Hair Loss Treatment folk metoderVår hår har en tendens til å falle. Og det er ingenting galt eller farlig - er normen. I stedet for hår som vi tapte, det er helt nytt. Imidlertid kan dette utsagnet være sant bare hvis at hårtap er ikke overdreven. Dette kan være et tegn av forskjellige sykdommer i huden av hodet og hele kroppen.
Hvor mye hår blir frisk person per dag?

Hver gang gre håret, ser vi at noen av deres antall er fortsatt kammen. Her tildele en dag til den neste anmeldelse: vente hele dagen håret falt på ett sted, og i kveld, sitter på TV, rett og telle dem. Hvis tapt på grunn av tap av hår er mindre enn hundre stykker, har du ingenting å bekymre seg for, all right. I tilfelle når de er til tider - er grunn til alvorlig bekymring.
Det bør nevnes at i de falne hår på spissen er noe hvitaktig tetning. Hvis dette seglet er ikke, så håret ikke vil falle ut, men bare nadlomyvsya. Hans ta hensyn bør ikke være.

Hva er årsakene til hårtap?

Årsaker til hårtap kan være svært forskjellige. Dette kan skyldes et brudd på flyten av metabolske prosesser i kroppen, svekke immunsystemet på grunn av sykdom eller en rekke beriberi, problemer med det endokrine systemet hyppig funn i stressende situasjoner, kroniske sykdommer og mange andre.
Hvis du spiser riktig, ofte sitter på ulike dietter og selv utsetter håret med jevne mellomrom teste slik som farging, permanent og ellers, ikke vent optimistiske prognoser. Å stoppe håravfall, må du ikke bare revurdere sin holdning til mange aspekter av livet, og å rådføre seg med en spesialist, og lang og møysommelig å gjenoppbygge mistet håret.
Ønsker å stoppe håravfall - vær tålmodig
Vil bare påpeke at kampen mot hårtap trenger du ikke nødvendigvis å skille seg av med store pengesummer. All nødvendig prosedyre det er mulig å effektivt utføre hjemme, og komponenter for disse samme prosedyrene ganske billig kjøpt på apoteket eller til og med selv montere i blomstringstiden og tørke.
Men tålmodighet for denne bestanden må være betydelig. Tross alt, er ingenting gjort av seg selv. For å forberede suppen tap og til å utføre prosedyrene selv må bruke mye tid og krefter. Prosedyren for å gjenopprette den opprinnelige volum på håret ditt - det er kjedelig affære. På den øyeblikkelige resultater også ikke forvente. Først etter flere måneder med bruk av ulike behandlinger, vil håravfall bli suspendert.
Folk rettsmidler for å bekjempe hårtap
Problemet med håravfall mennene hadde til enhver tid. Så selv våre bestemødre begynte å lete etter effektive måter å bidra til å holde et vakkert hår til eldre. Tradisjonelle metoder testet av våre forfedre, etter lange år med sivilisasjon har samlet mye. Det gjenstår bare å velge fra en rekke optimal måte som er hensiktsmessig for deg.

Enkle måter kan stoppe håravfall:

