Hvordan velge klær for business kvinner

 Dessverre, for mange kvinner skape et bilde av business basert på det faktum at vi bør se muzhepodobno. Noen må gi deg selv ekstra pålitelighet ved hjelp av en bedrift dress kunstig oppblåst sin alder. Dette er ikke helt riktig.
 En kvinne bør alltid være en kvinne, selv på jobb, omgitt av mannlige kolleger, som absolutt ser appreciatively ikke bare hennes jobb, men også utseendet. Du kan legge merke til følgende mønster: Hvis en kvinne ser elegant og er i stand til å holde, blir det oppfattet som en kompetent arbeidstaker og profesjonell.
 Det synes som kan være lettere virksomhet garderobe, fordi den består hovedsakelig av klassisk dress, sko og vesker strenge-båter. Men det bør bli husket ikke bare at drakten bør velges og riktig, men også at livet til moderne forretningskvinne kommer ikke bare fra forhandlingene. I den er det også uformelle metoder, reiser, corporate møter. Og for enhver anledning og klærne skal være hensiktsmessig.
 For forretningskvinne først velge en bedrift dress. Selvfølgelig, ville være den beste dress i klassisk stil. Når du velger en farge stopp på en grå, svart eller brun. Ensemblet består av en jakke og skjørt. Jakke velger en enkel kutt, opp til den øvre tredje eller midten av låret. Knappene kan være både store og små, så lenge de var i samme farge stoff, eller et par forskjellige farger. Også mulig å endre knappene på glidelåsen. Skjørt Ønsket rett, knelang eller ankelen. Det er små kutt på siden eller bak. Bluse bedre å velge lysere dress én eller to farger eller bruke et annet stoff teksturer. Å legge til smaken, kan du bruke skjerf og sjal. I stedet bluser passer kroppen, men uten broderi og hipyurovyh inserts. Du kan bruke skjørt i stedet for bukser som vil passe perfekt inn i virksomheten utsikt. Stilen valgt avhengig av formen.
 Deretter velger sko. Fottøy bedre å ta massevis av kostyme.
 Hva strengt forbudt i business dresser, så det er jeans. Selv om de er klassiske, har de fortsatt ikke vil gjøre en kvinne mer business.

 Som er bedre å velge klær for jobbintervjuer?


 Det kunne ikke vært mer passende uttrykk "møte på klær." I dette tilfellet er det utseendet på søkeren ofte gjøre konklusjoner for seg selv arbeidsgivere.
 Derfor, er det første skrittet for å skape et bilde av en profesjonell som forstår alle detaljene av det planlagte arbeidet.
 Går for et intervju bør foretrekke en lys pastelltoner og brun, mørk blå og svart. Skjørt (bukser) og jakke bør være en tone tøffe sko og kjøtt farget tights for å fullføre bildet av en seriøs dame. Vinn-vinn-situasjon - en hvit skjorte.
 Veske er best å velge en svart, liten eller middels størrelse, som må være en notatbok og penn. Hair ønskelig å samle i en hestehale eller bun. Gjør ingen lys neglelakk og helst gjennomsiktig farge.
? Designer Donna Karan mener at enhver kvinnes garderobe bør være 6-7 store klær. Og de bør være tilstrekkelig funksjonelle til dem kunne bæres i morgen og kveld hver dag. Universell farge - svart. Det er lett å kombinere med andre farger.  
Velg klær til sport

 Hvordan velge en sportsklær?
 Det ville synes at det ikke er noe enklere enn å kjøpe en treningsdrakt. Og mange kvinner velger klær for sport, til slutt tar nesten første oppstått. Men de har en tendens til å bli veiledet av det faktum at gym er absolutt ingen forskjell i hva du har på deg. Men kvinner som ser på seg selv vet at i enhver situasjon og sted må se vakker. Å kjøpe de riktige klærne for sport, bør du vurdere følgende tips og råd.

