På shopping. Hvordan å kjøpe klær

 Psykologisk stemning


 Du er i ferd med å gjøre et streiftog inn i butikkene? For dette må være skikkelig forberedt. Shopping gjøres best om morgenen på tom mage.
 Ikke gå til butikkene i dagene salg - på denne tiden er det vanligvis en enorm tilstrømning av kunder.
 Going shopping, slitasje sømløs undertøy og ta et par sko med hæler - de kan være nyttig når sittende klær.

 Gylne kjøperen


 Aldri kjøpe klær, gir tilfeldig impuls. Ta vesken bare hvis det er absolutt sikker på at nye klær vil passe godt i garderoben din. I handle tur høydepunkt i hans egen tidsplan tid, helst noen gratis timer. Ikke bli overrasket om du må montere en hel haug med klær. Prøv å finne en messe der speilene er plassert på tre sider - i dette tilfellet du kan se deg selv i en pick-me kle bokstavelig talt fra alle synspunkter.

 Velg passende størrelse


 Objektivt bestemme din sanne klær størrelse (over tid kan det endre). I noe tilfelle ikke kjøpe klær en størrelse mindre - det du vil se bedre ut.

 Å kle - med kjærlighet


 Kåper, kjoler, bluser må henge på kleshengere. Bukser og sette dem pent skreplyayte spesiell klipp. I mint klær du føler deg ukomfortabel, rynker og folder i bukser eller kjole kan uroe dagen.

 Prospective planlegging


 Kjøp enkelt plagg, vanligvis ikke utgjør store problemer. Hvis du ønsker å plukke opp et sett, er oppgaven mye vanskeligere. Kjøpe ting, sørg for å tenke over hva du vil bruke den. For eksempel, i en nydelig organza bluse gir ingen mening, hvis den ikke har en egnet skjørt eller bukser, og du ikke har tenkt å kjøpe dem. Aldri obzavodytesya plagg som sådan - må tenke over hvordan det vil passe inn i garderoben din.

 I strålende isolasjon


 Shoppingturer krever tid og tålmodighet. Hvis ryggen din lider en lei ektemann eller kjæreste, du får ikke noen glede av shopping. I denne situasjonen, kan selv den beste venn ødelegge stemningen, som et resultat du ikke kjøpe det du trenger. Dra på shopping alene; beste rådgiver - din indre stemme prøver på et bestemt element av klær, bare lytte til det.

 Ikke smigre deg selv


 Mange kvinner prøver i det som var å presse inn et skjørt eller jeans mindre - de virker så de vil se yngre og slankere. I voksen alder slike eksperimenter er ubrukelig. Kjøpe klær er dens størrelse - det du vil føle deg mye mer selvsikker, og figur feil er ikke åpenbar, og stoffet er ikke deformert,

 Ved et veiskille


 Når våre liv er betydelige endringer (pensjonering, skilsmisse, flytting, osv), vi ofte befinner oss i en del forvirring og kan ikke "fange" hans stil på kjolen. Hvis på grunn av stress du har mistet tillit, ta kontakt med en profesjonell stylist - store butikkene noen ganger tilbyr denne tjenesten gratis.

 Det viktigste - å sitte jakke


 Til klær sat godt, må det bli matchet nøyaktig til størrelsen. For mye vil povnyty skjule alle fordelene med figuren din.

 Alt på en gang


 Klær passer bedre til å sette et slikt skjørt med en bluse eller jakke med bukse. Så når du forstår hvordan dette eller at ting passer inn i stilen din og få mest mulig komplett bilde av, hvordan vil se ut i obnovtsi.

 Størrelse uskyldig


 For en profesjonell designer, er det ikke noe slikt som en "standard størrelse" - alle må skredder justerer klær fashioned kunde. Du virkelig kjenner klærne størrelse? Prøv å prøve din favoritt modell mindre og større. Se hvilke sitter ting bedre. Husk at størrelsen - forestillingen om betinget fordi det viktigste kriteriet bør være nummer på etiketten, og følelsene dine - hvordan du bo i det, vel du ser.