• En av de mest primitive, men ikke mindre effektiv ernæringsmessige verktøy som kan styrke håret ditt er normal kefir maske. For en halv kopp yoghurt trenger det eller yoghurt. Vi samler en liten mengde melkeprodukter og forsiktig gnidd inn i hodebunnen. Venter i 10-15 minutter og vask av med varmt vann strømmer. Etter inngrepet min sjampo og hår balsam prosess balsam.
• Du kan også gnis inn i huden hode burdock olje eller smør burdock blader. Forbereder det enkelt. Du trenger 80 g tørkede eller friske blader av burdock helle en kopp olivenolje. La stå minst over natten, deretter koke blandingen på svak varme i en fjerdedel av en time. Det gjenstår å tømme olje og gni det et lite beløp hver gang en halv time før sjamponering.
• En svært effektive folk rettsmidler for hårtap oppleves av meg personlig, er å gni løk masse. Du må ta et par ikke så veldig store pærer, eggeplomme av ett egg, en teskje av lin eller olivenolje, en teskje av din sjampo og en teskje honning. Løk bør bli knust til kashopodibnoho tilstand ved hjelp gni det på et rivjern eller forvrengning i en kjøttkvern. Da den resulterende oppslemming blandet med andre komponenter for å oppnå en homogen suspensjon. Nå gni løsning forblir i huden av hodet, hodet wrap med cellofan, deretter et håndkle og holde en halv til to timer, og skyll med rennende vann.
• Svært effektive folk rette for hårtap kan være alkoholatet chilipepper. Dette skjær du kan kjøpe på apoteket, og du kan forberede deg. For å gjøre dette må du slipe noen ting chili og oppløse dem i ½ kopp vodka. La stå i en dag, deretter gni hodet skjær. Prøv å holde ut så lenge som mulig (opptil en time) til den begynner å røyke tungt. Skyll med infusjon med vanlig sjampo.
• Hindrer håravfall og stimulerer deres vekst som gni hvitløk juice. For å utføre denne prosedyren, må du rengjøre fedd hvitløk, kuttet spissen for å begynne å skille seg ut eterisk olje og gni det på et sted hvor det tynnet håret. Gjenta denne fremgangsmåten hver dag vil føre til at blodstrømmen rundt hårsekkene til å vokse, og håret vil vokse raskt.
• Aloe fungerende assistent i å løse mange helseproblemer. Og utstedelse av hårtap er ikke noe unntak. Hit aloe leaf juice og gni det inn i hodebunnen. Gjenta to ganger eller tre ganger om dagen. Innen tre eller fire måneder, vil din innsats bli belønnet overdreven tap av hår vil stoppe og du vil se det første synlige forbedring.
Matlaging balsam for å styrke håret hjemme
En viktig rolle i helsen til håret ditt spiller som, med det du opolaskyvaete dem etter vask. Selge forberede effektive opolaskyvayuschye midler, etter tradisjonelle metoder:
• Grind søt flagg rot, deretter tre spiseskjeer mottatt "cutting" helle to kopper eddik og kok på svak varme i ca 15 minutter. Alt er nå mulig å fortynne det resulterende kokes med vann ved en hastighet på 3 deler vann til 1 del buljong og skylle håret etter vask. Restene av kjøttkraft holder i kjøleskapet i en tett lukket krukke.
• Det er et effektivt verktøy i kampen for sunt hår er også vanlig nesle. Samle de unge skudd av planter produserer en buljong, kjølig til en behagelig temperatur (ca 36 grader) og skyll dem ned.
• God folkemedisin for å sikre håret er bekreftet av våre bestemødre - det føltes burdock rot. Hell fem spiseskjeer rot én liter vann, kok opp, koke over svak varme i 20 minutter, ztsidit buljong og gni inn i hodebunnen to ganger, og helst tre ganger i uken. Du bare øke sjansene dine for et positivt resultat, hvis du legger burdock root også tre spiseskjeer søt flagg rot.
• stopper effektivt prosessen med håravfall og lime-farget kjøttkraft. Brygge ni ss lime blomstrer med tre kopper vann i 15 minutter, kjølig, press kjøttkraft gjennom cheesecloth og vaske håret annenhver dag i to eller tre måneder. Resultatet vil overgå dine villeste forventninger.
• Hvis huden på hodet ditt er utsatt for dannelsen av flass, for å løse dette problemet vil hjelpe deg calendula blomstrer narkotika. Ta 30 gram tørkede knopper, helle en liter kokende vann, hold vannbad i løpet av tjue minutter, deretter press og skyll håret avkok innhentet, med fokus på huden av hodet.
• Plasser i en emalje panorere 15 g kamille blomster (kan erstatte humle, blomster Johannesurt), helle et glass rent vann, dekk og plass i vannbad i tjuefem minutter. Deretter la stå i femten minutter, sil suppen. Nå kan du skylle dem rydde vasket håret. Hold orden buljong i kjøleskapet, sette den i et glassfat ikke mer enn tre eller fire dager.
Nutrient Mask og andre hår tap basert på folk rettsmidler
Nærende hår maske er også et viktig aspekt i riktig pleie av hår og forhindre håravfall. Jeg vil bare nevne at sette masken etter at du vasker håret med sjampo favoritt, men før du bruker balsam på dem.
• Du kan lage veldig enkle, men svært effektive nærende hår maske med en eggeplomme og en spiseskje olivenolje eller linfrøolje. Rist plomme, oppløse den i olje, gni inn i hodebunnen, pakk cellofan hodet, så gå for førti minutter, og skyll med varmt vann. For best effekt, bør prosedyren gjentas ukentlig.
• Du kan lage en maske med tindved olje. Gni smør, ved hjelp av en bomullspinne inn i hodebunnen. La for en halv time, deretter grundig vask håret med sjampo. Det vil fylle håret næringsstoffer og hindre utarming.
Avslutningsvis vil jeg gjerne legge til at, uansett hva folk middel du velger, bør du ikke bruke den innimellom. Noen prosedyre vil gi en god effekt bare hvis du er følsom for systematisk fortsette sin grøde. Elsk deg selv og håret hver dag, betale sin skjønnhet i minst en halv time om dagen.  
Bihulebetennelse Behandling folk metoderBihulebetennelse - en betennelse som oppstår i slimhinnene i overkjevens (maxillaris) bihulene, ekstremt ubehagelige komplikasjoner hyppige forkjølelser, karies (spesielt øvre jeksler, Hekk, skarlagensfeber, meslinger fleste ensidig bihulebetennelse at det er en riktig eller hulrom, eller til venstre.. ofte akutt bihulebetennelse blir kronisk.