 Tips for kvinner i idrett


 Tips 1
 Det er ansvaret til valg av stoff for fitness. Kroppen må puste inn i det, godt ventilert til drivhuseffekten er ikke opprettet, og vises ikke på huden irritasjon. Derfor bør du foretrekker naturlige materialer som bomull streychevyy. Når du velger klær sport spesielt huske og komfort. Klærne bør ikke hemme bevegelsene mens du spiller sport bringe moro og ikke bli til et mareritt.
 På toppen av sportsklær hjelp plaschevuyu stoff, vanntett gummiert stoff, tweed, semsket skinn. Som et element av behandling ved hjelp av lys bånd, et stort antall knapper, blonder, glidelåser.
 Tips 2
 Farger for sportsklær passer til enhver. Men hvis du ønsker å skjule figur feil, er det bedre å kull, blå, svart og andre mørke farger.
 Tips 3
 Ta vare og på brystet. Det er spesielle sports BH, som du vil være veldig behagelig under trening.
 De viktigste typer klær sporty - en rekke skjorter, t-skjorter, gensere, gensere, jakker med glidelås mansjetter med borrelås, bukser, leotards, bermudas, bukser, bananer, shorts, overaller, jakker, gensere, bukser, dunjakker.
 Tips 4
 Sport sko bør velges med bred såle, hvilken fot ikke vil skli og vil gi optimal komfort. Dette er først og fremst sko og joggesko. Materiale sko bør også være naturlig, som det ofte føttene svetter mest.
 Tips 5
 Dersom en kvinne ikke kan leve uten sminke, så det er verdt å huske modere at under trening betyr det ikke flyte. Ved utøvelse bør ikke bruke parfymer, deodoranter, men tvert imot, svært ønskelig.
 Tips 6
 Ta vare på håret ditt. Håret er best samlet i en hestehale, og bruke spesielle dressing hår, forhindrer støv i øynene.  
Velg klær for spesielle anledninger

 Klær for parter


 Her er noen retningslinjer for de som ønsker å tilbringe tid med venner på et diskotek, bar, på den fasjonable coterie. I dette tilfellet, kan valget av klær råd til stor frihet, men ikke glem om nøyaktig hvor du går. Utelukke kjedelig kontor slitasje. Ideell koftochka i trange, skinny jeans og hæler sko.
 Kjoler bedre eliminere og erstatte dem dristig mini skjørt eller kjoler åpne spesielt laget for disco. Det er best å ikke bruke gensere og forretnings bukser og ull skjørt. Den lysere fargen vil bære bedre. Klærne for partene ikke utelukket tilstedeværelsen av strass, paljetter, glitrende materiale.
 Langt hår - Ideell for partene. Det bør gi dem volumet med lakk eller litt bustete utseende. For partier trenger bare lyse make-up, så du kan trygt bruke en skimrende skygge, leppestift med glitter.
 I dag når du velger klær for fester og klubber, unge mennesker foretrekker områder r'n'b stil eller sex. Den tidligere indikerer lysstyrke og individualitet gjør slike krav som vakker, slank, solbrun kropp og et minimum av klær: skjorter, korte trange kjoler, mini skjørt, topper. Pass på å bruke forskjellige tilbehør, primært med krystaller.
 Stilen passer sex jenter som elsker å spotlight ønsker å forsterke skjønnheten og appell av kroppen din. Derfor klærne de velger riktig mini - skjørt, bluse med en dyp utringning, sexy undertøy, mini kjoler eller maxi-kjole med åpen rygg eller maksimalt langt kutt, skinny jeans med en lav-slengte, korsetter. Sko må være hæler, høye hæler eller plattform. Fargene for klær - lys, skinnende og gjennomsiktig bruk av stoff.

