkevare Panasonic
En annen ledende merkenavn i produksjonen av epilatorer for kvinner er et selskap Panasonic. En av de store fordelene med enheter i dette selskapet er at de er de samme i alle markeder, som tillater for hårfjerning med skum barbering av fordeler som ikke engang verdt å snakke om.
De nyeste modellene av dette merket (f.eks modell ES2064 og ES2067) utstyrt med kun tre bevegelige hoder, noe som gjør hårfjerning prosessen mer effektiv. Videre rundt hver av disse hodene en spesiell beskyttende ring laget for å heve hår under hårfjerning og massere huden, reduserer smerte og irritasjon. Ingen mindre epilatorer Panasonic fordel er deres evne til å operere på batteri, og at de har lavest støynivå.
Enheten for hårfjerning selskapet Rio

Epilatorer dette merket er fundamentalt forskjellig fra alle andre hårfjerning enheter for sin mekanisme. Denne bærbare laser epilator fjerner hår med pinsett er ikke at de må trekke seg ut, men også påvirker dem laser bølger som bidrar til ødeleggelse av hårsekkene. Mange kaller det enheten for laser hårfjerning, som kan brukes hjemme. Vær imidlertid oppmerksom på at for høyere effektivitet vil måtte betale en stor sum penger. I tillegg har enkelte kvinner finner en ulempe med denne epilatoren, er det ganske vanskelig å bruke, og det er ikke egnet for folk med mørk og swarthy hudtype.
Opererer ut over funksjoner de beste epilatorer, kan hver kvinne plukke ut bare enheten, kriterier som det vil holde en hundre prosent.
Som gjør hele prosessen mer fornøyelig.
Яндекс.Метрика