Hvordan starte bihulebetennelse, grunnleggende behandlinger

I den omkringliggende bein er liten nese bihuler kalt haymorovi. Hver av dem er koblet til nesehulen ved hjelp av en smal kanal. I lobbyen, over øyenbrynene, er frontal bihulene, nesegangene av interne sinus er koniske og dypere, disse passasjene - Lattice sinus. Betennelsen fører til hevelse av bihulene, forseglet de inngangen til væsken begynner å strømme og slim og puss. I mild bihulebetennelse kan manifestere seg bare en bestemt lukten av gjødsel med en kald eller postnazalnыmy utslipp (utslipp av pus i baksiden av halsen til nesen).
Symptomene på akutt bihulebetennelse kan selvfølgelig være en sterk forkjølelse, ledsaget av oser pus, smerter i kinnene, hodepine, frysninger, dårlig generell helse. Kronisk bihulebetennelse har andre symptomer: nasal halv løgn, det purulent utflod, hodepine, svakhet i hele kroppen og trøtthet. Ved kronisk bihulebetennelse fra baksiden av stadig drypper puss nesen ned i halsen som kan utløse kronisk hoste.
Veldig ofte, bihulebetennelse, om ikke i tide til å starte behandling innebærer kronisk hoste, høy feber og andre "sjarm". Slike symptomer var lett kunne lagt til sengs med maxillaris bihulebetennelse voksen og barn - enda mer. I tillegg til standardverktøy som ventilasjon og fukting rommet, eliminere utkast, må du ringe etter hjelp lege som bestemmes korrekt behandling av bihulebetennelse eller umiddelbart etter røntgenundersøkelse. I hvert enkelt tilfelle ved hjelp av ulike metoder for behandling av bihulebetennelse, inkludert folk rettsmidler. Selvfølgelig, er i samråd med lege om folk rettsmidler ikke overdreven.
For å kunne takle bihulebetennelse, må du sørge for flyt av slim og puss fra bihulene. Vanligvis brukes til dette formålet drops og fysioterapi, samt folk rettsmidler. Kanskje legen vil foreskrive å behandle bihulebetennelse sinus punktering å drenere puss og direkte innsetting i sinus anti-inflammatoriske medisiner.
Forresten, er for mistanke om bihulebetennelse og ingen strøm av puss og slim strengt forbudt varm favn. Hvis det er flyt, reduserer smerte - du kan starte oppvarmingen rate av tørr varme eller prøve andre folk rettsmidler.
Forhindre bihulebetennelse kan initieres gjennom rettidig behandling folk rettsmidler eller medisiner kald (kroniske og akutte former), tannråte, allergier, influensa og andre sykdommer som kan tjene som bakgrunn for utvikling av bihulebetennelse.
Innånding tilbys i tradisjonell medisin for å behandle bihulebetennelse
Innflytelse av noen kjemikalier som finnes i parene mentol, propolis eller poteter for behandling av bihulebetennelse er vanskelig å overvurdere. Noen leger anbefaler otolaryngologists bekjempe kronisk bihulebetennelse innånding av mor og stemor og lavendel. Innånding av disse komponentene er populær ikke bare i medisin, disse midlene fleste leger anbefaler, parallelle eller separate fra hoved behandling av bihulebetennelse. De avlaste hevelse i slimhinnene og tynning innhold bihulene. Oppførsel innånding bør være innen et par dager (om en uke) for et par minutter.
Innånding av mentol. Tørr (i korn) mentol må oppløses i en bolle eller kjele med kokende vann, dekke hodet med et håndkle eller badekåpe og nese puste over en bolle med vann så lenge som fordampning.
Innånding av propolis. Koke litt vann og hell tilbake en halv teskje av skjær propolysnoy. Dekke hodet med et håndkle eller badekåpe og puste røyk propolis, så lenge de ikke stopper.