 Legg fantasier


 Den perfekte frisyre, klær med nåler, nøye utvalgt tilbehør - perfekt dame vil inspirere andre til kjedsomhet. Vår hjerne er programmert på en slik måte at vi ikke holder dine synspunkter på emnet, som er selve symbolet på symmetri. Hvis du ønsker å tiltrekke seg oppmerksomhet, plukke opp klær og tilbehør for å skape litt asymmetri.

 Retro


 Mange filmstjerner og toppmodeller har en garderobe av gammeldags måte: de retro ser veldig attraktivt. Men ikke prøv å etterligne dem - gamle ting, kjøpt på en veldedighets salg, bare gammel du i mange år. Dette betyr ikke at de gammeldagse ting generelt bør ha noen plass i garderoben din. Når en veldedighet salg, nærmere titt på tilbehør - vil antikke ting (bisarre lue, silkeskjerf, veske uvanlig farge) gir deg en unik sjarm.

 Billig og munter


 Hvis du ønsker å alltid se moteriktig og stilig, aldri kjøpe klær for salg. De kjøpere har en tendens til å tiltrekke lave priser fremfor produktkvalitet. Og hvis du er litt kastet av vekt (mindre enn 2,3 kg), ikke kjøpe mindre klær, fordi etter en stund kan du få bedre igjen. Kjøp klær der du føler deg trygg og komfortabel

 Finn din mote


 Se etter en skiftende verden av motedesigner av hans - det som skaper moter utformet for folk på din alder og kroppstype. Betty Jackson, Nicole Faria, Ysse Myyaky - samlinger av designere innredet i myke nyanser behersket, men det har en unik "høydepunkt". Slike klær dekorere garderobe kvinner har trappet 30-års milepæl.  
Hvordan velge en kjole. Hvordan å være vakker og fasjonable

 Det er flere grunnleggende stiler av klær:
? Klassisk mote ;
? Forretnings kjole ;
? Sport mote ;
? retro og vintage ;
? romantisk kjole ;
? unisex stil ;
? etnisk mote ;
? uformell stil.
 Dette er bare noen av de mest vanlige stiler er uthevet i moderne mote. Bestemme noe som er mer egnet for deg kan være på grunnlag av alder, dine vaner, status i samfunnet, arbeid. Enhver kvinne er unik og enestående. Dette understreker ikke bare klær, men også de fargene som den inneholder. Det er ingen hemmelighet at det er farger, passende og ikke passende for den type utseende.
 Noen gjør en kvinne blek, det virker syk og sliten, mens andre vektlegger sin friskhet, det ser mer ungdommelig og attraktiv.
 Til bedre fokus på dette problemet, være klar over eksistensen av den såkalte teorien om årstidene, at tsvetotypov utseende.
 Alle mennesker er delt inn i fire fargetyper: vinter, vår, sommer, høst.
 Det er tre grunnleggende farger - en blå, rød, gul. Teori sesonger basert på fargen på hår, øyne og hud. Derfor kan du finne ut hvilke farger som passer mann.
 Eksperter sier at alle av oss er hvilken som helst farge, men ikke avgjørende, men deres farger, blant annet kan du velge den mest harmonisk kombinert med en viss type utseende. Røde og gule farger se "varme" blå - til "kald". Derfor, for hvilke typer "Spring" og "Høst" mer typiske "varme" farger og typer for "sommer" og "vinter" - "kald".
 Å bestemme kolorotyp primært satt til kulde, som er blå-rosa, eller varm, rødlig - gul, er fargen på huden din. Neste spor, lyse eller "svake" flere farger du går.
 Man kan foreta en enkel test. Plukk opp to gule skjerf rosa og blå og rosa farger i dagslys feste dem til ansikt og hender. Hvis huden nær gul-rosa blir gyllen farge og ser sunn og frisk, og den nærliggende blå-rosa heller blek og sykelig, er det våren eller høsten type. Hvis en person hører til sommer eller vinter type, vil gul-grå hud rosa make være synlig under øynene sirkler og blå og rosa fremheve sin friskhet. Testen vil avgjøre de varme eller kalde farger kombinert farge. Her er noen kriterier for å identifisere kolorotyp utseende.