 Klær soiree


 For spesielle anledninger, for eksempel et middagsselskap, veldedighetsarrangement, et besøk til operaen eller høytidelig begivenhet som den beste passform kjole. Moderne kvinner ikke ofte bære lignende drakter. Så når alt skjer, ønsker jeg å se så bra som mulig og attraktivt.
 Hvordan velge en kjole
? Kjole bør vektlegge kvinners verdighet og skjule feil. Men ikke alle kvinner kan velge en kjole for meg selv. Dette er først og fremst fordi vi ofte velge den måten som passer oss bare visuelt, og glemme hvordan det vil til slutt sitte på oss.
? Når du velger kveld kjoler bør huske på stilen som passer til formen, fargen utseende til typen og lengden kjoler for vekst.
 Kvinner med avrundede hofter og store bryster, men med en tynn midje mest passende kjole med bare skuldre og asymmetrisk skjørt som vil trekke oppmerksomhet til velskapt ben. Kjole dekorere amerikansk ermhull og hals i form av et hjerte. Det vil fremheve skjønnheten i brystet.
? Hvis en kvinne har brede skuldre, er det best å unngå å bruke amerikanske ermhull og bruke gass skjerf. Også for å møte dem med kjoler, skjørt og volanger, avlede oppmerksomheten fra hans skuldre. Så de finne vil se harmonisk. Stoffet er bedre å velge en myk og flyter å danne vertikale folder, visuelt smale skuldre.
? Lavtsittende kjole kvinner gå, slik at de ser litt høyere. Du kan stoppe opt for kjoler med høyt liv. Dette vil ikke bare legge vekt på brystene, men også visuelt gjøre bena lenger. Og, selvfølgelig, bør bruke sko med høye hæler.
? Damer med curvy form til ansikt i form av en trapes kjoler, skjule de ekstra fylde lårene. Hvis bare zashyroki lår og armer og skuldre er normal, kan du bære en kjole med en topp-trang og en V-hals, forlenge halsen gir sexy og eleganse. Kvinner med fulle hender kan anbefale en kjole med lange ermer og side åpninger i skjørt eller low-cut på baksiden. Du kan også bruke en dyp utringning som fremhever skjønnheten i bryst og avleder oppmerksomheten fra hendene.
? I klassiske kjoler bør ikke være tull, bedre å plukke en attraktiv stykke som vil gjøre kjolen mer interessant. Du kan også anbefale en cape skjerf eller gass som vil gi bildet av romantikk og mystikk, og vil løse spørsmålet om hvor du skal plassere den samme hånden.
? Det er bedre å velge en kjole av sort, hvit, rød, krem, laks, bronse farge. Vokt dere for lyse farger.
 Smykker for kvelden kjoler å være luksuriøse, men tjener bare et supplement til det. Ideelt sett er det bedre å velge diamanter eller imitasjon. Ikke dårlig ville se som perler. I stedet for den vanlige veske er best å velge en passende kjole under clutch.
 Hvordan velge en cocktail kjole
? Cocktail kjoler kan også bli klassifisert som en del tid, men det er et gratis alternativ. Cocktail kjole - er først og fremst en kort elegant kjole som kombinerer eleganse og originalitet. Det kan være dristig og montering, laget i stil med sex i klassisk eller glamorøs stil som er luksuriøst og elegant.
? Du kan bruke en cocktail kjole kjole romantisk stil.
? Fra kjole cocktail fornem mot og dristighet.
? Vi kan åpne armer, skuldre, ben, bryst eksperimentere med. Å bruke sy chiffon cocktail kjoler, silke, sateng, crepe, brokade, fløyel.? De mest kjente cocktail kjoler fortsatt finne liten svart kjole som ikke har mistet sin appell og sjarm.
? I kontrast, kveld kjoler, kan cocktail være de mest slående, dristige farger: korall, lilla, grå - grønn, lyse rødt.
? Unn nøye velge sko som cocktail kjoler er vanligvis kort, så føtter vil tiltrekke seg oppmerksomhet. Sko bør ideelt sett være i harmoni med kjolen til å være elegant. Du kan velge sko med åpne tær, i dette tilfellet, må du huske den vakre pedikyr. Fit og sko med åpen hæl sko eller lukket med en skarp nese.
? For å fullføre kjolen så tenke på smykker. Cocktail kjole å passe smykker med perler, gull og sølv, samt vintage smykker komplement toalett.
? Kjoler understreke raffinement liten veske på en tynn lang kjede eller clutch, elegant bolero eller lyse tippet.  
Яндекс.Метрика