Innånding av poteter. For hennes behov svezheotvarennыy poteter i sine jakker, som hadde bare strømmet vann. Puste damp poteter ta flere minutter.
Havsalt som folkemedisin å kunne behandle bihulebetennelse
Bihulebetennelse kan ikke kjøres fordi pus akkumulert i bihulene, finne ut litt, kunne gå inn. Havsalt er vanligvis alltid enklere kurs bihulebetennelse og ofte kurere det. Det finnes flere populære måter å bruke den til å behandle og forebygge bihulebetennelse.
1. Fyll havsalt poser og sette dem to ganger om dagen på vannet gjennomvåt område av nesen. Pre-sekker bør være varm til salt dem var varmt. Sinusitt på denne måten kan herdes meget raskt.
2. Det varme blanding av finhakket fedd hvitløk og to spiseskjeer ren havsalt innpakket i lin klut og festes til kinnet i området av bihulene. Hold til hvitløk og salt er avkjølt. Gjenta daglig før sengetid behandling av bihulebetennelse.
3. Forbered en varm løsning av salt (40 g salt per 1 liter vann), suge dem lærret, sette den på toppen av ansiktet. Top kledet medisinsk eller vanlig voksduk og pakk noe ull. Komprimere holde 25 minutter etter fjerning sin tørk ansiktet fuktig varmt håndkle.
4. Gjør helbredende salve. Dette krever nutryanyy svinekjøtt fett og salt i et forhold på 1: 4. Komponenter av blandingen, ble den resulterende blandingen gnis inn i pannen, over øyenbryn og nese og på sidene av nesen. Prosedyren er gjort om lag tre ganger om dagen til bihulebetennelse vil ikke slå.
Andre testet folk rettsmidler for å behandle bihulebetennelse
Den helbredende olje blanding. For sin forberedelse til 40 ml av tindved olje, 20 ml olje sumpen gress, 200 ml olje urt Johannesurt og 10 g knust, pre-oppvarmede propolis. Alle ingrediensene ble blandet, blandingen er godt bevart ved romtemperatur. De trenger å begrave nesen om morgenen og før du går til sengs halv liten skje i hvert nesebor, for bedre penetrasjon av væske i bihulene hodet kan rotere samtidig.
Forresten, kan olje gjøres uavhengig og hjemme. Johannesurt olje er utarbeidet av månedlig infusjon i olivenolje eller solsikkeolje hakkede urter. Olje sumpen er dette: gjørme knust, helte kokende olje og en halv time i et vannbad. Gi ham en uke å sette mot, deretter avløp og klem. I blandingen sette en ny gruppe med vill rosmarin og kok i den samme ordningen. Totalt 3 ganger trenger å koke gjørma for å få høy kvalitet olje for behandling av bihulebetennelse. Som for tindved og andre oljer, kan de kjøpes på absolutt alle apotek.
Behandling av bihulebetennelse bruker pærer. Det vil ta en stor løk. Ikke rengjøring, bør du pakke den inn i stoff og knust med en hammer. Litt vidzhavshy juice, legg blandingen direkte til pannen med en klut. Til klem øyne, kan de pålegge bomullspinner. Panne for å unngå brannskader bedre lett fett krem. Kontinuerlig behandling - 5 minutter, og deretter fjerne masse, tørket pannen igjen og lage krem ​​igjen. Etter en halv time begynner avdeling slim. Det anbefales å gjøre flere behandlinger i en dag, og deretter bli kvitt bihulebetennelse vil ikke ta lang tid.
Sikringer nese av hestekastanje. For behandling av bihulebetennelse effektiv konvensjonelle frukt hestekastanje å bli dynket i vann i to dager, så skrelle. Med frukt syltetøy kastanje kniv lage en slik størrelsesorden at de kan fylle nesebor lengde og tykkelse. En av disse hettene bør plasseres i neseboret. Slim begynner å gå raskt og i store mengder, så du må reserveres på forhånd håndkle. Den neste dag gjennomføre den samme prosedyre med det andre neseboret. Sinusitt er behandlet på denne måten ganske raskt.