 Karakteristikker av kvinner kolorotypu "sommer"


 Kolorotyp "sommer" - er mest vanlig i kolorotyp. Det inkluderer kvinner med rettferdig, rosa eller oliven hud. Hår lyse, med nyanser som lys - og mørk-Rus, lys - og mørk - aske. Blå øyne, valnøtt, grønn-blå, blå-grå, grå-grønn farge.
 Anbefalinger eiere kolorotypu "Sommer"
? Slike kvinner er spesielt egnet grå-lilla og rosa og blå farger som aqua, water, himmelen blå.
? Liv opp din hudfarge og lilla farger, alt fra lilla til lys plomme. Egnet bringebær, perle - grå.
? Uønsket hvit, grønn, gull, sort, beige, oransje farger.
? De viktigste fargene på klærne bør være blek rosa, blå, lilla, grå og nyanser av sølv.
? Passer for nesten enhver stil på klær, og romantisk og klassisk. Bør velge følgende stoffer: silke, fine lin, chiffon, fine semskede, plen, jeans, tynn hud. Det er ønskelig at stoffet var lys, gjennomskinnelig, med liten mønster eller et mønster.
? Egnet smykker av sølv, rosa korall, elfenben og rosa gull og smykker med børstet metall. Ikke dårlig vil se smykker glass.
? Klær for resten av denim dress.
? For business klær bør velge elegante klassiske dresser av grå, brune og grønn fargetoner.
? Med tilbehør, velge et skjerf eller slips med små mønstre.

 Karakteristikker av kvinner kolorotypu "høst"


 Ved kolorotypu "Fall" er rødhåret kvinne med gul, fersken eller aprikos hudtoner, med lyse fregner eller uttalt. Øyne: Kary, turkis, blå - grønn, grå-blå.
 Anbefalinger eiere kolorotypu "høst"
? Kvinner av denne typen er passende farger som sennep, brun, murstein, beige, oransje, gull, aprikos, khaki.
? Bør unngå hvite, blå, grå, sølv, sort og blå farger.
? Kvinner kolorotypu "Høst" er en slik stil som sport, safari. Stoffer til klær bør velges som følger: matt skinn, ulltøy, Suede, tweed, fløyel, klut, velur. Preferanse er bedre å gi en multi-lagdelt klær luksus rike farger av folk eller abstrakte mønstre.
? Egnede ornamenter av messing, kobber, tre, gul matt gull.
? Når du velger den beste business-klær Bo mørk brun og mørkegrønne farger.
? Veldig fine saftige farger, lagdeling av klær, bruk av tett vev.

 Karakteristikker av kvinner som "vinter"


 Kolorotyp "vinter" er svært vanlig i Østen. Det er den smarteste type utseende. Det inkluderer kvinner med mørkt hår noen nyanser av blå-svart til mykere toner. Mørk hud vanligvis med melkeaktig-grå farge, oliven eller hvit. Øynene hos kvinner av denne type også ofte mørkt, selv om det kan være en hvilken som helst, men det mest lys.
 Anbefalinger eiere kolorotypu "vinter"
? Disse kvinnene kan trygt velge å bære kule farger som turkis, sølv-blå, blå - lilla, alle nyanser av rosa (kirsebær, burgunder, ruby), fargen på kaffe, sitron.
? Dette er den eneste type utseende, som ubetinget passe hvite og svarte farger. Men de varme farger som golden, varm grønn, oransje, brunt, heller ignorere.
? Kvinner i "vinter" ser perfekt for å kle seg i klassisk stil, med en streng kutt. Stoffer til klær - fine strikkevarer, lær, sateng, glatt og skinnende. Du kan anbefale en kontrast celle striper, abstrakte geometriske mønstre.
? Det bør velge smykker, platina, bergkrystall, sølv, hvit korall, elfenben, diamanter, perler, kjølige farger, smaragder. For kvelden slitasje er best å bruke en kombinasjon av rødt og svart.
? Når du velger klær virksomhet er bedre å velge en elegant svart dress, som satte hvit bluse intrikate eller enkle kutt.

 Karakteristikker av kvinner kolorotypu "Spring"


 Kolorotyp "Spring" - er lyset kolorotyp. Den tilhører blondiner og lys shatenok. Color - golden ask, lys brun eller lys - brun, men alltid gyllen nyanse. Øyne - forskjellige farger, men ikke mørk. Representanter for denne typen pleier å ha en lys rosa eller fersken hud.
 Anbefalinger eiere kolorotypu "Spring"
? Farger kvinner kolorotypu "Spring": ung grønn, blå turkis, gul-grønn, gylden-brun, gul-hvit, smaragdgrønt, oransje, korall, farge valmue, kornblomst, fersken, gul-perle.
? Vær forsiktig når du velger klær svart, blendende hvite og mørke farger.
? Den mest optimale stil - sport. Vi kan også anbefale en romantisk, men ikke mye båret bort tilbehør. Klærne bør velge fra materialer som viskose, semsket skinn, lin, fin strikker, fløyel.
? Det er ønskelig at stoffet var mono, eller velger den tradisjonelle mønster i form av smale strimler, erter, små celler, lett påføring.
? Med tilbehør kan anbefale den gule metall smykker frostet sølv, gult gull.
? Fjærtype passer ikke de strenge mørke farger, så når du velger virksomheten klær bør velge nyanser av beige. Bekledningen må være enkel uten store behandling, bedre å forlate flerlags, så vel som et stort antall deler. La det være, for eksempel, bare et skjerf. De enklere stiler, nøye utvalgte tekstiler og klær i mer lys, vil kvinnen ser harmonisk kolorotypu "Spring".
 Alle nyanser av tilhørighet til en bestemt kolorotypu, kan kombineres med hverandre. Men så viser det seg at kvinners garderobe vinter og sommer tsvetotypov bør bestå hovedsakelig av blå og grønne toner, og våren og høsten tsvetotypov - med gul og rød. Dette er ikke sant. For eksempel kan du velge en nyanse av blått som er perfekt for kvinner klær høsten og våren tsvetotypov. I dette tilfellet må det inneholde urenheter rødlig, dvs. varm fargetone. Og følgelig, tvert imot, kvinner vinter og vår tsvetotypov kan bære kule nyanser av rødt.
 Ved fastsettelse av sine kolorotypu huske på at det ikke er noen blandet tsvetotypov. Bare noen ganger oppstår mer eller mindre uttalt farge kontrast mellom hud, øyne og hår. Hver type er både lysere og mørkere versjoner. Derfor kan vi si at kvinner sommer kolorotypu med en mørkere, intens hårfarge og hud har råd til klær delikate nyanser av vinteren kolorotypu og kvinner kan bære vinterklær kolorotypu travle sommertoner. Kvinner våren kolorotypu foretrekker lysere toner av høsten palett og lys-skinned kvinner faller kolorotypu - dempet høsttoner.
 Skal bestemme hvilke kan kjøre inn i en annen problem. Hva om alle raseri denne sesongen, dominerende farger motsatte kolorotypu? Moteblader gir ikke dette problemet noen retningslinjer slik at kvinner plukke din egen fargepalett. For å gjøre dette, først av alt de bruker sminke og hårfarge. For eksempel har noen kvinner med kolorotypom "Spring" kamp farger i sommer. Derfor bruker pulverisert kalde gylne toner i huden, make-up nyanser i sommer og frimodig bære klær likte fargen. Det er imidlertid verdt å huske at disse bør gjøres endringer i retning av lyset, ikke dimming kolorotypu. Kvinne med kolorotypom "Summer" kan ikke være en "vinter" og kvinnen kolorotypom "våren" - ". Høst"  
Яндекс.Метрика