Juice cyclamen.
 For behandling av bihulebetennelse trenger små løk blomst cyclamen. Siden det er nødvendig å presse saften og fortynne den avkjølte kokt vann i et forhold på 1: 2. Blandingen må begrave begge neseborene tre ganger om dagen, nok for effektiv behandling av 2-3 dråper i hvert nesebor. I drypping sikker på at ikke en dråpe falt ned i halsen, og sinus haymorovi. Etter inngrepet bør ligge i en halv time.
Peroxide.Det faktum at peroxide kan begrave nesen og behandle bihulebetennelse trolig overraske mange. Det er derfor nødvendig for å oppløse -vu 3% peroksyd i vann (15 dråper av peroksyd i en spiseskje vann) og dryppe gjennom pipetten inn i det ene eller det andre neseboret. Etter 15-20 minutter, er prosedyren ikke anbefalt å spise og drikke.
Hvitløk.Utmerket behandling av bihulebetennelse! Knust hvitløk blandet med litt smør (usaltet), omtrent samme størrelse hvitløkfedd. Den resulterende hvitløkssmør til fett nese og panne i ansiktet, og sove, ikke vasket. Til bihulebetennelse gikk fort, kan du også smøre og føtter, som etter tørking det er ønskelig å bruke sokker.

Honeycomb.
 Honning - naturlig kilde til medisinske stoffer, er det ikke overraskende at i behandling av bihulebetennelse har han funnet anvendelse som et middel til nasjonal helbredelse. Honeycomb nyttig tygge i 15 minutter hver time i flere timer. Akutt sinusitt kan ta bare 1 dag for slik behandling, men for å unngå gjentakelse av sinusitt bedre tygge honeycomb for en uke, en gang om dagen.

Komprimere med svart reddik.
 En reddik gnidd på et rivjern, pakk den resulterende slurry i lærret og satt i et par minutter til broen. For behandling av bihulebetennelse prosedyrer fortsette i fem dager, bruke en kompress flere ganger om dagen.

Roten av pepperrot.
 I folkemedisinen, bihulebetennelse lang og vellykket behandlet med pepperrot. Roten vasket, ryddet skrelle og hogge på et rivjern. Fra blandingen var en tredjedel kopp og blandet med saften av tre sitroner. Måtte forlate blandingen konsistensen ligner rømme. Ta det bør være hver dag, en halv teskje om morgenen, en halv time etter å ha spist. Løpet av behandlingen varig bihulebetennelse - fra 3 til 4 måneder, og deretter, etter en pause på to uker, etterfulgt av en annen kurs. Behandling av bihulebetennelse bør utføres to ganger i året, vår og høst, den fullstendig opphør av angrepene. Det er lenge, men ganske effektiv behandling av bihulebetennelse.
Herbal Medicines. Effektiv avkok for behandling av sinusitt kan være laget av tørt gress Hypericum (10 gram per kopp vann). Den aktiverer beskyttelsesfunksjoner av hvite blodceller, akselererer vev gjenfødelse, har en sterk anti-inflammatorisk effekt, er det ikke rart hans andre navn - "urte antibiotika." Veldig veldig bra mynte infusjon. For å gjøre det, laget tre forskjellige infusjon: river mynte, sitronmelisse (blomster) og plantain (hver urt 10 g). Blandingen av disse infusjoner bør innpodet 3 ganger om dagen i hvert nesebor minst 5 dråper. Varigheten av behandling av bihulebetennelse - to uker. Forresten, dette ekstraktet bra for inhalerte behandlinger.
Såpe og glyserin.Det bør være 25 g knust såpe, 2 spiseskjeer juice og løk 75 g glycerol. Vattpinner impregnert med en blanding av gasbind og sette direkte inn begge neseborene. Dette manipulasjon bør gjøres tre ganger om dagen i seks uker.  
Яндекс.Метрика